Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Dumnezeule Ceresc / Da-mi putere sa citesc Poeziile astea sunt cel mai puternic contraceptiv inventat de om. Ca barbat, nu mai ai chef de absolut nimic, iar ca femeie gravida, iti moare fatul inauntru de sila. Se spanzura singur cu ombilicalul. De asta suntem in pula mea 19 milioane, de la 23. 1 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 Dumnezeule Ceresc / Da-mi putere sa citesc Poeziile astea sunt cel mai puternic contraceptiv inventat de om. Ca barbat, nu mai ai chef de absolut nimic, iar ca femeie gravida, iti moare fatul inauntru de sila. Se spanzura singur cu ombilicalul. De asta suntem in pula mea 19 milioane, de la 23. Atunci de ce stai sa le inveti pe de rost ? Te-oi fi crezand George Calinescu, de comentezi atat. Ha ha ha ! Daca sunt atat de comentata, inseamna ca sunt interesanta. Nu te obliga nimeni sa deschizi o carte, un topic, usa unei librarii, daca nu iti place ce gasesti acolo. Nu ar fi nici o paguba, daca te-ai spanzura si tu. Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 Gheisa orgasmelor tale puternice, te astept in budoarul meu ! Detin tehnica masajului si secretele seductiei ...0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 :kiss3 Eu sunt tasta ta de resetare. Atinge-ma si totul va fi bine ! :hug1 Masaj profesional Girlfriend experience Fantezii totale Oral deep Dus impreuna Role play, age play, doghi play Foot fetish, lingerie fetish, etc Masturbare Stimulare cu jucarii erotice Feminizare 69 si orice alte pozitii Facessiting activ Spanking Blindfolds activ Uro activ Dominare / umilire fizica / verbala activa Bondage activ Fisting activ Penetrare cu strapon Epilare / ceruire activa Dirty talking Hair pulling activ Breast / niplle torture activ Dresaj activ Convorbiri fierbinti la telefon Show erotic Insotire in oras, in vacanta ... Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ... Serviciile pot fi combinate dupa dorinta. 0737662980 :heart: 450-500 ro /ora Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus. :date :2qm40hg :X Va astept, cu drag ! :ellao :hug1 :hi3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 23, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 23, 2018 :kiss3 Ce body masaj le-am face impreuna ... Esti prea drăguță, mersi. 😊 Dumnezeule Ceresc / Da-mi putere sa citesc Poeziile astea sunt cel mai puternic contraceptiv inventat de om. Ca barbat, nu mai ai chef de absolut nimic, iar ca femeie gravida, iti moare fatul inauntru de sila. Se spanzura singur cu ombilicalul. De asta suntem in pula mea 19 milioane, de la 23.Da-mi putere sa citescMințile sa-mi limpezescTermenu' mi-a expiratSi obiectul s-a culcatEu tare l-as spanzura In pestera doar a meaDar imi stă pe cap...fricaCa raman fără nimicaStiu ca am facut legămîntSi nu iau totu'-n pământ Si ma gadila-n buricIar eu zice nimicCă e foame la mineIar Siana nu mai vine. Sta pe tron iar aplecată Si o văd mereu... (mi s-a terminat rima).😅 17 8 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 23, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 23, 2018 2 nebune pe topic Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 23, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 23, 2018 2 nebune pe topicSi tu a treia. 19 8 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 23, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 23, 2018 Si tu a treia. te-ai simtit :slap2 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 ... continuare. - Doar in niste compostoarece se dilata ca-n filme.Dar tu, ce-ai bagat in tine.doar niste supozitoare ? Ce ai tu in chiloteie cursa de soricei ...- Mai baiete, fisting vrei ?Stai, tu, capra, sa ti-o iei ! Daca-ti bag supozitor,doine de jale, de dorcu lacrimi, ai sa scancesti.Nu stii tu, s-o potrivesti ! - Nu vreau sa-ti incurc programul,dar am ditamai guzganul !- Ai ditamai iataganul !Hai, la lupta, de ma vrei si revansa sa ti-o iei !- Stai, putin, ca am carcei !Desi nu-mi sta-n obicei ...- Haide, nu te fofila ! Ia-mi cu asalt, gaura !Ma tii degeaba cracita,pe jumate jumulita...- Pai, dup-asa inclestare, crede-ma, scula ma doare !- Te plangi ca o fata mare !Hai, s-o frictionam tare!Punand totul in balanta Gandeam la o aroganta :nici instructor cu prestanta,vad ca nu imi face fata !Nici bine nu m-a-nceput, ca-n retragere-a batut.Si-a cam luat rusinea-n nasdar spuse : - N-am sa ma las !Nu vreau sa razi ca-s o curca. Nu las treaba ne-nceputa !Nu am sa ma dau batut !Si se-ndarji la futut.Ce-as fi ras de scula lui, de-i murea ! I-as fi spus toanto,Speriata anuluieu i-as fi incoronat-ocu prezervativul care s-a spart pe scula lui mare,cand a fortat la intrare ...Dar mandria-i statea tare,batoasa, nevoie mare ... - Uita-te, cum te priveste !Ea inca te mai doreste chiar daca mi-ai prins-o-n cleste ...Fat-Frumos acum soseste ! spuse, venindu-si in fire.- Hai, intoarce-te, iubire !Si m-a-ntors pe canapea,cu fata spre fala sa. Stateam sprijinita-n cap,cu cracii facuti colacdupa gatu-i. Pui de dac !Si, cu multa pasiune, a-nceput sa se razbune.- Cum o tragi si-o scoti din tine,mai ceva decat in filme !Zici c-am bagat scula-n presa Imi va trebui compresa,draga mea, dupa futai.Na, de-aici, acuma ! Stai,ca am sa te duc in rai ! Va urma ... Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 2 nebune pe topic Laba, laba si iar laba ...Asa te-apuci tu de treaba ...Esti nebun dupa nebune,macar sa le lingi pe urme... Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 Esti prea drăguță, mersi. Da-mi putere sa citescMințile sa-mi limpezescTermenu' mi-a expiratSi obiectul s-a culcatEu tare l-as spanzuraIn pestera doar a meaDar imi stă pe cap...fricaCa raman fără nimicaStiu ca am facut legămîntSi nu iau totu'-n pământSi ma gadila-n buricIar eu zice nimicCă e foame la mineIar Siana nu mai vine.Sta pe tron iar aplecatăSi o văd mereu... (mi s-a terminat rima). Iti dai seama, ca indureratilor astora si parasitilor si nebagatilor in seama, nu le-a compus, in viata lor, cineva o strofa, nici macar la caterinca ... Nimeni nu i-a bagat atat de mult in seama ... Cred ca iti copiaza poezia, o inrameaza, o pun pe perete, in dormitor, deasupra patului, acolo unde si-au facut altar cu pozele noastre pe care stau sa le linga zilnic. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 23, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 23, 2018 Laba, laba si iar laba ...Asa te-apuci tu de treaba ...Stai mereu dupa nebune,macar sa le lingi pe urme... zanatico, uita-te in ce hal arati! Link spre comentariu
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Si-o vad mereu terminata. Hai ca nu era asa greu. Poezii a la Emil Brumaru, gasesti la saracii aia care vand carti vechi. Esti prea drăguță, mersi. Da-mi putere sa citescMințile sa-mi limpezescTermenu' mi-a expiratSi obiectul s-a culcatEu tare l-as spanzuraIn pestera doar a meaDar imi stă pe cap...fricaCa raman fără nimicaStiu ca am facut legămîntSi nu iau totu'-n pământSi ma gadila-n buricIar eu zice nimicCă e foame la mineIar Siana nu mai vine.Sta pe tron iar aplecatăSi o văd mereu... (mi s-a terminat rima). Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 Intr-o ora de masaj, iti fac cel mai bun drenaj ... 0737662980 450 ron / ora Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 zanatico, uita-te in ce hal arati! Dispari, mai microbule ofticat ! Femeile ca mine iti dau cu flit. In mesageria privata, cand atarnai ca mucul pe langa mine si imi faceai curte, te-am refuzat intr-un mod politicos, dar vad ca tie iti place sa fii luat in suturi. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 23, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 23, 2018 Si-o vad mereu terminata. Hai ca nu era asa greu. Poezii a la Emil Brumaru, gasesti la saracii aia care vand carti vechi.Nu era pentru tine...😊 Tu doar te-ai lăsat folosit! 😆 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Nu era pentru tine... Tu doar te-ai lăsat folosit! Ce tot cauti pe topicul asta , Siana este mai femeie si mai barbata de cateva ori mai mult ca tine ( nu o cunosc...). Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 ... continuare. Facea pe Mihai Viteazulcare-a depasit necazul.Sabia si-o mangaiasi bine si-o lustruia, o baga si o scoteasi cu pizda se lupta,caci flacari ieseau din easi pe cap il cam frigea. Ce viteaz se facu-ndata !Cum trecea prin foc si apa !Vitejia-i curgea-n vine.Ce razboi purta cu mine ! Ca, trecand primejdia,lupta nu mai era grea.si, inaintand pe front,Futalau plusa in cont .. - Ce impingi cu-atata ura ?Tu vrei sa mi-o scoti pe gura ?Ce o-nfigi cu dusmanie,zici c-o bagi in primarie si in statul comunist dupa ce ai fost limbist si era sa te proclamLimbi in cur ? Treci la program ! Haide, mai da-mi si o limba,c-altfel scula ti se stramba !Stiu, ca dulce-i razbunarea,dar sa nu-ti scrantesti dotarea ! Alterneaza abordarea,nu da doar cu socoteala !De limbist iti e chemarea ;spre succes, deschisa calea. Decontezi sperietura ?Sa nu-mi strici aparatura,ca-mi trebuie si-alta data !Sa nu ma lasi cracanata ! Ca-ti incarc nota de plata !Sa nu imi strici pedichiura,sa-mi sara toata picturade pe unghii, ca te pun, sa mi-o achiti, chiar acum !Vad ca ai cam prins curaj.Hai, sa-ti fac putin mulaj, sa-ncheiem, de pace, pactul mult mai pasnic, acum actul !Si l-am tras de socotealaexecutand o muialauda si ingenuncheata de facusem pe jos balta.- Tratament cu vacuumse numeste ast-acum.Esti periculoasa oricum ! Ai grija, sa nu mi-o-nghiti !Cand e in gat, sa sughiti,ca sa o scoti inapoi,ca si-asa, am doar un coi ! Sa nu ma lasi fara ea,c-altfel voi ejaculape nas, data viitoare !Avea tremur in picioare ... Va urma ... Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 Nu era pentru tine... Tu doar te-ai lăsat folosit! ... precum un ciorap carpit ... ... precum un peste prajit ... etc Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 :kiss3 Eu sunt tasta ta de resetare. Atinge-ma si totul va fi bine ! :hug1 Masaj profesional Girlfriend experience Fantezii totale Oral deep Dus impreuna Role play, age play, doghi play Foot fetish, lingerie fetish, etc Masturbare Stimulare cu jucarii erotice Feminizare 69 si orice alte pozitii Facessiting activ Spanking Blindfolds activ Uro activ Dominare / umilire fizica / verbala activa Bondage activ Fisting activ Penetrare cu strapon Epilare / ceruire activa Dirty talking Hair pulling activ Breast / niplle torture activ Dresaj activ Convorbiri fierbinti la telefon Show erotic Insotire in oras, in vacanta ... Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ... Serviciile pot fi combinate dupa dorinta. 0737662980 :heart: 450-500 ro /ora Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus. :date :2qm40hg :X Va astept, cu drag ! :ellao :hug1 :hi3 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 Ce tot cauti pe topicul asta Este in vizita pe la mine, la o cafea ... Asteptam sclavi, care sa ne faca pedichiura ... Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Martie 23, 2018 Intr-o ora de masaj, iti fac cel mai bun drenaj ... 0737662980 450 ron / orahttps://www.xvideos.com/video29415319/horny_masseuse_vanessa_gold_titty_fucked_by_her_client Link spre comentariu
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 ... Ca un pensionar lihnitCare-o punga are, doarSi mananca pe trotuar. Tantric, stai si vezi-ti treabaNu te-asocia cu babaBaba n-are niciun scopDecat sa dea gonococ Bag pula, as putea sa scriu rime d-astea de copii zi-lumina, mortii lui de iambic. Link spre comentariu
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Martie 23, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Partajează Postat Martie 23, 2018 @Siana: tu te-ai uitat cum arata cel putin 3 din fetele alea? si cam ce fel de pedichiura au? ce forma au la feet, si ce riduri au pe talpi?! tu parca ai fi stat in baie de acid 2 zile. dupa mirifica varsta de 50 de ani. sa moara d'artagnan, ma faci sa imi revizuiesc fetishurile, la modul trist. la fatza (stiu eu, nu voi posta) esti ingrozitoare. pizda e ferfenita. talpile iti sunt de animal amfibiu. vin si te intreb: ce e misto la tine? de ce ne tot plictisesti? PS - scuze de offtopic, dar chiar nu mai pot cu omnideranjanta asta. PS2 - fata mea arata ca un multiplu de Caragiale, inainte sa intri si sa zici cine pula mea sunt eu si de ce te atac. Nu te atac. Dar e super enervanta reclama proasta la un produs foarte expirat. si esti peste tot. PS3 - Parizer? Link spre comentariu
ginecolog69 Reputație: 143 Postat Martie 23, 2018 Oras:Cuburești Oras:Cuburești Partajează Postat Martie 23, 2018 Si inca ce bine te cunosc! Cred ca in postarile mele am descris foarte bine ce prestezi, cum prestezi samd. ARATA-MI POSTAREA IN CARE AM ZIS CA NU AM FOST LA TINE!Ce detalii mai vrei? Vrei sa iti desenez schita tonei in care prestezi sa o postez? Vreo poza cu usa ta pe care scrie CABINET AVOCAT sau poze din casa?Vrei sa postez conversatiile in care te plangeai ca vine nu stiu ce sarbatoare si nu ai bani de cadou pentru aia mica? Sau in care te plangeai ca nu iti mai ajung banii pentru... nici nu mai zic ca nu e frumos... NU O SA LE POSTEZ din respect pentru mine ca nu postez conversatii private. Imi mancai din palma si din cur cand venem la tine si nu aveai curajul sa ridici ratul din pamant si acum esti tare in gura pe net...Iar nu ti-ai luat medicamentele? :pope Nu mai baga raca mamaie! A spus ca bolnavi sunt aia care vin la tine sa-i futi in cur si sa te caci pe ei. Eu unul nu am o problema cu ei. E dreptul lor sa ceara ce servicii vor.DAR EU NU SUNT INCLUS ACOLO! Eu veneam la tine ca stapan. Luai apa calda in gura si iti dadeam in gat pana vorbeai pakistaneza. Apoi imi lingeai talpile si imi dadeai limbi in fund pana iti tremurau falcile! SI NU E DE RAU! ERAU SERVICII EXCELENTE! :hooray Eu cand ma duceam la ea o dominam de fiecare data asa ca mananca cacat! Si eu as numi-o WC pentru ca ofera niste servicii mai extreme... E de apreciat. Nu cu toate poti sa faci EFECTIV CE VREI! Un LIKE la faza asta!CE E GRAV E CA NU RECUNOASTE SI SE DA PRINTESA!Siano, NU CUMVA TU ESTI DE FAPT VIRGINA? Si clientii vin la tine doar sa iti dea bani si sa plece? Ia zi! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate