safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Esti obosit ? Esti stresat ? Ai muschiul incordat ? Te astept, la un masaj reconfortant, detensionant ! 0737662980 100 euro / ora Imagini atasate
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Te-astept, in haine care ma dezbraca frumos, iubitel si care iti invata inima cum sa bata, astfel incat sa simti ca traiesti intens clipa ... Te astept, in tinuta preferata de tine ... care scoate femeia imorala din mine si tigrul in calduri, din tine ... 0737662980
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 As suge o acadea ...
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Imi plac acadelele. Imi place sa ma joc cu limba pe ele.
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 19, 2018 Ce face epava umana?
germin Reputație: 35 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Postat Aprilie 19, 2018 Consuela - O femeie fara inhibitiiIata povestea consuelei care, la cei 49 de ani ai sai, arata ca dracu pentru varsta ei. Am ramas surprinsa de faptul ca nu era a avut nici o jena in a da limbi in cur unui aurolac parcagiu cand eram de fata. A incasat 30 lei. Mi-a povestit viata ei in amanunt fara nici un resentiment.Mi-a aratat si cateva fotografii pe care insa nu le postez, oricum le-am pozat cu telefonul si se vad destul de prost. Sinceritatea si curajul consuelei de a aborda cateva teme atat de m-au impresionat profund. Cred ca bause ceva, altfel nu imi explic….Violata in grup la doar 16 aniPentru consuela primul contact sexual a fost tragic. A fost violata, cu acordul primului ei iubit, de un grup de prieteni ai acestuia. Avea doar 16 ani. Era increzatoare in viata si era virgina. Cand a aparut EL, parca s-a aprins o lumina de vis. Era un oltean venit la scoala, si s-a indragostit de el. S-a purtat frumos cu ea si dupa doua luni de intalniri prin parcurile orasului, unde stateau ore in sir si povesteau vrute si nevrute, a invitat-o la ziua unui prieten. A acceptat, fiindca avea o incredere deplina in el si nu se putea gandi ca i-ar face vreodata rau, insa s-a inselat. Cand a intrat in casa unde avea loc aniversarea, erau cinci baieti.Ce a urmat e greu de spus. Toata noaptea a fost sodomizata si obligata fara incetare sa fac sex oral si alte perversiuni. Zicea ca uneori mai viseaza noaptea secvente din acel film de groaza, cand toti erau calare pe ea. A lesinat de la atat sex sic and s-a trezit i-a vazut pe jos, in jurul ei, morti de beti. Fara sa stea pe ganduri, s-a dus la militie si a reclamat violulViolatorul devine sotProcedura, in timpurile acelea, permitea ca o femeie violata sa se inteleaga cu agresorul, iar aceasta intelegere oprea procesul penal. Cei cinci baieti, cutremurati de perspectiva ce-i astepta, sa faca ani grei de puscarie, au cautat sa negocieze cu fata ranita in sentimentele ei. Nu au putut-o convinge nici cu bani si nici cu alte cadouri.Atunci, individul s-a hotarat sa se casatoreasca cu consuela. Fata, pentru a scapa de rusine, a acceptat, facand cea mai mare greseala din viata ei. Consuela mi-a zis ca a urmat o viata de cosmar. El s-a apucat de bautura si venea acasa beat, o batea si uneori o sodomiza, fara sa tina cont de suferinta ei, pana dimineata. S-a gandit chiar sa-l omoare nebuna.Citez din SMS-ul ei - Mi-am pregatit sub perna un cutit de bucatarie, pe care l-am ascutit in piata. Ceva insa din interiorul meu m-a oprit sa faptuiesc crima si-i multumesc lui parintelui Pipilica pentru ca ca nu am ajuns o criminala.L-am suportat zeci de ani de casnicie, refugiindu-ma in serviciu, in scoala si in diverse detasari, pana cand, intr-o buna zi, pe care si acum o sarbatoresc, a murit subit, in urma unei come alcoolice. Eram atat de scarbita de sex, incat ma gandeam la modul cel mai serios sa-mi caut o femeie, care sa-mi satisfaca nevoile corpului.Dar mi-am dat seama curand ca nu sunt facuta pentru a fi lesbiana, fiindca sunt o femeie normala, desi viata a fost nemiloasa cu mine."Un anunt mi-a schimbat viataMi-a zis ca pe la 45 de ani a inceput sa se considere libera libera, dupa ce ~a avut grija de el~. Nu a tinut nici macar o zi de doliu si, sincer va spun, nici nu mi-a parut rau – dovada ca e curajoasa. Nebuna a trimis acum aproape 20 de ani un anunt matrimonial la un ziar din Bucuresti: "Consuela - sunt tot ce iti poti dori in pat. Sunt femeia complete, putin trecuta dar inca atragatoare. Fa-ti curaj si suna-ma, sa imi marturisesti fantezia ta ! Cu mine, dorinta ta ascunsa, poate deveni realitate. 50 lei finalizarea, 100 lei ora".A ramas uimita cand a vazut cati barbati au raspuns. Unii erau foarte tineri si faceau misto. Altii erau trecuti de 65 de ani si i se pareau interesanti. Toti isi bateau pula de ea pentru 20-30 lei . Asa e si acum, suge pula aurolacilor pe 20-30 lei.Ce a mai zis: "Nu sunt o nimfomana, insa stiu sa-mi traiesc clipa. De atunci, prin patul meu au trecut mii de barbati, in special batrani si aurolaci. Uneori, sambata si duminica noaptea, veneau la mine sute de aurolaci. Faceam sex cu ei, pe rand, la vedere, si ii invatam cum sa procedeze cu o femeie pentru a o face fericita. Incepeam cu limbi in cur si ii faceam sa se urce pe pereti.Fiecare barbat cu care faceam sex beneficia de limba mea in cur. Asa ii cunosteam corpul si zonele erogene. In primii ani, cautam barbatii cu disperare, cel mai usor erau de agatat aurolacii, care la randul lor aduceau alti aurolaci. Era mai simplu cu ei, fiindca plecau dupa o perioada. PAREREA MEA – ESTE DEMENTA BABA.FUGITI DE EA, COLCĂIE DE BOLI, SIFILIS, HPV.EU DE LA EA CRED CA AM LUAT HPV PENTRU CA MI-A DAT LIMBI Waaa
bigdickthug Reputație: 119 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Aprilie 19, 2018 5 0 0 - pagina magica. Piatra de hotar!DECI UNDE SI CAND NE INTALNIM cu caprioara sa facem o sesiune de GANG BANG de IMPACARE??? :atm :kiss3 :kiss3 :bkke :feet :bkke :kiss2 :rockettes-1 :pimp
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 5 0 0 - pagina magica. Piatra de hotar! DECI UNDE SI CAND NE INTALNIM cu caprioara sa facem o sesiune de GANG BANG de IMPACARE??? :atm :kiss3 :kiss3 :bkke :feet :bkke :kiss2 :rockettes-1 :pimp Treci, la cotet, Terfeleu !Nu te da pe aici zmeu, ca ai molii pe maieu !Tu, sa taci, cand vorbesc eu,sa mananci doar ce-ti dau eu :pisu, scuipat si bataie,gasitule-ntre gunoaie !Vrei sa te scarpin la coaie.c-un cocean, mare, grunjossi-apoi sa ti-l bag in dos,de guiti ca la taierede salariu, mai vere,sa-mi atragi atentia,disperat, asupra tasi imi faci antireclama,ca esti nebagat in seama,simti ca ti-e sfarsitu-aproape,ca mori de singuratate ... Nici umbra-ti nu-i langa tinesi nici dracul nu mai vinesa-ti dea cate-un bobarnac,fiindca eu, l-am sclavizat.Sclava mi-e si umbra ta si te da de gol c-ai vreasa-mi fii veceu personalin gat, gal, gal, gal, scandalsa-ti faca doar pisul meu,curul meu sa-ti fie zeusi ca n-ai pula deloc,ai un semn fara noroc,limba-n gura ti-e prea micasi la lins nu e sortitasa faca cuiva placere,taci si suge-o, in tacere !Zici c-a dat in tne strechea.taci si ia-n gura, suzeta ! Ai alzheimers, porc batransi te-ai pierdut de stapan,mai numeri doar pan la doi,mergi pe strada inapoi, te balacesti in noroi,dormi pe gura de canal,esti aurolac banal,si-ti place sa tragi in pieptmirosul ala infectdin punga cu-aurolac,la minte, esti un sarac.Iarna mergi doar in sandalesau chiar in talpile goale,la cersit, cersind o muie,sau o pula-n cur, se stiesi tot scandand, triumfalca esti un popa pe val,avocatul poponar.Vara te-mbraci cu palton.Treci la tine, in salon !Nu-ti mai lua calmantelecu alcool, dementule ! Cand de la ospiciu fugiincepi sa tipi si sa plangi,ca nu stii drumu-napoisi ramai in frig si ploi ...si ma tot confunzi cu ma-tacare vinde la tonetadin colt, tuica de sosetesi te-a scos din cur, tarfetedupa ce au violat-o, pe toate partile-au luat-osi au tot sodomizat-ostrigoii in cimitir,cand isi facea selfie-n pir ... Nemancat de-o saptamana,tu furi covrigul din manaoamenilor de pe stradastrigand ca mananci ruladade fazan sau de somon,fiindca esti mare mormon,si-apoi bei cate-un bidonde alcool, ragaind, frate,c-ai mancat pe saturate,dar, ca alcool ai mai bea,o cisterna, de-ai avea,sau cat mai multe butoaiesi i-ai da ma-ti-i bataiede nervi, insa, ai, se stie,ordin de restrictie ...si ma bati la cap pe minecand damblageala iti vine,zicand ca setea nu-ti trece,nu te-mbeti cu apa rece.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Treci, la cotet, Terfeleu !Nu te da pe aici zmeu, ca ai molii pe maieu !Tu, sa taci, cand vorbesc eu,sa mananci doar ce-ti dau eu :pisu, scuipat si bataie,gasitule-ntre gunoaie !Vrei sa te scarpin la coaie.c-un cocean, mare, grunjossi-apoi sa ti-l bag in dos,de guiti ca la taierede salariu, mai vere,sa-mi atragi atentia,disperat, asupra tasi imi faci antireclama,ca esti nebagat in seama,simti ca ti-e sfarsitu-aproape,ca mori de singuratate ... Nici umbra-ti nu-i langa tinesi nici dracul nu mai vinesa-ti dea cate-un bobarnac,fiindca eu, l-am sclavizat.Sclava mi-e si umbra ta si te da de gol c-ai vreasa-mi fii veceu personalin gat, gal, gal, gal, scandalsa-ti faca doar pisul meu,curul meu sa-ti fie zeusi ca n-ai pula deloc,ai un semn fara noroc,limba-n gura ti-e prea micasi la lins nu e sortitasa faca cuiva placere,taci si suge-o, in tacere !Zici c-a dat in tne strechea.taci si ia-n gura, suzeta ! Ai alzheimers, porc batransi te-ai pierdut de stapan,mai numeri doar pan la doi,mergi pe strada inapoi, te balacesti in noroi,dormi pe gura de canal,esti aurolac banal,si-ti place sa tragi in pieptmirosul ala infectdin punga cu-aurolac,la minte, esti un sarac.Iarna mergi doar in sandalesau chiar in talpile goale,la cersit, cersind o muie,sau o pula-n cur, se stiesi tot scandand, triumfalca esti un popa pe val,avocatul poponar.Vara te-mbraci cu palton.Treci la tine, in salon !Nu-ti mai lua calmantelecu alcool, dementule ! Cand de la ospiciu fugiincepi sa tipi si sa plangi,ca nu stii drumu-napoisi ramai in frig si ploi ...si ma tot confunzi cu ma-tacare vinde la tonetadin colt, tuica de sosetesi te-a scos din cur, tarfetedupa ce au violat-o, pe toate partile-au luat-osi au tot sodomizat-ostrigoii in cimitir,cand isi facea selfie-n pir ... Nemancat de-o saptamana,tu furi covrigul din manaoamenilor de pe stradastrigand ca mananci ruladade fazan sau de somon,fiindca esti mare mormon,si-apoi bei cate-un bidonde alcool, ragaind, frate,c-ai mancat pe saturate,dar, ca alcool ai mai bea,o cisterna, de-ai avea,sau cat mai multe butoaiesi i-ai da ma-ti-i bataiede nervi, insa, ai, se stie,ordin de restrictie ...si ma bati la cap pe minecand damblageala iti vine,zicand ca setea nu-ti trece,nu te-mbeti cu apa rece. Da-ti anunt, sa facem chete,sa strangem multe sosetemurdare si chiar chiloti,de la toate, de la toti,ca sa-ti faci tuica din ei,daca nu ai chischirei !Cersetorii-s submisivi, nu ca tine, agresivi.Impaca-te cu ideea,ca stapana ti-e FEMEIAsi ca-ti stoarce inima,cum, cat si doar cand vrea ea,ca pe fructul pasiunii !dar nu rezisti presiunii ...Melancolic depresivcompulsivo obsesiv,labil psihic, dezaxat,asta esti, cu-adevarat.Astazi, te dai vanitos,insa esti intors pe dos.Cu orgoliu-ti bengosEA a sters, candva, pe jos,n-a dat pe el trei parale,de-asta tragi pe-aici semnalede alarma, in nestire,c-ai fost tradat in iubire.
bigdickthug Reputație: 119 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Aprilie 19, 2018 Bunicuță Siana, faptul că mi-ai făcut poezie m-a induioșat tare de tot. Faptul că este o poezie lungă m-a făcut să fiu aproape să vărs o lacrimă... :serenade Hai spune unde iti primești futaiul în grup la care îngropăm securea războiului. Tu recunoști că ești bătrână și practici sex extrem și murdar și noi te apreciem că spui adevărul și te lăudăm corespunzător. :pope :pope :pope 5 0 0
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Bunicuță Siana, faptul că mi-ai făcut poezie m-a induioșat tare de tot. Faptul că este o poezie lungă m-a făcut să fiu aproape să vărs o lacrimă... :serenade Hai spune unde iti primești futaiul în grup la care îngropăm securea războiului. Tu recunoști că ești bătrână și practici sex extrem și murdar și noi te apreciem că spui adevărul și te lăudăm corespunzător. :pope :pope :pope 5 0 0 Treci, la cotet, Terfeleu !Nu te da pe aici zmeu, ca ai molii pe maieu !Tu, sa taci, cand vorbesc eu,sa mananci doar ce-ti dau eu :pisu, scuipat si bataie,gasitule-ntre gunoaie !Vrei sa te scarpin la coaie.c-un cocean, mare, grunjossi-apoi sa ti-l bag in dos,de guiti ca la taierede salariu, mai vere,sa-mi atragi atentia,disperat, asupra tasi imi faci antireclama,ca esti nebagat in seama,simti ca ti-e sfarsitu-aproape,ca mori de singuratate ... Nici umbra-ti nu-i langa tinesi nici dracul nu mai vinesa-ti dea cate-un bobarnac,fiindca eu, l-am sclavizat.Sclava mi-e si umbra ta si te da de gol c-ai vreasa-mi fii veceu personalin gat, gal, gal, gal, scandalsa-ti faca doar pisul meu,curul meu sa-ti fie zeusi ca n-ai pula deloc,ai un semn fara noroc,limba-n gura ti-e prea micasi la lins nu e sortitasa faca cuiva placere,taci si suge-o, in tacere !Zici c-a dat in tne strechea.taci si ia-n gura, suzeta ! Ai alzheimers, porc batransi te-ai pierdut de stapan,mai numeri doar pan la doi,mergi pe strada inapoi, te balacesti in noroi,dormi pe gura de canal,esti aurolac banal,si-ti place sa tragi in pieptmirosul ala infectdin punga cu-aurolac,la minte, esti un sarac.Iarna mergi doar in sandalesau chiar in talpile goale,la cersit, cersind o muie,sau o pula-n cur, se stiesi tot scandand, triumfalca esti un popa pe val,avocatul poponar.Vara te-mbraci cu palton.Treci la tine, in salon !Nu-ti mai lua calmantelecu alcool, dementule ! Cand de la ospiciu fugiincepi sa tipi si sa plangi,ca nu stii drumu-napoisi ramai in frig si ploi ...si ma tot confunzi cu ma-tacare vinde la tonetadin colt, tuica de sosetesi te-a scos din cur, tarfetedupa ce au violat-o, pe toate partile-au luat-osi au tot sodomizat-ostrigoii in cimitir,cand isi facea selfie-n pir ... Nemancat de-o saptamana,tu furi covrigul din manaoamenilor de pe stradastrigand ca mananci ruladade fazan sau de somon,fiindca esti mare mormon,si-apoi bei cate-un bidonde alcool, ragaind, frate,c-ai mancat pe saturate,dar, ca alcool ai mai bea,o cisterna, de-ai avea,sau cat mai multe butoaiesi i-ai da ma-ti-i bataiede nervi, insa, ai, se stie,ordin de restrictie ...si ma bati la cap pe minecand damblageala iti vine,zicand ca setea nu-ti trece,nu te-mbeti cu apa rece. Da-ti anunt, sa facem chete,sa strangem multe sosetemurdare si chiar chiloti,de la toate, de la toti,ca sa-ti faci tuica din ei,daca nu ai chischirei !Cersetorii-s submisivi, nu ca tine, agresivi.Impaca-te cu ideea,ca stapana ti-e FEMEIAsi ca-ti stoarce inima,cum, cat si doar cand vrea ea,ca pe fructul pasiunii !dar nu rezisti presiunii ...Melancolic depresivcompulsivo obsesiv,labil psihic, dezaxat,asta esti, cu-adevarat.Astazi, te dai vanitos,insa esti intors pe dos.Cu orgoliu-ti bengosEA a sters, candva, pe jos,n-a dat pe el trei parale,de-asta tragi pe-aici semnalede alarma, in nestire,c-ai fost tradat in iubire.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Esti obosit ? Esti stresat ? Ai muschiul incordat ? Te astept, la un masaj reconfortant, detensionant ! 0737662980 100 euro / ora
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Ce face epava umana? Esti un porc ce-n fund ma scurmasi-am sa-ti bag in rat, de-azi, sarma,animal grohaitor,ca nu-mi esti folositor.Fiindca cantaresti o tona,nu incapi dupa o clonasi de asta-ti faci o sutade clone, ce ma insulta.De urechi ti-agat cercei,dintr-aia mari, lungi si grei,iti torn laturile-n cap si-apoi te leg de protapsi te frig la lumanare,pe burta si pe spinare.De gat iti atarn un lant,de picior iti leg un latsi te priponesc cu el,de veceu, cand stau pe eliar pe burta, se-ntelegescriu numele tau de rege :Bulibasa sa porceasca,Soric Gros, Slana Draceasca,Maiestatea Sa Pastramasau, poate, rege Sudalma,Maiestatea Sa Latura,ori, poate, rege Scursura,Maiestatea Sa Scurmau,mare rege Fatalau.Si, fiindca esti mare poamape cap iti pun o coroana,facuta din strampii mei, dupa ce ma pis in ei.Nu te-am umilit destul ?Pun sa te futa in cur,sapunit sa fii, sub dus,de catelul meu, Labus.Zii, mersi, de poezieca de pomana sa-ti fie,ca esti prost si esti golansi n-ai nici un gologan ! Treci, la cotet, Terfeleu !Nu te da pe aici zmeu, ca ai molii pe maieu !Tu, sa taci, cand vorbesc eu,sa mananci doar ce-ti dau eu :pisu, scuipat si bataie,gasitule-ntre gunoaie !Vrei sa te scarpin la coaie.c-un cocean, mare, grunjossi-apoi sa ti-l bag in dos,de guiti ca la taierede salariu, mai vere,sa-mi atragi atentia,disperat, asupra tasi imi faci antireclama,ca esti nebagat in seama,simti ca ti-e sfarsitu-aproape,ca mori de singuratate ... Nici umbra-ti nu-i langa tinesi nici dracul nu mai vinesa-ti dea cate-un bobarnac,fiindca eu, l-am sclavizat.Sclava mi-e si umbra ta si te da de gol c-ai vreasa-mi fii veceu personalin gat, gal, gal, gal, scandalsa-ti faca doar pisul meu,curul meu sa-ti fie zeusi ca n-ai pula deloc,ai un semn fara noroc,limba-n gura ti-e prea micasi la lins nu e sortitasa faca cuiva placere,taci si suge-o, in tacere !Zici c-a dat in tne strechea.taci si ia-n gura, suzeta ! Ai alzheimers, porc batransi te-ai pierdut de stapan,mai numeri doar pan la doi,mergi pe strada inapoi, te balacesti in noroi,dormi pe gura de canal,esti aurolac banal,si-ti place sa tragi in pieptmirosul ala infectdin punga cu-aurolac,la minte, esti un sarac.Iarna mergi doar in sandalesau chiar in talpile goale,la cersit, cersind o muie,sau o pula-n cur, se stiesi tot scandand, triumfalca esti un popa pe val,avocatul poponar.Vara te-mbraci cu palton.Treci la tine, in salon !Nu-ti mai lua calmantelecu alcool, dementule ! Cand de la ospiciu fugiincepi sa tipi si sa plangi,ca nu stii drumu-napoisi ramai in frig si ploi ...si ma tot confunzi cu ma-tacare vinde la tonetadin colt, tuica de sosetesi te-a scos din cur, tarfetedupa ce au violat-o, pe toate partile-au luat-osi au tot sodomizat-ostrigoii in cimitir,cand isi facea selfie-n pir ... Nemancat de-o saptamana,tu furi covrigul din manaoamenilor de pe stradastrigand ca mananci ruladade fazan sau de somon,fiindca esti mare mormon,si-apoi bei cate-un bidonde alcool, ragaind, frate,c-ai mancat pe saturate,dar, ca alcool ai mai bea,o cisterna, de-ai avea,sau cat mai multe butoaiesi i-ai da ma-ti-i bataiede nervi, insa, ai, se stie,ordin de restrictie ...si ma bati la cap pe minecand damblageala iti vine,zicand ca setea nu-ti trece,nu te-mbeti cu apa rece. Da-ti anunt, sa facem chete,sa strangem multe sosetemurdare si chiar chiloti,de la toate, de la toti,ca sa-ti faci tuica din ei,daca nu ai chischirei !Cersetorii-s submisivi, nu ca tine, agresivi.Impaca-te cu ideea,ca stapana ti-e FEMEIAsi ca-ti stoarce inima,cum, cat si doar cand vrea ea,ca pe fructul pasiunii !dar nu rezisti presiunii ...Melancolic depresivcompulsivo obsesiv,labil psihic, dezaxat,asta esti, cu-adevarat.Astazi, te dai vanitos,insa esti intors pe dos.Cu orgoliu-ti bengosEA a sters, candva, pe jos,n-a dat pe el trei parale,de-asta tragi pe-aici semnalede alarma, in nestire,c-ai fost tradat in iubire.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Ti-e pofta de o mica gustarica ... de pasarika ? Ia o pauza de masa ! Suna-ma ! 0737662980 Imagini atasate
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Te plictisesti repede ? Si eu. De aceea, oferta mea de servicii este asemenea unui cub rubik, de care nu te plictisesti niciodata, cu multiple posibilitati de rezolvare. Cu mine poti testa N permutari ale jocurilor, pozitiilor, fetish-urilor si fanteziilor erotice. Poti alege si combina serviciile oferite, dupa dorinta. De asemenea, acelasi fetish, poate fi practicat in feluri diferite, de la o intalnire la alta. Chiar daca, uneori, amorul ti se pare colturos, ca un patrat iar rezolvarea problemelor amoroase ti se pare imposibila, te ajut sa depasesti toate temerile, inhibitiile, prejudecatile.Timpul petrecut in compania mea este foarte placut si distractiv si nu simti cand trece. Dincolo de complexitatea serviciilor, iti ofer satisfactie si dorinta de a o lua de la capat cu rezolvarea. 0737662980 :hi3 450-500 ron / oraImagini atasate
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Energoterapeuta,te tratez 100%cu energie sexualasi te scol, instant, din boala. Detin multa energiesi te-astept la terapiekamasutra, chakrelesi meridianele sa iti deblochez, pe loc,cand iti pun, in piept, un toc !Cand iti fac oral adanc,te ridic de la pamant oricat de cazut ai fi,te plimb printre galaxiide placeri nebanuite,trezind simturi amortite. 0737662980 :hug1 100 euro /ora. Imagini atasate
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Imblanzitoare de serpi, te astept sa vii cu sarpele tau la mine, sa ii scot tot veninul ! 0737662980 :felatie :hi3 450 ron / ora
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Sambata o vom exorciza pe Siana pentru a deveni o enoriasa cuvincioasa si isi va trai batranetile in neprihanire! :pope Sfantule, cu tot respectul, ia-ti de-aici, medicamentul !
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 Buna ziua ! Eu sunt doctorita proctolog, specializata in masajul prostatei. https://www.xvideos....te_exam_handjob https://img-hw.xvideos-cdn.com/videos/thumbs169ll/17/76/41/177641b2f6d80e24bb612e18450f2e47/177641b2f6d80e24bb612e18450f2e47.10.jpg
bigdickthug Reputație: 119 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Aprilie 19, 2018 Razi tu razi pasarica imbatranita, dar sambata vine tratamentul de exorcizare care te va vindeca si va face din tine o fata cuminte si ascultatoare. :pope :pope :pope Sambata o vom exorciza pe Siana pentru a deveni o enoriasa cuvincioasa si isi va trai batranetile in neprihanire! :pope Sfantule, cu tot respectul, ia-ti de-aici, medicamentul !
parfenie Reputație: 40 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 SIANA, TE LEPEZI DE SATANA? https://media.giphy.com/media/xT9KVqVCDHN6UG9u4U/giphy.gif https://media.giphy.com/media/5fHG0JO1l5tXW/giphy.gif https://media.giphy.com/media/3otPoFruKy5wy7PrLq/giphy.gif
bigdickthug Reputație: 119 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Aprilie 19, 2018 GAME OVER !!! https://2.bp.blogspot.com/-6caMymVnioA/VGkXi7v_o9I/AAAAAAAAF6c/8Y8g2OPlmEk/s1600/Bundesstra%C3%9Fe_500_number.svg.png
bigdickthug Reputație: 119 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Aprilie 19, 2018 THE TIME HAS COME!4 salvation! https://www.gotquestions.org/img/OG/Christian-doctrine-salvation.jpg
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 GAME OVER !!! https://2.bp.blogspot.com/-6caMymVnioA/VGkXi7v_o9I/AAAAAAAAF6c/8Y8g2OPlmEk/s1600/Bundesstra%C3%9Fe_500_number.svg.png Numele tau e Mumie.Te-ai nascut in puscariesi ai dosare, o mie,pentru furt si talharie,viol si **spam editat**si alte infractiuni,fara numar, de le-aduni. Prima dragoste a taa fost, draga, lingurape care-n cur ti-o bagacel ce-ti fura portiade mancare, la parnaiesi-apoi iti dadea bataie.De-asta ai ramas marcatpe viata, am remarcat. De buna ziua ti-am datte simti deja violat,deja ai finalizat,ca nu esti obisnuitde femei, sa fii privit.E soare si vreme buna,dar tu tot latri la lunaschelalai de zici ca tuna. Te certi cu telecomandasi-ai botezat-o Amanda.Tipi ca te-a luat de barbataproape in mod fortatsi ca-n cur te-a violat.Daca in cur te-a mancatsi cu ea te-ai scarpinat ...in cur ti-a alunecatsi-o scoti plina de rahat. De singur ce esti te certichiar si cu goii pereti.Daca iti auzi ecoulte visezi a fi eroulunei batalii grozaveiar clonele iti sunt bravepe forum, cand pe femei,le ataci, fara temei.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Aprilie 19, 2018 THE TIME HAS COME!4 salvation! https://www.gotquestions.org/img/OG/Christian-doctrine-salvation.jpg Urmand spiritul de haita,te iei cu mine la cearta.Zici ca ma speli de pacate...cred ca esti nebun cu acte.Te certi cu afiselesi toate reclamelepe care le vezi e strada si produci degringoladacand vrei sa dirijezi mersulsi sa interzici accesulgesticuland nebunestesi putind grozav a pestesi te bagi, asa, orbeste,cu tupeu, printre masini,cautand sa te afirmidrept politist cu bulance-amendeaza grosolansoferitele mature care sunt mai ne--tule;le ceri acte la controlsi iti bagi in curul lorde Pinochio, lungu-ti nas,ca atat a mai ramasdin tine, escroc batran,senil, betiv si hapsan,dar esti doar un pricajitinfirm, sarac, necajit,de femei batjocoritsi de viata umilit,un paduche de bodega.Pana si limba ti-e bleagade atata bauturasi iti atarna din gura.Tu n-ai cu cine schimbadoua vorbe si-o lulea.Mult in vorbe, nul in fapte,te bagi ca musca in laptesi-unde nu-ti fierbe orezul.Mai bine spala-mi parbrizul,orezarule parlit !Mars ! Destul ne-ai sictirit !Fugi si vezi de prinzi ofertela chiloti si la sosete,ca nu le-ai schimbat de-un an !Nu mai iesi in prim planrupt in cur, tocit in talpi !Stai, in umbra-mi pana crapi !
Postări Recomandate