Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Ce limbaj... ce comportament suburban... ce lovituri de copita :(

* Vezi ca ai introdus gresit gura-sparta in context

** asa vazuta din exterior pari doar ilogica si agresiva la modul ridicol - stupid.

Cred ca nu prea sunt eu pe intelesul tau,al unui pseudointelectual.Iti recomand niste carti de colorat cu fete goale,cu buci goale,ca sa fie pe intelesul tau.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

bahhh,mi-a dat Siana un punct :slap2

Siano,ai gresit,nu? promit ca ti-l dau inapoi

Nu am gresit,asa sunt eu,surprinzatoare.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu am gresit,asa sunt eu,surprinzatoare.

am inteles,ma mituiesti

• Oras:rond alba iulia
Postat

Cred ca nu prea sunt eu pe intelesul tau,al unui pseudointelectual.Iti recomand niste carti de colorat cu fete goale,cu buci goale,ca sa fie pe intelesul tau.

Carti de colorat cu fete goale ?? Exista ?

Esti cumva pe aproape totusi ca imi place sa pictez fetele pe fața - desene abstracte e adevarat... ma mai joc cu ele lapte gros si smântânos... :D

• Like 1
Postat

In Japonia

P.S mah nu fiti carcotasi,lasati femeia sa se exprime liber,ca am dat bani pt bilet :laugh2

• Like 3
Postat

Esti cumva pe aproape totusi ca imi place sa pictez fetele pe fața - desene abstracte e adevarat... ma mai joc cu ele lapte gros si smântânos... :D

Ei vezi,draguta cine-mi esti de fapt?Stiam ca pana la urma ai sa iti dai arama pe fata.Prea pareai purtator de cuvant al unor fete care nu au voie sa vorbeasca nici in soapta,al unui grup de onanisti nesatisfacuti de femei,al unor ciorobeti veniti din Ciorogarla delegat de ei sa preiei discursul fiindca stii sa legi doua cuvinte mai mult decat ei.

Nu pacalesti tu pe nimeni cu alba-neagra aici.Poate cel mult te-ai pierdut printre randurile unor intelectuali,nu te fatosi atat!Daca te uiti in oglinda,te admiri si te pupi singur dandu-ti curaj ca esti ceva in plus fata de un Zgabearta ramas repetent in grupa mica la gradinita asta nu inseamna ca noi nu vedem cine se ascunde sub pudra intelectuala de pe fata ta.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

mah Siano,sincer,observ ca esti mai ponderata de cand esti la "testate"

Postat

lumeeee,lumeeee,iar am primit punct de la Siana :slap2

Siano,stiu ca ma iubesti,da'las-o mai moale ca ma bagi la datorii si intra lumea la idei

Postat

@ Siana

Ce legatura are COF'ul cu care le pictez cu ce ai zis tu ? ... ai fost prea subtila, recunosc :D

Fii directa, ne intelegeam mai bine :D

Postat

lumeeee,lumeeee,iar am primit punct de la Siana :slap2

Siano,stiu ca ma iubesti,da'las-o mai moale ca ma bagi la datorii si intra lumea la idei

Pofta vine consumand,dragostea vine dand la buci nu dand din gura.Sponsorizati,nu mai latrati ! Unii cotizeaza,altii comenteaza.Baga la capusor,baietel!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Pofta vine consumand,dragostea vine dand la buci nu dand din gura.Sponsorizati,nu mai latrati ! Unii cotizeaza,altii comenteaza.Baga la capusor,baietel!

cum ziceam,ma risc,stai sa aprobe imprumutul,nu ti-am zis ca n-am bani nici sa trec strada?

Postat

@ Siana

Ce legatura are COF'ul cu care le pictez cu ce ai zis tu ? ... ai fost prea subtila, recunosc :D

Un adevarat domn si un adevarat intelectual nu se preteaza la rahaturi pe care le ingurgitezi tu cu pofta aici,la un asemenea vocabular si un comportament care apartine altei clase sociale.In plus ti-ai scremut atat de mult mintea sa pricepi ce am vrut eu sa spun de cate ori am postat cate ceva incat te-am adus in pragul exasperarii si ai inceput sa transpiri marlanii si expresii cocalaresti si sa duhnesti a peste.De acum nu mai am rabdare sa iti dau explicatii in plus fiindca ele se numesc meditatii si costa.Am vazut ce bagaj intelectual...argotic ai...gasit pe dupa blocuri...insusit la scoala vietii.Oricat de frumos v-ar vorbi si s-ar purta o femeie,voi tot boi ramaneti,tot badaraneste va manifestati.Doamnei x,de exemplu,care ti-a vorbit frumos de ce i-ai ripostat in termeni jignitori?Fatoi spoit cu pseudocultura ce esti...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Pai... vorbesti despre tine Siana... ;) tu esti aia cu limbajul de mahala. Si aiurea in tramvai... macar de le potriveai.

V-am zis ca mi-l ia pe Illusionist pana la urma =))

e o atractie deosebita intre noi, sa stii :)

Dupa ce m-a numit "dragutule" acum m-a dat si cu "pudra intelectuala" :D

Asa ca va rog frumos... cine a mai atins asemenea culmi in discutia cu ea ? Hmm ? Cine ? :D

Siana imi retrag expresia "lovituri de copita" :D

• Like 2
Postat

Un adevarat domn si un adevarat intelectual nu se preteaza la rahaturi pe care le ingurgitezi tu cu pofta aici,la un asemenea vocabular si un comportament care apartine altei clase sociale.In plus ti-ai scremut atat de mult mintea sa pricepi ce am vrut eu sa spun de cate ori am postat cate ceva incat te-am adus in pragul exasperarii si ai inceput sa transpiri marlanii si expresii cocalaresti si sa duhnesti a peste.De acum nu mai am rabdare sa iti dau explicatii in plus fiindca ele se numesc meditatii si costa.Am vazut ce bagaj intelectual...argotic ai...gasit pe dupa blocuri...insusit la scoala vietii.Oricat de frumos v-ar vorbi si s-ar purta o femeie,voi tot boi ramaneti,tot badaraneste va manifestati.Doamnei x,de exemplu,care ti-a vorbit frumos de ce i-ai ripostat in termeni jignitori?Fatoi spoit cu pseudocultura ce esti...

Mah,boul fute vaca,de cand lumea!

Esti prietena cu doamnax? ca ea nu poate confirma daca esti femeie sau barbat!

• Like 1
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

babaciunea asta incepe sa nu mai aibe niciun haz :(

• Like 3
  • Minus 1
Postat

esti prea dur :ylsuper

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Am citit degeaba cateva pagini. Nimic interesant. Siana si-a revenit. Cred ca o lasa pe braileanca in locul ei, ea ce mai destinde atmosfera cand scrie:

degeaba va laudati ca cititi carti si sunteti intelectuali,daca ati ramas tot in stadiul primitiv de acum 2000 de ani.nu ati evoluat deloc in mentalitate

Se vede cat ai citit tu daca acum 2.000 de ani  oamenii erau "primitivi" :))))  

Vezi ca cezar nu avea barba si umbla vorba ca era ras si pe coiae  pentru ca l-a refuzat o data cleopatra la un oral. 

Postat

cum ziceam,ma risc,stai sa aprobe imprumutul,nu ti-am zis ca n-am bani nici sa trec strada?

a aprobat astia imprumutul,so?

• Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

siana are haine noi...si-a aruncat centura si si-a pus o curea DG mare si lata...

Asteptam corsetul si-apoi iar centura.

• Like 1
Postat

Am citit degeaba cateva pagini. Nimic interesant. Siana si-a revenit. Cred ca o lasa pe braileanca in locul ei, ea ce mai destinde atmosfera cand scrie:

Se vede cat ai citit tu daca acum 2.000 de ani  oamenii erau "primitivi" :))))  

Vezi ca cezar nu avea barba si umbla vorba ca era ras si pe coiae  pentru ca l-a refuzat o data cleopatra la un oral. 

Adevarul este ca sunteti rudimentari voi,cei de azi,dragi contemporani,regresati,involuati in decursul timpului,sunteti niste hibrizi de oameni,samanta stricata,degenerata.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Mai tu ala cu mortaciunea in pantaloni,nu ai bani nici sa ii faci cosciug pulii si slujba de ingropaciune sau o sfestanie macar.Sufera si tu in tacere daca ai o tulburare obsesiv-compulsiva si esti blocat mental si obsedat de o idee fixa: varsta,daca te sperie pana la fobie trecerea timpului,daca esti anxios si suferi de necrofobie,adica de frica de moarte sau du-te dracului la doctor odata!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

nu te-ai futut cu andone, nu ?

• Like 3
  • Minus 1

Postat

@ Siana

Un intelectual are bune maniere pe langa o pregatire deosebita de specialitate in domeniul in care activeaza.Ce pregatire temeinica de specialitate ai mataluta,laba la care ai lucrat temeinic in decursul anilor?Cred ca daca ti-am diseca teasta tot un cap de pula cu doua coaie ti-am gasi pitite in ea,la ce erectii intelectuale sfortate si ejaculari precoci de argouri ai.Voi intelegeti bine doar injuraturile.Ceva mai mult de atat va baga in ceata.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...