Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Nu știu de ce nu recunoaște aici pe forum dar ACCEPTA SA FIE DOMINATA și accepta orice vrei sa ii faci, oricât de pervers! Fără probleme accepta ABSOLUT ORICE!!! Garantat testat la fata locului!

Buna siana !!! Accepti sa fi si dominata ? Gen . Sa fi trasa de par scuipat pe fata ? In limita bunului simnt . Mersi !!

Link spre comentariu
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro

Buna siana !!! Accepti sa fi si dominata ? Gen . Sa fi trasa de par scuipat pe fata ? In limita bunului simnt . Mersi !!

Da, face de toate. Chiar merita, la 150 lei ora o umilesti total. Atat ma costa un filtru de aer la masina, si il schimb la 3-4 luni. Merita sa-ti faci de cap cu ea, desi e cam batrana, nu are nici o jena in a suge scoasa din cur.

Astept sa o bage pe fi-sa in meniu. Probabil o scoate tot la  lei ora, eci marfa MAI PROASPATA la pret bun. A se avea in vedere faptul ca Siana/Consuela are cam 50 ani.

Spor la dat la buci!

Link spre comentariu
Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti

In compania mea vei avea parte de all inclusive : aventura, socializare, masaj, relaxare, distractie, intimitate totala, fantezii si fetish-uri erotice, iesire in oras / la mare / la munte. Mai mult de atat nu ai ce sa iti doresti.

Am 36 de ani, piele alba, ingrijita, extrafina. Sunt o prezenta extrem de placuta, joviala, educata, instruita, prezentabila, selectiva. Imi plac aventurile si mi-am facut din ele un mod de viata care ma prinde de minune.

Conditii lux. Central.

Ma adresez domnilor cu varsta de peste 30 de ani, discreti, maierati, curati, potenti financiar, fara bile / piercing in penis si NU mai dotati de 20 cm.

0737662980

450-500 ron / ora  

post-84499-0-67842700-1529389346_thumb.jpg

Link spre comentariu

In compania mea vei avea parte de all inclusive : aventura, socializare, masaj, relaxare, distractie, intimitate totala, fantezii si fetish-uri erotice, iesire in oras / la mare / la munte. Mai mult de atat nu ai ce sa iti doresti.

Am 36 de ani, piele alba, ingrijita, extrafina. Sunt o prezenta extrem de placuta, joviala, educata, instruita, prezentabila, selectiva. Imi plac aventurile si mi-am facut din ele un mod de viata care ma prinde de minune.

Conditii lux. Central.

Ma adresez domnilor cu varsta de peste 30 de ani, discreti, maierati, curati, potenti financiar, fara bile / piercing in penis si NU mai dotati de 20 cm.

0737662980

450-500 ron / ora  

post-84499-0-61251500-1529389454_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am 36 de ani, piele alba, ingrijita, extrafina.Sunt o prezenta extrem de placuta, joviala, educata, instruita, prezentabila, selectiva. Imi plac aventurile si mi-am facut din ele un mod de viata care ma prinde de minune.

Conditii lux. Central.

0737662980

450-500 ron / ora  

post-84499-0-54860400-1529389522_thumb.jpg

Link spre comentariu

NU. NU. NU. NU. NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai ales de la unul care nu stie nici macar sa scrie corect ... Slabiciunea mea sunt barbatii destepti, dar nici pe aceia nu ii las sa ma domine. Daca eu am topic la sectiunea DOMINATOARE, STAPANE, tu de ce pui intrebari prostesti, aici ? 

Link spre comentariu

Nu știu de ce nu recunoaște aici pe forum dar ACCEPTA SA FIE DOMINATA și accepta orice vrei sa ii faci, oricât de pervers! Fără probleme accepta ABSOLUT ORICE!!! Garantat testat la fata locului!

Esti proxenetul meu, de imi spui ce ar trebui sa accept din partea clientilor si ce sa le spun ?  Eu zic sa te rezumi la nefericitele pe care le tii tu in lant  !

Meriti sa te arunc la porci, latura umana schizoida !

Link spre comentariu

Eu sunt secretul starii tale de bine ...

Masaj profesional

Girlfriend experience

Fantezii totale

Oral deep

Dus impreuna

Role play, age play, doghi play

Foot fetish, lingerie fetish, etc

Masturbare

Stimulare cu jucarii erotice

Feminizare

69 si orice alte pozitii

Facessiting activ

Spanking

Blindfolds activ

Uro activ

Dominare / umilire fizica / verbala activa

Bondage activ

Fisting activ

Epilare / ceruire activa

Dirty talking

Hair pulling activ

Breast / niplle torture activ

Dresaj activ

Convorbiri fierbinti la telefon

Show erotic

Penetrare cu strapon

Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ...

Serviciile pot fi combinate dupa dorinta.

0737662980

450-500 ro /ora

Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus.

Va astept, cu drag !   :ellao   :kiss3   :hi3

Link spre comentariu

Conditii lux. Central.

0737662980

450-500 ron / ora  

post-84499-0-92335100-1529390278_thumb.jpg

post-84499-0-43327300-1529390323_thumb.jpg

Link spre comentariu

In sfarsit ai si tu un client...

Ce ai cu mine ? Ti-e rau de caldura ? Sau si tu, la fel ca altii, cauti sa imi atragi cu japca atentia, fiindca nu am timp sa ti-o acord la telefon ? Nu ma zgandari, ca nu faci bine ! Pastrez toate mesajele de la tine. Eu nu sunt mama tuturor oparitilor la coaie.

Link spre comentariu

Vai ce sa spun. Nu am scris corect. Doar team intrebat si atat. Daca tu esti desteapta si scri corect. Fate profesoara. Nu mai sta aici ..... in fine. Lumea pe aici scrie ca tiau facut multe . Da nu vrei sa recunosti. In fine . Chiar nu ma interesaza daca accepti sau nu. Am intrebat si atat. O zi frumoasa

Link spre comentariu

Vai ce sa spun. Nu am scris corect. Doar team intrebat si atat. Daca tu esti desteapta si scri corect. Fate profesoara. Nu mai sta aici ..... in fine. Lumea pe aici scrie ca tiau facut multe . Da nu vrei sa recunosti. In fine . Chiar nu ma interesaza daca accepti sau nu. Am intrebat si atat. O zi frumoasa

Pai, sunt profesoara ... in pat ... una cu multiple doctorate. Doar nu sunt nebuna sa stau rupta in coate, la catedra, sa imi risipesc energia pe un salariu mizerabil, cand, ca dama de companie, castig cate un salariu de profesor sau mai mult pe zi ? Eu nu am rabdare sa imi pierd vremea cu prostii nici pe bani, daramite pe doi lei ! Ha ha ha !

Link spre comentariu

Iar ai mă crize de demență și te bagi în discuțiile între CLIENȚI???

CUM ÎȚI PERMIȚI TU sa te bagi în discuție ca flocul în pahar când 2 clienți schimba informații REALE, rezultate din vizitele făcute la tine???

Când clienții discuta, tarfele stau în genunchi în colț cu capul plecat și asculta ca să nu mai greșească și alta data.

De când a ajuns vânzătorul sa certe clienții care evaluează marfa??? Chiar nu înțelegi ca părerea ta nu contează și nu ai valoare ca ființă umană???

Pentru noi nu ești mai presus decât 3 GĂURI ÎN CARE NE STOARCEM COAIELE!

Esti proxenetul meu, de imi spui ce ar trebui sa accept din partea clientilor si ce sa le spun ? Eu zic sa te rezumi la nefericitele pe care le tii tu in lant !

Meriti sa te arunc la porci, latura umana schizoida !

Link spre comentariu

Cand ma vezi rascracarata,

iti creste pulsul indata,

pupilele se dilata

si iti iese limba toata.

Dupa mine te usuci,

ca-s fierbintre intre buci,

sunt stramta in pasarika,

dulce ca o capsunica.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...