Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti

Eu sunt ingerul care astazi te va duce sa vizitezi paradisul. Eu te fac sa te pierzi in zambetul meu, sa ratacesti dincolo de timp, griji, suparari. Cand vei pasi pe usa mea, iti voi spune : - Bine ai venit in cel mai frumos vis al tau ! Te astept, cu drag si te voi inalta de la pamant la cer, cu delicatete !

:date  0737662980  :hug1  100 euro / ora :masaje

Link spre comentariu

Sunt cea mai senzuala atractie a verii ... cea mai inedita aparitie ... cea mai iubibila sirena de pe plaja ... Suna-ma, daca vrei sa ne distram impreuna !

07737662980

• post-84499-0-23378100-1529664213.jpg
  • post-84499-0-31293800-1529664266.jpg
Link spre comentariu

Sunt cea mai senzuala atractie a verii ... cea mai inedita aparitie ... cea mai iubibila sirena de pe plaja ... Suna-ma, daca vrei sa ne distram impreuna !

07737662980

Link spre comentariu

Buna ! Vreti sa stiti cum imi mentin forma fizica ? Consumand castraveti. Imi plac foarte mult castravetii. Imi aleg cu mare grija castravetii, nu mai mari de 20 cm, cand mi se face pofta de ei. Imi intretin cu sucul lor si tenul, facandu-mi des masca faciala de castraveti.

post-84499-0-16945100-1529674929_thumb.jpg

Link spre comentariu

pai daca ai avea orgasm, ar trebui sa-l platesti tu pe el:)

Unii gandesc exact opus tie. Le plac femeile care se uda bine si care au orgasm, chiar si in gura lor. Cred ca fiecare trebuie sa isi gaseasca partenerul potrivit. Nu ne aflam aici sa ne luam cu japca unii pe altii, sa ne amagim sau sa ne luam peste picior.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Unii gandesc exact opus tie. Le plac femeile care se uda bine si care au orgasm, chiar si in gura lor. Cred ca fiecare trebuie sa isi gaseasca partenerul potrivit. Nu ne aflam aici sa ne luam cu japca unii pe altii, sa ne amagim sau sa ne luam peste picior.

pff...eu n-am asemenea " placeri "...mai ales de la o prostituata...

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...