Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

post-122354-0-79001300-1408024146_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

1) Nu stiu daca are loc discutia asta aici - despre ce idealuri au unele fete si daca noi ne ridicam la asteptarile lor. Nu aici. Aici sunt la job.

2) E doar decizia lor. Daca accepta le priveste direct si nu cred ca e cazul sa le tinem noi socoteala "maruntisului" primit.

3) Ce dai, aia primesti. Sunt o multime de fete cu profesionalism ridicat, care stiu sa lucreze cu clientii si care au parte de reactii si recenzii pozitive cam de la toti cei care scriu. Imi vine in minte un exemplu acum care are recenzii pozitive 100 %. Nu poti sa-i zici nimic de rau... oare ele cum or reusi ?

Iar ideea site'ului asta si e - sa nu tinem doar pentru noi ci sa povestim, sa fim subiectivi.

* Imi amintesc o vorba de duh a unui fost utilizator al lunii: "Pe banii mei, doar eu ma simt bine ! :D "

Ia confeseaza-te tu preotilor de la Tanacu si spune,marturiseste in fata Lui Dumnezeu cate Ilene Cosanzene ai tu la produs si cu cat dai legatura.Si asa zici tu,ca Ilenele Cosanzenele tale nu dau un sarac lipit pamantului,needucat,mitocan,neinstruit,nespalat,imbracat din Piata Rahova pe zece magnati,pe zece ca Tiriac,pe zece barbati rafinati,de familie buna,educati,spalati,curati,instruiti si plini de bani?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Da , vrem recenzii , Siana da-ti o recenzie!

A si niste poze noi cu tine nud.

Voua v-o dau doar prin gura.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
Postat

Avaind in vedere vocbularul metempsihotic de care da dovada acest om, nu pot spune decat ca in curand vom pierii cu totii intr-o crepuscula vulvara, siana cati ani ai?

• Like 2
Postat

Pentru ca asa au decis ele sa faca bani multi intr-o anumita perioada de timp, pe pizda lor... cash... nu diferite cadouri, vacante si sume ocazionale. Si pentru ca stiu sa ofere servicii sexuale si stou sa se poarte cu clientul si pot sa faca asta, nu doar ca arata bine, au facultati sau ar fi mame bune.

* plus ca nu cred ca gasesc ele pe orice drum frati de-ai lui Tiriac care sa pompeze degraba $$$

S-or alege si ele cu o guma de mestecat,patru pumni,100 injuraturi si cinci suturi pe zi de la pesti...asa bogatie,te inclini in fata ei nu altceva...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Avaind in vedere vocbularul metempsihotic de care da dovada acest om, nu pot spune decat ca in curand vom pierii cu totii intr-o crepuscula vulvara, siana cati ani ai?

Nu m-am referit la pasarika atunci cand am spus ca le-o dau prin gura...perversule...te gandesti la prostii...la pasarici,la vulve,ti-a luat-o imaginatia la goana...nu au bot de pasarika mea astia...am un asistent care le-ar putea face felul si prin fata si prin spate sau le-o dau in sens poetic...le servesc cate o imbucatura artistica...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Se poate ca eu sa fi trait mai multe vieti chiar intr-o singura viata,in viata asta nu ca altii care nu isi traiesc cu adevarat nici macar o existenta ci viata lor se rezuma la laba si atat.Sau poate,da,am fost barbat in alta viata si mi-a placut sa iubesc femeile,sa mi le lase mie pe toate cei din Sodoma si  Gomora sau labagiii misogini ca cei de pe acest forum.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Scoate chischireii daca vrei meditatii si traduceri legalizate din romana in romana!

Acum am priceput. Vezi ca se poate si fara injurii? :hug1 :date
Postat

Nu m-am referit la pasarika atunci cand am spus ca le-o dau prin gura...perversule...te gandesti la prostii...la pasarici,la vulve,ti-a luat-o imaginatia la goana...nu au bot de pasarika mea astia...am un asistent care le-ar putea face felul si prin fata si prin spate sau le-o dau in sens poetic...le servesc cate o imbucatura artistica...

am auzi din padurea cu alune unde au casa cei fara de constiinta ca o bucata duce cu mult zer de branza de vaci poate face minuni. ai si tu cremoasa si zemoasa mierla? ce poti face cu mine nici bruce lee nu stie a face cu tine.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

mah,ai luat-o pe urmele lui ingineru?

plm ce limbaj ai si tu

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ma provocati numai in speranta ca voi fi banata si veti ramane voi sa scrieti minciuni bolnave despre mine la nesfarsit.

Recunosc ca am citit doar pe sarite toping-ul, dar asa, la o prima vedere, inclin sa cred ca majoritatea te provoaca nu pentru a te vedea banata, ci mai degraba pentru a se distra de cum scoti flacari furibunde pe gura, nari si orice alte orificii semnificative... :)

(Trage, give me your best shot, mi-am imbracat salopeta cu azbest)

post-53465-0-86612100-1408046330_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Asistăm la revergorarea extremei drepte în România! După Vadim, Funar, Becali și Noua Dreaptă, un nou exponent al neofascismului, pe numele său DJ SEBI, găsește o foarte bună promovare în muzica etno. În piesă acesta face trimitere la șmekeria ancestrală a poporului român și la crearea așa-numitului „Șmekerul nou”! Acesta este a doua cea mai bună piesă legionară după cea interpretată de Corneliu Zelea Codreanu și anume „Mare Șukărime Legionară”.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Stie cineva la cat incepe azi ?

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ciripește-n rămurică

Și-i stă gândul la puțică;

Siana, mierlă de soi,

Preadorită-ntre gherțoi.

Cinșpe August e afară

Când căldura ne doboară,

Jos în vale, pe-un pietroi

Sta ea, mierla c-un mierloi.

Iar mierloiul, fofârloiul

N-a putut s-o fofârlească

Pe mierlița, fofârlița,

Flendera, foflenderița.

Cum vrei să mă fuți, mierloi,

Când n-ai creier și n-ai coi?

Și s-a-ntors pe rămurică

Tot cu gândul la puțică

Iar eu de Sfântă-Mărie

V-am futut o poezie.

C-altceva nu pot să fut,

Hai cu mine la băut!

• Like 7

Postat

Asa mi-ar fi placut sa se desfasoare "ostilitatile" pe acest topic...in special ca ati fi avut cu cine, dar voi (unii doar) nu si nu :"Batman" sa o luam la brebenel sa o enervam...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...