siana Reputație: -1368 Postat Iunie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 26, 2018 O prezenta feminina joviala, placuta, apetisanta, sarmanta, fina, ca mine, iti schimba instantaneu starea de spirit intr-una mult mai buna. Apeleaza cu incredere la mine si iti voi oferi o adevarata terapie prin companie ! Pretind si ofer discretie, bune maniere, buna igiena, seriozitate. Conditii lux. 0737662980 450-500 ron / ora
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 26, 2018 Sunt confidenta de incredere a fanteziilor tale ... Sunt experta in a te face sa te simti bine ... Sunt refugiul tau, oaza ta de relaxare si liniste. Sunt diva xxx in pat si o adevarat doamna in societate. Sunt doza ta de sanatate, care iti ofera echilibrul emotionl de care ai nevoie. Sunt Seherezada a carei companie o doresti cu orele si cu zilele. 0737662980 450-500 ron / ora
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 26, 2018 Va rog, sa va faceti programarile din timp, chiar si o zi sau mai multe inainte ! Va multumesc !
bigdickthug Reputație: 119 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Iunie 26, 2018 Mamaie, o arzi pe cartelă Connex GO în 2018??? 🤔 Și pe lângă asta te și milogesti de credit. De când nu ai mai avut un client??? nu aveti bani sa imi faceti o incarcare electronica de credit
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Postat Iunie 26, 2018 Liniste, va rog, in sala ! Unde-i lege nu-i tocmeala !=))))))
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 27, 2018 Va rog, sa nu ma mai faceti sa imi pierd timpul cu voi degeaba ! Nu mai deranjati, ca sa va faceti programari aiuristice si nu imi mai dati telefoane, doar ca sa va masturbati, cand nici macar nu aveti bani sa imi faceti o incarcare electronica de credit ! Pe ziua de azi, deja m-au deranjat patru persoane de acest gen ! Nu cred ca v-ar placea nici voua sa primiti telefoane aiuristice, insistente, deci, ceea ce nu va place, altuia nu ii faceti ! Si energia mea este limitata, si rabdarea mea la fel. Daca voi nu aveti ce sa faceti si va plictisiti, ganditi-va ca altii poate sunt ocupati si in locul vostru ! Eu am de munca atat cat sa dau si la altii ! Veniti, sa imi spalati covoarele si sa imi pliviti florile, daca nu aveti ce face !eu ma ofer sa spal vasele si sa hranesc pisica:))
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 27, 2018 Replica aceea nu ti-am dat-o tie ... sau asa cred ... Esti una si aceeasi persoana cu Bigdickthug ? Toate femeile sunt nebune, de asta nu gasesti nici una pe placul tau. Cu mama ta ai fost / esti in relatii bune ? Da, se pare ca nu vorbim unul pe intelesul celuilalt ... nu putem face acelasi film impreuna, suntem din filme diferite. Fiecare vrea sa joace in regie proprie ... Asta-i viata ... Nu este nici o suparare ...hai sa-ti explic o chestie...eu joc intr-un film mai special, care se numeste " pedepsit de dusmani " in regia lui pisicuts, care a avut premiera deja la cannes, a fost la tiff si va intra si pe ecranele noastre...da se pare c-a fost piratat de marean, sarlotica, simona si carla si se vinde pe sub mana:) daca vrei sa faci parte din urmatorul film, anunta-ma!
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Sunt foarte uda si excitata. Necesit rezolvare urgenta. 0737662980
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 O prezenta feminina joviala, placuta, apetisanta, sarmanta, fina, ca mine, iti schimba instantaneu starea de spirit intr-una mult mai buna. Apeleaza cu incredere la mine si iti voi oferi o adevarata terapie prin companie ! Pretind si ofer discretie, bune maniere, buna igiena, seriozitate. Conditii lux. 0737662980 450-500 ron / ora
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Sunt foarte uda si excitata. Necesit rezolvare urgenta. 0737662980
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Eu sunt secretul starii tale de bine ... Masaj profesional Girlfriend experience Fantezii totale Oral deep Dus impreuna Role play, age play, doghi play Foot fetish, lingerie fetish, etc Masturbare Stimulare cu jucarii erotice Feminizare 69 si orice alte pozitii Facessiting activ Spanking Blindfolds activ Uro activ Dominare / umilire fizica / verbala activa Bondage activ Fisting activ Epilare / ceruire activa Dirty talking Hair pulling activ Breast / niplle torture activ Dresaj activ Convorbiri fierbinti la telefon Show erotic Penetrare cu strapon Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ... Serviciile pot fi combinate dupa dorinta. 0737662980 450-500 ro /ora Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus. Va astept, cu drag ! :ellao :kiss3 :hi3
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Mamaie, o arzi pe cartelă Connex GO în 2018??? Și pe lângă asta te și milogesti de credit. De când nu ai mai avut un client??? Mai tii minte, cand, langa scara,pe o bancuta, asta varac-un cantar, rabdator stateai,cu doua perii te rugaisi doua creme de pantofi,ca un sapator de cartofi,adus de spate, aplecatprivind in pamant rusinat,umil, servil si nemancatsi musterii iti asteptai,si cate-un leu sau doi iti luai,pantofii sa le lustruiesti,ori, daca vor, sa-i cantaresti ? De mine cum te milogeai,pantofii de mi-i lustruiai si apoi ma si cantareai ?Iar eu ma mai opream la tinedin mila, ca sa-ti fac un bine.Cu limba, tu-mi faceai pantofii,tragand cu ochiul pe sub rochii,stand in genunchi in fata mea,ca sa iti fac cate-o saftea.Ti-am luat, din mila, inghetata,dar mi-a picat pe pantofi toata.Tu ai lins-o cu multa poftaspunand c-ai vrea si o sarlota.Eu ti-am zis : - Pune-ti pofta-n cui,pe asta n-o dau orisicui !si de atunci pe aici, spui,ca m-am facut a dracului.
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Sunt confidenta de incredere a fanteziilor tale ... Sunt experta in a te face sa te simti bine ... Sunt refugiul tau, oaza ta de relaxare si liniste. Sunt diva xxx in pat si o adevarat doamna in societate. Sunt doza ta de sanatate, care iti ofera echilibrul emotionl de care ai nevoie. Sunt Seherezada a carei companie o doresti cu orele si cu zilele. 0737662980 450-500 ron / ora
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 27, 2018 Nu ti-ai exprimat dorinta stimabilo:))
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Nu ti-ai exprimat dorinta stimabilo:)) Nici nu sunt obligata. Ti-am spus, nu cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda, nu cred ca iti inteleg dorintele si nici tu nu ma poti intelege pe mine. Totul este sa ne respectam ca oameni, indiferent de diferentele dintre noi !
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Te astept, cu drag, la un masaj revigorant, care iti va alinia planetele si te va face mult mai optimist ! 0737662980 100 euro / ora
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Te astept, cu drag, la un masaj revigorant, care iti va alinia planetele si te va face mult mai optimist ! 0737662980 100 euro / ora
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Lasa-ma, sa te invat, sa traiesti clipa ! Intotdeauna clipa prezenta este cea mai importanta. Cu mine, vei trai cu placere intensa clipa. https://www.youtube.com/watch?v=U01e3B3Qi2w&list=RDU01e3B3Qi2w
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Ah, ce ti-as strange scula intre buci, ca in menghina si ti-as stoarce-o de toata zeama !
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 27, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 27, 2018 Ce face Vali barbosu?
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 27, 2018 Nici nu sunt obligata. Ti-am spus, nu cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda, nu cred ca iti inteleg dorintele si nici tu nu ma poti intelege pe mine. Totul este sa ne respectam ca oameni, indiferent de diferentele dintre noi !N-am nici o dorinta din partea ta. Sa stii.
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 N-am nici o dorinta din partea ta. Sa stii. Este fix problema ta. Sa fii sanatos ! Nu vad de ce simti nevoia sa imi aduci asta la cunostinta. Eu nu trag pe nimeni de maneca si nu oblig pe nimeni la nimic..
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Ce face Vali barbosu? Zice ca vrea sa iti dea muie adanca.
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 27, 2018 Este fix problema ta. Sa fii sanatos ! Nu vad de ce simti nevoia sa imi aduci asta la cunostinta. Eu nu trag pe nimeni de maneca si nu oblig pe nimeni la nimic..Pai ai inceput sa-mi faci teoria compatibilitatii...am zis eu bine ce am zis ca cele mai multe aveti probleme la mansarda...
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Ce face Vali barbosu? Reintors la sezatoare,de la dezalcoolizare,avpop de mine si-agatadin nou slaba lui sperantade-al primi, ca o regina,in gratia mea divina :- Buna ziua ! Sunt Sclavarulce va umple minibarul,zilnic, doar cu invectivetroscaite si stupide,cand stau dand pe gat paharul,in care-mi inec amarul.Sunt Labus, caut dresoare,ca-s satul de amatoare,de-asta va musc de picioare.Dati-mi suturi ! Vreau mai tare !Eu, la fiecare duscail scot pe Labus din cuscasi Labus de fund va musca.Doar de votca-s animat,sa nu crezi ca sunt drogat !Pe nas trag doar praf de puscasi-mi mai sare cate-o bucsa.Fiindca sunt prost si tampit,eu sunt tare nevorbit.Latru cat ma tine gura,ca sa strige lumea urainsa multi zic : - Mars de-aici,ca ai purici si limbrici !Vreau sa fiu bagat in seamainsa lumea ma condamna.Am nevoie de-o iubita,de atentie sporita,insa nimeni nu ma vrea,ca-s batran si sunt lichea,s-a dus demult vremea mea,flocii toti mi-au naparlitcoaiele s-au flescait.Ce sa fac ? Moarta mi-e sculasi pot sa fut doar cu gura.Am un mare deficit de dragoste. N-am gasitdeloc sufletu-mi pereche.Toate au numai defecte.Pune-mi botnita, de vrei,pune-mi in urechi, cercei,pune-mi si pampoane rozsi sparge-ma in gaozin timp ce Vali Barbosu,imi da sa ii sug tot osulfiindca eu sunt pricinosul,starvache si mincinosul,care da mereu cu gurasi-l sminteste bautura !
Postări Recomandate