Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti

Pai ai inceput sa-mi faci teoria compatibilitatii...am zis eu bine ce am zis ca cele mai multe aveti probleme la mansarda...

Nu fac nici o teorie, sunt cat se poate de pragmatica, onesta si succinta  : nu iti pot oferi fanteziile pe care le doresti tu.  Daca te duci la piata si ceri unuia care vinde cartofi, sa iti vanda lapte si ala nu are de unde sa iti dea, tu ii zici omului ca e tampit ?

Link spre comentariu

Eu sunt secretul starii tale de bine ...

Masaj profesional

Girlfriend experience

Fantezii totale

Oral deep

Dus impreuna

Role play, age play, doghi play

Foot fetish, lingerie fetish, etc

Masturbare

Stimulare cu jucarii erotice

Feminizare

69 si orice alte pozitii

Facessiting activ

Spanking

Blindfolds activ

Uro activ

Dominare / umilire fizica / verbala activa

Bondage activ

Fisting activ

Epilare / ceruire activa

Dirty talking

Hair pulling activ

Breast / niplle torture activ

Dresaj activ

Convorbiri fierbinti la telefon

Show erotic

Penetrare cu strapon

Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ...

Serviciile pot fi combinate dupa dorinta.

0737662980

450-500 ro /ora

Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus.

Va astept, cu drag !   :ellao   :kiss3   :hi3

Link spre comentariu

Ce fantezii am eu bre? :-) :-)

Cred ca am mai discutat si in privat unele chestii si nu inteleg de ce tot insisti. Nu ma intalnesc cu barbati foarte dotati, cu bile in penis, sub 31 de ani si care vor sa ma domine. Eu sunt Lilith, nu Eva. Nu-ti pot satisface nevoia de dominatie asupra femeii si am inteles ca nici tie nu iti place sa fii dominat de catre mine.

Link spre comentariu

Buna ! Eu sunt Lilith ... amanta sarmanta, cu putere de seductie, care te ademeneste si te face sa gusti din dulcele pacat. Stiu, ca ma doresti ... Eu te fac sa visezi ... Eu te fac sa evadezi din plictisul, monotonia relatiei tale cu Eva, eu iti pot oferi fantezii pe care ea nu ti le poate oferi. Cu mine poti avea parte de girlfriend experience in cadrul careia te pot domina cu mult tact si  delicatete.

0737662980

450-500 ron / ora

post-84499-0-93434400-1530174278_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sunt confidenta de incredere a fanteziilor tale ... Sunt experta in a te face sa te simti bine ... Sunt refugiul tau, oaza ta de relaxare si liniste. Sunt diva xxx in pat si o adevarat doamna in societate. Sunt doza ta de sanatate, care iti ofera echilibrul emotionl de care ai nevoie. Sunt Seherezada a carei companie o doresti cu orele si cu zilele.

0737662980

450-500 ron / ora

Link spre comentariu

Floricica mea de nu- ma -uita, asteapta un gradinar cu stropitoarea plina, sa o ude la radacina, ca se usuca de dor.

:tittyfuck   0737662980   :kiss3  100 euro / ora :69

post-84499-0-67653100-1530262721_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ai nevoie de o scurta evadare din cotidian ? Timpul petrecut cu mine este minivacanta reconfortanta de care ai nevoie. Jucariile si lenjeriile mele te asteapta, sa te joci cu ele, asa cum doresti, cum iti place ! Felul meu de a fi, deschis, placut, jovial, antrenant, te dezinhiba si te face sa iti exprimi liber, neingradit, necenzurat, dorintele ascunse, sa transpui in realitate fanteziile pe care le ai. Esti doar la un telefon distanta de distracia maxima a verii !

0737662980  :hug1   450-500 ron / ora

post-84499-0-45530200-1530264629_thumb.jpg

post-84499-0-40661400-1530264686_thumb.jpg

post-84499-0-13876700-1530264705_thumb.jpg

post-84499-0-92249800-1530264743_thumb.jpg

Link spre comentariu

O prezenta feminina joviala, placuta, apetisanta, sarmanta, fina, ca mine, iti schimba instantaneu starea de spirit intr-una mult mai buna. Apeleaza cu incredere la mine si iti voi oferi o adevarata terapie prin companie ! Pretind si ofer discretie, bune maniere, buna igiena, seriozitate. Conditii lux.

0737662980

450-500 ron / ora

Link spre comentariu

Ai nevoie de o scurta evadare din cotidian ? Timpul petrecut cu mine este minivacanta reconfortanta de care ai nevoie. Jucariile si lenjeriile mele te asteapta, sa te joci cu ele, asa cum doresti, cum iti place ! Felul meu de a fi, deschis, placut, jovial, antrenant, te dezinhiba si te face sa iti exprimi liber, neingradit, necenzurat, dorintele ascunse, sa transpui in realitate fanteziile pe care le ai. Esti doar la un telefon distanta de distracia maxima a verii !

0737662980  :hug1   450-500 ron / ora

Link spre comentariu

Sunt menajera cea sexy si perversa, care iti bate bine de tot ouale si iti da laptele in clocot pana face cea mai buna crema de zahar ars, indulcita cu pupicuri multe, dupa reteta proprie.

http://overthumbs.com/galleries/blanch-nylon-fucking-movie/

Blonde beauty chooses the best si...

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...