Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
Postat

Înțelept părintele.

Mamaie,ai exact 5 ani pe site-ul asta,n-ai lipsit nici macar o zi.Asta inseamna viata de cacat si foamete crunta.

• Oras:bucuresti
Postat

Ce-i cu haznaua asta ?!?

Dar tu din curul cui ai picat in ea ?

Postat

Te invit la un masaj profesional din talpi, pana in varful capului, ca sa iti vina mintea la cap !  :masaje

0737662980

:hi3

Postat

Ma bucur, baieti, ca topicul meu va tine pulile tari si sculate si va multumesc, ca mi-ati ridicat topicul in varf de puli, cat am lipsit eu !

Postat

Multumesc tuturor sponsorilor mei, care mi-au sponsorizat garderoba noua si vacantele din aceasta vara  !  :* :X

Postat

Te invit la un masaj profesional din talpi, pana in varful capului, ca sa iti vina mintea la cap !  :masaje

0737662980

:hi3

Vizitator baiatu   lui inesuka
Reputație: 0
Postat

Doar ii aduc cadouri scumpe si doar se uita la ea si vorbesc, fara nici macar sa o atinga.

Vizitator baiatu     lui inesuka
Postat

Sa o atingi pe mami costa cateva lingouri de auri si doua blanuri de tigru siberian ,

• Like 1
Vizitator baiatu  lui inesuka
Postat

iar daca vor sa o sarute ii costa un inel borealy de aur alb cu diamant mov topaz de 14k.

• Like 1
Vizitator baiatu  lui  inesuka
Postat

dar si aia trebuie sa faca cinste cu pizza cu foita de aur si sampanie austriaca de Viena de mii de euro si veche de 100 de ani.

Postat

Vedeti ca toti astia alde saraconnor ,atheuz, adi2019 , jaguard02 , antonio fa caldo care au comentat ultimele pagini cu conturi inscrise din mai-iunie si cu postari facute pe topicele de Fazan sunt doar clonele obosite ale lui ion de la raion, care e tot proxenet ca si Xoxo, dar mai prost si mai sarac (ca altfel n-ar sta atata timp sa se joace fazan 24/7 pe sute de conturi).

Postat

Motane, de ce nu le banezi?

Vizitator baiatu     lui inesuka
Postat

Mami are multi amanti si multi copii din flori ca mine!

Vizitator baiatu  lui inesuka
Postat

Se fute pasional si salbatic noapte de noapte, sa va zica tata.

Vizitator baiatu  lui  inesuka
Postat

Ma bucur ca le bagi prosoape contra-cost fraierilor de clienti si nu mai trebuie sa le spal eu de mana cu toate ca nu ma lasai sa le spal la masina ta de spalat argintie de 300 000 euro

Postat

Muriti de ciuda.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...