Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna ! Azi iti propun o intalnire hot, interesanta, relaxanta, fara graba. Sunt placuta si  joviala. Sunt sexy dar in acelasi timp eleganta. Sunt discreta si rafinata.  Imi plac oamenii deschis la minte, selectivi si educati, care apreciaza calitatea, nu cantitatea si care stiu sa si ofere, nu doar sa primeasca.

0737662980

Postat

Vreau sa am cu tine cea mai fierbinte noapte de amor, iubitel.

0737662989

Vizitator baiatul    inesukai
Reputație: 0
Postat

Saracule care esti sarac!

Postat

Odata, doar fiindca a fost prezenta la un eveniment auto, a primit 30 000 euro doar pentru prezenta de cateva minute pe podium.

Postat

Are multi amanti prin PSD si numai pentru ca absenteaza de la conferinte primeste salariul, salariu pentru care voi saracilor trebuie sa munciti 2 ani.

Postat

#rezistentii si hipsterii liberali sa o suga ca muncesc mai mult ca ea prin multinationale si call-centere pe bani putini si sunt sclavi la patroni pe care trebuie sa-l perieze din cand in cand si sa le faca anilingus in cur daca vor si bonuri de masa.

Postat

Daca mami iti arata colectia ei de rochii scumpe comandate din Milano o sa mori instant de ciuda miky-stiulete!

Postat

Cumpara toate magazinele de fashion din mall-uri de le lasa fara produse pe stoc atunci cand da raita seara de seara.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...