Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Ma ajuta si pe mine cineva sa gasesc o recenzie? :laugh2

Simplul motiv pentru care nu gasesti recenzii cu mine este faptul ca nu ma intalnesc cu persoane care fac recenzii ci cu persoane care imi respecta dreptul la discretie,la intimitate.Nu este necesar sa ma expun mai mult decat o fac prin reclama prin povesti picante,exagerate care sa serveasca drept material de laba unora care nu isi permit mai mult de atat sau sursa de sabotaj pentru altii cu interese meschine.Nu vreau sa stie vecinii,cunostintele,rudele,tot Universul despre toate intrarile si iesirile pe usa casei mele.Ceea ce ai citit tu pe topic a inceput de la o cearta a mea cu niste pesti care m-au tot deranjat o perioada lunga de timp si au incercat sa ma dreseze ca sa merg pe sarma cum vor ei iar poate pe campul de batalie au mai picat de fraieri si unii eroi labari necunoscuti care s-au bagat in cearta noastra.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:rond alba iulia
Postat

O acualizare ar fi mai mult decat binevenita, pana la urma e topic de recenzii la testate - chiar daca nici macar mariorevine nu e sigur ca cea la care a fost el e tot una cu cea care scrie pe aici (inca SC si "ea" - asta daca nu se va dovedi ca am tot vorbit cu vreun bulangiu rujat ca sa-l citam pe xoxo).

http://nimfomane.com/forum/topic/14597-0737662980-siana-poze-false/?p=417366

Meniu ? program ? locatie ? halat ? poze actuale ?

Postat

Siano,dar sincer acum....mi-ai simtit lipsa zilele astea?

Care lipsa,ce ai,esti amnezic?Doar ieri mi-ai spalat Range Roverul la spalatoria unde lucrezi,mai sclavule si ti-am lasat bacsis gras ca te-am vazut plapand si mi-ai inspirat mila.Esti cam obosit...du-te la culcare!Cred ca ai avut de spalat multe masini.Erai in pauza de masa cand am venit sa imi speli masina si am vazut ca mancai nespalat pe maini dintr-o paine in care erau niste felii de parizer pe care o bazaiau niste muste.Erai imbracat din Gaynia,cu haine second hand.Te-am prins ca iti faceai o laba in masina mea si dupa ce am plecat mi-am dat seama ca mi-ai furat si ochelarii de soare Dior.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

manca-i-ar pula siana lu xoxo =))

• Like 2
Postat

Care lipsa,ce ai,esti amnezic?Doar ieri mi-ai spalat Range Roverul la spalatoria unde lucrezi,mai sclavule si ti-am lasat bacsis gras ca te-am vazut plapand si mi-ai inspirat mila.Esti cam obosit...du-te la culcare!Cred ca ai avut de spalat multe masini.Erai in pauza de masa cand am venit sa imi speli masina si am vazut ca mancai nespalat pe maini dintr-o paine in care erau niste felii de parizer pe care o bazaiau niste muste.Erai imbracat din Gaynia,cu haine second hand.Te-am prins ca iti faceai o laba in masina mea si dupa ce am plecat mi-am dat seama ca mi-ai furat si ochelarii de soare Dior.

RANG ROVAR ? si tu esti mafiot /?

merg la spalatorie dau 2 miliuane spaga, face nota 7 milioane dau 3 milioane spaga.. eu sunt mafiot, poate-mi plac si mie tzatele dar nu asa pe fata

• Like 1
  • Oras:Dudesti
Postat

Si te-ai trezit cu un gol in stomac,nu? :)

• Like 2
Postat

O acualizare ar fi mai mult decat binevenita, pana la urma e topic de recenzii la testate - chiar daca nici macar mariorevine nu e sigur ca cea la care a fost el e tot una cu cea care scrie pe aici (inca SC si "ea" - asta daca nu se va dovedi ca am tot vorbit cu vreun bulangiu rujat ca sa-l citam pe xoxo).

Pentru cine si in ce scop ar fi binevenita,ca eu nu va vreau nici de clinti,nici de pesti pe voi,nu vreau sa am de-a face cu voi,nu vreau sa ies nicaieri cu voi,nu aveti ce sa cautati in casa mea.Eu am cativa barbati in viata mea care ma satisfac si financiar si in pat,care ma plimba,ma apreciaza pentru ce,cat si cum sunt,care revin cu o anumita frecventa la mine si cu care de obicei,petrec mai multe ore sau zile.In reclame sau la telefon dau destule informatii,de ce trebuie sa imi perchezitionati intreaga existenta,sa stiti mai mult decat nu va priveste pe voi?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Esti cam certat cu limba romana.Daca nu ti-a placut sa o inveti,de ce nu te-ai intors in India,ca noi nu te retinem decat...la inchisoare daca mai comiti si alte fapte penale decat cele comise pana acum.

merg la spalatorie dau 2 miliuane spaga, face nota 7 milioane dau 3 milioane spaga.. eu sunt mafiot, poate-mi plac si mie tzatele dar nu asa pe fata

• Like 1
  • Minus 3
Postat

eu nu va vreau nici de clinti,nici de pesti pe voi,nu vreau sa am de-a face cu voi,nu vreau sa ies nicaieri cu voi,nu aveti ce sa cautati in casa mea.

Bun. In cazul asta topicul cred ca poate fi inchis.

Postat

Esti cam certat cu limba romana.Daca nu ti-a placut sa o inveti,de ce nu te-ai intors in India,ca noi nu te retinem decat...la inchisoare daca mai comiti si alte fapte penale decat cele comise pana acum.

manca-i-ai pula lu aia de la scoala, aia care m-a invatat sa scriu =))

• Like 3
Postat

Toate alea le halesti =))

• Like 1
Postat

Bun. In cazul asta topicul cred ca poate fi inchis.

In cazul asta cred ca gura ta ar trebui sa fie inchisa si sa iti gasesti altceva de facut decat manufactura pe marginea povestilor erotice in care protagonista as fi eu.Vrei sa stii adresa mea exacta si ce am in casa ca sa vii sa dai o spargere?Halatul nu este de nasul tau.Detalii din viata mea nu te privesc pe tine.De ce nu ma suni sa afli informatii?Nu ai bani de un telefon sau nu stii sa vorbesti si ti-e teama ca iti  dau flit?Oferta mea o poti gasi pe mai multe site-uri dar tu futi doar din gura si vrei sa afli informatii care deja nu mai au de-a face cu prestatia ci cu viata mea privata.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Vrei sa stii adresa mea exacta si ce am in casa ca sa vii sa dai o spargere?

Sa vina carabinierii =))

Postat

In cazul asta cred ca gura ta ar trebui sa fie inchisa si sa iti gasesti altceva de facut decat manufactura pe marginea povestilor erotice in care protagonista as fi eu.Vrei sa stii adresa mea exacta si ce am in casa ca sa vii sa dai o spargere?Halatul nu este de nasul tau.Detalii din viata mea nu te privesc pe tine.De ce nu ma suni sa afli informatii?Nu ai bani de un telefon sau nu stii sa vorbesti si ti-e teama ca iti  dau flit?Oferta mea o poti gasi pe mai multe site-uri dar tu futi doar din gura si vrei sa afli informatii care deja nu mai au de-a face cu prestatia ci cu viata mea privata.

Sunt regulile forumului fa proasto ! :D

dar cine sa te futa pe tine si sa mai si plateasca pentru asta ? :D

oricum se vede ca esti nefututa'de'hauhau :D prea ai draci pe tine 

Ce sa mai zic despre faptul ca nu ai sesizat ironia... pai tu iti inchipuiai asa in mintea aia a ta retarda ca exact eu as fi interesat de tine ? ... eram sigur ca nu poti fi on topic si scandalul e tot ce te intereseaza ;)

• Like 1
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

.........................

Plateste-ti traducator,nataraule!

Am ras de m-am scapat pe mine, esti cea mai tare. :laugh2

Ich liebe dich, cum ar zice Fredo. :kiss2

Postat

pe mine chiar ma intereseaza siana.. nu stiu cum sa fac sa par un om cult si elevat? asa se zice ? elevat ?

as vrea sa ajung la ea sa facem sex oral neprotejat si sa imi bage limba in anus ? =)) hahaha

• Like 1
Postat

Sunt regulile forumului fa proasto ! :D

dar cine sa te futa pe tine si sa mai si plateasca pentru asta ? :D

oricum se vede ca esti nefututa'de'hauhau :D prea ai draci pe tine 

Ce sa mai zic despre faptul ca nu ai sesizat ironia... pai tu iti inchipuiai asa in mintea aia a ta retarda ca exact eu as fi interesat de tine ? ... eram sigur ca nu poti fi on topic si scandalul e tot ce te intereseaza ;)

Nu te supara @Illusionist dar fata si-a pus deja anuntul... regulile forumului nu sunt sa ne punctam serviciile (din cate imi amintesc) ci sa faceti voi recenzii ca la carte ... cu serviciile noastre 

http://nimfomane.com/forum/topic/30192-sianaplaceri-exclusivistefetishuri-de-nisamasaj-profesionalfantezii-eroticecompanie-selecta-0737662980/?do=findComment&comment=440886

Iar link-ul de mai sus este pentru a-ti reimprospata memoria ca exista si un loc pentru anunturi :D

Postat

Siana

"The most amazing girl you will ever meet she just tops all others but doesn't know it. She is friendly and kindhearted she is that type of girl that all the guys want. She brings out the best in people. She has low self-esteem and never forgets it. Her mindset is that she is ugly, annoying, and, weird and won't let anyone change her mind. She is that girl that you want everyone to know and that one that you want to bring home to your mom. She's a sweet girl, through so many obstacles she loses confidence but stays fun. The fun times You will have with her are amazing. If you meet this girl don't let her get away. She is a once and a lifetime kinda girl. You will never forget this girl as hard as you try. She is that kinda girl you will try your hardest to get. She is also an amazing singer and dancer."

Din Urban Dictionary. Îi traduceti voi. ;)

Trage frana de mana ca intri cu Boeing-ul prin acoperis !Daca iti fac eu tie niste comentarii te depresurizez instant si te las pe viata fara stima de sine.Tu in ce calitate vorbesti,de limbric iesit din curul meu la fapt de seara care neavand ce face spune povesti erotice unor licurici si lilieci perversi si labagii?Ai copiat de colo si de dincolo recenziile unor domnisoare si ai mai pus si de la tine putina otrava ofticat ca dosul meu te repugna?Nu ai calitate nici de client,nici de judecator,nici de psihoterapeut sau de psihiatru ca sa dai tu verdicte si sa pui diagnostic,ca se vede,nu poti pacali si prosti decat pe cei mai prosti dintre prosti.De ce vrei sa pari mai mult decat esti,nu te simti confortabil in pielea ta si vrei sa iesi putin din ea sa te dai zmeu paraleu?Si punctuatia si engleza pe care o etalezi lasa de dorit la tine.Degeaba iti pui chelule tichie de margaritar si faci pe grozavul.Ce grozavie crezi ca ai facut?

Si sub aspect fizic si intelectual si ca fel de a fi sunt foarte placuta si incitanta,nicidecum urata,ciudata,enervanta.Daca tu ma vezi la polul opus inseamna ca ai probleme cu vederea sau ai disfunctii erectile care te fac dusmanos si misogin.Sunt,as putea spune,o asa bunaciune ca ar fi pacat sa se bucure de mine doar un mascul dar sunt  si atat de rafinata incat nu ma merita toti boii.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

A venit Fredo în București și nimeni nu a avut curiozitatea să vadă ce înseamnă un bărbat adevărat și să iasă cu el la bere.

Sunt foarte curios cum s-ar fi înțeles cu Siana. El agramat, ea poet.

• Like 1
Postat

@ anonna

nu prea verific sectiunea anunturi dar multumim, oricum nu a pus pret :P e si normal... eu am intuit bine ca nu are tupeul sa ceara si bani pentru asta... probabil se multumeste cu cateva tigari...

Si acum... tineti-va bine... asta e o poza de-a nefericitei si nu am maimutarit-o eu asa, singura se promoveaza cu ea  :slap2

post-60463-0-47690800-1408391131_thumb.jpg

Postat

pe mine chiar ma intereseaza siana.. nu stiu cum sa fac sa par un om cult si elevat? asa se zice ? elevat ?

as vrea sa ajung la ea sa facem sex oral neprotejat si sa imi bage limba in anus ? =)) hahaha

Conditiile mele sunt legate de igiena,bun simt,discretie si solvabilitate.Aceste lucruri sunt mentionate si in reclame,nu stiu de ce scrieti chestii eronate.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

@ anonna

nu prea verific sectiunea anunturi dar multumim, oricum nu a pus pret :P e si normal... eu am intuit bine ca nu are tupeul sa ceara si bani pentru asta... probabil se multumeste cu cateva tigari...

Si acum... tineti-va bine... asta e o poza de-a nefericitei si nu am maimutarit-o eu asa, singura se promoveaza cu ea  :slap2

attachicon.gifSiana.jpg

Nu ai dreptul sa te folosesti de pozele mele.Nu este nevoie sa ma placi si sa ma ovationezi tu.Usicheala ! Mai stai la coada cateva vieti poate mai evoluezi si te voi baga in seama in vreo alta viata!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

@ anonna

attachicon.gifSiana.jpg

Poti afla cu cat trebuie sa cotizezi , doar cu un simplu apel :D

• Like 1
  • Minus 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...