trifazic Reputație: 704 Postat August 18, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 18, 2014 DioptersSi "And" in loc de "End".
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Poti afla cu cat trebuie sa cotizezi , doar cu un simplu apel Sunt prefacuti,carcotasi,sabotori,impostori pititi dupa mai multe id-uri.Ei nu fac recenzii oneste si cand merg la dame merg la furat si la dat in cap. 2 4
anonna Reputație: 1930 Postat August 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 18, 2014 Sunt prefacuti,carcotasi,sabotori,impostori pititi dupa mai multe id-uri.Ei nu fac recenzii oneste si cand merg la dame merg la furat si la dat in cap. Nu te supara, imi colorezi cateva minute din zi , dar e bine sa te opresti... nu poti schimba nimic din ce e scris... nu cel putin in privinta lor PS: in rest, nu cred ca sunt singura de pe forum si in afara lui, care sunt de acord cu tine 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Si "And" in loc de "End". Nu prea cred.Te termini singurel ca nu ai bani nici de o finalizare prin telefon. 2 4
illusionist Reputație: 549 Postat August 18, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat August 18, 2014 Sunt prefacuti,carcotasi,sabotori,impostori pititi dupa mai multe id-uri.Ei nu fac recenzii oneste si cand merg la dame merg la furat si la dat in cap.Jura-te ! ia arata-i cu degetu' aici! unde, cand, pe cine ?sau iar te referi la cei din anturajul tau ? ... trebuie sa intelegi ca nu toata lumea e la fel
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Nu te supara, imi colorezi cateva minute din zi , dar e bine sa te opresti... nu poti schimba nimic din ce e scris... nu cel putin in privinta lor PS: in rest, nu cred ca sunt singura de pe forum si in afara lui, care sunt de acord cu tine Nu ma opresc atata timp cat ei ma ameninta la telefon si ma cauta,vreau sa stie toata lumea ce fac ei si voi veni cu dovezi mai multe.Razboiul este mai vechi dar de-abia acum este dus in public,la vedere.Au spus de mine ca sunt analfabeta pe alte bloguri si le-am aratat ca nu sunt.Au spus tot felul de aberatii iar eu imi fac datoria fata de mine insami sa imi iau apararea si sa nu inghit toate dejectiile lor,sa nu las ca adevarul sa fie distorsionat in asa hal cum vor ei. 2 4
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Jura-te ! ia arata-i cu degetu' aici! unde, cand, pe cine ?sau iar te referi la cei din anturajul tau ? ... trebuie sa intelegi ca nu toata lumea e la fel Ma refer strict la voi,mai Laboi. 1 3
illusionist Reputație: 549 Postat August 18, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat August 18, 2014 care "voi" ?
anonna Reputație: 1930 Postat August 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 18, 2014 Nu ma opresc atata timp cat ei ma ameninta la telefon si ma cauta,vreau sa stie toata lumea ce fac ei si voi veni cu dovezi mai multe.Razboiul este mai vechi dar de-abia acum este dus in public,la vedere.Au spus de mine ca sunt analfabeta pe alte bloguri si le-am aratat ca nu sunt.Au spus tot felul de aberatii iar eu imi fac datoria fata de mine insami sa imi iau apararea si sa nu inghit toate dejectiile lor,sa nu las ca adevarul sa fie distorsionat in asa hal cum vor ei. Cred ca ai uitat zicala.. cainii latra, ursii trec... si mie imi atarna burta pana la podea dupa opinia lor...desi isi intorc capetele dupa mine pe strada Nu trebuie sa inghiti nimic, trebuie doar sa ignori. Nepasarea fata de cineva doare mai tare decat atunci cand arati ca-ti pasa... .... Acum le dai motiv sa traiasca "pentru tine si prin tine" 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 care "voi" ?Baiete,ia-ti mingea si bate-o in alt parc,pe alta strada,pe alt stadion ca faci zgomot si ridici praful degeaba.Si ia-ti si coechipierii si duceti-va sa va jucati capra si sa stati pe rand capra daca femeile va resping.Ati transpirat prea mult de cand tot bateti mingea si sunteti respingatori. 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Cred ca ai uitat zicala.. cainii latra, ursii trec... si mie imi atarna burta pana la podea dupa opinia lor...desi isi intorc capetele dupa mine pe strada Nu trebuie sa inghiti nimic, trebuie doar sa ignori. Nepasarea fata de cineva doare mai tare decat atunci cand arati ca-ti pasa... .... Acum le dai motiv sa traiasca "pentru tine si prin tine" Parazitii ca ei traiesc oricum pe blogurile astea.Multumesc pentru sfat dar cred ca eu stiu ce este mai bine pentru mine. 1 3
anonna Reputație: 1930 Postat August 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 18, 2014 Parazitii ca ei traiesc oricum pe blogurile astea.Multumesc pentru sfat dar cred ca eu stiu ce este mai bine pentru mine. Precum spui... ma multumesc doar sa te citesc de acum in colo
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Si pt unii...internata Mama,ce este aici...zici ca se desfasoara concursul:CARE ESTE CEL MAI MARE BOU 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Hai ca iti explic eu, llexus...Sorina se referea sa vorbim si noi ca Siana; o sa citez doar de pe ultimele 2-3 pagini, nu mai mult de atat. Sau mai exact s-o dam in versuri ca in postul #1074 si cum o mai facea si Siana.Sorina, am vazut ca o apreciezi pe Siana si ai spus-o deschis in cateva randuri. As vrea sa te intreb, iti putem adresa tie poezia ? folosind, evident, vocabularul distinsei. Inteleg ca nu ti se par deplasate remarcile referitoare la familie de exemplu. * Siana are o suparare la adresa barbatilor care critica prestatia curvelor la modul general sau pur si simplu le trateaza urat - nu asupra noastra, a celor care am scris pe topic. Dar ne-a inclus si pe noi desi nu noi o injuram sau avem vocabularul invocat de ea - ci aia din viata ei doar sau ce o fi mai citit si ea pe diverse topice unde se mai plange cate unul de vreo curva tepara.asadar... Siana, on 14 Aug 2014 - 11:21, said:Si sunteti inca niste virgini bubosi pe fata,cu eruptii urate pe fata,sunteti la inceputul carierei voastre de labagii Siana, on 14 Aug 2014 - 12:20, said: ai inceput sa transpiri marlanii si expresii cocalaresti si sa duhnesti a peste. . Siana, on 14 Aug 2014 - 14:19, said:Mai tu ala cu mortaciunea in pantaloni,nu ai bani nici sa ii faci cosciug pulii si slujba de ingropaciune sau o sfestanie macar. Siana, on 14 Aug 2014 - 15:28, said: Sunteti niste aberatii umane,ca sa nu zic posirci pisate de cate un tata troscalau si vagabond pe marginea drumului cand picase mort de beat in vreun sant. Mai,de ce vorbesti tu in locul meu,in dreptul meu,ca nu ne cunoastem de nicaieri,te-am ales eu purtatorul meu de cuvant,translatorul meu?Eu nu vorbesc la modul general despre barbati ci ma adresez catorva trantori labari care se baga in seama singuri cautandu-si de lucru cu mana prin pantaloni si unor pesti pirania de pe acest forum care m-au deranjat. 1 3
illusionist Reputație: 549 Postat August 18, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat August 18, 2014 http://oi62.tinypic.com/29wmjp5.jpg
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 unde e siana sa ma vada sa-i dau pula sa mi-o roada?Invocati-va zeita,monstruletilor,sa vina sa va dea cate o scaltoaca.Cred ca este cam roasa de vreme pula ta,cam gioarsa si are cam tabacita pielea pe ea de atata manufactura. 1 3
illusionist Reputație: 549 Postat August 18, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat August 18, 2014 asa-ti dai tu curaj singura ? ca esti spirituala si desteapta foc ? dar vezi sa nu-ti plesneasca vreo vena de la cate spume faci... singura ti le dai... acum iti cunoaste toata lumea caracterul "frumos". Vorbind la intamplare si improscand cu ***** in toate directiile ai vorbit practic despre tine asta e... in loc sa scrie lumea cum te-a futut, ti-ai futut norocu' pe topicul asta...
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Acum am priceput. Vezi ca se poate si fara injurii? Dar s-ar putea si sa pui cartile pe masa ca sa priceapa tot poporul cine este Vali Barbosu?V-a pierit curajul,nu mai aveti curaj sa recunoasteti care dintre voi se batea cu pumnul in piept la telefon ca este marele VB?Lasilor,codosilor... 1 3
trifazic Reputație: 704 Postat August 18, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 18, 2014 Vezi ca a recunoscut unu' mai sus.
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 asa-ti dai tu curaj singura ? ca esti spirituala si desteapta foc ? dar vezi sa nu-ti plesneasca vreo vena de la cate spume faci... singura ti le dai... acum iti cunoaste toata lumea caracterul "frumos". Vorbind la intamplare si improscand cu ***** in toate directiile ai vorbit practic despre tine asta e... in loc sa scrie lumea cum te-a futut, ti-ai futut norocu' pe topicul asta...Eu ma distrez pe seama unor dobitoci ca voi,ca doar trebuie sa ma aleg si eu cu ceva din toata povestea asta mai,capcaunule.Nu te mai da singur cu capul in zid,masochist perseverent ! Nu avea tu grija mea,vezi-ti de pula ta ca vremea pulii trece daca mai stai ca un milog pe langa mine.Pomanagii labari si defecti ! Voi traiti si aveti o viata sexuala doar prin povestile altora,nu in realitate.Satisfactia voastra sexuala se afla in tot felul de povesti erotice trucate,siropoase dar si in dominarea si umilirea verbala ca de asta stati adunati ca purceii la jgheab sa vi se arunce cate o vorba dura. 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 ne batem pula de Siana Expresia asta a folosit-o si Kristi2222 si ma tot gandesc la faptul ca sunteti una si aceeasi persoana,adica majordomul diavolului,cel care a facut spectacol in regia lui Vali Barbosu,omul cu mai multe masti de la Teatrul Masca de pe Valeriu Braniste unde sunt casele alea tiganesti.Cand se da la fund unul apare cealalta masca.Stilul,ideile sunt la fel.Loviti cu aceeasi sete. 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 recunosc cu mana pe pula: EU SUNT VALI BARBOSU' !! Da-i cu ghiulu' sa ramana Bo$$ pe fruntea ei...Voi sunteti baietii bagati la inaintare sa faca diversiune...dar croncanitoare cu siguranta sunteti,se vede. 1 3
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 Voi sunteti baietii bagati la inaintare sa faca diversiune...dar croncanitoare cu siguranta sunteti,se vede.Siano,n-ai obosit,fey??? 1
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 pt o recenzie, mergi la Balaceanca si ii cauti acolo fisa de internare.... De ce nu il trimiti la asa-zisa ta recenzie cu care ai debutat pe acest topic ca sa vada omul de ce ma cert aici cu tine si cine facea crize si spume la gura de fapt,mai Cracanel?Probabil Mita Baston te daduse pe usa afara de-a dura cu cateva bastoane pe carca pentru un Nae Girimea si tu ai avut niste descarcari nervoase pe topicul meu si o intrare in scena atat de agresiva verbal si de cel mai prost gust.In cate acte vrei sa ne mai batem in replici?Mai vanzatorule de gogosi,iti va da faliment in curand gogoseria unde dospesti tu gogosi.Ai gogosi si gogosele expirate,nu le mai haleste nimeni oricat de flamand ar fi si oricat s-ar da in vant dupa dulcegarii erotice.Gogosile tale nu sunt dulci deloc. 1 3
xo xo Reputație: 123 Postat August 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 18, 2014 hahahahha
Postări Recomandate