xo xo Reputație: 123 Postat August 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 18, 2014 CRED CA CEL MAI MARE COSMAR AL EI E ALA IN CARE O FUTE VALI BARBOSU NUMAI IN CUR 2
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Siano,n-ai obosit,fey???Nu aveti nimic sfant,nu aveti zile de sarbatoare,ca de,tiganul este tigan si in ziua de Pasti.Ati stat si in zi de sarbatoare sa huliti si sa vorbiti cu pacat.Si eu care aveam de gand sa imi fac pomana si sa ii dau lui llexus bani sa cumpere cate o inghetata pentru el si pentru mama-sa ca sa nu mai manance amandoi din aceeasi inghetata...Cred ca la ora asta i-a facut ma-sa baita,l-a bagat in pijamalute si doarme cu el in brate spunandu-i povesti cu Ilene Cosanzene si cu minciuni frumoase,dintr-alea care plac barbatilor idealisti ca voi,ca el este un print viteaz,frumos,cu palosul gros pentru care nici o femeie din lume nu este destul de buna... 1 3
toll Reputație: 44 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 Ce fumeaza Siana de face asa ?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 Fey Siano,vrei sa fii prietena mea virtuala?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 Ce fumeaza Siana de face asa ?Fara filtru,logic.... 2
xo xo Reputație: 123 Postat August 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 18, 2014 fa vreau si eu cu RANG ROVER 1
marian175 Reputație: 912 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Pe ce parte sa fie volanu' ? 2
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 Fey Siano,vrei sa fii prietena mea virtuala? Nu m-ar avantaja...imi este mai potrivit statutul de stapana virtuala,sclav obraznic si bezmetic ce esti. 2 3
siana Reputație: -1368 Postat August 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2014 fa vreau si eu cu RANG ROVERTe dau si pe tine o tura,chiar doua-trei...pe sub roti cu Range Rover-ul. 1 3
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 18, 2014 Nu m-ar avantaja...imi este mai potrivit statutul de stapana virtuala,sclav obraznic si bezmetic ce esti.Te-am bagat cu japca la prieteni,ca nu-i dupa tine....in pula mea 3
xo xo Reputație: 123 Postat August 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 18, 2014 Te dau si pe tine o tura,chiar doua-trei...pe sub roti cu Range Rover-ul.ai permis de nebuna? 2
xo xo Reputație: 123 Postat August 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 18, 2014 Pe ce parte sa fie volanu' ? pa dreapta cum intri 1
toll Reputație: 44 Postat August 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2014 xo xo , tu esti pestele ei ?
p0wer211 Reputație: 2 Postat August 19, 2014 Oras:Bucurestu Oras:Bucurestu Postat August 19, 2014 Prima mea postare pe acest forum . Sper sa fie un inceput bun ... Starea de spirit e minunata , am ras de m-am strambat . este prima data cand citesc atatea aiureli concentrate la un loc ... Siana , eu unul din ce am citit pe aici trag o concluzie : ar fi cazul sa incetezi ... Sper ca nu am mecajit pe nimeni . va salut . 1
tendoi Reputație: -550 Postat August 19, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 19, 2014 Am venit primul sa prind loc in fatza.
Laudanum Reputație: 555 Postat August 19, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 19, 2014 Neata buna Siana...
illusionist Reputație: 549 Postat August 19, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat August 19, 2014 Am venit primul sa prind loc in fatza. Ai venit ultimul... s-a jucat in nocturna ultimul meci. Dar nu ai pierdut nimic... tot asa... flegme, fumigene, dat la gioale... Siana a adus asa cu Bastia de acum 15 ani
sorina4u Reputație: 79 Postat August 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2014 Besame mucho in curOu je n ai pas decat un snurLick me ca sa-mi creasca stimaE vi incoraggio rima ! Fake lawyer and stupid boyThrow your review la gunoiTi s-a cam umflat un coiCa n-ai dupa ce sa-ti tragi un laboi. Apres que vous avez ete spectateurDu bist jetzt Kommentator !!!Pour vous mai Pipaila-LabagilaRecenzia ta e o pastila erectila. Soy hermosa y deliciosaDar esti tu chior,mai SclemberosaEres delirante,you have pervers dreamsEnd you need more dioptresUnd Geld um Liebe zu kaufenLa caput nu esti prea zdravan. Plateste-ti traducator,nataraule! Am lesinat...de unde le scoti?!?! Si sub aspect fizic si intelectual si ca fel de a fi sunt foarte placuta si incitanta,nicidecum urata,ciudata,enervanta.Daca tu ma vezi la polul opus inseamna ca ai probleme cu vederea sau ai disfunctii erectile care te fac dusmanos si misogin.Sunt,as putea spune,o asa bunaciune ca ar fi pacat sa se bucure de mine doar un mascul dar sunt si atat de rafinata incat nu ma merita toti boii.
trifazic Reputație: 704 Postat August 19, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 19, 2014 Am lesinat...de unde le scoti?!?! Sunt mandru, cea mai elaborata 'compozitie'. Moare Baby-scrembelistul de invidie.
xo xo Reputație: 123 Postat August 19, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 19, 2014 xo xo , tu esti pestele ei ?da
Administrator pisicuts Reputație: 114625 Postat August 19, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 19, 2014 @Siana incearca sa vorbesti mai frumos1 warn pentru insulte si limbaj suburban 3
anonna Reputație: 1930 Postat August 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 19, 2014 ( @Siana incearca sa vorbesti mai frumos1 warn pentru insulte si limbaj suburban pe bune?!!!!! e cel mai elevat jargou(jargon/pentru intelectuali) posibil ... NU E CORECT !!!! 3 3
Laudanum Reputație: 555 Postat August 19, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 19, 2014 pisi i-a dat warn pt limbi straine
illusionist Reputație: 549 Postat August 19, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat August 19, 2014 A fost un domn Pisicut ca i-a mai dat o sansa...Dupa ce i-a jignit userii, i-a pus pe fuga, le-a zis de mama, tata, pe doi i-a acuzat nefondat de pescarie, a vorbit ca la usa cortului fara ca cineva sa se "ridice" la inaltimea limbajului deosebit, doar warn e cu adevarat un gest de clemența din partea lui Pisicut. Pentru cei care nu au citit si au contestat decizia conducerii o sa pun doar cateva citate din distinsa: Pas grabit si pe-aici va fie drumul si sa nu va mai intoarceti,mucigailor,muci in ceai ce sunteti,rusinea ostirii si impotentii onanisti ai neamului! Mai tu ala cu mortaciunea in pantaloni,nu ai bani nici sa ii faci cosciug pulii si slujba de ingropaciune. daca ti-am diseca teasta tot un cap de pula cu doua coaie ti-am gasi pitite in ea. Tu esti elevul-problema al scolii care fura hartia igienica din wc-ul scolii ca nu avea ma-sa cu ce sa il stearga la cur si la gura cand manca cacat acasa. Sunteti niste putuflengheri atat de bolnavi ca aveti fantezii perverse cu propriile voastre mame si proiectati imaginea lor asupra mea. Sunteti niste aberatii umane,ca sa nu zic posirci pisate de cate un tata troscalau si vagabond pe marginea drumului cand picase mort de beat in vreun sant. Revenim la recenzii 2
Laudanum Reputație: 555 Postat August 19, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 19, 2014 Sianooo vezi ca ti-ai luat warn. A pus vali presiune pe pisicuts...Si-a varat barba cum s-ar spune 4
Postări Recomandate