Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Vad ca unii insista cu telefoane si mesaje fara sa inteleaga de ce nu primesc feedback pozitiv din partea mea.  Atata vreme cat nu stii nici macar sa dai buna ziua si sa te recomanzi, femeile nu te vor lua in seama sau iti vor da cu flit, daca vrei sa intri in viata lor ca boul pe pasune. Daca nu esti capabil nici sa legi doua vorbe, sa porti o discutie civilizata, cam greu sa te accepte orice femeie. Va rog, sa intelegeti, ca inainte de a ma intalni cu cineva pe care nu il cunosc, trebuie sa am cel putin o discutie prealabila, la telefon, cu el, in care sa stabilim de comun acord conditiile intalnirii ! Nu de alta, dar ca sa nu faci drumul degeaba pana la mine si sa ne pierdem timpul inutil ...Ce sens ar avea sa vii pana la mine, sa imi spui ca vrei sa cumperi cartofi, cand eu am de vanzare  doar pantofi ? Sper ca m-am facut inteleasa.

Link spre comentariu

Un masaj erotic din talpi pana in varful capului  este  preludiul perfect de care ai nevoie ... Ti-l pot oferi eu, maseuza apetisanta si cu experienta. Stiu exact cum si unde sa te ating, ca sa te duc pe culmile palcerii. 

:masaje    0737662980 :hi3

100 euro / ora

Link spre comentariu

Companie selecta. Pentru domni selectivi, manierati  si discreti.

Convinge-ma ca meriti sa iti ofer o parte din timpul meu, ca sa te bucuri de cele mai bune servicii de companie !

0737662980

incepand cu 100 euro / ora

Link spre comentariu

Vad ca unii insista cu telefoane si mesaje fara sa inteleaga de ce nu primesc feedback pozitiv din partea mea.  Atata vreme cat nu stii nici macar sa dai buna ziua si sa te recomanzi, femeile nu te vor lua in seama sau iti vor da cu flit, daca vrei sa intri in viata lor ca boul pe pasune. Daca nu esti capabil nici sa legi doua vorbe, sa porti o discutie civilizata, cam greu sa te accepte orice femeie. Va rog, sa intelegeti, ca inainte de a ma intalni cu cineva pe care nu il cunosc, trebuie sa am cel putin o discutie prealabila, la telefon, cu el, in care sa stabilim de comun acord conditiile intalnirii ! Nu de alta, dar ca sa nu faci drumul degeaba pana la mine si sa ne pierdem timpul inutil ...Ce sens ar avea sa vii pana la mine, sa imi spui ca vrei sa cumperi cartofi, cand eu am de vanzare  doar pantofi ? Sper ca m-am facut inteleasa.

Link spre comentariu

Sociabila, comunicativa, placuta, joviala, open minded, experta in a te face sa te simti bine, dezinhibat, relaxat, astept sa ma contactezi, atunci cand ai nevoie de mine !

:kiss3 0737662980 :hi3

Link spre comentariu

Buna ! Sunt Craiasa Zapezii si astept spiridusii iernii sa aprinda focul pasiunii si sa imi incinga bine sobita cu maciuca.

:2qm40hg :onbed :date .

Link spre comentariu

Sunt Siana, zana cea buna. Eman energie pozitiva si te prind intr-o clipa in vraja mea. Daca vei ajunge vreodata pe meleagurile fanteziilor erotice, stapanite de mine, te  voi intampina cu bucurie si caldura sufleteasca si iti voi indeplini dorintele cele mai arzatoare, pe care nimeni nu a putut sa ti le indeplineaca pana acum.

:hug1  :ellao    0737662980  :X :inlovee

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...