James Joyce Reputație: 397 Postat August 20, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 20, 2014 Bai xoxo, nea James are dreptate aici!Pula mea, unii dintre voi n-aveti COAIE deloc!!!!!! Lasa ca au limba pentru concursuri de cunnilingus. 2
anonna Reputație: 1930 Postat August 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 20, 2014 Lasa ca au limba pentru concursuri de cunnilingus. bine zis !
illusionist Reputație: 549 Postat August 20, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat August 20, 2014 Si daca tot s-a incins tarata in tine(Illusionist) crezi ca @shaworma nu si-a meritat pe deplin replica din partea Sianei?uhh... usurel sa nu-ti plesnesca vreo vena Chiar ma enervezi !!! stay mad Ma asteptam totusi sa numeri injuraturile curvei nebune de pe ultimele 10 pagini si sa dai scorul. M-ai dezamagit. Sau ai facut-o si te-ai luat cu mainile de cap de cat ne-a afurisit si in ce improvizatii balbaite si cacaciose s-a lansat cu scopul de a se da si ea o curva desteapta foc in realitate e doar o obosita care a imbatranit urat (cica e de vreo 20 de ani pe treaba) si nici de curva nu-i buna Dar nici nu mai conteaza prea tare; pentru confratii care au dat de topicul asta si nu au timp sa citeasca 'jde pagini, pun iar o poza de-a caprei raioase cu coada pe sus. E de ajuns incat s-o ia la fuga cu mentiunea din nou ca nu eu ci ea si-a maimutarit poza asa daca stati in picioare, luati loc.
trifazic Reputație: 704 Postat August 20, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 20, 2014 @XO XO, daca ii faci o recenzie Sianei (pe bune) eu ma fac verde. @Barbugiu', nu ma supar asa usor, recunoaste ca cea mai haioasa poezie mie mi-a dedicat-o. 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 20, 2014 @Illusionist, mai bine stateai cuminte ... ti se pare ca incerci sa denigrezi? ... pe bune, nu-ti iese Tipa e beton armat!!! 1 1
toll Reputație: 44 Postat August 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2014 dar siana nu mai este cu noi?
xo xo Reputație: 123 Postat August 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 20, 2014 sa inteleg ca nu mai aveti loc de pula mea ?
xo xo Reputație: 123 Postat August 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 20, 2014 xo xo, in urma cu ceva vreme erai unul dintre cei care o admonesta pe Irina. Dupa intalnirea cu ea, te-ai facut mielusel. Incearca sa te intalnesti cu Siana, sunt curios in ce te vei transforma. dupa intalnirea cu ea, afacerile au inflorit !! 1
xo xo Reputație: 123 Postat August 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 20, 2014 ma sa-mi bag pula voi chiar nu vedeti ca noi ne batem pula de siana ? ni se rupe de ea si de serviciile ei si de pozele ei ea e noul nostru catelus de care ne batem pula zi de zi.. anona, daca vrei te bagam si pe tine pe fir siana probabil e drogata, nefututa, nevorbita, numai ea stie de ce se comporta asa.. dar din nou, ne doare-n pula de ea 1
James Joyce Reputație: 397 Postat August 20, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 20, 2014 dupa intalnirea cu ea, afacerile au inflorit !! Vrei tu s-o dai cotita, dar stii bine ca esti serios in off-side.
xo xo Reputație: 123 Postat August 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 20, 2014 sa mor eu daca nu esti invidios pe ea altfel nu vad niciun motiv pentru care ai o problema cu ea 1
xo xo Reputație: 123 Postat August 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 20, 2014 double post
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 20, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 20, 2014 Xoxo,sunt pe tabletă,mi-e greu să percutez dar fratili tău e cu tine....per sempre 1
James Joyce Reputație: 397 Postat August 20, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 20, 2014 sa mor eu daca nu esti invidios pe ea altfel nu vad niciun motiv pentru care ai o problema cu ea Ai nimerit-o, xo xo! A fi PRoxenet e idealul meu in viata si nu mai pot de invidie cand vad cat de bine se descurca ea, in timp ce eu esuez la fiecare tentativa.Totusi, n-ar fi mai indicat sa gandesti inainte de a posta o asa ineptie? 2
xo xo Reputație: 123 Postat August 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 20, 2014 merge braila ? am dat azi 6-6 pe 100 de miluane !
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 20, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 20, 2014 merge braila ? am dat azi 6-6 pe 100 de miluane ! Merje Ți-ai mai luat si tu vreun Million?
siana Reputație: -1369 Postat August 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 20, 2014 vino fa acas', ca nu te mai bat!Nu vreau sa vin acasa la tine ca ma privezi de dreptul de a pune mana pe tastele calculatorului,de dreptul de a merge la vot si de a-mi exprima liber opinia,ma vinzi la orice colt de strada oricui pe bani putini ca sa iti cumperi tigari si sa te joci la pacanele si mie imi dai sa mananc numai bataie.De cand am plecat de acasa eu am terminat niste studii superioare,m-am cizelat si mi-am gasit iubiti toti numai unul si unul.Stiu ca amenintati si terorizati pe orice fata care incearca sa isi gaseasca independenta plecand de la voi.Le urmariti non stop suparati ca nu va mai aduc cascavalul.Unchiul tau a facut deja puscarie,mai vrea,nu s-a saturat?V-ati luat-o in cap rau de cand nu mai este incriminata in Codul penal prostitutia dar sa stiti ca proxenetismul,traficul de carne vie este incriminat.V-ati saturat de mers de-a busilea,in coate si vreti sa puneti la respect pe fete? 1 3
xo xo Reputație: 123 Postat August 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 20, 2014 imi iau S 1
xo xo Reputație: 123 Postat August 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 20, 2014 Nu vreau sa vin acasa la tine ca ma privezi de dreptul de a pune mana pe tastele calculatorului,de dreptul de a merge la vot si de a-mi exprima liber opinia,ma vinzi la orice colt de strada oricui pe bani putini ca sa iti cumperi tigari si sa te joci la pacanele si mie imi dai sa mananc numai bataie.De cand am plecat de acasa eu am terminat niste studii superioare,m-am cizelat si mi-am gasit iubiti toti numai unul si unul.Stiu ca amenintati si terorizati pe orice fata care incearca sa isi gaseasca independenta plecand de la voi.Le urmariti non stop suparati ca nu va mai aduc cascavalul.Unchiul tau a facut deja puscarie,mai vrea,nu s-a saturat?V-ati luat-o in cap rau de cand nu mai este incriminata in Codul penal prostitutia dar sa stiti ca proxenetismul,traficul de carne vie este incriminat.V-ati saturat de mers de-a busilea,in coate si vreti sa puneti la respect pe fete? ma plimbi si pe mine cu range roveru ? 1
Old George Reputație: 452 Postat August 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2014 I-auzi xoxo, pula mea....asta zice ca am facut puscarie! 1
xo xo Reputație: 123 Postat August 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 20, 2014 e nefututa, de aia zice asa
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 20, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 20, 2014 Nu vreau sa vin acasa la tine ca ma privezi de dreptul de a pune mana pe tastele calculatorului,de dreptul de a merge la vot si de a-mi exprima liber opinia,ma vinzi la orice colt de strada oricui pe bani putini ca sa iti cumperi tigari si sa te joci la pacanele si mie imi dai sa mananc numai bataie.De cand am plecat de acasa eu am terminat niste studii superioare,m-am cizelat si mi-am gasit iubiti toti numai unul si unul.Stiu ca amenintati si terorizati pe orice fata care incearca sa isi gaseasca independenta plecand de la voi.Le urmariti non stop suparati ca nu va mai aduc cascavalul.Unchiul tau a facut deja puscarie,mai vrea,nu s-a saturat?V-ati luat-o in cap rau de cand nu mai este incriminata in Codul penal prostitutia dar sa stiti ca proxenetismul,traficul de carne vie este incriminat.V-ati saturat de mers de-a busilea,in coate si vreti sa puneti la respect pe fete?Siano,dragoste cand mai facem si noi?Tin morțiș să te iubesc in gură
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 20, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 20, 2014 I-auzi xoxo, pula mea....asta zice ca am facut puscarie! Pula mea,zici că ai făcut sex anal
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 20, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Postat August 20, 2014 Nu vreau sa vin acasa la tine ca ma privezi de dreptul de a pune mana pe tastele calculatorului,de dreptul de a merge la vot si de a-mi exprima liber opinia,ma vinzi la orice colt de strada oricui pe bani putini ca sa iti cumperi tigari si sa te joci la pacanele si mie imi dai sa mananc numai bataie.De cand am plecat de acasa eu am terminat niste studii superioare,m-am cizelat si mi-am gasit iubiti toti numai unul si unul.Stiu ca amenintati si terorizati pe orice fata care incearca sa isi gaseasca independenta plecand de la voi.Le urmariti non stop suparati ca nu va mai aduc cascavalul.Unchiul tau a facut deja puscarie,mai vrea,nu s-a saturat?V-ati luat-o in cap rau de cand nu mai este incriminata in Codul penal prostitutia dar sa stiti ca proxenetismul,traficul de carne vie este incriminat.V-ati saturat de mers de-a busilea,in coate si vreti sa puneti la respect pe fete?Auuoleeuuu aici e poveste...tu vorbesti serios Siana..????I'M SHOCK..de este adevarat te pot ajuta sa-i bagam la racoare pe rechini ca afara e canicula..te pup fatooo...Pisicuts aici sunt probleme ia atitudine.. 1
siana Reputație: -1369 Postat August 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 20, 2014 Ti s-a parut ca @dominoplayer e usa de biserica? alte 3 replici numai pentru el Si daca tot s-a incins tarata in tine(Illusionist) crezi ca @shaworma nu si-a meritat pe deplin replica din partea Sianei? Chiar ma enervezi !!! In fiecare zi s-a cautat sa fie intaratata si de catre cine? De catre unii care , din plictiseala si lipsa de bani, vor sa futa creiere de "fetite", masturbandu-se virtual si facand promenada de lipsurile din propria ograda.Frumos spus,bine punctat.Multumesc.Apropo de usi de biserica,toti care m-au atacat cu un limbaj murdar si insultator fac pe usile de biserica intinate de mine,o pacatoasa,eretica si nemernica demna de a fi depunctata si trimisa direct in fundul iadului.Dar sa stiti dragi concetateni ca dracul intra si iese si pe usile de biserica fiindca nu ii este jena.Pe usile de biserica multa lume intra si iese. 1 3
Postări Recomandate