Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:rond alba iulia
Postat

Siano, e grav, ai o ura adanca, izvorata direct din ovare. Dar eu te inteleg totusi, dupa ce ai fost abuzata sexual atatia ani pentru un banut, o tigare, o bucata de paine... ce ai putut si tu sa obtii de la fiecare... de asta nici nu pui pret in anunt ;) cand te suna omu' incepi si tu de sus de la 50 de lei si sfarsesti prin a te multumi cu orice.

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Nici pomeneala :)

K,mea culpa.

• Like 1
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

@xoxo  se poate si civilizat

+1 warn

sa ma ierti =))

dar m-a facut saracie ala sa vars sucu in pat, baga-mi-as pula in cresterea lui

• Like 3
  • Oras:Dudesti
Postat

K,mea culpa.

Aștia vorbeau de Vadim tribunul,nu de Vadim userul....ce-ai înțeles tu? :)

• Like 1
Postat

sa ma ierti =))

dar m-a facut saracie ala sa vars sucu in pat, baga-mi-as pula in cresterea lui

S-a uscat? Dacă nu,baga feonu' :)

• Like 2
Postat

S-a uscat? Dacă nu,baga feonu' :)

s-a uscat dar a ramas patat

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

uhh... usurel sa nu-ti plesnesca vreo vena :P

stay mad :D

Ma asteptam totusi sa numeri injuraturile curvei nebune de pe ultimele 10 pagini si sa dai scorul. M-ai dezamagit. Sau ai facut-o si te-ai luat cu mainile de cap de cat ne-a afurisit si in ce improvizatii balbaite si cacaciose s-a lansat cu scopul de a se da si ea o curva desteapta foc  :slap2 in realitate e doar o obosita care a imbatranit urat (cica e de vreo 20 de ani pe treaba) si nici de curva nu-i buna :(

Dar nici nu mai conteaza prea tare; pentru confratii care au dat de topicul asta si nu au timp sa citeasca 'jde pagini, pun iar o poza de-a caprei raioase cu coada pe sus. E de ajuns incat s-o ia la fuga :D

cu mentiunea din nou ca nu eu ci ea si-a maimutarit poza asa :P

daca stati in picioare, luati loc.

attachicon.gifSiana.jpg

Nu te simti penibil de frustrat cand debitezi asemenea aberatii?Forma in care iti exprimi parerile nu iti face cinste,lupule moralist...Pana acum cateva pagini erai aterizat ca musca in lapte si nu stiai cine sunt iar acum faci pe istoricul...Te-a iluminat si pe tine Sfantul Duh si ti-a dat informatii pretioase despre mine de care nici eu nu aveam cunostinta?Ia spune-ne si noua eruditule,istoricule,in ca an i-a murit pula lui Stefan cel Mare si cati copii din flori a avut?Dar vreau certitudine in afirmatiile tale.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Siano, e grav, ai o ura adanca, izvorata direct din ovare. Dar eu te inteleg totusi, dupa ce ai fost abuzata sexual atatia ani pentru un banut, o tigare, o bucata de paine... ce ai putut si tu sa obtii de la fiecare... de asta nici nu pui pret in anunt ;) cand te suna omu' incepi si tu de sus de la 50 de lei si sfarsesti prin a te multumi cu orice.

Nu stii tu sa citesti cifrele.Vii si expui niste aiureli infantile.In persoana ta nu gasesc pe nimeni interesant care sa imi merite atentia si replicile.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ba se pare ca gesesti... ;)

Sau te-ai suparat si de acum nu mai vorbesti cu mine? :P

Postat

Pai i-ai taiat elanul fetei...era pe val  :no2

Crezi ca-i mai face cineva recenzie? Le e frica ca-i face-n foi de varza...nu zic ca e sanatoasa la cap, dar e inteligenta si chiar funny si cand e vulgara =))

Plm...eu n-am cum sa ma supar pe Siana...si pe mine m-a facut in toate felurile, dar macar are stil...si e al ei ;)

Și pe mine m-a ținut în troaca porcilor o perioadă dar... Siana e cea mai simpatică când se ia de tine. Trebuie să te simți mândru. Siana e cool pentru că e originală. E trademark.

Aoleu,bre,ce faceti aici,cor de bocitoare?Ce ma jeliti atat?Inca nu am murit,nu a pus mana pe mine Barbosul.Faceti ca in Povestea drobului de sare de I.Creanga in loc sa ajutati la rezolvarea problemei principale...descoperirea faptasului, adica a celui cu amenintarile...

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ba se pare ca gesesti... ;)

Sau te-ai suparat si de acum nu mai vorbesti cu mine? :P

Eu te-am tot ignorat ca erai un picat din nori dar vad ca suferi de vedetism,vrei sa iesi in prim-plan,sa fie stop cadru cu tine,te victimizezi cand tu singur insisti sa fii actorul principal al unei drame care nu iti apartine.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu rezist daca nu dau un raspuns in acest topic : Siana felicitari!!!! Esti incredibila!!!!! Cel mai tare topic EVER!!!!!!

Sa inteleg ca vrei sa o iei si pe Siana in cuibul tau ?

• Like 1
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Nu te mai preface ca nu stii cine este Randunica.Toata lumea le stie pe Sorina si pe Randunica.vedeti cum denaturati lucrurile?

Nu tot ce zboara se mananca. Eu nu le-as pune nici in aceeasi oala. :P

Postat

Eu te-am tot ignorat...

De bine ce m-ai ignorat mi-ai raspuns la fiecare postare. Ba chiar mai mult, imi dadeai si mai multe raspunsuri/post. 2 pag mai inapoi mi-ai citat acelasi post de 3 ori si ai dat 3 raspunsuri diferite :D imi inchipui cum iti rodeai unghiile asa si-ti mai venea in cap inca un raspuns mai bun :D

so.... umaaaad :D

ai AC in locatie ? Nu te enerva prea rau ca nu face bine pe caldurile astea si... ai si tu o varsta...

• Like 1
Postat

eu la 38 de ani cat are ea acum, nu aveam energia ei..

• Like 1
Postat

De bine ce m-ai ignorat mi-ai raspuns la fiecare postare. Ba chiar mai mult, imi dadeai si mai multe raspunsuri/post. 2 pag mai inapoi mi-ai citat acelasi post de 3 ori si ai dat 3 raspunsuri diferite :D imi inchipui cum iti rodeai unghiile asa si-ti mai venea in cap inca un raspuns mai bun :D

so.... umaaaad :D

ai AC in locatie ? Nu te enerva prea rau ca nu face bine pe caldurile astea si... ai si tu o varsta...

Eu doar ma amuz cu prietenele pe seama unor fraieri ca tine si le dau muita poetica dar tu nu ai inteles ce se intampla,ti-ai lasat capul la Muzeul Antipa si ai inceput sa vorbesti cu fundul.Tu,kristi2222 si xo xo ati vorbit cel mai urat pe acest topic,ati jignit cel mai mult.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

eu la 38 de ani cat are ea acum, nu aveam energia ei..

Mama Omida ti-a zis cati ani am,nu?S-a sclerozat si nu mai ghiceste bine...Va ramane fara clienti si nu veti mai avea bani de seminte.Ma gandeam eu ca Omida este in spatele povestii.

Si daca as avea 100 de ani care este problema?Sunt valabila si dorita de barbati.Voi v-ati nascut deja terminati de zile.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu genul ala de pescuit :laugh2

Postat

Eu doar ma amuz cu prietenele si le dau muita poetica.

aha... asa le faci la fete ? ... nebunaticelor si perverselor care sunteti :D

Hai ca-mi esti mai simpatica de acum

Postat

Daca nu as fi ironica unde ar mai fi hazul ca sa imi treaca necazul?

Din nefericire NU multi inteleg ironia decat daca vine din partea unora ca ei. ;)

Mai da-te-n dragostea mea,ce iti iei avant cu bataie,te crezi la vreo piscina de 10m?

Hopaaaa :D

te-ai impiedicat de matura si ai inghitit-o din greseala de te imbatosezi asa?

Nici pe asta nu am mai auzit-o niciodata =))

Eu te-am tot ignorat ca erai un picat din nori dar vad ca suferi de vedetism,vrei sa iesi in prim-plan,sa fie stop cadru cu tine,te victimizezi cand tu singur insisti sa fii actorul principal al unei drame care nu iti apartine.

:hihat

Sa inteleg ca vrei sa o iei si pe Siana in cuibul tau ?

Siana nu este insotitoare de zbor.  :no2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...