Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Joaca zare in Ferentari,nu a fost la Siana.

gresit,joaca cu mine si xoxo in dudesti si la rond in alba iulia

hai ma ce dreaq,ai innebunit si tu?

• Oras:bucuresti
Postat

mah esti nebun? pai am cumparat brunetele deja

Vreti sa faceti din barbugiu porumbel mesager?V-a trebui sa ii schimbati culoarea,sa il vopsiti cu bidineaua cu vopsea alba.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Siano,mancati-as veverita,bine AI VENIT,fara tine viata e pustiu

• Like 1
Postat

:))))))))Nici o sansa sa avem vreo recenzie pe topicul asta.

Mai,voi vreti sa demolati Bucurestiul,sa devina un maldar de ruine?Pai daca unul dintre voi imi va posta recenzie aici va veti face o asa manufactura de veti produce cuntremure in lant un an de zile non stop.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Mai,voi vreti sa demolati Bucurestiul,sa devina un maldar de ruine?Pai daca unul dintre voi imi va posta recenzie aici va veti face o asa manufactura de veti produce cuntremure in lant un an de zile non stop.

Siano sa mor de nu ai dreptate,sa ti-o trag pe la spate

tu in sine esti un cutremur de 8 grade

• Like 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

mah,treaba e suspecta rau,Siana tace malc,Barbugiu la fel,ceva s-a intamplat :thinking

O fi convins o barbugiu'sa-i dea vreo 300 $ imprumut si acum il mai vedem la primavara :)))))

• Like 1
Postat

Sau ...la Pasti !!!   :)))

• Like 1
Postat

E-nchisa cofetaria

Cloroclonpizdroncaria

N-o servesc la orisicine

Ci la cine gura-si tine

Si pastreaza pentru sine

Experienta cu mine

Amintiri cu-a mea caisa

Mestecand cu gura-nchisa

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Sau ...la Pasti !!!   :)))

Visul oricarui barbat care sufera de singuratate si nu este iubit de nimeni...sa fie rapit,violat  si adorat de femei.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

mah,treaba e suspecta rau,Siana tace malc,Barbugiu la fel,ceva s-a intamplat :thinking

Sa va zic ce s-a intamplat...eram la biserica,in fata altarului,imi puneam pirostriile,cand intra vijelios Barbugiu dand din coate,cu scula la vedere iesita din pantaloni si frecandu-si-o,impingand pe toata lumea si strigand in gura mare ca se opune casatoriei.Gica Contra mi-a stricat nunta iar acum zace pe un pat de spital ca ginerica i-a rupt oasele.Duceti-va la el sa ii duceti niste compot...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

unde e Randunica ??

Vezi,randunelele se duc

Se scutur frunzele de nuc

S-aseaza bruma peste vii

De ce nu-mi vii,de ce nu-mi vii?

O,vino iar in al meu brat

Sa te privesc cu mult nesat

sa razim dulce capul meu

de sanul tau,de sanul tau...spunea raposatul si vesnic indragostitul Eminescu

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Sa inteleg ca vrei sa o iei si pe Siana in cuibul tau ?

Niste ciori voiau sa ma ia sub aripa lor dar mie nu imi place cum miros la subrat ciorile si prefer sa ma descurc pe cont propriu.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

E-nchisa cofetaria

Cloroclonpizdroncaria

N-o servesc la orisicine

Ci la cine gura-si tine

Si pastreaza pentru sine

Experienta cu mine

Amintiri cu-a mea caisa

Mestecand cu gura-nchisa

De ce nu te-ai facut scriitoare ?

Postat

@Siana: nu ma bag in discutiile voastre pentru ca nu am urmarit evolutia si nu cunosc detalii; remarc doar ca, strict in ceea ce priveste stilul "literar", dintre tine si Illusionist, zau ca nu stiu ce sa zic, cine seamana cel mai mult cu Corneliu Vadim Tudor...  :thinking

Nu te bagi,doar esti in picaj si in mare viteza ca darami si turnul de control...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

De ce nu te-ai facut scriitoare ?

Mi-ati luat-o voi inainte si aveti mai multa rabdare decat mine sa stati sa scrieti.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Cine să fiu? Vadim sau Siana?

Doamne ia-mă! =))

Ce sa fie,ce sa fie

E o mare magarie

Si o mare manarie

Se da crap dar e scrumbie.

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator sexaddict
Reputație: 0
Postat

S-a dezlantuit jihad-ul! :)))) Like Siana! :))))

• Like 4
Postat

Sa va zic ce s-a intamplat...eram la biserica,in fata altarului,imi puneam pirostriile,cand intra vijelios Barbugiu dand din coate,cu scula la vedere iesita din pantaloni si frecandu-si-o,impingand pe toata lumea si strigand in gura mare ca se opune casatoriei.Gica Contra mi-a stricat nunta iar acum zace pe un pat de spital ca ginerica i-a rupt oasele.Duceti-va la el sa ii duceti niste compot...

bah da-o in plm de smecherie,tu erai in fata altarului?

ai confundat altaru cu trotuarul? din fata blocului?

Postat

Anonno,las-o-n pula mea ca mai ai putin si ne-o scoti icoana facatoare de minuni =))

A fost si ea 'intepata',adevarat....dar sunt si useri care au incercat sa interactioneze cu ea la modul civilizat,caterinca fina, si au fost bagati in aceeasi oala....cel mai concludent exemplu,vezi Trifazic ;)

Mie-mi place stilul ei,recunosc.......dar da-o-n pula mea ca si ea si-o cauta la greu =))

Si un pescar si un vames si un revolutionar au devenit discipoli ai lui Hristos si povestile despre ei sunt citate din Evanghelii la Sfanta Liturghie in biserica.Si Maria Magdalena a fost o prostituata - facand abstractie de la povestea lui Dan Brown din cartea CODUL LUI DA VINCI- in care barbati ca voi dadeau cu pietre dar Hristos a iubit-o si Biserica a facut-o sfanta.Daca ma mai urgisiti asa si pestii aia ma mai tot hartuiesc voi ajunge o sfanta mucenita.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Si un pescar si un vames si un revolutionar au devenit discipoli ai lui Hristos si povestile despre ei sunt citate din Evanghelii la Sfanta Liturghie in biserica.Si Maria Magdalena a fost o prostituata - facand abstractie de la povestea lui Dan Brown din cartea CODUL LUI DA VINCI- in care barbati ca voi dadeau cu pietre dar Hristos a iubit-o si Biserica a facut-o sfanta.Daca ma mai urgisiti asa si pestii aia ma mai tot hartuiesc voi ajunge o sfanta mucenita.

ba Siano,mai pe romaneste te rugam frumos,ne confunzi pe toti cu tine?

• Like 1
Postat

@Illusionist, mai bine stateai cuminte ... ti se pare ca incerci sa denigrezi? ... pe bune, nu-ti iese :D

Tipa e beton armat!!!

Pe d-l Goe nu l-a invatat mama Omida ca nu este frumos sa arate cu degetelul si sa vorbeasca asa cum vorbeste el.

Vrea si el sa urce in topuri,sa devina vedeta peste noapte.Viseaza si el ca da autografe admiratoarelor fara numar.Hai sa ii dam Premiul Pulitza Fanita in capita.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Stiu ca eu animez atmosfera oriunde m-as duce si voua va animez si pe Bleguta din pantaloni.

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Stiu ca eu animez atmosfera oriunde m-as duce si voua va animez si pe Bleguta din pantaloni.

Siano sincer iti spun

M-as baga la un drum

P.S daca tu esti in stare sa-l animi pe cel mic(al meu desigur)te iau de nevasta( cu toate riscurile)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...