llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 am uitat sa-ti zicilove you babyma jur Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat August 22, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat August 22, 2014 Nu te bagi,doar esti in picaj si in mare viteza ca darami si turnul de control... Saru' mana de atata atentie, dar vezi ca mi-ai mai raspuns o data, acum cateva pagini, la acel post... 1 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat August 22, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat August 22, 2014 @advanced ce crezi de topingul Sianei ? Motane, iarta-ma, aici am intrat mai tarziu.Parerea mea??!! Bataioasa, isi apara drepturile, nu am vizitat-o dar am sa o fac! Chiar ... este penibil ce "face" cate unii!! 1 2 Link spre comentariu
illusionist Reputație: 549 Postat August 22, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Partajează Postat August 22, 2014 Si iata ca poetei de profesie muista i s-a facut dor de mine E clar ca e lovita de gripa hemoragica Ebola poeta noastra inchipita... prea delireaza si indruga vrute si nevrute... premiul pastreaza-l, bagă-ți-l adanc in pizda si stimuleaza-te bine pana o veni intr-o buna zi un client si la tine ca tot nfhh se vede treaba ca ai ramas. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 ba Siano,mai pe romaneste te rugam frumos,ne confunzi pe toti cu tine?Pai cand am vorbit pe intelesul vostru nu a venit falsul revizor al lui Gogol,adica Illusionistul ala meschin sa ma mustre si sa ma depuncteze? 1 3 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Pai cand am vorbit pe intelesul vostru nu a venit falsul revizor al lui Gogol,adica illusionistul ala meschin sa ma mustre si sa ma depuncteze?da-le dreaq de puncte ,ce faci cu ele? conteaza ca eu te iubesc 2 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Si iata ca poetei de profesie muista i s-a facut dor de mine E clar ca e lovita de gripa hemoragica Ebola poeta noastra inchipita... prea delireaza si indruga vrute si nevrute... premiul pastreaza-l, bagă-ți-l adanc in pizda si stimuleaza-te bine pana o veni intr-o buna zi un client si la tine ca tot nfhh se vede treaba ca ai ramas.Ce-ai patit mai,ai bagat degetele in priza?Curentatule...Deci asa stima scazuta de sine ai,atat de mult te depreciezi,desconsideri tu singur,te renegi pe tine insuti ca ti se pare anormal ca o femeie sa se gandeasca sau sa se uite la tine cand nici tie nu iti vine sa te uiti la tine si de asta nu ai oglinzi in casa.Cu alte cuvinte tu spui ca numai una bolnava de ebola crezi ca te-ar putea baga in seama si cel mult doar asa,in sila,cum o fac eu.Mai iluzie de om si surogat de barbat care esti,ofuscatule,avocatul derbedeilor,pledoariile tale lasa mai mult de dorit decat replicile ferentaristilor pe care ii aperi.Mai pune-ti pofta in cui si nu mai da tarcoale pasaricii mele. 1 3 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 iar mi-ai dat punct fey! ma mituiesti? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Siano sincer iti spunM-as baga la un drum P.S daca tu esti in stare sa-l animi pe cel mic(al meu desigur)te iau de nevasta( cu toate riscurile)Daca i-a murit de tot speranta de a mai fi resuscitat ne rezumam la sumarul de urina din sticla pe care am sa ti-o las pe covorasul de la usa de la intrare,cum am facut si pana acum.Dar sa nu incepi iar sa intri in greva foamei pe la usa mea si prin fata blocului fiindca nu iti acord mai multa atentie ca ma stresezi si iar te tai de la ratie. 1 3 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Daca i-a murit de tot speranta de a mai fi resuscitat ne rezumam la sumarul de urina din sticla pe care am sa ti-o las pe covorasul de la usa de la intrare,cum am facut si pana acum.Dar sa nu incepi iar sa intri in greva foamei pe la usa mea si prin fata blocului fiindca nu iti acord mai multa atentie ca ma stresezi si iar te tai de la ratie.a dreaq femeie esti,d'aia te iubescacu;lasand gluma deoparte de ce nu recunosti ca ai declarat ca sunt viata ta? eu am avut curajul sa spun public ca te iubesc Link spre comentariu
StefanAlex94 Reputație: 0 Postat August 22, 2014 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat August 22, 2014 bai tati , nu inteleg ce e cu topicul asta ? de ce nu il sterge pisicutz ? sau sa il mute .. :350x 2 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 bai tati , nu inteleg ce e cu topicul asta ? de ce nu il sterge pisicutz ? sau sa il mute .. :350xpisicu iubeste banu' . tu nu? Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 22, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 22, 2014 Buna dimineata SianaEsti la munte cu Barbugiu?DA! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 bai tati , nu inteleg ce e cu topicul asta ? de ce nu il sterge pisicutz ? sau sa il mute .. :350xAici este concurs de poezii erotice.Concursul de poze este putin mai in fata si prima la stanga.Nici eu nu inteleg ce este cu unii indivizi pe topicul asta. 2 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 buna dimineata sianaAs veni pe la tine dar am vazut ca esti cam selectiva.Nu primesti cu pula peste 20 cm.As vrea sa te intreb, sub 13 primesti ? Sa nu imi fac programare si sa ma scoti afara ca o am prea mica ( sa nu ma injuri ca te-n jur si eu) )))Da,poti fi si eunuc,poti fi si fara ea,poti avea si centura de castitate.Cu alea strambe ar cam fi iar o problema.Nu este neaparat nevoie sa facem sex,te pot domina sau ne putem juca cu jucarii sau masturba,putem juca zaruri pe dezbracatea sau citi poezii.Platesti oricum doar masajul,restul este din partea casei. 1 3 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 DA!esti cam tacutesti bine? Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 22, 2014 Da,poti fi si eunuc,poti fi si fara ea,poti avea si centura de castitate.Cu alea strambe ar cam fi iar o problema.Nu este neaparat nevoie sa facem sex,te pot domina sau ne putem juca cu jucarii sau masturba,putem juca zaruri pe dezbracatea sau citi poezii.Platesti oricum doar masajul,restul este din partea casei. merge braila? dau ce vine? Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Siano,ce plm i-ai facut lui Barbugiu de e asa tacut? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Toti o iubesc Barbugiule... de vreo 20 de ani... si numai nenorociri a facut... p'aici a practicat aruncatul cacatului in ventilator, ne-a mai zis si de mame, de tati, fara sa cunoasca situatia... of... Dumnezeu s-o ierte... ca are ce ierta la ea Parca ai fi Kierkegaardcand si-a prins izmana-n gardcand burta-l bolboroseasi langa gard se usuracand,constrans de mari nevoi,scremea pe fund idei noicriticand pe altii cares-au scremut ceva mai taresi blestemand ofticatc-a calcat intr-alt rahatce n-a fost al lui Socrateci al vreunei tarfe,poate.M-afurisesti vehementsi plin de devotamenteticii crestine-mi spuica-s nimicul nimanuisi ca modul meu de viatade tarfa,iti face greatadar gandirea mea abstractao respingi,nu-i importantapreferi o laba exactatu vrei realitati concretevrei sa mergi si tu la fetela mine ai fi venitinsa gandim diferitsi punctul meu de vederevrei sa-l anihilezi,mai verevrei s-arat cu degetelulcine-i Bau Baul Barbutelul; Eu zic ca daca taceaifilosof tu ramaneaide erai mult mai smeritteolog te-ai fi numitde la scoala te-ai fi dusscriitor ai fi ajunsde emotii studiaipsiholog tu te faceai. 3 4 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Siano,ce plm i-ai facut lui Barbugiu de e asa tacut?I-am pus pasarika si funduletul pe fata si l-am lasat fara cuvinte si fara...respiratie. 2 4 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 I-am pus pasarika si funduletul pe fata si l-am lasat fara cuvinte si fara...respiratie.nu cred,eu cred ca tu i-ai recitat poezii in timp ce te futea,si l-ai zapacit de cap Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 22, 2014 fa siano, banii mei e la tine? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 a dreaq femeie esti,d'aia te iubescacu;lasand gluma deoparte de ce nu recunosti ca ai declarat ca sunt viata ta? eu am avut curajul sa spun public ca te iubescEu sunt mai pudica. 1 3 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Eu sunt mai pudica.cand dormi? Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 22, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 22, 2014 Radeti voi, dar va mananca Siana la micul dejun. Se pare ca intre ea si majoritatea celor care vor s-o ia la misto e o distanta de cateva biblioteci. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate