Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Nu te bagi,doar esti in picaj si in mare viteza ca darami si turnul de control...

Saru' mana de atata atentie, dar vezi ca mi-ai mai raspuns o data, acum cateva pagini, la acel post... :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia

Si iata ca poetei de profesie muista i s-a facut dor de mine :D

E clar ca e lovita de gripa hemoragica Ebola poeta noastra inchipita... prea delireaza si indruga vrute si nevrute... premiul pastreaza-l, bagă-ți-l adanc in pizda si stimuleaza-te bine pana o veni intr-o buna zi un client si la tine ca tot nfhh se vede treaba ca ai ramas.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

ba Siano,mai pe romaneste te rugam frumos,ne confunzi pe toti cu tine?

Pai cand am vorbit pe intelesul vostru nu a venit falsul revizor al lui Gogol,adica Illusionistul ala meschin sa ma mustre si sa ma depuncteze?

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Pai cand am vorbit pe intelesul vostru nu a venit falsul revizor al lui Gogol,adica illusionistul ala meschin sa ma mustre si sa ma depuncteze?

da-le dreaq de puncte ,ce faci cu ele? conteaza ca eu te iubesc :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Si iata ca poetei de profesie muista i s-a facut dor de mine :D

E clar ca e lovita de gripa hemoragica Ebola poeta noastra inchipita... prea delireaza si indruga vrute si nevrute... premiul pastreaza-l, bagă-ți-l adanc in pizda si stimuleaza-te bine pana o veni intr-o buna zi un client si la tine ca tot nfhh se vede treaba ca ai ramas.

Ce-ai patit mai,ai bagat degetele in priza?Curentatule...

Deci asa stima scazuta de sine ai,atat de mult te depreciezi,desconsideri tu singur,te renegi pe tine insuti ca ti se pare anormal ca o femeie sa se gandeasca sau sa se uite la tine cand nici tie nu iti vine sa te uiti la tine si de asta nu ai oglinzi in casa.Cu alte cuvinte tu spui ca numai una bolnava de ebola  crezi ca te-ar putea baga in seama si cel mult doar asa,in sila,cum o fac eu.

Mai iluzie de om si surogat de barbat care esti,ofuscatule,avocatul derbedeilor,pledoariile tale lasa mai mult de dorit decat  replicile ferentaristilor pe care ii aperi.Mai pune-ti pofta in cui si nu mai da tarcoale pasaricii mele.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Siano sincer iti spun

M-as baga la un drum

P.S daca tu esti in stare sa-l animi pe cel mic(al meu desigur)te iau de nevasta( cu toate riscurile)

Daca i-a murit de tot speranta de a mai fi resuscitat ne rezumam la sumarul de urina din sticla pe care am sa ti-o las pe covorasul de la usa de la intrare,cum am facut si pana acum.Dar sa nu incepi iar sa intri in greva foamei pe la usa mea si prin fata blocului fiindca nu  iti acord mai multa atentie ca ma stresezi si iar te tai de la ratie.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Daca i-a murit de tot speranta de a mai fi resuscitat ne rezumam la sumarul de urina din sticla pe care am sa ti-o las pe covorasul de la usa de la intrare,cum am facut si pana acum.Dar sa nu incepi iar sa intri in greva foamei pe la usa mea si prin fata blocului fiindca nu  iti acord mai multa atentie ca ma stresezi si iar te tai de la ratie.

a dreaq femeie esti,d'aia te iubesc

acu;lasand gluma deoparte de ce nu recunosti ca ai declarat ca sunt viata ta? eu am avut curajul sa spun public ca te iubesc

Link spre comentariu

bai tati , nu inteleg ce e cu topicul asta ? de ce nu il sterge pisicutz ? sau sa il mute  .. :350x

Aici este concurs de poezii erotice.Concursul de poze este putin mai in fata si prima la stanga.Nici eu nu inteleg ce este cu unii indivizi pe topicul asta.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

buna dimineata siana

As veni pe la tine dar am vazut ca esti cam selectiva.

Nu primesti cu pula peste 20 cm.

As vrea sa te intreb, sub 13 primesti ? 

Sa nu imi fac programare si sa ma scoti afara ca o am prea mica :(

( sa nu ma injuri ca te-n jur si eu)   :))))

Da,poti fi si eunuc,poti fi si fara ea,poti avea si centura de castitate.Cu alea strambe ar cam fi iar o problema.Nu este neaparat nevoie sa facem sex,te pot domina sau ne putem juca cu jucarii sau masturba,putem juca zaruri pe dezbracatea sau citi poezii.Platesti oricum doar masajul,restul este din partea casei.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

Da,poti fi si eunuc,poti fi si fara ea,poti avea si centura de castitate.Cu alea strambe ar cam fi iar o problema.Nu este neaparat nevoie sa facem sex,te pot domina sau ne putem juca cu jucarii sau masturba,putem juca zaruri pe dezbracatea sau citi poezii.Platesti oricum doar masajul,restul este din partea casei.

merge braila? dau ce vine?

Link spre comentariu

Toti o iubesc Barbugiule... de vreo 20 de ani... si numai nenorociri a facut... :( p'aici a practicat aruncatul cacatului in ventilator, ne-a mai zis si de mame, de tati, fara sa cunoasca situatia... of... Dumnezeu s-o ierte... ca are ce ierta la ea :(

Parca ai fi Kierkegaard

cand si-a prins izmana-n gard

cand burta-l bolborosea

si langa gard se usura

cand,constrans de mari nevoi,

scremea pe fund idei noi

criticand pe altii care

s-au scremut ceva mai tare

si blestemand ofticat

c-a calcat intr-alt rahat

ce n-a fost al lui Socrate

ci al vreunei tarfe,poate.

M-afurisesti vehement

si plin de devotament

eticii crestine-mi spui

ca-s nimicul nimanui

si ca modul meu de viata

de tarfa,iti face greata

dar gandirea mea abstracta

o respingi,nu-i importanta

preferi o laba exacta

tu vrei realitati concrete

vrei sa mergi si tu la fete

la mine ai fi venit

insa gandim diferit

si punctul meu de vedere

vrei sa-l anihilezi,mai vere

vrei s-arat cu degetelul

cine-i Bau Baul Barbutelul;

Eu zic ca daca taceai

filosof tu ramaneai

de erai mult mai smerit

teolog te-ai fi numit

de la scoala te-ai fi dus

scriitor ai fi ajuns

de emotii studiai

psiholog tu te faceai.

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

a dreaq femeie esti,d'aia te iubesc

acu;lasand gluma deoparte de ce nu recunosti ca ai declarat ca sunt viata ta? eu am avut curajul sa spun public ca te iubesc

Eu sunt mai pudica.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...