llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Radeti voi, dar va mananca Siana la micul dejun. Se pare ca intre ea si majoritatea celor care vor s-o ia la misto e o distanta de cateva biblioteci.asa si? 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 fa siano, banii mei e la tine?Toata salba bunica-tii,Omida mi-a adus-o Barbugiu dar nu am vrut sa o primesc sa nu o iau pe urmele Loredanei Chivu cu scandalul si cu toata satra dupa mine.Mi-a zis Barbugiu ca ati dus-o pe Omida la azilul de batrani ca la branzoaica de sub fusta ei de mult nu mai trageau nici mustele si de ghicit nu mai ghicea bine asa ca nu mai faceau nici doi bani hoitul ei zbarcit si mintea ei ratacita,nu mai faceati nici o afacere cu ea,este iesita din uz. 1 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 22, 2014 Toata salba bunica-tii,Omida mi-a adus-o Barbugiu dar nu am vrut sa o primesc sa nu o iau pe urmele Loredanei Chivu cu scandalul si cu toata satra dupa mine.Mi-a zis Barbugiu ca ati dus-o pe Omida la azilul de batrani ca la branzoaica de sub fusta ei de mult nu mai trageau nici mustele si de ghicit nu mai ghicea bine asa ca nu mai faceau nici doi bani hoitul ei zbarcit si mintea ei ratacita,nu mai faceati nici o afacere cu ea,este iesita din uz. fa, banii mei ? raspunde in pula mea scurt si la obiect Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 22, 2014 Radeti voi, dar va mananca Siana la micul dejun. Se pare ca intre ea si majoritatea celor care vor s-o ia la misto e o distanta de cateva biblioteci. ma pis pe bibliotecile ei, mie sa-mi aduca banii!! 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Radeti voi, dar va mananca Siana la micul dejun. Se pare ca intre ea si majoritatea celor care vor s-o ia la misto e o distanta de cateva biblioteci.Oricum nu isi dau ei seama de distanta,ca nu inteleg ce spun,de asta nici nu sesizeaza ironiile.Nu sunt ei interesati de biblioteci.Nestiutorii sunt cei mai fericiti oameni.Nu zic ca ar trebui sa fie eruditi si sa aiba interese,preocupari de doctoranzi dar sa aiba bun-simt.Ei rad de altii,insulta,se cred smecheri si de asta imi place sa le dau peste nas si sa le tai macaroana,avantul. 2 3 Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 22, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 22, 2014 Oricum nu isi dau ei seama,ca nu inteleg ce spun,de asta nici nu sesizeaza ironiile. De asta m-am convins. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 lasa fa ca-mi ajung aia 50% de la tine..Ti-am mai zis ca nu am de gand sa iti dau taxa de protectie. 1 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 22, 2014 Ti-am mai zis ca nu am de gand sa iti dau taxa de protectie. stai cuminte ca nu e chiar asa 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 ma pis pe bibliotecile ei, mie sa-mi aduca banii!!Pune-ti o pancarta mare de gat pe care scrie ca vrei taxa de protectie de la tarfe si ia-o usurel la talpa pe strazile Bucurestiului protestand si strigandu-mi numele in gura mare,ca aici degeaba tipi. 1 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 22, 2014 Încuie si tu pepenii ăia, să nu-i ia careva. 2 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 stai cuminte ca nu e chiar asaTe invata mama Omida ce sa spui?Aviz cititorilor,am aflat ca in spatele povestii ar fi si o pestoaica batrana -Omida ii spun eu fiindca este tiganca-care cu ceva ani in urma,cand mai era in stare sa depuna icre se ardea prin toate coclaurile pentru ceva banuti si mai facea si farmece cand i se punea pata pe cate unul. Povestea mamei Omida este una cu talc si cu cantec,mai mult nu este bine pentru mine sa mai spun.Ea este de fapt pensionara imbarligacioasa si nebuna,nu eu. 1 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 22, 2014 hai fa sa te duc 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Încuie si tu pepenii ăia, să nu-i ia careva. 1932369_342792222543630_8334451746127147172_n.jpgMi-ai facut pofta de pepeni.Stai sa il trezesc pe Barbugiu sa il trimit la piata sa imi cumpere un pepene. 3 3 Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Oricum nu isi dau ei seama de distanta,ca nu inteleg ce spun,de asta nici nu sesizeaza ironiile.Nu sunt ei interesati de biblioteci.Nestiutorii sunt cei mai fericiti oameni.Nu zic ca ar trebui sa fie eruditi si sa aiba interese,preocupari de doctoranzi dar sa aiba bun-simt.Ei rad de altii,insulta,se cred smecheri si de asta imi place sa le dau peste nas si sa le tai macaroana,avantul.Un fleac... I-ai ciuruit! Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 22, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 22, 2014 Toata salba bunica-tii,Omida mi-a adus-o Barbugiu dar nu am vrut sa o primesc sa nu o iau pe urmele Loredanei Chivu cu scandalul si cu toata satra dupa mine.Mi-a zis Barbugiu ca ati dus-o pe Omida la azilul de batrani ca la branzoaica de sub fusta ei de mult nu mai trageau nici mustele si de ghicit nu mai ghicea bine asa ca nu mai faceau nici doi bani hoitul ei zbarcit si mintea ei ratacita,nu mai faceati nici o afacere cu ea,este iesita din uz.Aşa am zis,are dreptate Siana,manca-i-as pizda ei Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 22, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 22, 2014 Mi-ai facut pofta de pepeni.Stai sa il trezesc pe Barbugiu sa il trimit la piata sa imi cumpere un pepene.Fu' bun cocoşu.....la pepene? Siano,spune-le,făi,că ne iubim...mie mi-e oarecum 1 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Nu trebuie , am aflat 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 hai fa sa te duc 10309348_342887715867414_3384602261140937689_n.jpgAs avea un strapon si pentru tine dar cum ai avut numai interventii regretabile,refutabile,jicnitoare pe acest topic la adresa mea voi refuza politicos invitatia la restaurant. 3 3 Link spre comentariu
toll Reputație: 44 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 La mine in bloc am pe una cu 30 Suna-ma! siano asta te vinde Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 22, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 22, 2014 Nu trebuie , am aflatŞi încă nu ai aflat tot.....sunt de belea,dă-mâ dreaq =) 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 22, 2014 siano, hai fa pe chat 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 22, 2014 http://nimfomane.com/forum/chat Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 22, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 22, 2014 siano asta te vindeTe mâncă-n pizdă? Treaba ta....io nu mă bag 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 siano, hai fa pe chatStai in poarta ca bag gol!Ce,acum te-ai rusinat si nu mai vrei sa te desfasori in public? 3 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 siano, hai fa pe chatNu vreau sa il fac pe Barbugiu sa sufere de gelozie. 3 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate