Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Nu ştiai injuraturile astea ? ...

Acum ne-am convins cu atat mai mult despre caracterul tau daca ai aplaudat ca o foca extaziata asa ceva. Frumos, demn de niste doamne.

Acum tu judeci prin prisma situatiei tale... daca pe tine in ultimii 20 de ani te-au "cunoscut" ;) cine stie cati oameni si zici tu ca ti-ai dus traiul crezi ca asa e bine si valabil pentru toata lumea, sa fie "stiuti" ;)

Eu sunt originala ca ma duce capul,nu copiez injuraturile sau ideile altora.Dar tu ce te tot bagi in seama cu mine?Nu iti raspunde la salut nici femia de servici care spala scari la voi,probabil chiar ti-o fi tras cateva cu mopul ud pe carca fiindca ai lasat urme de pasi cand spala ea coridorul si vii sa te dai barbat periculos aici?Opreste-te Froso,nu mai da cu sapa,ca ai intrat pe locul altuia,sapi porumbii altuia mereu,tii mereu speech-uri in locul altora si pentru nimeni.

Bravo mie daca am fost populara si ciuda tie ca nu ai avut noroc de pizdulica in viata.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

A plecat ca sa se c_ _e, cand se intoarce, PRAF va face =))

In weekend, Siana are alte treburi.

Te-am aplaudat pentru asta.Ce-ar mai vrea Kristi2222 sau Illusionist sa ma stearga cu limba la fund...sa ii bag in lesa si sa ii leg de bara din spate a masinii mele ca sa ii iau si pe ei la munte cu mine.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Te-am aplaudat pentru asta.Ce-ar mai vrea Kristi2222 sau Illusionist sa ma stearga cu limba la fund...sa ii bag in lesa si sa ii leg de bara din spate a masinii mele ca sa ii iau si pe ei la munte cu mine.

:laugh2 :laugh2

Siana, esti incredibila!

:bow :bow

Link spre comentariu
  • Oras:rond alba iulia

@ Siana

ai fost populara zici ? :D poti sa te lauzi pe undeva cu o astfel de popularitate ? :D

mai exact ti-ai luat puli in gura asta spurcata 20 de ani. 20 de ani de activitate ! si inca nu ai putut sa scapi de treaba asta, nu ti-ai putut castiga existenta altfel. Trist. Mai au unele fete probleme cu banii si fac treaba asta 1,2,3 ani... dar tu bati toate recordurile ! :D asta esti tu... o curva obosita si cretina - dar nici de curva nu esti buna (inca asteptam o recenzie actuala, acum de la batranete).

Link spre comentariu

Sorina tu esti un caz aparte, pe tine nu pot sa ma supar pentru ca nimic nu ma mira la tine. Mi-am dat seama de caracterul tau inca de prin februarie cand te aplecai peste masa un zambet toata si imi povesteai lucruri intime despre clientii tai fara sa te intreb eu. Pana sa nu te scot de la prieteni si sa-ti ard cate un dislike erai destul de apreciativa la adresa mea...

Link spre comentariu

@ Siana

ai fost populara zici ? :D poti sa te lauzi pe undeva cu o astfel de popularitate ? :D

mai exact ti-ai luat puli in gura asta spurcata 20 de ani. 20 de ani de activitate ! si inca nu ai putut sa scapi de treaba asta, nu ti-ai putut castiga existenta altfel. Trist. Mai au unele fete probleme cu banii si fac treaba asta 1,2,3 ani... dar tu bati toate recordurile ! :D asta esti tu... o curva obosita si cretina - dar nici de curva nu esti buna (inca asteptam o recenzie actuala, acum de la batranete).

Recunosc...eu sunt de vina pentru recesiunea economica din Romania.Tu te crezi vreun stalp al societatii,Coloana Infinitului sau ce?Daca nu ti-ai baga tu in viteza scula,mana si gura pe aici ar sta in loc Pamantul,tot Universul ar fi in nemiscare si amortire totala,inactiv,intepenit,incremenit ca intr-o vraja,noroc cu tine care desfaci vraja zi de zi.

Mai vraja marii ce esti,nu vezi ca te contrazici singur...pe de o parte ma desconsideri prin tot felul de injurii iar pe de alta parte astepti ca disperatul sa ploua cu recenzii de parca te-ai usca pe picioare fara ele.Scoti din tine numai aberatii ca un sifilitic.Vad ca te obsedeaza cifra 20...Du-te si joaca numarul la LOTO poate ai mai mult noroc acolo decat cu mine.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

mah io recunosc ca as vreau sa fiu legat cu lesa intr-un 69 magnific!

te bagi? garantat intri in medical 2 saptamani dupa ce"dau cu limba"(aka cardu') :hug1

A dreaq esti tu fey,da'tot iubirea mea ramai!

Barbugiule,stiu ca am permisiunea ta

• Like 1
Link spre comentariu

Sorina tu esti un caz aparte, pe tine nu pot sa ma supar pentru ca nimic nu ma mira la tine. Mi-am dat seama de caracterul tau inca de prin februarie cand te aplecai peste masa un zambet toata si imi povesteai lucruri intime despre clientii tai fara sa te intreb eu. Pana sa nu te scot de la prieteni si sa-ti ard cate un dislike erai destul de apreciativa la adresa mea...

Te parasesc pe rand toate fostele admiratoare...ce trist...au invatat sa fie mai selective.

Stii ca psihopatii au un intrerupator de empatie in creier ca tine si ca falsele amintiri pe care le ai de acum 20 cu mine nu arata ca esti in regula in cutia neagra,obscura,adica craniana de unde iti propulsezi in cosmos ideile bolnave?Din noaptea mintii tale ies numai fluturi de noapte infricosatori,nu esti ok mai baiatule,tu esti un caz aparte care ar trebui studiat,esti deranjat mintal.Cine ti-a implantat falsele amintiri in creier?Nenea Vali Barbosu?Tu esti in contradictie cu tine insuti.Armonizeaza-ti tu fiinta ca sa vezi armonie in jurul tau,ca daca in tine este dezordine,o mare dezordine vei vedea si in jurul tau.Ai o personalitate antisociala,caracteristica majoritatii infractorilor.

Ii faci Sorinei o minirecenzie?O data vede nasul puta finului...te-ai lins pe bot...Nu te mai crede tu manipulator de opinie ca nu esti decat un amarat de manipulator de scula bleaga.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

mah io recunosc ca as vreau sa fiu legat cu lesa intr-un 69 magnific!

te bagi? garantat intri in medical 2 saptamani dupa ce"dau cu limba"(aka cardu') :hug1

A dreaq esti tu fey,da'tot iubirea mea ramai!

Barbugiule,stiu ca am permisiunea ta

Dupa masina te leg nu in masina.Tu fugi pe langa masina cu zgarda de gat si ne luam la intrecere sa vedem cine ajunge primul la munte.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Iar nu poate sta proxeneta departe de forum. Iar noi nici macar nu ne dam seama ca ea posteaza de pe conturile "protejatelor".

Despre ce proxeneta vorbiti?De unde stiti ca este proxeneta?Vad ca acum vin altii cu noi acuze de proxenestism.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

deci totul se rezuma la bani? 

La competente...daca eu sunt capabila sa iti fac un masaj de poveste si tu trebuie sa fii capabil sa platesti maseuza.Noi nu suntem sclavele unor neispraviti care nu sunt in stare sa isi castige existenta.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

La competente...daca eu sunt capabila sa iti fac un masaj de poveste si tu trebuie sa fii capabil sa platesti maseuza.Noi nu suntem sclavele unor neispraviti care nu sunt in stare sa isi castige existenta.

EU NU VREAU MASAJ,DAR PT TINE FAC EFORTURI SA TE PLATESC,DOAR ESTI VIATA MEA

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...