Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

plm,a-ti dat-o pe fotbal acum

Siano,tu de cand stii sportul asta? 

tu stiai numai lupte

E antrenor

Joaca fara portar , Duckadam e varf impins

• Like 2
Postat

Si tu te ocupi cu muncile campului ca si kristi2222?Ia uite unde erau Adunatii Copaceni si fratii Petreus...

am facut multe munci eu,sezi blanda, dar spre deosebire de tine, nu mi va fi rusine sa le spun copiilor ce am facut.....cu banii de pe muncile campului ,dupa 2 ore, luam cate una ca tine s o fac sclava pt o noapte....ia zi, iti dau un cartof, ca ti l am pastrat sp[ecial,sa ai ce manca luna asta.... :laugh2

• Like 1
Postat

Mai nea' Kristi, scuza-ma ca te intreb, pana la urma care e durerea ta?

nici una,ma mai amuz cu psihopata asta care se crede printesa Bucurestiului

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu as zice ca e invers =))

Siana, my love, eu am sa plec in concediu. Imi pare rau ca te las singura, virtual vorbind, cu toti rechinii astia dar nu am niciun dubiu ca te vei descurca cu ei, vei continua sa jonglezi cu nervii lor cum ai facut-o si pana acum =))

Mi-am notat in agenda ca am ramas la pagina 94  :laugh2  i don't wanna miss a thing  :girly 

• Like 2
Postat

Siana, my love, eu am sa plec in concediu. Imi pare rau ca te las singura, virtual vorbind, cu toti rechinii astia dar nu am niciun dubiu ca te vei descurca cu ei, vei continua sa jonglezi cu nervii lor cum ai facut-o si pana acum =))

Mi-am notat in agenda ca am ramas la pagina 94  :laugh2  i don't wanna miss a thing  :girly 

ce zici tu nu conteaza :laugh2

a haioasa Siana, era pacat sa n avem calul nostru de bataie

parca i o maimutica la zoo, zgandarita de dupa gratii :laugh2

pana una alta, noi noaptea dormim,,chefuim,sau futem, ea sta si compune replici......cred ca noi ne jucam cu nervii ei :laugh2

capisci?

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

siano, imbraca-te fa! mergem la Loft!

• Like 1
Postat

Ce caterinca proasta, nu vad rostul topic-urilor de genul asta.

In afara de 10-20 de insi care le alimenteaza si care fac spam pe tot forum-ul, cred ca restul intra pe forumul asta pentru a citi recenzii si a mai descoperi cate ceva nou.

Daca vroiam sa citesc tot felul de balarii si injurii, ma duceam in alta parte. Dar probabil stie administratorul ce e mai bine...

• Like 1
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

Ce caterinca proasta, nu vad rostul topic-urilor de genul asta.

In afara de 10-20 de insi care le alimenteaza si care fac spam pe tot forum-ul, cred ca restul intra pe forumul asta pentru a citi recenzii si a mai descoperi cate ceva nou.

Daca vroiam sa citesc tot felul de balarii si injurii, ma duceam in alta parte. Dar probabil stie administratorul ce e mai bine...

Stie administratorul,stie :)

Postat

Raman cu Randunica si cu alte fete,cu doamna x.Dar si eu am fost in vacanta si am avut laptop-ul cu mine.Te astept cu nerabdare sa revii.Pup!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

siano, imbraca-te fa! mergem la Loft!

Ma vrei imbracata?Nu mi-ai cumparat haine.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Maimutoiul cu lingura in nas este Kristi. Mi-ar fura nu numai lingura ci toata oala cu ciorba daca ar veni acasa la mine.Ar vrea el sa aiba o maimutica asa ca mine.Ii fac o oferta speciala domnului care se lauda ca mananca foietaje de la colt de strada si cu restul de la merdeneaua cumparata de el ma cumpara pe mine:100 euro/minutul de masaj este oferta mea pentru el...doar masaj!!!Daca se lauda si el ca merge la restaurante de fite unde isi comanda cate un platou de 10 milioane cu rechin,calamar,sepie,caracatita si tot felul de fructe de mare isi facea si el o imagine falsa de domn dar el a dat cu bata-n balta si s-a stropit tot cu merdeneaua saracului.Asta este puterea lui de cumparare:o merdenea.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Je suis Siana

Et je suis tres fou

Ca demult nimeni nu ma  mai futu

Nebuna a fost ma-ta ca te-a facut.Nu a putut sa se abtina.

Dai cu subsemnatul aici ca sa nu ramai nevorbit.In viata ta nu te-a mai bagat nimeni in seama nici macar ca sa isi bata joc de tine.Pe toate forumurile vorbeai singur si nimeni nu iti zicea nici macar: MARS!Nici nu iti dai seama cat de rau te vezi in ochii celorlalti,cat de ridicol esti.Toate femeile rad de tine.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

ce zici tu nu conteaza :laugh2

a haioasa Siana, era pacat sa n avem calul nostru de bataie

parca i o maimutica la zoo, zgandarita de dupa gratii :laugh2

pana una alta, noi noaptea dormim,,chefuim,sau futem, ea sta si compune replici......cred ca noi ne jucam cu nervii ei :laugh2

capisci?

Vezi ca te auzi cu reverberatie cum iti manipulezi maneta cand imi dai telefon pentru o finalizare prin telefon.Nici macar distractia asta nu ti-o poti permite,adica sex la telefon.

Nu ai nici macar televizor ca altfel ai fi stat aseara sa vezi meciul nu sa te bagi in seama cu mine si sa cauti cu orice pret sa atragi atentia cuiva pe aici.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

nici una,ma mai amuz cu psihopata asta care se crede printesa Bucurestiului

Ia fa ma o recenzie neveste-tii sa vedem daca merita sa o iei de nevasta si sa cari noaptea saci de cartofi pentru ea,nebunule care esti!

Dar care nevasta? As fi prea rea sa iti pretind sa fii insurat,nu pot cere unui om imposibilul.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

am facut multe munci eu,sezi blanda, dar spre deosebire de tine, nu mi va fi rusine sa le spun copiilor ce am facut.....cu banii de pe muncile campului ,dupa 2 ore, luam cate una ca tine s o fac sclava pt o noapte....ia zi, iti dau un cartof, ca ti l am pastrat sp[ecial,sa ai ce manca luna asta.... :laugh2

Chiar nu ma intereseaza povestea vietii tale.Noi doi nu avem de ce sa intram in discutii.Du-te sa il iei de nevasta pe Alumuistul ca vad ca sta atarnat de cracul pantalonilor tai si te aplauda frenetic de pe margine si mai lasa-ne in pace!Lasa-ne...lasa-ne! Nu faci decat sa te lauzi ca faci si dregi...nu intereseaza pe nimeni ce faci tu.

Tu te-ai facut remarcat prin MINE.Esti genul de om care te folosesti de imaginea altora ca sa iesi si tu un pas mai in fata,care trucheaza pozele ca sa isi bage mutra langa  vreo vedeta,care se catara si se cocoata in varful realizarilor altora,care cand fura din vreo masina si este prins zice ca este masina lui.

Pe Tiriac nu l-am auzit laudandu-se ca tine dar ala are si bani si femei si cariera si tot ce vrei nu mananca merdenele la colt de strada ca tine si nu sta sa faca recenzii de prost gust,de taran necioplit pe bloguri ca tine.

Deci...pe cine crezi ca pacalesti?Te pacalesti pe tine,vorbesti aici pentru tine.Daca era ceva de capul tau probabil tundeai si tu iarba in curtea lui Tiriac.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Mai nea' Kristi, scuza-ma ca te intreb, pana la urma care e durerea ta?

Il dor dintii...pardon coltii...mai ales pe luna plina.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Da vina pe cainii comunitari...nu putem sa ne stergem de ciment....

Moti faulteaza. Ti-era frica sa nu dau gol din prima? Primesti cartonas galben.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Bwuhahahaha =)) =)) =))

Un cartonas galben si tie,Duckadame fiindca arati publicului din tribune cat de tare ti s-au umflat si te dor boasele.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

vad ca stie Siana sa dea si multiquote, baga-mi-as pula in cresterea ei =))

Parvulescu rateaza...asa sunt unii facuti pe lumea asta,sa dea numai rateuri.Hai,nu plange,ca iti cumpara Barbugiu o sticla de Coca-Colea ca sa prinzi putere.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Vrea s-ajungă Vip member,las-o =))

Duckadam la balon...dribbling si centreaza...

• Like 1
  • Minus 2

Postat

plm,a-ti dat-o pe fotbal acum

Siano,tu de cand stii sportul asta? 

tu stiai numai lupte

Prepelita sta nedumerit pe teren si se bronzeaza la soare...da o pasa natanga dar nici el nu stie catre cine.

Te mananc cu fulgi cu tot,Prepelita,ce, nu stiai ca sunt antrenoare?

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...