Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Schimba-ti numele-n Seringa...suna mai profesional.

Chiar ai o idee geniala.Ti-a facut bine ca ai stat pe langa mine,am trezit la viata genele inteligentei din tine chiar si pentru o secunda.Sunt cadru medical si intepatoare ca o seringa.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Dudesti
Postat

Fa, ai luat-o razna de tot? Nu ti-e frica de vali barbosu, ca vine nebunu si-ti face 2 buzunare pe burta?

Douà ale ei cu două de la Bărbosu',egal 4......e grav,trebe operată......estetic =))

• Like 1
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
Postat

Eu vreau sa le fut pe amandoua, pe Siana si pe Sorina, in acelasi timp. Dupa ce imi scot balaurul din fundul Sorinei sa il bag In Siana si tot asa pana la Orgasmul suprem.

• Like 2
Postat

Siana ce zici, ne futem si noi odata?

Postat

Vorbea de colo,din capita cu fan,licuriciul protestatar.

Fiindca stiu ca nu iti plac poeziile si te irita chiar iti mai fac niste versuri:

Tie-ti creste libidoul

doar cand vin eu cu mistoul

Tu confunzi plansul cu rasul,

ras nervos iti este plansul.

Esti cartofar nu artist

ziua vesel,noaptea trist,

Ziua esti actor grabit

noaptea caraus spetit.

Vii din satul Ciocanesti

din comuna Zbuciumesti

La radiosant muncesti

fiindca-ti place sa barfesti.

Te numesti nea Palamida

si-ai pe haina o omida.

Trebuia sa zici mersi fiindca ti-am creat poezii ca nu cred ca ti-a mai compus vreo femeie vreodata poezii.

eu chiar aveam intentia sa pun punct circotecii,in ce ma priveste,dar vad ca nu se poate.....te mananca rau, nu poti tu pana nu ceri palme si mai ales flegme....auzi,fa, ti am mai explicat odata ca eu,cu ce luam de pe munca aia pe care o dispretuiesti tu, te cumparam pe tine cu tot neamul tau cu tot....si tot la fel ti am mai spus ca,fata de tine, eu nu am nici o problema vizavi de ceea ce am facut, pe cand tu nu mai stii nici cat pipilica ai inghitit la viata ta,pe bani....de la d astia ca mine,care au muncit la ferme, in Anglia, ----ce sa ti fac, eu iti spusesem pa,dar n ai putut pana nu m ai zgandarit nitel...acu,asta e, o luam de las capat.....esti obsedata,vad, de marea descoperire facuta,  :laugh2 , ce sa ti spun, uite unul care a muncit fizic...pai tu ce plm munca ai,fa, wc uman ce esti??

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mi-a placut foarte mult dialogul dintre Hormi si Siana. Llexus, nu mai fi carcotas, Siana nu l-a jignit...ce va mai place si voua heheeee  :girly

Postat

Siano,vezi,fă,că ai fost desemnata Utilizatoarea Lunii ....felicitari!

Pt ridicarea trofeului contacteaza-l pe Pisicuts....daca nu raspunde,contacteaza-l pe Xoxo :)

Succes!

• Like 2
Postat

Pt ridicarea trofeului contacteaza-l pe Pisicuts....daca nu raspunde,contacteaza-l pe Xoxo :)

Succes!

mai degraba pe Vali... :laugh2

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

manca-mi-ar siana premiul din pantaloni

• Like 1
Postat

Succes!

Crocodililor!Ce mai stati toata ziua cu gurile cascate larg sa va pice cate o pasarika in ea...

• Minus 3
Postat

Stie ca e de 24.........de Karate?

Premiul tau este de 24 ori :CARA-TE !

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Crocodililor!Ce mai stati toata ziua cu gurile cascate larg sa va pice cate o pasarika in ea...

Vorbeste frumos ca esti Utilizatoarea lunii si tre' sa fii un bun exemplu pt restul comunitatii :)

• Like 1
Postat

Siana te pup  :kiss3

In continuare primesc telefoane de intimidare.Vad ca acum ma suna toata puscaria.Se cred periculosi,smecheri,mistocari...imi zic la telefon ca ma suna din puscarie...probabil au avut telefonul pitit in fund ca nu au voie cu telefoane mobile in puscarie.Barbugiule,ti-a impins in fund xo xo premiul,ti-a indesat pe la spate telefonul mobil in fund?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

hahahaha

fa, esti dusa!!

• Like 1
Postat

Ar merge si Gangrena...un nume bun...te-a cautat grecul?

De ce vorbiti in numele fetelor daca nu le pestuiti si va luati de straini facand misto de ei?Va este frica sa nu va lase strainii fara paine,fara fete?Sa nu-mi spui ca sunteti doar niste alge vorbitoare nevinovate.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

hahahaha

fa, esti dusa!!

Am auzit ca exista un MANUAL DE UTILIZARE A DUSULUI IN AREST scrisa de plutonier in rezerva Bulan Buzdugan si eu te sfatuiesc sa o citesti si tu preventiv ca sa nu iti intre si tie un telefon mobil in fund.Deci daca ai putea sa te autodepasesti si sa citesti ceva mai mult decat zaruri si carti de joc ai preintampina multe nenorociri.

• Like 1
  • Minus 3

Postat

E și dusă și întoarsă :)

Pai m-am intors fiindca ati tabarat pe biata Stefi.Va gasiti mereu cate o prada asupra careia sa va aruncati.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...