Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

Postat

pai 2 ore imi ajungeau sa te fac sclava mea,de ce sa ma obosesc mai mult? ce tu,nu muncesti tot la ora??? bineeee,asta daca ti ar trece careva pragul,dar pana atunci......baga tratament,ca e nasol :laugh2 ...nu te am sunat, esti paranoica complet.....auzi, de unde stii tu cine te suna de pe forum ????si de ce te a suna????? daca vreau sa vad maimute,merg la zoo....

• Oras:bucuresti
Postat

pai 2 ore imi ajungeau sa te fac sclava mea,de ce sa ma obosesc mai mult? ce tu,nu muncesti tot la ora??? bineeee,asta daca ti ar trece careva pragul,dar pana atunci......baga tratament,ca e nasol :laugh2 ...nu te am sunat, esti paranoica complet.....auzi, de unde stii tu cine te suna de pe forum ????si de ce te a suna????? daca vreau sa vad maimute,merg la zoo....

Ma duce capul si imi dau seama cam ce fel de om este cel de la capatul firului.In plus mi-ai detaliat niste aspecte care te-au dat de gol.

Pe tine daca te-as vinde nu as obtine contravaloarea unei merdenele.

Ce mai pierzi vremea pe aici...du-te la zoo acolo unde sunt inchise in custi verisoarele tale-maimutele cu fundul rosu.Du-le cate o merdenea ca le-o fi foame.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

On topic

Buna ziua la toata lumea !

Buna sa-ti fie inima calatorule ! Ai poposit pe un teren minat...fii cu bagare de seama...

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna sa-ti fie inima calatorule ! Ai poposit pe un teren minat...fii cu bagare de seama...

O sa fiiu , acu ' iau echipamentu' pa mine

Postat

Un pas inainte si un mare plus,nu ne-ai mai facut pesti :)

Postasu'e ok, mişcă??? =))

Ma intreb insa de ce nu vorbesti doar in numele tau ci bagi mana in foc pentru altii.Cat de bine ii cunosti?Voi insiva aratati cine si cat sunteti fiecare.Si oricine si orice ati fi nu aveti dreptul sa ma hartuiti,sa scormoniti in viata mea si sa faceti publice anumite lucruri despre mine.Dar barbatii refuzati reactioneaza violent de obicei...

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Belciugatele
Postat

Ma intreb insa de ce nu vorbesti doar in numele tau ci bagi mana in foc pentru altii.Cat de bine ii cunosti?Voi insiva aratati cine si cat sunteti fiecare.Si oricine si orice ati fi nu aveti dreptul sa ma hartuiti,sa scormoniti in viata mea si sa faceti publice anumite lucruri despre mine.Dar barbatii refuzati reactioneaza violent de obicei...

Nu sunt,făi, violent....imi esti draga,de-te naibilui d-aicişa :)

Postat

Ma duşez doar cu gel de dus de la Salvatore Ferragamo,pă cap îmi doar cu apa,sunt tuns la chelie =))

Te pup,baba mea! =))

Si neveste-tii tot BABA MEA ii zici?Sau NAFTALINA MEA?Dar ea cum te alinta:Alzheimerul meu,PENSIA MEA DRAGA ?

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

sa va dau muie, tie siano si tie annono, aveti 100 de ani impreuna =))

• Like 1
Postat

Si neveste-tii tot BABA MEA ii zici?Sau NAFTALINA MEA?Dar ea cum te alinta:Alzheimerul meu,PENSIA MEA DRAGA ?

Fă,de unde stii tu toate astea??? =))

Postat

sa va dau muie, tie siano si tie annono, aveti 100 de ani impreuna =))

Sa nu exageram,in jur de 86-88..maximum 89 =))

Postat

esti proasta, fa

• Like 2
Postat

da, Dumnezeu s-o odihneasca!

• Like 1
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Anonna, te-ai inscris si tu in programul "Litoralul pentru tonti"? :laugh2

Scuze am corectat acum. :D

• Like 1

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

da' io de ce nu le vad? sau ... iecsista o iecspilcatie ... pentru mine doar semne obscene ? :thinking

Cel mai probabil, emoticoane postate de pe vreun un telefon sau tableta, folosind un browser care nu-i 100% compatibil cu cele de PC...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...