siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 29.09.2014 la 21:35, kristi2222 a spus: a stat ea la cutie(adica in salon),da si cand are ore de plimbare......profita,ce sa mai.... ...dar oare unde o fi scriind astea,ca peretii am auzit ca ar fi capitonati..... Femeia cea mai dulce si mai supla pe care ti-o poti permite tu si care sa iti tina si de foame este cea mai ieftina femeie pe nume Eugenia pe care o poti cumpara de la orice supermarket,ti-o recomand,cred ca este cea mai potrivita pentru tine. 2 2
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014 siano, mai taci fa du-te-n pula mea ca nu mai ai niciun haz 1
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 1, 2014 Siano, vezi ca ti-a expirat imunitatea data de UL, acum esti pe cont propriu ))
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 17:57, xo xo a spus: siano, mai taci fa du-te-n pula mea ca nu mai ai niciun haz Nici nu vreau sa fiu mascarici. Eu am aflat ca viata ta nu are nici un haz.Cand erai mic nu ai avut jucarii si de asta ai inceput sa te joci cu puta singurel iar acum,la 26 de ani nu ai bani nici de un pachet de tigari si ti-e rusine de femei,singura ta placere sta in pumnul tau incordat,in mana ta inclestata pe madular cand privesti un fund gol pe internet. M-am interesat de voi,de fiecare in parte si vad ca am intuit bine si am dibuit bine de la inceput pe fiecare trancalau care voia sa para pe aici mai mult decat este. Mai timoratule,mai speriatule,tu cu o singura femeie te-ai intalnit la viata ta si nu ai stiut nici sa ii dai jos sutienul.Ai ejaculat intr-o fractiune de secunda in pantaloni doar cand ti-a respirat tipa putin in ureche si tu ai crezut ca ala s-a numit sex. Tu te pierzi in multime mai ignisifiantule.Faci aici pe cutezatorul dar in fapt esti un trist introvertit,la vorba foarte zgarcit.Nu esti macho,nu ai sarm,nu ai bani,nu ai texte. 1 2
randunica Reputație: 6424 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 19:13, Siana a spus: Nici nu vreau sa fiu mascarici. Eu am aflat ca viata ta nu are nici un haz.Cand erai mic nu ai avut jucarii si de asta ai inceput sa te joci cu puta singurel iar acum,la 26 de ani nu ai bani nici de un pachet de tigari si ti-e rusine de femei,singura ta placere sta in pumnul tau incordat,in mana ta inclestata pe madular cand privesti un fund gol pe internet. M-am interesat de voi,de fiecare in parte si vad ca am intuit bine si am dibuit bine de la inceput pe fiecare trancalau care voia sa para pe aici mai mult decat este. Mai timoratule,mai speriatule,tu cu o singura femeie te-ai intalnit la viata ta si nu ai stiut nici sa ii dai jos sutienul.Ai ejaculat intr-o fractiune de secunda in pantaloni doar cand ti-a respirat tipa putin in ureche si tu ai crezut ca ala s-a numit sex. Tu te pierzi in multime mai ignisifiantule.Faci aici pe cutezatorul dar in fapt esti un trist introvertit,la vorba foarte zgarcit.Nu esti macho,nu ai sarm,nu ai bani,nu ai texte.ei...imi pare rau sa te contrazic..te cam inseli in privinta lui XOXO
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 18:06, oly a spus: Siano, vezi ca ti-a expirat imunitatea data de UL, acum esti pe cont propriu ))Uite unde mi-era ingerul pazitor! Sau tu esti arhanghelul Gavriil?Pana sa ajung la Dumnezeu mi-o trag ingerii si arhanghelii pe la spate.Dar asta nu ma impiedica sa fac selectie in cetele ingeresti.Poate nu stiu eu regulile forumului dar stiu ce vreau de la viata. 1 2
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 19:13, Siana a spus: Nici nu vreau sa fiu mascarici. Eu am aflat ca viata ta nu are nici un haz.Cand erai mic nu ai avut jucarii si de asta ai inceput sa te joci cu puta singurel iar acum,la 26 de ani nu ai bani nici de un pachet de tigari si ti-e rusine de femei,singura ta placere sta in pumnul tau incordat,in mana ta inclestata pe madular cand privesti un fund gol pe internet. M-am interesat de voi,de fiecare in parte si vad ca am intuit bine si am dibuit bine de la inceput pe fiecare trancalau care voia sa para pe aici mai mult decat este. Mai timoratule,mai speriatule,tu cu o singura femeie te-ai intalnit la viata ta si nu ai stiut nici sa ii dai jos sutienul.Ai ejaculat intr-o fractiune de secunda in pantaloni doar cand ti-a respirat tipa putin in ureche si tu ai crezut ca ala s-a numit sex. Tu te pierzi in multime mai ignisifiantule.Faci aici pe cutezatorul dar in fapt esti un trist introvertit,la vorba foarte zgarcit.Nu esti macho,nu ai sarm,nu ai bani,nu ai texte. fa, din toate astea ai nimerit doar numarul ala atat am in pula fa, in centimetri cat esti de tu versata in domeniu pulii daca intru-n tine, te dezmembrez!!hahahahaha 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 19:25, Randunica a spus: ei...imi pare rau sa te contrazic..te cam inseli in privinta lui XOXO Am procurat si eu anumite informatii din mai multe surse.Oricum nu cred ca ar avea cineva motive sa il invidieze pe xo xo.Asta se vede cu ochiul liber numai din postarile lui dar am inteles ca in carne si oase este deplorabil,vai de steaua lui. 1 2
randunica Reputație: 6424 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 19:45, Siana a spus: Am procurat si eu anumite informatii din mai multe surse.Oricum nu cred ca ar avea cineva motive sa il invidieze pe xo xo.Asta se vede cu ochiul liber numai din postarile lui dar am inteles ca in carne si oase este deplorabil,vai de steaua lui.nu in carne si oase e genul ala de barbat pe care ai vrea sa-l futi nonstop. frumos e, istet foc ee o pufosenie de barbat cu toate cele.nu stiu de ce e asa rautacios pe forum, dar fata in fata e un monument de frumusete si dragalasenie, cu mult bun simt.nu stiu daca e vorba de invidie..eu l-as manca de viu, asa-i de simpatic 2 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 19:38, xo xo a spus: fa, din toate astea ai nimerit doar numarul ala atat am in pula fa, in centimetri cat esti de tu versata in domeniu pulii daca intru-n tine, te dezmembrez!!hahahahaha Mie-mi spui ca rata-mpunge cand ea macane si fuge? 1 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 19:47, Randunica a spus: nu in carne si oase e genul ala de barbat pe care ai vrea sa-l futi nonstop. frumos e, istet foc ee o pufosenie de barbat cu toate cele.nu stiu de ce e asa rautacios pe forum, dar fata in fata e un monument de frumusete si dragalasenie, cu mult bun simt.nu stiu daca e vorba de invidie..eu l-as manca de viu, asa-i de simpatic La aspectul fizic,gusturile nu se discuta.Din punct de vedere intelectual mie -dar si altora-mi s-a parut un retardat pe care nu il duce capul sa scrie sau sa lege o fraza. Eu sunt alergica la prosti si la badarani si imi moare pasiunea in preajma lor,d-apoi sa ii mai si pup!Nu ii las nici sa imi pupe ei pantofii cand vor sa vina la mine pe post de sclavi. Pentru mine un om frumos este un om complet,nu un ambalaj lipsit de continut,un om cu un fel de a fi placut,cu sarm,cu un caracter frumos,un om nu doar cu o masa musculara dezvoltata ci si cu un intelect dezvoltat,nu care este aproape tot un penis fara creier ci unul dezvoltat armonios deopotriva fizic si intelectual,frumusetea spiritului sa radieze din interior la exterior. 2 3
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014 Fiindca am talent si haz la mine e ca-n Dallas
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014 Vreau ca toata lumea sa stie, mi-am deschis benzinarie, moare lumea, mor fetele, sunt mai tare ca JE RE.
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014 Am nevasta cea mai tare, e un Mercedes CE LE si ies cu ea la plimbare, ca sa moara fetele
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 19:45, Siana a spus: Am procurat si eu anumite informatii din mai multe surse.Oricum nu cred ca ar avea cineva motive sa il invidieze pe xo xo.Asta se vede cu ochiul liber numai din postarile lui dar am inteles ca in carne si oase este deplorabil,vai de steaua lui. ai procurat pula mea, ce pula mea esti fa acum? procuror ?
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014 uite facu dedicatie http://youtu.be/deUqH7oyXhA 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 19:38, xo xo a spus: fa, din toate astea ai nimerit doar numarul ala atat am in pula fa, in centimetri cat esti de tu versata in domeniu pulii daca intru-n tine, te dezmembrez!!hahahahaha Domnisorul vibratorN-are-n buzunare-un chiorn-ai bani de-un prezervativdar ne-arati ostentativcum ca scula ta cea maren-are loc intr-o parcare. 1 2
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014 Dau cu zaru 6-6 ca mine nu se mai naşte
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 20:28, xo xo a spus: 10411250_362039503952235_8677293441460949797_n.jpgCe este ma cu mobilierul ala saracacios si cu patura aia naspa de 5 bani?Dar tatuajul il pastrezi amintire din puscarie?Esti tatuat si pe limba?Ia scoate limba sa vedem daca esti negru in cerul gurii(de la Coca Cola)! 1 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 20:26, xo xo a spus: Dau cu zaru 6-6 ca mine nu se mai naşte Nici nu ar fi de dorit. 1 2
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 20:31, Siana a spus: Ce este ma cu mobilierul ala saracacios si cu patura aia naspa de 5 bani?Dar tatuajul il pastrezi amintire din puscarie?Esti tatuat si pe limba?Ia scoate limba sa vedem daca esti negru in cerul gurii(de la Coca Cola)! da' banii nu ii vezi?? 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 20:01, xo xo a spus: Am nevasta cea mai tare, e un Mercedes CE LE si ies cu ea la plimbare, ca sa moara fetele Ai gasit-o-ntr-o parcareavea-n contact cheilesi ai scos-o la plimbareomorandu-i franeledar terminasi carburantulcand voiai sa dai mai bine,n-ai avut bani sa bagi altulfiindca punga nu te tine. 1 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 20:44, xo xo a spus: da' banii nu ii vezi?? Daca nu stii ce sa faci cu ei,daca tot needucat,neinstruit si nespalat ramai degeaba ii ai. 1 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 La 01.10.2014 la 20:00, xo xo a spus: Vreau ca toata lumea sa stie, mi-am deschis benzinarie, moare lumea, mor fetele, sunt mai tare ca JE RE. Du-te sa-ti pansezi frustrareasi sa-ti mangai sculatoareape mine nu ma convingica ai bani sa ii impingi,c-ai vreo rara calitatece-ar da fetele pe spate. 1 2
Postări Recomandate