doctorul Reputație: 3 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 si cu ce masini vin in tara,de nu mai au loc pe sosea........... dar ce sa-i faci e si asta o meserie si are radacini adinci,vine din paleolitic
inginer Reputație: -12 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 O razia s-a facut in 5 locatii diferite din Germania, pentru a discredita afacerea unui cuplu in care ea era romanca, pt ca mergea prea bine. Totul a plecat de la concurenta facuta bordelurilor autohtone, care practica tarife mult mai mari . Patroana a fost arestata si probabil afacerea falimentata. Pacat ca si voi, romani fiind, tot in romani dati, in loc sa spuneti adevarul intreg si anume ca in Germania, prostitutia este legalizata, deci nu se incalca legea, poate doar sa nu-si fi platit toate impozitele.....ma indoiesc insa....
mirel454 Reputație: 2 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 au si italienii tiganii lor )) , act criminal cu cruzime , nu violata si vie moarta si arsa. In scrierile faraonilor din Egipt ,tara tiganilor este notat , Iulius Cezar imparat mandru si increzut dar inferior in cugetare ,sistemul de atac si asezare al soldatiolor in front a fos tinvatat de romani de la Egipteni ,in acele vremuri era o natiune de salbateci setosi de PUTERE pe care nu mai stiau cum sa o controleze . In ziua de azi sunt putini mai evoluati dar tot spre animale trag 2000ani de evolutie este prea putin !!! defapt sunt tot la nivelul tiganilor inculti ,diferenta fiind la cantitatea de furaj incurgetata si nivelul de aqua baut , dar la tigae tot nimic . Dovada-05% crestere economica in 2007 pentru Italia ,dovada ca cu o pizza si o macaroana ,un Ferrari si un Masserati nu ridici economia , in 2000ani 4produse macaroane,pizza ,Ferrari ,Masserati ,pentru alte 8produse noi mai sunt necesari inca 10000ani ,dovada ca in loc de cap astia au bostan.Oricum sunt inconjurati de tigani ,rasa care se descurca la nivel minim de supravietuire - daca ar fi italienii in locul lor ar plange toti de FRICA si ar fi un grad de suicid ridicat intre ei fiind o rasa mult mai slaba in evolutie. Pentru italieni sa fie invatatre de minte !!! prin 1995 tineau parte tiganilor ,acum sa se descurce . Tiganii au inventat piramidele ,roata,geometria ,au o istorie de peste 19000ani , au pus la punct sistemul SUA din 1850 pana azi ,Egiptul a fost parasit in 1300 iar rasa s-a impartit pe toata planeta Bonaparte Dezboin-ai si domin-ai !!!! asta merge la francezii lui in paris , tiganii nu pot fi dezbinati si nici dominati pentru ca rasa pura domina sa dezbini si sa domini poti ,dar nu un IMPERIU , si cand Italia zgarma IMPERIU da de dracu !!!! cu 0.5% crestere economica italia este involuata in stiinta!!! cu moda ,3parfumuri nu iti vor folosi la nimic cand zeul Horius -Soarele va exploda , CUM ITI SALVEZI RASA ???? PARFUMAND-O , AI TORNI VIN IN CAP.Hitler cand a vazut greseala **spam editat** creata ,si-a dat seama ca a scos in 1945 din barlog un imperiu sub forma unui URS ce i-a umilit intreaga natiune si Europa de Est pentru 3000tigani gazati.
soniccc Reputație: 1 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 ca si in Spania unde 90% din prostitutaste sunt handicapatele de rumance la fel in Italia. la fel ca si la Castellion la portocali rumancile isi aduc si fiicele sa invete meserie. datinile stramosesti la rumani. rrumania este singura tara din europa unde se nasc copii cu sifilois congenital si rrumania este pe locul I la sifilis. neam de porci sifilitici
atomic Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 Hai sa nu umflam roata la masina ca si italiencele se prostitueaza numai ca nu in strada cei drept,ele sunt mai discrete sa zic asa,hoatele se duc intr-un bar,agata unul cu bani (asta daca le miroase a bani),si gata fetele,se duc la ala sau la ea acasa si gata,maine incepe alta zi si tot asa!Pai ce crede-ti,ca astea-s usa de biserica?Numai ca de ele nu se spun multe ptr ca sunt din aceeasi tara,si da o imagine gresita,dar in schimb cand e vorba de romance,de sud americane,de africance,atunci toata presa si toate televiziunile sunt pe ele!!!
mihnea Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 SE STIE DEJA CARE SUNT AFACERILE,SE STIE CE E IN SPANIA YTALIA SI RUMANIA,CATA PROSTITUTIE E SI CATI PESTISORI SE DAU STAPANI PE VIATA ALTORA.......DOARME POLITIA'???SAU NU EXISTA POLITIE IN RUMANIA??' II TOT LASA SA ISI FACA TREABA PE STRAZI,MAI SI BAT PE UNU DOY,MAI SI OMOARA DACA E CAZU SI UITE ASA MERG TREBURILE,,,,VOI CE PARERE AVETI'''''?
samurai Reputație: 1 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 Milano este orasul unde eu am practicat prostitutia cu babe italience maritate si le cunosc foarte bine pe prostituate.Ma bateam deseori cu ele pt locuri mai bune,pana veneau pestii lor si ma luau la pumni.Majoritatea erau italience si rusoaice.Cateva braziliece si somaleze.Asa ca nu mai mintiti.La 10 prostituate, una era romanca, adica eu Andrei Barsan.Daca nu credeti intrebati-i pe romanii din Milano, care ma culegeau de pe strada, cand ma gaseau beat mort sau plin de sange si inconstient de la bataile primite.
decan Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 Popa, doctorul si prostituata vor avea de lucru cat vor exista oamenii pe pamant. Una e sa te gandesti ca stau bietele fete in ploaie dupa clienti si alta e sa le trimiti la shopping si la slujbe cu program fix, cand in cea mai veche meserie din lume, activitatea dureaza destul de putin, in functie de client.
profesorul Reputație: 1 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 EXACT!!!!!MERGETI IN MILANO IN PIATA CASHINA-GOBBA SA VEDETI CATE AUTOCARE SUNT ROMANESTI SI CATE AUTOCARE DIN UCRAINA SI DIN MOLDOVA!!!!!!!!!!DE ACOLO E PLECAREA SPRE TARA SI ATUNCI NU ATI MAI COMENTA ASA PENTRU CA HANDICAPATII ASTIA DE ITALIENI AU O ASA CIUDA PE ROMANI CA NICI NU FAC DIFERENTE INTRE NATII!!!!!!!ROMANII SUNT MULT MAI INTELIGENTI DECAT EI LA TOATE NIVELURILE SI PENTRU ASTA BALACARESC TOTUL ,IDIOTI MAI IDIOTI CA IN LUMEA ASTA NU EXISTA!!!!!!!!!!PACAT DE CULTURA LOR SI PERSONALITATILE DE CARE DAU DOVADA DAR SUNT PROSTI!!!!!!!!!!!!!
gianina43 Reputație: 1 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 din cauza asta televiziunile italiene nici nu au curajul sa pronunte cuvantul gipsy, este cuvant mare ,pentru ca ziarele sau televiziunile in cazul in care vorbesc urat de tigani ,ei cunosc cand erau in alianta Antanta impreuna cu Germania , Newton invatat la fizica a avut bunicii din partea tatalui tigani ,va deschis ochii prin F=m*a ,Einstein tigan -evreu ,mare fizician - a lasat in urma lui teoria relativitatii si pentru 3000 tigani Einstein a distrus Japonia cu tot cu imparat incat l-a luat pe ala plansul , cu tiganii se pune doar dracu!! evreii au fost ROBI in egipt secole intregi consemnate in Biblie ,deci sunt veri primari cu tiganii
pizda Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 Degeaba scriu italienii prin toate ziarele ca majoritatea prostituatelor sunt romance ca ei le sunt clientii fideli! Asa ca ziua le fac panarame si noaptea se inghesuie la ele ... Ia sa nu mai mearga la prostituate ...
bella234 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 am descoperit acest site din pura intamplare si drept sa spun am ramas fara cuvinte. ar trebui sa ne jignim mai putin si sa ne apreciem mai mult ptr a pute fi apreciati de restul lumi. fiecare tara are oile sale negre dar sunt atat de inteligenti incat stiu sa se vorbeasca doar de bine. moldova, oltenia, ardeal, dobrogea ecc sunt regiuni ale aceleeasi tari: ROMANIA. vorbind rau despre alti romani vorbesti rau despre tine insuti. P.S. ptr curiositatea ta sunt ardeleanca, si ar trebui sa inveti ca orice persoana trebuie distinsa ptr ceea ce e si cum e, nu ptr zona de unde provine.
muncitoare Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 Locuiesc in Paris unde majoritatea c urvelor sunt de origine romana! Sunt casatorita cu un roman si incercam sa ne facem un trai mai decent, ptr ca la noi nu au fost parintii care sa ne ajute! Din pacate si mie imi este rusine atunci cind angajatorul ma intreaba de ce origine sunt!
mistiq Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2010 Postat Februarie 10, 2010 ma simt ofensata prin prisma acestor "ZDRENTE" care ne-au stricat reputatia ; si de altfel sa nu ii uitam si pe rromi ,care altceva in afara de cersit si furat nu stiu. Nu pot veni in tara deoarece aici se cistiga mult mai bine. In Romania ca maneger aveam 300e , aici insa am 2000e si sunt asistent maternel. Initial am venit sa cistigam banii cit pentru o casa, acum ii avem dar ne dorim si alte lucruri pe care in tara noastra nu le putem face cu salariile care sunt.
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 up
unscarred Reputație: 1454 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Noiembrie 5, 2015 upMersi, am citit cu placere. Erau nebuni si atunci, dar remarc ca se vorbea articulat si argumentat. Si mie mi-e dor de vremurile când se dădeau puncte doar pentru recenzii si chatul se făcea doar pe chat. 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 asai pretenash.....ma apucase si pe mine melancoliile.... da am mai citit 3 topinguri si meam revenit
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum