Sari la conținut

Cea mai dracoasa bruneta Naty22! 0735351923/0790378763

Vizitator bettypreda19

Postări Recomandate

Vizitator bettypreda19
Reputație: 0
Postat

la reducere de withe joi

Le recomand fetelor ți-e ca ești David sa îți facă reducere 900 Lei un număr 😂😅😂
Vizitator relax9
Postat

Ești penibil crede -ma ,recomandarea mea este sa ieși afara in primul rând nu ai cei 7 ani de acasă ,in al doilea rând eu postez ca așa este normal nu ca duc lipsa de clienții

Èši-e la ce vocabular ai nu ti-as da nici pizda gratis

Le recomand fetelor ți-e ca ești David sa îți facă reducere 900 Lei un număr 😂😅😂

Nu vreau sa par rautacios...dar Tie iti pot spune ca esti "buna" desi nu cred ca "ti-e" utila informatia..:*

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat

Nu vreau sa par rautacios...dar Tie iti pot spune ca esti "buna" desi nu cred ca "ti-e" utila informatia.. :*

Tie ti-e dor de ceva bag de seama.

• Like 3
Vizitator relax9
Postat

Tie ti-e dor de ceva bag de seama.

Repet,nu am vrut sa par rautacios,i-as fi dat pm dar nu se poate..este o prezenta incantatoare mai mult ca sigur..doar ca in momentul in care vine vorba de Timisoara,am pretentii..

Ca sa iti raspund la ceea ce ai spus , fiindca de foarte multe ori spui bine ceea ce spui..pentru a imi fi dor , eu cred ca trebuie sa imi lipseasca cineva,ceva ce imi doresc..si te pot asigura..ca nu e cazul,intelegi tu.. :console

Acum ce sa mai spun , daca doresti sa imi mai spui ceva..da'mi pm , sa nu-i stricam topic-ul fetei.. o zi frumoasa va doresc!  :exclamation:  :rever

• Like 1
Vizitator bettypreda19
Postat

Repet,nu am vrut sa par rautacios,i-as fi dat pm dar nu se poate..este o prezenta incantatoare mai mult ca sigur..doar ca in momentul in care vine vorba de Timisoara,am pretentii..

Ca sa iti raspund la ceea ce ai spus , fiindca de foarte multe ori spui bine ceea ce spui..pentru a imi fi dor , eu cred ca trebuie sa imi lipseasca cineva,ceva ce imi doresc..si te pot asigura..ca nu e cazul,intelegi tu.. :console

Acum ce sa mai spun , daca doresti sa imi mai spui ceva..da'mi pm , sa nu-i stricam topic-ul fetei.. o zi frumoasa va doresc! :exclamation: :rever

Te pup 💋💋și mulțumesc frumos!ðŸ˜ðŸ¥°

O zi faina sa ai și tu ‼ï¸â—ï¸ðŸ˜˜ðŸ¥°

• Oras:timisoara
Postat

singura cu cuvintele tale ai spus unde vreoiam sa ajung eu deci ... baga tare !

Postat

singura cu cuvintele tale ai spus unde vreoiam sa ajung eu deci ... baga tare !

Ba am inteles ca ai ceva cu rebeca dar si cu fata asta ce ai ?

Eu cred ca tu nu ai ce face si te plictisești copile!!

Hai du-te la joacă..........Sa nu uiti lopatica sau poate te joci cu puța in nisip !😂😂😂🤣😂

Vizitator bettypreda19
Postat

singura cu cuvintele tale ai spus unde vreoiam sa ajung eu deci ... baga tare ![/quote

ÃŽmi irosesc timpul acum cu tine și timpul costa băiete ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Vizitator bettypreda19
Postat

Hei buna dragiilor â—ï¸

Disponibilă cu Larisa pana la ora 0ï¸âƒ£0ï¸âƒ£:0ï¸âƒ£0ï¸âƒ£â€¼ï¸ðŸ’‹

Zi faina sa aveți â—ï¸ðŸ˜‹ðŸ˜‹

Postat

esti plina de lakioi libidinosi si de mult timp liber !

Postat

eu nu vad normalitatea sa iti scrii singura asa din abundenta cum o faci matale. poate tu in mintea ta de somaltoaga cum zicea vadim o vezi... in a iti tine sus anuntul poate poate mai baga botu vreun lakioi.in fine ultimu post la tine aici stai jos nota 2 !

Postat

am altele mai importante de deconspirat ca nus ceea ce se dau ca si tu dealfel cum ar fi lucratoarea la profi si transexuala cu silicoane din menhetăn .

Vizitator bettypreda19
Postat

eu nu vad normalitatea sa iti scrii singura asa din abundenta cum o faci matale. poate tu in mintea ta de somaltoaga cum zicea vadim o vezi... in a iti tine sus anuntul poate poate mai baga botu vreun lakioi.in fine ultimu post la tine aici stai jos nota 2 !

Mai eu nu înțeleg de ce ești frustrat in primul rând nu e treaba ta ce fac eu pe forumul meu pot sa ma dau și cu fundul in sus ...,eu nu te cunosc tu nu ma cunosti .

ÃŽți zic eu ți-e “normalitatea “aia pe care tu zici ca nu o înțelegi ,cum sa înțelegi tu așa ceva e greu e greu oricum 🔞â—ï¸â—ï¸

Vizitator bettypreda19
Postat

Disponibilă ‼️

• Telefon: 0733477133
  • Oras:arad
  • Telefon: 0733477133
  • Oras:arad
Postat

Va astept la cafelutza domnilor ðŸ¬â˜•ðŸ¼ ðŸ‘ðŸ’ðŸ“🌽🌽🌶 😘

post-276825-0-55433600-1581330724_thumb.jpg

Postat

Tanara domnita, mai schimba si tu body ul asta rosu ca, deja s-a saturat lumea de el. Daca tot vrei sa pui poze mai deversifica.

• Like 2
Vizitator bettypreda19
Postat

Tanara domnita, mai schimba si tu body ul asta rosu ca, deja s-a saturat lumea de el. Daca tot vrei sa pui poze mai deversifica.

Mersi de sfat așa am sa fac ,zi faina !🥰💋â—ï¸â—ï¸â—ï¸

Postat

Cu placere. Sfatul meu n-a vrut sa fie rautacios sau ironic. Este simpla si umila mea parere.

Vizitator bettypreda19
Postat

Cu placere. Sfatul meu n-a vrut sa fie rautacios sau ironic. Este simpla si umila mea parere.

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ˜‰ðŸ˜‰ðŸ˜‰

Vizitator bettypreda19
Postat

Betty 😛 esti bomba 🤩

Mersi fain draga ‼ï¸â—ï¸Te pup ðŸ˜ðŸ’‹
Vizitator bettypreda19
Postat

Hei buna seara dragiilor 🥰suntem disponibile la cuibușor eu și Larisa â—ï¸â€¼ï¸

Vizitator bettypreda19
Postat

Buna dragiilor disponibile 🥰🥰‼ï¸

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...