davind Reputație: -360 Postat Iulie 26, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iulie 26, 2020 spune stop sawormei ca mai umpic si intri la categoria grea (bbw) Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Disponibile !😊😊 Link spre comentariu
andreimafia12 Reputație: -5 Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Se poate o poza cu pedi amandurora pt foot fetish? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Nelule ,iti multumesc ca îi tii pe futaciosi cu poze noi ,si trebuie sa recunosc ca de când mi-am inceput eu cariera ,tu esti cel mai bun dintre cei mai buni 😉😉😉😉😉!Dacă nici complimentul acesta, nu-l face sa înceapă din nou a colindă...!?E pierdut...:laugh2 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4375 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iulie 26, 2020 Dacă nici complimentul acesta, nu-l face sa înceapă din nou a colindă...!?E pierdut...:laugh2Eu ma gandesc ca colinda...mai in tira asa, fara sa incurajeze zadarnicirea....😠1 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14185 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iulie 27, 2020 Dacă nici complimentul acesta, nu-l face sa înceapă din nou a colindă...!?E pierdut... :laugh2Eu ma gandesc ca colinda...mai in tira asa, fara sa incurajeze zadarnicirea....Din pacate (pentru mine), trebuie sa va dezamagesc pe amandoi: nu colind pe niciunde. Decat la lucru, acasa, cumparaturi. Singura bunaciune pe care am vazut-o in ultimele luni e o vanzatoare de la LIDL care are niste tzatze incat de fiecare data cand merg la cumparaturi nu ma uit deloc (la) ce scaneaza tipa. Poate sa-mi bage orice in cos. Importante sunt cele cateva zeci de secunde in care pot sa ma uit, in voie, la tzatzele ei. Top 5 tzatze vazute vreodata. Ma bate gandul sa-i fac un compliment, poate, poate... P.S. Sunt pierdut! 5 Link spre comentariu
bounty91 Reputație: 280 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 27, 2020 Din pacate (pentru mine), trebuie sa va dezamagesc pe amandoi: nu colind pe niciunde. Decat la lucru, acasa, cumparaturi. Singura bunaciune pe care am vazut-o in ultimele luni e o vanzatoare de la LIDL care are niste tzatze incat de fiecare data cand merg la cumparaturi nu ma uit deloc (la) ce scaneaza tipa. Poate sa-mi bage orice in cos. Importante sunt cele cateva zeci de secunde in care pot sa ma uit, in voie, la tzatzele ei. Top 5 tzatze vazute vreodata. Ma bate gandul sa-i fac un compliment, poate, poate... P.S. Sunt pierdut!In ce zona e Lidl-ul asta?ma bate gandul sa arunc si eu o privire:)) Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14185 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iulie 27, 2020 In ce zona e Lidl-ul asta?ma bate gandul sa arunc si eu o privire:))LIDL-ul din Giroc. Insa, stii si tu cum e, nu-i tot timpul la casa. Eu din 5 ture, sa zicem, o prind de doua ori.P.S. In ultimele doua saptamani nu am mai vazut-o. O fi in concediu. Dau un semn cand se intoarce. Sper sa nu fi plecat definitiv, ca s-a dus si ultima mea placere :laugh2. 3 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 LIDL-ul din Giroc. Insa, stii si tu cum e, nu-i tot timpul la casa. Eu din 5 ture, sa zicem, o prind de doua ori.P.S. In ultimele doua saptamani nu am mai vazut-o. O fi in concediu. Dau un semn cand se intoarce. Sper sa nu fi plecat definitiv, ca s-a dus si ultima mea placere :laugh2.Lasă mai Nellu, acusica te iau cu mine la pescuit...E doar o schimbare de hobby...Adrenalina si aici...:laugh2 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14185 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iulie 27, 2020 Lasă mai Nellu, acusica te iau cu mine la pescuit...E doar o schimbare de hobby...Adrenalina si aici... :laugh2Nu s-a prins de mine hobby-ul asta. O singura data am fost la pescuit (vorba vine) in Delta. Dimineata am plecat cu barca, insa eu le-am zis sa ma lase pe un petic de pamant si sa ma ia cand se plictisesc ei de pescuiala. M-au recuperat dupa vreo 6 ore. Mai, mai ca-mi venea sa treg semnale de avertizare deoarece ma plicitisisem ingrozitor. Daca aveam o cadana cu mine altfel stateau lucrurile. Asa, cu tzantzarii, nu prea aveam ce face :laugh2. 2 Link spre comentariu
megadeth72 Reputație: 203 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Din pacate (pentru mine), trebuie sa va dezamagesc pe amandoi: nu colind pe niciunde. Decat la lucru, acasa, cumparaturi. Singura bunaciune pe care am vazut-o in ultimele luni e o vanzatoare de la LIDL care are niste tzatze incat de fiecare data cand merg la cumparaturi nu ma uit deloc (la) ce scaneaza tipa. Poate sa-mi bage orice in cos. Importante sunt cele cateva zeci de secunde in care pot sa ma uit, in voie, la tzatzele ei. Top 5 tzatze vazute vreodata. Ma bate gandul sa-i fac un compliment, poate, poate... P.S. Sunt pierdut! Cum de nu ai mai fost niciunde in ultimele luni? Link spre comentariu
megadeth72 Reputație: 203 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Din pacate (pentru mine), trebuie sa va dezamagesc pe amandoi: nu colind pe niciunde. Decat la lucru, acasa, cumparaturi. Singura bunaciune pe care am vazut-o in ultimele luni e o vanzatoare de la LIDL care are niste tzatze incat de fiecare data cand merg la cumparaturi nu ma uit deloc (la) ce scaneaza tipa. Poate sa-mi bage orice in cos. Importante sunt cele cateva zeci de secunde in care pot sa ma uit, in voie, la tzatzele ei. Top 5 tzatze vazute vreodata. Ma bate gandul sa-i fac un compliment, poate, poate... P.S. Sunt pierdut! Cum de nu ai mai fost niciunde in ultimele luni? Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 buna dragiilor suntem disponibile pana la ora 00"00o,😊o zi faina sa aveti !😘😛😘😛ðŸ˜ðŸ˜œ Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Iulie 30, 2020 Partajează Postat Iulie 30, 2020 disponibile dragiilor pentru un trio cu mine si Larisa 😊😊!ne găsiți pana la ora 00:00😊fierbinți si zpacite după stuleti ! Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Disponibilă !😊pana la ora 00:00💋💋 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14185 Postat August 4, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat August 4, 2020 Doua poze "proaspete".P.S. Astept sa te hotarasti in legatura cu analul. Ai zis ca ma anunti :laugh2. 5 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 disponibile pana la ora 23:00😊😗😗😙😘 Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Link spre comentariu
arkikum Reputație: 1 Postat August 5, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat August 5, 2020 Hello Am trecut saptamana trecuta pe la domnisoara. Eu am fost multumit am stat doar o finalizare unde am terminat pe sanii ei. Pentru mine ii 10 overall Link spre comentariu
mariusm Reputație: 109 Postat August 5, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat August 5, 2020 Am fost din nou la domnisoara Betty ,am programat in 10mimute am si ajunsa la locatie .Ma astepta in costumatia sexy de doctorita .M-a invitat la dus ,prosop curat ,apartament nota 10cu tot ce trebuie este dotat.Am luat o finalizare platit 200de lei ,bine investiti desi ma grabeam ,m-am simtit din nou ca la o prietena .Note :10apartament curat10igiena tatoasei ,curata parfumata,sexy ON:10cu saliva ,adanc,cu privirii seducatoareNP 10se simte fain ,este stramta rau,se uda naturalDe revenit pentru mine Betty este pe merit !Te pwp de Recomandat 2 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Am fost din nou la domnisoara Betty ,am programat in 10mimute am si ajunsa la locatie .Ma astepta in costumatia sexy de doctorita .M-a invitat la dus ,prosop curat ,apartament nota 10cu tot ce trebuie este dotat.Am luat o finalizare platit 200de lei ,bine investiti desi ma grabeam ,m-am simtit din nou ca la o prietena .Note :10apartament curat10igiena tatoasei ,curata parfumata,sexy ON:10cu saliva ,adanc,cu privirii seducatoareNP 10se simte fain ,este stramta rau,se uda naturalDe revenit pentru mine Betty este pe merit !Te pwp de Recomandathei iubire te mai astept la mine in vizita ,😊ma bucur ca te-ai simtit fain la mine te pwp !😗💋👄⤠1 Link spre comentariu
copilul2016 Reputație: 220 Postat August 6, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat August 6, 2020 Ceau betty.... Am văzut ca ai schimbat colega de apartament... Intri si la duet? 🤔 🤔 🤔 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Ceau betty.... Am văzut ca ai schimbat colega de apartament... Intri si la duet? 🤔 🤔 🤔ceau iubire colega mea va ramane doar Larisa ,Ionela este pentru câteva zile 😊ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Vizitator mosulet Reputație: 0 Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 ceau iubire colega mea va ramane doar Larisa ,Ionela este pentru câteva zile 😊ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Ionela e cateva zile colega cu tine? Sau cateva zile activa in Timisoara? Urmeaza sa plece sau doar se muta in alta locatie? Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat August 6, 2020 Partajează Postat August 6, 2020 Ionela e cateva zile colega cu tine? Sau cateva zile activa in Timisoara? Urmeaza sa plece sau doar se muta in alta locatie?Va fii activa in Timisoara ,doar ca va fii in locația ei te pwp "mosulet:!😊😊😗ðŸ˜ðŸ˜› Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum