dangirocului Reputație: 3 Postat Noiembrie 14, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 fereasca-ma dumnezeu voi pe saracia asta inca platiti 350 h si 200 fin :))))) bai copii cu bani furati de la parinti revenitiva !!!! Link spre comentariu
vergil Reputație: 11 Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 fereasca-ma dumnezeu voi pe saracia asta inca platiti 350 h si 200 fin :))))) bai copii cu bani furati de la parinti revenitiva !!!!daca ii saracie la tine asta ii treaba ta numa proiecta pe altii,tine in tine Link spre comentariu
dangirocului Reputație: 3 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 mai virgilica sa inteleg ca tu esti un milionar de carton tare frustrat Link spre comentariu
blmboy Reputație: -14 Postat Noiembrie 26, 2020 Telefon: 0723009884 Oras:Timisoara Telefon: 0723009884 Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Buna! Doar pentru masaj care e tariful? 1 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Buna! Doar pentru masaj care e tariful?Buna dragule ,o sedinta de masaj care dureaza 30-35de minute te costa 150de lei 💋🥰😋😛😋🥰🤪! Link spre comentariu
badboyy1 Reputație: 94 Postat Noiembrie 26, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 La masaj intra si oral la 150? Link spre comentariu
valparaiso Reputație: 3 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Buna mâine ești??? Link spre comentariu
strengarul333 Reputație: 21 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Asteptam sa pui si cealalta gaurica la bataie! Link spre comentariu
olteanul alergic la banateni Reputație: 284 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:Banatistan Oras:Banatistan Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Asteptam sa pui si cealalta gaurica la bataie!Esti poponar ? Link spre comentariu
strengarul333 Reputație: 21 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Esti poponar ?Poponar e tactu bai saracule care n-ai bani sa futi in cur o femeie. Mars in plm ca nu te a bagat nimeni in seama Link spre comentariu
olteanul alergic la banateni Reputație: 284 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:Banatistan Oras:Banatistan Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Poponar e tactu bai saracule care n-ai bani sa futi in cur o femeie. Mars in plm ca nu te a bagat nimeni in seamaDai si la mine 3 lei ? Se poate si in euro Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Buna ,sunt disponibila dragiilor pana diseara la ora 22:00!ðŸ˜ðŸ¥° Link spre comentariu
benyruben Reputație: 180 Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Betty, scuze ca te întreb aici 😬 de colega ta LARISA ce mai stii? Mai revine, nu mai revine? Ai spus ca in câteva zile 😋 1 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Betty, scuze ca te întreb aici 😬 de colega ta LARISA ce mai stii? Mai revine, nu mai revine? Ai spus ca in câteva zile 😋Ceao ,înca nu a revenit nu stiu cand revine ce face 🤣😂😂😅va este tare dor de ea !😊☺ï¸â˜ºï¸â˜ºï¸veniti la mine ca va consolez eu ,poate va ajut sa dau de ea !🤣😂😂😂😅😅😂😂😅😂😂😂😂😃😃😃😃😃 Link spre comentariu
dangirocului Reputație: 3 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 inca mai is inconstienti care merg la fetiscana asta tupista talharoica ??? Link spre comentariu
a.l.i.n.80 Reputație: 39 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Ceao ,înca nu a revenit nu stiu cand revine ce face 🤣😂😂😅va este tare dor de ea !😊☺ï¸â˜ºï¸â˜ºï¸veniti la mine ca va consolez eu ,poate va ajut sa dau de ea !🤣😂😂😂😅😅😂😂😅😂😂😂😂😃😃😃😃😃Nici sa ma.platesti tu nu mi as bate joc de pula mea... Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Nici sa ma.platesti tu nu mi as bate joc de pula mea...Eu nu îmi bat capul cu pramatii ca tine ,asa ca pas ! Nu ai ce comenta tu de mine! La reventindo ! Link spre comentariu
a.l.i.n.80 Reputație: 39 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Eu nu îmi bat capul cu pramatii ca tine ,asa ca pas ! Nu ai ce comenta tu de mine! La reventindo !O tiganca cu sanii lasati in forma de langosi...Am ce comenta ca am vrut la Larisa...dar era ocupata asa ca mi ai propus sa merg cu tine...cu mare scarba cand te am vazut am refuzat.erai cea mai naspa femeie in care mi o bagam daca acceptam... Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 O tiganca cu sanii lasati in forma de langosi...Am ce comenta ca am vrut la Larisa...dar era ocupata asa ca mi ai propus sa merg cu tine...cu mare scarba cand te am vazut am refuzat.erai cea mai naspa femeie in care mi o bagam daca acceptam...[/quote Ti-ai dorii bai tu sa mai întalnesti asa femeie ca mine cu sanii mari naturali si nu sunt lasati deloc 😂😂eu stiu ca mai exista si barbati frustrarati ca tine pur si simplu ma amuz si eu umpic.Baietii care au fost la mine confirma ca nu sunt tiganca oricum cei care au fost stiu deja 😂🤣🤣😂,gaseste-ti mai ocupatie baiatule ,ca faci umbra aici degeaba pa ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 O tiganca cu sanii lasati in forma de langosi...Am ce comenta ca am vrut la Larisa...dar era ocupata asa ca mi ai propus sa merg cu tine...cu mare scarba cand te am vazut am refuzat.erai cea mai naspa femeie in care mi o bagam daca acceptam...[/quote Ti-ai dorii bai tu sa mai întalnesti asa femeie ca mine cu sanii mari naturali si nu sunt lasati deloc 😂😂eu stiu ca mai exista si barbati frustrarati ca tine pur si simplu ma amuz si eu umpic.Baietii care au fost la mine confirma ca nu sunt tiganca oricum cei care au fost stiu deja 😂🤣🤣😂,gaseste-ti mai ocupatie baiatule ,ca faci umbra aici degeaba pa !Pune și tu aici o poză toples actuală să vedem cât sunt de lăsați sânii tăi... Link spre comentariu
dangirocului Reputație: 3 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 degeaba nai caracter esti pusa pe talharie nu te implici si nici nu arati bine iti place saworma cu detoate si extra sos Link spre comentariu
florin3818 Reputație: 31 Postat Noiembrie 30, 2020 Oras:Bacău Oras:Bacău Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Mhmmm... nimic wow. 1 Link spre comentariu
Vizitator betterfuck Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 degeaba nai caracter esti pusa pe talharie nu te implici si nici nu arati bine iti place saworma cu detoate si extra sosEzact asa spuneam si eu. Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Buna dragiilor pentru cei care mi-ati scris in numar mare de pe forum pe wapp vreau sa va zic ca nu mai lucrez cateva zile o sa anunt cand revin va pwp !🤪🤪Seara faina ! Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1457 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Acum vreo luna jumate doua am vrut sa merg și eu la Larisa și fac programare totul ok când vine ora x dau mesaj de confirmare nu primesc nimic acum știți cum e eram fiert după Larisa zic ma duc spre locație în speranța că poate primesc un mesaj pe drum. O sun de vreo 2 ori nu îmi răspunde, ma enervez și plec după vreo 20 min primesc mesaj de la betyna atunci am aflat cum o cheamă în care îmi spunea ca Larisa a uitat telefonul acasă și dacă vreau pot sa vin la ea iar eu am zis pas. Însă întrebarea mea e de ce Larisa își lasă telefonul pe mana betynei și aceasta încearcă sa atragă clienți care ar vrea sa vina la Larisa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum