student_hard Reputație: 53 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2019 Nu stiu cine pune topic-uri sub numele de mcnugget dar nu e ok, pune doar nume de topic si link catre anuntul din publi. Programati si voi robotelul sa puna si pozele, daca pune doar link-ul se pierd pozele si in plus nu vreau la fiecare post sa vizitez si publi, asa merg direct pe publi!
Vizitator nilac_the crazy Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 Nu stiu cine pune topic-uri sub numele de mcnugget dar nu e ok, pune doar nume de topic si link catre anuntul din publi. Programati si voi robotelul sa puna si pozele, daca pune doar link-ul se pierd pozele si in plus nu vreau la fiecare post sa vizitez si publi, asa merg direct pe publi!De acord cu tine, cel mentionat nu e singurul, doar o avalansa de linkuri fara nicio informatie sa nu mai vorbim de recenzii. Stiu sa caut si singur pe publi daca ma intereseaza, sincer nici nu ma mai uit la asemenea postari! 2
calugarul69 Reputație: -25 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:romania Oras:romania Postat Noiembrie 25, 2019 Mcnuget pune linkurile si mai tarziu pune daniel pozele. Ajutatorul de cumunitate, cum care daniel. Concluzia ? 3
student_hard Reputație: 53 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 25, 2019 presupun ca mcnugget e vre-un crawler robotel, sa il programeze sa faca totul dintr-o trecere.
atlas18 Reputație: 462 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2019 pentru cine nu stia student_hard, calugarul69 si sunt unul si acelasi user, vorbeste cu el insusi, Doamne ajuta ! :pope :pope O sa intre baietii (care e de fapt un singur nebun ) la banuiala ca esti userul pidsadera pentru ca pui poze dupa ce posteaza Macnugat 5
atlas18 Reputație: 462 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2019 si nilac_the crazy nu mai pot edita :)))) 4
xoxosupreme Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 sa moara ma-ta in pula asta mare a mea ? sau macar sa raman iar infipt in gatu ei ? tu vorbesti ma sclavule ? mecnaget e pizdaderada pa mecnaget le deschide si da pa pizdadera pune pozeleiar atlas e contu de duminica baga-mi-as pula in familia si mai ales in ma-sa lu ala care are toate conturile astea =))) LA GALATI AMI PLACE SA FUT CEL MAI MULT ACOLO MI SA RAMANE PULA BLOCATA IN GATU LA FEMEIE CEL MAI DES hai cu reportu de la toate clonele si hamalu pisicuts la datorie sa ma baneze ca face pizdadera ce vrea din el =))
atlas18 Reputație: 462 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2019 atlas isi baga pula in mor tii tai grasule, ca daca o prind pe ma ta aplecata ii mai fac un prost 3
Postări Recomandate