Sari la conținut

De evitat 0755231848 blonda Floresti

hh777

Postări Recomandate

• Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania
Postat

Pozele nu au nici o legatura cu realitatea. Una era vocea cand am facut programarea si alta era in momentul întâlnirii. Am mai intalnit asa. Or fi avand mai nou fetele PR si call center? Adresa nu o voi da exact, doar ca indicii, iti spune prima dată str Eroilor, apoi Teilor si un nr de bloc, te verifică pe geam de la celălalt bloc, ca si cum tu ai fost prostul si nu ai inteles exact adresa. Distracția acum urmează: intru, o tipa ce-i drept blonda vopsită, de etnie (cum e vorba aia, umbla cu cioara vopsită? ðŸ˜), intuneric beznă, o atmosferă de spelunca etc. Mai aud si usa la bucătărie, ceea ce imi da de gândit că are si ðŸŸ. Ii spun ca nu raman, ca poate ma întorc, o văzusem pusă pe fapte mari, a inchis usa cu cheia, hotărâtă si m-a tras in dormitor. La care imi zice, pai lasa banii, nu e nici o problema si te intorci. Zic, ok multumesc si dus am fost. ðŸ¾

• Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca
Postat
  La 26.11.2019 la 8:24, hh777 a spus:

Pozele nu au nici o legatura cu realitatea. Una era vocea cand am facut programarea si alta era in momentul întâlnirii. Am mai intalnit asa. Or fi avand mai nou fetele PR si call center? Adresa nu o voi da exact, doar ca indicii, iti spune prima dată str Eroilor, apoi Teilor si un nr de bloc, te verifică pe geam de la celălalt bloc, ca si cum tu ai fost prostul si nu ai inteles exact adresa. Distracția acum urmează: intru, o tipa ce-i drept blonda vopsită, de etnie (cum e vorba aia, umbla cu cioara vopsită? ), intuneric beznă, o atmosferă de spelunca etc. Mai aud si usa la bucătărie, ceea ce imi da de gândit că are si . Ii spun ca nu raman, ca poate ma întorc, o văzusem pusă pe fapte mari, a inchis usa cu cheia, hotărâtă si m-a tras in dormitor. La care imi zice, pai lasa banii, nu e nici o problema si te intorci. Zic, ok multumesc si dus am fost.

Teilor ce numar? Intreb pt ca stiam o tepara prin zona.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...