Sari la conținut

andreea 20 ani - 0767909819

Postări Recomandate

Postat

LA tine sau la hotel, iti ofer clipe de neuitat alaturi de mine, sex oral, normal in orice pozitie, 69, cunni. servicii de exceptie, pasionala, experimentata, nu vei regreta alegerea facuta, Spitalul Coltea caut colega, 02 aug, 18:58 0767909819

Dupa zeci de sfaturi citite pe forum am hotarat ca e momentul sa contribui si eu cu o recenzie.

Ajuns in capitala cu treburi importante de rezolvat am hotarat ca e necesara si o descarcare dupa tot stresul acumulat.

Am studiat cateva poze pe anuntul. ro si m-am decis sa o sun pe tipa prezentata drept andreea la o ora dupa ce postase ea anuntul gandindu-ma ca nu e ocupata daca a avut timp sa intre pe net.

Intuitia nu m-a inselat si din capatul celalalt al firului s-a auzit imediat o voce placuta chiar daca e fumatoare din cate am observat ulterior.

Dupa ce am clarificat cateva lucruri la telefon, tipa mi-a spus ca ajunge in 30-40 minute ceea ce s-a si intamplat.

Actiunea s-a desfasurat in camera de hotel, d

Postat

Scuze, postez dupa telefon si m-a sunat cineva si s-a salvat automat.

Actiunea in camera de hotel, caprioara foarte comunicativa, accepta diverse pozitii fara comentarii, fara mirosuri neplacute exceptand cel de tutun, nu accepta FK, doar pe obraz, O+N doar protejat, finalizare pe corp.

Pozele din anunt sunt reale sau foarte asemanatoare nu imi dau seama exact de pe telefon daca in poza cu spatele e blurata in zona lombara unde are un tatuaj.

Tipa are in jur de 1,67 si 55kg, nu ma pricep exact sa estimez.

Scadenta: 150lei/h +50 de taxi

Sper ca nu am omis alte detalii, in caz contrar imi cer scuze fiind prima recenzie.

Note: aspect 8 - simpatica, te uiti dupa ea pe strada insa nu este fotomodel

Oral - sunt cam exigent si ii dau 6.5 - si-a dat silinta, protejat fara ajutor, fara tendinte deep

Normal 8 -a acceptat orice pozitie ceruta fara comentarii, a folosit lubrifiant

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...