Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 28, 2019 Mulțumesc frumos!Apreciez din suflet!! :D Eu consider că Nu m-am luat de tine...nici direct și nici subtil :) te rog frumos să nu ceri și tu texte argumentative cu privire la părerea mea pe tema asta. Asa voi face. Promit!P.S. Data viitoare voi pune mai multe emoticoane ca sa stii sigur ca glumesc. 3
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Postat Noiembrie 28, 2019 Asa voi face. Promit!P.S. Data viitoare voi pune mai multe emoticoane ca sa stii sigur ca glumesc. Așa să faci!Nu de alta, dar eu nu știu de glumă :) 1
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 28, 2019 Așa să faci!Nu de alta, dar eu nu știu de glumă :)Eu zic sa ne oprim aici cu off-topicul. Nu de alta, dar ne beleste maestrul pentru ca ii stricam topicul. Si a muncit atata la el :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2.P.S. Am pus suficiente emoticoane? 4
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Postat Noiembrie 28, 2019 Am numărat atent și lipsește unul. Dar e ok, sunt îngăduitor :)Știu eu cum și cât muncește Maestru... :laugh2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 28, 2019 Am numărat atent și lipsește unul. Dar e ok, sunt îngăduitor :)Știu eu cum și cât muncește Maestru... :laugh2Multumesc pentru intelegere! Data viitoare voi fi mai atent.P.S. Eu zic (pentru binele tau) sa nu te mai iei de Maestru. 3
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Postat Noiembrie 28, 2019 Multumesc pentru intelegere! Data viitoare voi fi mai atent.P.S. Eu zic (pentru binele tau) sa nu te mai iei de Maestru. Ai simțit și tu că vrea să-mi facă rău, așa-i? :)Ce să fac...E vina mea... mă'nvârt în cercuri unde nu mă integrez.D'aia gura lumii zice că sunt bulangiu :cry2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 28, 2019 Ai simțit și tu că vrea să-mi facă rău, așa-i? :)Ce să fac...E vina mea... mă'nvârt în cercuri unde nu mă integrez.D'aia gura lumii zice că sunt bulangiu :cry2NU am simtit, am chiar informatii clare in acest sens. Cica o pune de un macel. La sah. 3
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Postat Noiembrie 28, 2019 Pa topicele deschise de mine...Va invit la orice fel de discuție. Asa e mișto. De toate pt toti.:)Ma pun dreaq sa fac niste exerciții Kegel ca poate ma însor...Curând! :laugh2PS: pa bulangiu nu l invit la nunta...ca e bulangiu...asta fura mireasa. :D
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 28, 2019 Pa topicele deschise de mine...Va invit la orice fel de discuție. Asa e mișto. De toate pt toti. :)Ma pun dreaq sa fac niste exerciții Kegel ca poate ma însor...Curând! :laugh2PS: pa bulangiu nu l invit la nunta...ca e bulangiu...asta fura mireasa. :DSper ca ma pui nas? 3
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Postat Noiembrie 28, 2019 Stai liniștit, chiar am vrut să scriu (pe alt topic) că nu vin la nuntă!Nu-mi permit, sunt prea sărac :( Plus că... Acilea în Banat chiar nu aveți obiceiuri frumoase la nunți. Și nici nu le prea aveți voi cu lăutarii... :)Nu știți voi ce e frumos!! :laugh2 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Postat Noiembrie 28, 2019 Sper ca ma pui nas?Clar! :D
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Postat Noiembrie 28, 2019 [quote name="cozonacq" post="5939953" Nu-mi permit, sunt prea sărac :( Am inteles!D' asta faci tu ce vrei.:D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum