Sari la conținut

Artificii Revelion

liviu95

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Salut! Sunt curios cum reusesc cei comercializeaza materiale pirotehnice sa le trimita prin curier fara sa fie prinsi. Ma gandesc ca este un risc pentru vanzator dar si pentru cumparator avand in vedere ca e ilegal folosirea sau detinerea lor fara acte care sa ateste ca ai voie de le folosesti.

As vrea sa imi cumpar si eu pt ca sunt mult mai ieftine decat la tiganii care le vand pe 31 dar imi e putin teama de o eventuala amenda si mai ales de dosar penal in cazul in care as fi prins.

Ps: stiu ca e ilegal si sperii cainii si pot orbii de la ele si etc....dar nici tigarile nu sunt mai sanatoase si totusi se comercializeaza. Eu totusi dau cu petarde o data pe an, asta ca sa evitam eventualele discutii. Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator sserum
Reputație: 0

Salut! Sunt curios cum reusesc cei comercializeaza materiale pirotehnice sa le trimita prin curier fara sa fie prinsi. Ma gandesc ca este un risc pentru vanzator dar si pentru cumparator avand in vedere ca e ilegal folosirea sau detinerea lor fara acte care sa ateste ca ai voie de le folosesti.

As vrea sa imi cumpar si eu pt ca sunt mult mai ieftine decat la tiganii care le vand pe 31 dar imi e putin teama de o eventuala amenda si mai ales de dosar penal in cazul in care as fi prins.

Ps: stiu ca e ilegal si sperii cainii si pot orbii de la ele si etc....dar nici tigarile nu sunt mai sanatoase si totusi se comercializeaza. Eu totusi dau cu petarde o data pe an, asta ca sa evitam eventualele discutii. Multumesc!

Întreabă-l pe...Iulian Barbu !
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

Ai grijă ce îți dorești.

Pentru că nu știi ce o să primești.

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/78992469_476586079640481_5117139386391068672_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ohc=1iwoANxrHYwAQl19L3EtFgWa-Nb1ZFbDKSMiF9sQ8fU_ZrpN9NCaSRs4Q&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=6ee5b173cf7092a1f539f0af6f6d2574&oe=5E4955CB

ion de la raion ?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator okzoomer
Reputație: 0

liviule fututi rasa matii da prost mi-am facut cont special ca sa-ti raspund

ai trimes ma vreodata ceva prin curier ?? banuiesc ca raspunsu e nu, altfel ai fi stiut cum trimete astia petarde pan curier fututi rasa in gura da rupt ca daia nu mai dam ba inainte baaaaaaaa

prea multi prosti pa lumea asta varule, recunosc cu pula an gura, lu gabriel, si eo am fost prost, dara m-am facut si mai prost, adica m-am dastaptat

Link spre comentariu

Salut, iti recomand ekopiro.ro bombele vin din cehia, nu o sa ai probleme cu vama sunt mana in mana cu vamesii.

Iti recomand si mircea anton aKa mircea fireshoe pe facebook.

Actiunea politiei "foc de artificii" a inceput in cam toate judetele tarii, deobicei incepe la sfarsitul lui noiembrie si se termina prin ianuarie. Momentan nu au inceput sa verifice coletele, dupa sf nicolae/craciun incep verificarile.

Iti recomand de la anu sa iti cumperi din timp, inceputu lui noiembrie e perfect. App sa nu cumperi de pe situri fantoma si pagini de facebook care par teapa, recomand cu caldura siteurile enumerate mai sus. Have fun, pyro is not a crime.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...