Sari la conținut

Simy 0721176784

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost săptămână trecuta la fata... am fost foarte mulțumit curata, frumoasa, alba, programare făcută din scurt și respectata, 2 finalizări, oral bun cu finalizare, normal strâmt și fără probleme... pe urma la câteva zile m-am programat cu o zi înainte..   am confirmat la ora stabilita, nu a răspuns..   m-am dus pana în fata blocului crezand ca o sa răspundă, după 20 de minute a răspuns ca a intervenit ceva și a trebuit sa plece,  și după câteva ore a pus ca e disponibila.. probabil ca merge mai mult la noroc primul venit primul servit... o sa ma mai duc dacă ne mai sincronizam... ca și cadou am lăsat 350 ron... cam cel mai bine investiți în zona asta

• Like 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 17 minute, utilizatornou a spus:

Am fost săptămână trecuta la fata... am fost foarte mulțumit curata, frumoasa, alba, programare făcută din scurt și respectata, 2 finalizări, oral bun cu finalizare, normal strâmt și fără probleme... pe urma la câteva zile m-am programat cu o zi înainte..   am confirmat la ora stabilita, nu a răspuns..   m-am dus pana în fata blocului crezand ca o sa răspundă, după 20 de minute a răspuns ca a intervenit ceva și a trebuit sa plece,  și după câteva ore a pus ca e disponibila.. probabil ca merge mai mult la noroc primul venit primul servit... o sa ma mai duc dacă ne mai sincronizam... ca și cadou am lăsat 350 ron... cam cel mai bine investiți în zona asta

Mă bucur că ai fost mulțumit țin să precizez că nu lucrez pe premiza primul venit primul servit 😁 pur și simplu a intervenit ceva și nu am mai apucat sa anunț aici este vina mea nimic de zis 😊 

O sa incerc sa fiu mai organizată 😀

Link spre comentariu

Vizitat zilele trecute, nu pentru prima data. Simy a mai pus ceva carne pe ea, insa nimic deranjant pt mine. 

Locatia un pic cam peste mana pt constanteni, nici traficul nu e grozav, luati asta in calcul cand va programati. Am inteles ca se va muta, insa tot prin zona Mamaia / Mamaia Nord. 

Despre actiune nu are rost sa mai detaliez, nu fac decat sa confirm ce au mai spus majoritatea inaintea mea. Servicii bune si preturi corecte. ON, NP, FK, GFE, toate "ca la carte", 300/hr.

De revenit? Da, fara a sta pe ganduri.

• Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 24 minute, bamaboy2 a spus:

Vizitat zilele trecute, nu pentru prima data. Simy a mai pus ceva carne pe ea, insa nimic deranjant pt mine. 

Locatia un pic cam peste mana pt constanteni, nici traficul nu e grozav, luati asta in calcul cand va programati. Am inteles ca se va muta, insa tot prin zona Mamaia / Mamaia Nord. 

Despre actiune nu are rost sa mai detaliez, nu fac decat sa confirm ce au mai spus majoritatea inaintea mea. Servicii bune si preturi corecte. ON, NP, FK, GFE, toate "ca la carte", 300/hr.

De revenit? Da, fara a sta pe ganduri.

😊😊 Te mai aștept cu drag 😘🥰

Link spre comentariu
Reputație: 204
  • Disponibila
  • Disponibila

Ziua buna. Ieri căutând ceva nou pe Publi24 am dat peste Simona, și cum nu am avut o buna perioada ocazia de a ne reîntâlni  am zis sa îmi incerc norocul și să ii fac o vizită, sunat și programat din scurt am purces către locația de pe Sucevei vis a vis de geamie, ajuns in garsonieră am reintalnit-o pe Simona cu ceva kg in plus dar la fel de zâmbitoare și vorbăreață pe cum o știam, am schimbat doua trei vorbe și am trecut la fapte, totul așa cum știam, oral bun, np excepțional, nu are rost sa detaliez foarteult pt că fata este ce trebuie! 

Note on: 9 Depp, atenție la vecini, e ce trebuie 

Np: 9 se umezește natura, vagin micuț și plăcut de penetrat, schimbat 3 poziții și finalizat în balonaș 

Locație: 8 micuța dar doatat cu tot ceea ce trebuie 

Gfe: 8( și asta pt că nu mai face fk)

Cadou 150 finalizarea!

De revenit? Cu siguranță, raport calitate preț excelent! 

O zi buna va doresc și după cum spunea bunul meu prieten " sa ciocănim sănătoși!"

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: -38
La 29.06.2024 la 13:23, Simysimona a spus:

Disponibila până la ora 23 ❤️❤️🥰

Bună ești libera am.cu 046 la.sfarsit te am.sunat eu pe wapp

• Haha 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Acum 5 minute, bawss123 a spus:

Buna. O actualizare la preturi, daca esti amabila? Multumim!

Nu o sa îți poată răspunde , expirat abonament din ce se vede ...dar cel mai sigur wapp...😁

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 17.09.2024 la 22:39, bawss123 a spus:

Buna. O actualizare la preturi, daca esti amabila? Multumim!

Aceleași servicii și tarife, i-am făcut eu o vizită zilele trecute! Mergi cu încredere, este una dintre cele mai bune oferte (preț- calitatea serviciilor)

Link spre comentariu
La 19.09.2024 la 12:15, futact a spus:

Aceleași servicii și tarife, i-am făcut eu o vizită zilele trecute! Mergi cu încredere, este una dintre cele mai bune oferte (preț- calitatea serviciilor)

Nu e cine știe ce ,doar oralu restu totul banal 

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...