futact Reputație: 214 Postat Octombrie 9, 2024 Oras:Constanta Disponibila Oras:Constanta Disponibila Postat Octombrie 9, 2024 Acum 11 ore, Adi699 a spus: Nu e cine știe ce ,doar oralu restu totul banal Nu contest! Poate am prins-o eu cu chef! 1
Adi699 Reputație: -41 Postat Octombrie 9, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2024 Acum 15 ore, bawss123 a spus: Salut. Ce tarife avea cand ai fost la ea? Ai fost recent? 150 cu 300 1
Adi699 Reputație: -41 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 14, 2024 La 09.10.2024 la 13:27, futact a spus: Nu contest! Poate am prins-o eu cu chef! Eh pla nu e cine știe ce cum o.pupa ăștia n.cur si de plm.o lauda zici ca i madona ,nu e cine știe ce ,curățenie are destul de bine este curata Rau,oralu 5 din 6 nu cine știe ce fara supt la oua la umezeala ,îl face puțin, de stat sta capra și doua trei poziții care nu geme zici ca sta sa doneze sânge dacă dai mai tare cu pula n ea face iss ass în rest nu se merita sa mergi la ea sunt altele mai bune la 150 sau 200
ionescu77777 Reputație: 46 Postat Noiembrie 5, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 5, 2024 Revizitat astazi dra Simona, imi era dor de ea, locatie tot in zona Geamie, programare pe whapp respectata la fix, garsoniera mica dar curata, Simi aceeasi fata suuupeeer ok, frumusica, cu forme, foarte curata, fara pic de fite! Pentru prestatie eu ii dau un 9 iar pentru GFE 10 desi nu face fk! 200/fin cu CIM! Fara este 150! Pentru mine este de revenit cu siguranta, mai ales ca sta in CT si o gasesc de cate ori am nevoie! Te pup, Simi, esti o fata super! 3
Pardon Reputație: -22 Postat Noiembrie 8, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2024 Am vizitat și eu pe Simi la locația de lângă Geamie Locație bună se ajunge ușor Locuri de parcare se găsesc Locație curată decenta Am mers pentru oral și normal ,ambele executate fără chef de titulară GFE nota 6 puțin pe grabă Finalizare orală nu a vrut,cu toate că am înțeles că mai face Aspect fizic 7 pentru gustul meu De revenit ,in lipsă de altceva 2
CaluBalans Reputație: -99 Postat Sâmbătă la 20:43 Oras:Top Secret Oras:Top Secret Postat Sâmbătă la 20:43 Acum 22 ore, bawss123 a spus: Salut! Mai activeaza fata? nu prea o mai vad activa ... 1
mitonemihai Reputație: 22 Postat Duminică la 09:30 Oras:păpămant Oras:păpămant Postat Duminică la 09:30 Ultima data adica ceva septembrie am dat ochi cu ea in mall , si a zis ca pleaca pă ceva tară straină , deci posibil la vara sa se intoarca.✌️
prietenie Reputație: 103 Postat 15 ore în urmă Oras:Constanta Oras:Constanta Postat 15 ore în urmă La 26.01.2025 la 11:30, mitonemihai a spus: Ultima data adica ceva septembrie am dat ochi cu ea in mall , si a zis ca pleaca pă ceva tară straină , deci posibil la vara sa se intoarca.✌️ E plecată in Germania la sora ei 🤷♂️
mitonemihai Reputație: 22 Postat 9 ore în urmă Oras:păpămant Oras:păpămant Postat 9 ore în urmă Acum 6 ore, prietenie a spus: E plecată in Germania la sora ei 🤷♂️ Ah bun , nu stiam , a zis ca pleaca din tara , sper sa revina ✌️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum