natashasecretclub Reputație: 318 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Februarie 13, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Februarie 13, 2017 Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Martie 9, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 Link spre comentariu
earlofcismigiu Reputație: 349 Postat Aprilie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Partajează Postat Aprilie 19, 2017 S-a dus naibii si salonul asta. Ultimele trei vizite au fost un dezastru total.Au fete frumoase dar care nu au nici o treaba cu masajul erotic.Mai nou masajul erotic de baza nu mai este nud, fetele ramanand cu chilotii pe ele. Masaj de relaxare slab spre inexistent urmat de o laba grabita facuta din coltul opus al patului fara nimic erotic. Am fost cu Mira, Jennifer si inca o fata al carui nume nu l-am mai retinut. A mai fost cineva de curand si a avut vreo experienta ok? 2 Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2017 S-a dus naibii si salonul asta. Ultimele trei vizite au fost un dezastru total.Au fete frumoase dar care nu au nici o treaba cu masajul erotic.Mai nou masajul erotic de baza nu mai este nud, fetele ramanand cu chilotii pe ele. Masaj de relaxare slab spre inexistent urmat de o laba grabita facuta din coltul opus al patului fara nimic erotic. Am fost cu Mira, Jennifer si inca o fata al carui nume nu l-am mai retinut. A mai fost cineva de curand si a avut vreo experienta ok?Multumim pentru vizite si pentru feedback-ul oferit de-a lungul timpului.Am luat la cunostinta cele relatate de tine si am avut o discutie cu toate fetele pe aceasta tema. Ce ne surprinde foarte tare este faptul ca cele doua fete mentionate sunt chiar cele mai cautate, majoritatea clientilor alegand cu ele pachete care includ atat zona de lounge cat si prelungirea timpului petrecut in camera. Din fericire vei avea mereu de descoperit fete noi in salonul nostru si putem spune ca abia de acum incepem sa punem in practicaceea ce ne-am propus sa va oferim in noua locatie. 1 Link spre comentariu
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Multumim pentru vizite si pentru feedback-ul oferit de-a lungul timpului.Am luat la cunostinta cele relatate de tine si am avut o discutie cu toate fetele pe aceasta tema. Ce ne surprinde foarte tare este faptul ca cele doua fete mentionate sunt chiar cele mai cautate, majoritatea clientilor alegand cu ele pachete care includ atat zona de lounge cat si prelungirea timpului petrecut in camera. Din fericire vei avea mereu de descoperit fete noi in salonul nostru si putem spune ca abia de acum incepem sa punem in practicaceea ce ne-am propus sa va oferim in noua locatie. Aveti si fete care ofera footjob? Link spre comentariu
expertul888 Reputație: 1113 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Footjob: Jocul sexual cu picioarele sau foot job se refera la apucarea organului genital masculin cu partea inferioara a talpii (arcul) si practicarea unor miscari du-te-vino de-a lungul penisului. Asa cum poate fi remarcat, foot job nu este nimic mai mult decat o varianta mai interesanta a unui hand job - stimularea penisului cu ajutorul mainii. 2 Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Experienta ne arata ca cine este cu adevarat interesat de diverse mici detalii, cum ar fii de exemplu footjob....intreaba la telefon sau are o discutie directa cu fata aleasa. Sesizam, din pacate, ca in mod constant, cel putin primele 10 topicuri din acest forum sunt despre cu totul altceva decat ce se cere in regulamentul site-ului. Doar pentru a fii mai in fata nu dorim sa transformam, cel putin acest topc, in unul legat de definirea diferitilor termeni (ex:footjob), anuntarea orelor cand fetele sunt libere sau au pauza de masa, sau alte trucuri si tertipuri pe care le-am sesizat in diverse topice, doar pentru pentu a fii mai sus in forum. Va multumim care tin topul acestui forum sunt pe acea pozitie cu subicete care nu au niico sunt acolo Nu dormi sa tinem acest forum ocupat cu diverse nimicuri doar pentru a fii cat mai in fata in toopul discutiilor. 2 Link spre comentariu
tecumseh Reputație: 76 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Poate ca, partial, aveti dreptate dar tonul asta intepat de comunicare e putin cam deplasat pentru un prestator de servicii. Probabil, ar fi mai indicat sa rezolvati problemele (semnalate sau nu) pe care le-am intampinat unii dintre noi la acest salon, in ultimul timp. 4 Link spre comentariu
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Footjob:Jocul sexual cu picioarele sau foot job se refera la apucarea organului genital masculin cu partea inferioara a talpii (arcul) si practicarea unor miscari du-te-vino de-a lungul penisului. Asa cum poate fi remarcat, foot job nu este nimic mai mult decat o varianta mai interesanta a unui hand job - stimularea penisului cu ajutorul mainii.Merci! Experienta ne arata ca cine este cu adevarat interesat de diverse mici detalii, cum ar fii de exemplu footjob....intreaba la telefon sau are o discutie directa cu fata aleasa. Sesizam, din pacate, ca in mod constant, cel putin primele 10 topicuri din acest forum sunt despre cu totul altceva decat ce se cere in regulamentul site-ului. Doar pentru a fii mai in fata nu dorim sa transformam, cel putin acest topc, in unul legat de definirea diferitilor termeni (ex:footjob), anuntarea orelor cand fetele sunt libere sau au pauza de masa, sau alte trucuri si tertipuri pe care le-am sesizat in diverse topice, doar pentru pentu a fii mai sus in forum. Va multumim care tin topul acestui forum sunt pe acea pozitie cu subicete care nu au niico sunt acolo Nu dormi sa tinem acest forum ocupat cu diverse nimicuri doar pentru a fii cat mai in fata in toopul discutiilor. ... Si la fel de simplu era un "da" sau un "nu" pe forum. Fata-in-fata cu fata, intrebarea e deja tardiva, in cazul unui raspuns negativ. Drumul e deja batut.Cu telefonul aveti perfecta dreptate. Dar daca tot faceti efortul de a va plati un cont premium si de a intra zilnic pentru a posta up-uri la anunturile salonului si aceleasi poze prelucrate si prea putin relevante, am considerat ca puteti raspunde concret si la o intrebare ce priveste in mod direct serviciile oferite. Nu consider ca a fost o intrebare stinjenitoare sau in afara profilului salonului. Pur si simplu, "finalizarea prin tehnici de masaj" poate include sau nu si footjob-ul. Iar fetele pot fi sau nu pregatite pentru asta.Puteati raspunde simplu, afirmativ sau negativ, sau puteati face un pas in plus, desemnand fetele care fac asta (daca era cazul). Ati ales varianta a treia, cu o ciudatenie de raspuns si o atitudine care nu va onoreaza. Stima! P.S. - Nu sunteti primii pe care i-am intrebat. Sunteti insa primii care mi-au dat un raspuns mai mult decat elucubrant. P.S.2 - acel "mic detaliu" poate fi major in alegerea unui salon pentru o ora sau mai multe. Si nu doar pentru mine. Poate ca, partial, aveti dreptate dar tonul asta intepat de comunicare e putin cam deplasat pentru un prestator de servicii. Probabil, ar fi mai indicat sa rezolvati problemele (semnalate sau nu) pe care le-am intampinat unii dintre noi la acest salon, in ultimul timp.De acord cu dumneata. Complet de acord. 4 Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Mai 2, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 Raspunsurile lor seamana cu tonul emailurilor pe care le primesti de la Telekom ca raspuns la reclamatii. Concluzia e doar una : bataie de joc Raspunsurile reci, de tip call center, se potrivesc cu profilul acestui topic, precum nuca in perete. Bravo colegilor de mai inainte, ca au pus degetul pe rana.Iar noi, din pacate, sesizam inca o parere despre nimic legat despre ce ar trebui sa contina postarile din aceast forum, venita din partea cuiva care nu a avut macar o vizita pe la noi...nicio recenzie la obiect..si in genral nicio recenzie concreta in toata activitatea de pe acest forum.Stim, va urma o replica acida:) La care nu vom mai raspunde pentru ca...lungim prea mult subictul despre nimic.Undeva acolo sus exista un Pisicuts....daca mai exista. Link spre comentariu
deeper Reputație: 4 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 In ultimele doua luni am fost la acest salon de 3 ori. Intradevar la ultimele doua vizite am gasit disponibile doar 3 fete, fata de vizitele anterioare cand era mai multe .Fetele disponibile erau Misha, Mira si Jeniffer si toate sunt ok (am fost si cu Misha si cu Isa).O sa fac referire la ultima vizita care au fost super, pentru ca am intrat in masaj cu doua fete si anume Mira si Jeniffer.Fetele au fost finute, imbracate foarte sexy (cu tocuri inalte, ciorapi plasa.) lucru care m-a excitat din prima.Inainte de dus m-au intrebat daca vreau sa imi aduca ceva de baut.Am avut parte de un masaj foarte relaxant, cu mangaieri tandre, si atingeri fine, super.Intardevar una dintre fete nu sa dezbracat compet, spunand-umi ca este in "perioada aceea" a lunii.Faptul ca a ramas cu lenjeria nu m-a deranjat pentru ca masajul a fost foarte senzual, cu sanii, cu priviri perverse, soapte tot ce trebuie. Una peste alta eu m-am simtit super, iar ambele fete atat Jeniffer cat si MIra mi se par foarte ok. Cu siguranta am sa revin si astept sa mai vedem noutati Locatie: 9Aspect fizic: 9Masaj relaxare: 9Masaj erotic: 9 Nu dau 10 din princiu, desi m-am simtit excelent. SEE YOU SOON !!! 1 Link spre comentariu
earlofcismigiu Reputație: 349 Postat Mai 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Partajează Postat Mai 2, 2017 Multumim pentru vizite si pentru feedback-ul oferit de-a lungul timpului.Am luat la cunostinta cele relatate de tine si am avut o discutie cu toate fetele pe aceasta tema. Ce ne surprinde foarte tare este faptul ca cele doua fete mentionate sunt chiar cele mai cautate, majoritatea clientilor alegand cu ele pachete care includ atat zona de lounge cat si prelungirea timpului petrecut in camera. Din fericire vei avea mereu de descoperit fete noi in salonul nostru si putem spune ca abia de acum incepem sa punem in practicaceea ce ne-am propus sa va oferim in noua locatie. Aveti un plus pentru ca totusi ascultati de parerile noastre. Fetele sunt simpatice si probabil sunt o companie placuta in lounge si pentru discutii. Ce am dorit sa punctez este o scadere la partea erotica. Avand in vedere ca masajul este totusi nud, ar trebui sa fie o regula ca fetele sa se dezbrace. Nu am asteptari de la niste fete noi sa faca masaj la nivelor fetelor din fosta locatie, dar nici sa nu o faca robotic. Din fetele vizitate in noua locatie as reveni doar la Isa. Daca mai aveti fete care se aproapie puteti sa-mi soptiti un nume. 1 Link spre comentariu
silver25 Reputație: 3 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 S-a dus naibii si salonul asta. Ultimele trei vizite au fost un dezastru total.Au fete frumoase dar care nu au nici o treaba cu masajul erotic.Mai nou masajul erotic de baza nu mai este nud, fetele ramanand cu chilotii pe ele. Masaj de relaxare slab spre inexistent urmat de o laba grabita facuta din coltul opus al patului fara nimic erotic. Am fost cu Mira, Jennifer si inca o fata al carui nume nu l-am mai retinut. A mai fost cineva de curand si a avut vreo experienta ok?Dragi cititori.Sa fugiti ca DRACU DE TAMAIE de accest salon.Imi pare foarte rau ca nu am citit postarile inaine.Foarte scurt , ...am sa revin cu comentarii.'Maseuza' a intrat in camera in chiloti si sutien.A spus ca este la ciclu ...dupa ce am intrebat-o de ce a intrat asa.Ca de de nu am intrebat la receptie 'Esti la ciclu'? Ar fi trebuit sa plec ,, dar k imbecilu am ramas , ...a intrat o tipa care mi-a intins uleiul pe spate 30' NU M-A LASAT SA O ATING DE NICI UN FEL....Tipa era foarte sictirita ..in sfirsit ..laba rapida si gata.Cand am plecat receptionera nu era ...ar fi trebuit sa intrebe 'Cum a fost fost" .La DRACU...mergde aproape 17 ani la saloanele de masaj , asa indolenta si scarba nu am vazut.Revin cu comentarii sunt inca marcat de cele intamplate. 2 Link spre comentariu
silver25 Reputație: 3 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Salut.M-am hotarat sa fac si eu o postare pt ca vad ca sunt cativa membrii care bat un pic campii pe aici.Sunt un client mai vechi al salonului, deci am fost si cand se afla pe Lamaitei.In ultima luna jumate, cred ca am fost de 5 sau 6 ori in noua locatie de pe strada Elev Stefan Stefanescu.Locatia este foaret curata, camerele sunt ok si au o atmosfera intima, misterioasa (am fost in doua camere Ruseasca si Japoneza).Mi-am facut programare telefonica de fiecare data si am fost primit de fiecare data foarte placut, de 3 - 4 domnisoare dragute, glumete.La ultimele 3 vizite am avut surpriza sa gasesc mereu cate o fata noua... tanara si draguta.Am platit 150 lei pt o ora (vreau sa precizez ca niciodata nu am fost grabit) ora in care am primit si masaj de relaxare dar si masaj erotic adevarat, facut cu senzualitate ... deci f excitant.Am fost trims la dus de fiecare data si fetele au facut dus (pt mine unul igiena este f importanta).In camera am fost intrebat mereu daca vreau sa beau ceva... alcool, apa, cola, etc.Eu unul m-am simtit foarte bine de fiecare data si o sa revin cu placere !!!Mai am de testat 2 fete noi Alice si Sara ... abia astept ...Dezastru total !!! Maseuzue cu atitudine scarboasa , si sictirita.Va rog nu induce-ti in eroare colegii !!! Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Mai 15, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 15, 2017 Dragi cititori.Sa fugiti ca DRACU DE TAMAIE de accest salon.Imi pare foarte rau ca nu am citit postarile inaine.Foarte scurt , ...am sa revin cu comentarii.'Maseuza' a intrat in camera in chiloti si sutien.A spus ca este la ciclu ...dupa ce am intrebat-o de ce a intrat asa.Ca de de nu am intrebat la receptie 'Esti la ciclu'? Ar fi trebuit sa plec ,, dar k imbecilu am ramas , ...a intrat o tipa care mi-a intins uleiul pe spate 30' NU M-A LASAT SA O ATING DE NICI UN FEL....Tipa era foarte sictirita ..in sfirsit ..laba rapida si gata.Cand am plecat receptionera nu era ...ar fi trebuit sa intrebe 'Cum a fost fost" .La DRACU...mergde aproape 17 ani la saloanele de masaj , asa indolenta si scarba nu am vazut.Revin cu comentarii sunt inca marcat de cele intamplate.Intr-adevar...dupa 17 de mers prin saloane de masaj ai fost de-a dreptul pur si simplu socat incat ai simtit nevoia, in sfarsit, sa faci un cont pe acest forum ..fix in 2017..fix .ieri...si fix sa ne onorezi cu prima postare:) Pisicuts..meritam un premiu ca am reusit sa facem un iubitor platonic al acestui forum sa faca primul pas. A durat doar 17 ani dar,..a meritat:)) Link spre comentariu
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 16, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Mai 16, 2017 ciocu mic, colegii: tocmai ce s-a postat mai sus o rugaciune catre pisicut.So lame! 1 Link spre comentariu
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 16, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Mai 16, 2017 PS: mai pune poze recente cu fetele. Am inteles ca aveti prospaturi bunute in zona. Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Mai 17, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 We Vibe Massage Descopera o experienta noua. Joaca erotica devine mult mai incitanta inaintea unui masaj sau chiar in timpul masajului Fii tu acela care controleaza starile prin care vrei sa treaca modelul preferat O poti face direct de pe telefonul mobil sau din telecomanda. Te invitam sa descoperi noul We Vibe Massage. Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat Mai 19, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Mai 19, 2017 We Vibe Massage Descopera o experienta noua.Joaca erotica devine mult mai incitanta inaintea unui masaj sau chiar in timpul masajuluiFii tu acela care controleaza starile prin care vrei sa treaca modelul preferat O poti face direct de pe telefonul mobil sau din telecomanda. Te invitam sa descoperi noul We Vibe Massage. detalii ? Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Mai 22, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 detalii ? mai exact..folosind o aplicatie instalate pe telefon sau telecomanda te vei putea juca cu o fata in acest mod: https://www.xnxx.com/video-ex36bba/bubble_dark_hair_milf_cant_stop_shaking_to_playomb_shaker_while_you_play_her 1 Link spre comentariu
silver25 Reputație: 3 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 S-a dus naibii si salonul asta. Ultimele trei vizite au fost un dezastru total.Au fete frumoase dar care nu au nici o treaba cu masajul erotic.Mai nou masajul erotic de baza nu mai este nud, fetele ramanand cu chilotii pe ele. Masaj de relaxare slab spre inexistent urmat de o laba grabita facuta din coltul opus al patului fara nimic erotic. Am fost cu Mira, Jennifer si inca o fata al carui nume nu l-am mai retinut. A mai fost cineva de curand si a avut vreo experienta ok?Asa este !!! Mi-e imi este SCARBA sa mai comentez ....."Pisicut" Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Mai 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 25, 2017 In ultimele doua luni am fost la acest salon de 3 ori. Intradevar la ultimele doua vizite am gasit disponibile doar 3 fete, fata de vizitele anterioare cand era mai multe .Fetele disponibile erau Misha, Mira si Jeniffer si toate sunt ok (am fost si cu Misha si cu Isa).O sa fac referire la ultima vizita care au fost super, pentru ca am intrat in masaj cu doua fete si anume Mira si Jeniffer.Fetele au fost finute, imbracate foarte sexy (cu tocuri inalte, ciorapi plasa.) lucru care m-a excitat din prima.Inainte de dus m-au intrebat daca vreau sa imi aduca ceva de baut.Am avut parte de un masaj foarte relaxant, cu mangaieri tandre, si atingeri fine, super.Intardevar una dintre fete nu sa dezbracat compet, spunand-umi ca este in "perioada aceea" a lunii.Faptul ca a ramas cu lenjeria nu m-a deranjat pentru ca masajul a fost foarte senzual, cu sanii, cu priviri perverse, soapte tot ce trebuie. Una peste alta eu m-am simtit super, iar ambele fete atat Jeniffer cat si MIra mi se par foarte ok. Cu siguranta am sa revin si astept sa mai vedem noutati Locatie: 9Aspect fizic: 9Masaj relaxare: 9Masaj erotic: 9 Nu dau 10 din princiu, desi m-am simtit excelent. SEE YOU SOON !!!Multumim te mai asteptam Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Mai 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 25, 2017 Link spre comentariu
silver25 Reputație: 3 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Multumim pentru vizite si pentru feedback-ul oferit de-a lungul timpului.Am luat la cunostinta cele relatate de tine si am avut o discutie cu toate fetele pe aceasta tema. Ce ne surprinde foarte tare este faptul ca cele doua fete mentionate sunt chiar cele mai cautate, majoritatea clientilor alegand cu ele pachete care includ atat zona de lounge cat si prelungirea timpului petrecut in camera. Din fericire vei avea mereu de descoperit fete noi in salonul nostru si putem spune ca abia de acum incepem sa punem in practicaceea ce ne-am propus sa va oferim in noua locatie. Cat de nesimtita sa fie receptionera daca timite in camera o maseuza imbracta in chiloti si sutinen? Cica de ce nu am intrebat la receptie ;Cine are ciclu...?Este un domn ...platit sau cu intrerese , ....care sa simtit masat cu privirea...soapte calde...si respiratie la ureche ...HALAL masaj ....pai se ne spuna de la inceput ca asa este masajul ....Nu m-au sevit cu nimic , nu au intrebat nimic....Am sa mai scriu ....scuze colegi dar de cate ori imi amintesc vizita de GROAZA ..mai apuca o stare nevoasa ...Am sa scriu .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum