string Reputație: 53 Postat Mai 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2017 Intr-adevar...dupa 17 de mers prin saloane de masaj ai fost de-a dreptul pur si simplu socat incat ai simtit nevoia, in sfarsit, sa faci un cont pe acest forum ..fix in 2017..fix .ieri...si fix sa ne onorezi cu prima postare:) Pisicuts..meritam un premiu ca am reusit sa facem un iubitor platonic al acestui forum sa faca primul pas. A durat doar 17 ani dar,..a meritat:)) Da, nu e nimic aiurea sa isi faca cont dupa 17 ani de mers la saloane. Mai sunt si altii ca el ca doar urmaresc forumul dar nu au cont. Fiecare isi face cont atunci cand doreste, daca doreste. Ce vi se pare asa "wow"? Mai bine ati cauta sa apreciati criticile clientilor si corectati. Sa accepti o fata la serviciu(masaj erotic) care este in perioada menstruatiei, este o lipsa MARE de respect fata de clienti. Clientul plateste pentru serviciile vostre iar voi nu vindeti shaorma sau clatite (sau poate ar fi bine sa va reprofilati la ce atitudine aveti). Fata respectiva poate sa isi ia liber cateva zile.. in felul acesta, si ea va fi multumita si clientii si in cele din urma si voi ca firma. Vedeti ca lectiile de management se platesc scump. Azi am fost generos si v-am dat-o gratis 1 1 Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Mai 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 31, 2017 Draga String Da...sunt foarte multi cei care doar se documenteaza si nu lasa pareri aici. Totusi este bine sa fim atenti la niste mici detalii: - iei apararea unui cont creat fix in ziua in care ne-a facut o recenzie rauvoitoare, deloc constructiva, la obiect si argumentata. - la fel ai procedat si tu in data de 2 octombrie 2015 cand ti-ai creat contul si prima recenzie facuta ne-a vizat. Una deloc pozitiva dar argumentata si, daca ai fost atent, am luat masurile necesare si fata mentionat la acea vreme a fost data afara. Asta pentru ca tot ne sugerezi sa ne corectam. Am facut-o fix in cazul tau. - inca din anul 2015 mentionai ca suntem in cadere de multa vreme, idee reluata in luna iunie 2016. Suntem deja la jumatatea anului 2017 si, dinpotriva, acele persoane care se documenteaza aici dar nu lasa pareri, au descoperit ca se intampla fix ceea ce am promis in primavara anului 2014: - calitatea fetelor a crescut si va creste permanent - criticile si sugetiile pertinente au fost si vor fii mereu luate in seama. - ne-am dovedit si vom pastra politica prin care clientii nostri vor vedea in permanenta faptul ca banii pe care ii platesc se regasesc in investitii facute sa le creasca gradul de satisfactie, si mutarea in noul sediu este doar un exemplu. Foarte practic, incepand cu aceasta vara ne marim echipa cu fete noi, alaturi de care veti putea avea petreceri private sau momente erotice memorabile. Dovada vie a faptului ca avem un concept sanatos, care functioneaza, sunteti chiar voi, cei care cititi si nu lasati recenzii, dar care ne vizitati, si stiti cum sa ne sugerati anumite corectii. Datorita voua existam de peste 3 ani in noul format de management, motiv pentru care va multumim pentru fidelitate si va promitem ca nu vom abandona cele trei elemente de baza ale politicii noastre. Natasha Secret Massage Link spre comentariu
string Reputație: 53 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2017 Draga String Da...sunt foarte multi cei care doar se documenteaza si nu lasa pareri aici. Totusi este bine sa fim atenti la niste mici detalii: - iei apararea unui cont creat fix in ziua in care ne-a facut o recenzie rauvoitoare, deloc constructiva, la obiect si argumentata. - la fel ai procedat si tu in data de 2 octombrie 2015 cand ti-ai creat contul si prima recenzie facuta ne-a vizat. Una deloc pozitiva dar argumentata si, daca ai fost atent, am luat masurile necesare si fata mentionat la acea vreme a fost data afara. Asta pentru ca tot ne sugerezi sa ne corectam. Am facut-o fix in cazul tau. - inca din anul 2015 mentionai ca suntem in cadere de multa vreme, idee reluata in luna iunie 2016. Suntem deja la jumatatea anului 2017 si, dinpotriva, acele persoane care se documenteaza aici dar nu lasa pareri, au descoperit ca se intampla fix ceea ce am promis in primavara anului 2014: - calitatea fetelor a crescut si va creste permanent - criticile si sugetiile pertinente au fost si vor fii mereu luate in seama. - ne-am dovedit si vom pastra politica prin care clientii nostri vor vedea in permanenta faptul ca banii pe care ii platesc se regasesc in investitii facute sa le creasca gradul de satisfactie, si mutarea in noul sediu este doar un exemplu. Foarte practic, incepand cu aceasta vara ne marim echipa cu fete noi, alaturi de care veti putea avea petreceri private sau momente erotice memorabile. Dovada vie a faptului ca avem un concept sanatos, care functioneaza, sunteti chiar voi, cei care cititi si nu lasati recenzii, dar care ne vizitati, si stiti cum sa ne sugerati anumite corectii. Datorita voua existam de peste 3 ani in noul format de management, motiv pentru care va multumim pentru fidelitate si va promitem ca nu vom abandona cele trei elemente de baza ale politicii noastre. Natasha Secret Massage Vorbesti de mine dar nu faci deloc referire la problema pe care un clientul a pus-o. Spui : "o recenzie rauvoitoare, deloc constructiva, la obiect si argumentata" Ce trebuia sa faca clientul? Sa ia o mostra de sange? Ce argumentare se doreste? Mai la obiect decat ceea ce a relatat, nu cred ca se poate. Fetele voastre fac masaje in timpul menstruatiei. Vi se pare normal? Asta era recenzia clientului pe care tocmai l-ati pierdut. Cu toate astea, tie ti se pare "interesant" sa-mi spui ce recenzie v-am lasat eu acum 2-3 ani in loc sa raspunzi celui care s-a plans de ceva CONCRET PR-ul vostru e,,,desavarsit Da, eu nu mai trecut pe la voi de atunci si se pare ca atitudinea voastra a ramas aceeasi. Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Iunie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iunie 8, 2017 Asa cum v-am promis in aceasta vara marim echipa cu cele mai sexy modele. Pentru inceput: Anastasia 1 Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2017 Draga String Da...sunt foarte multi cei care doar se documenteaza si nu lasa pareri aici. Totusi este bine sa fim atenti la niste mici detalii: - iei apararea unui cont creat fix in ziua in care ne-a facut o recenzie rauvoitoare, deloc constructiva, la obiect si argumentata. - la fel ai procedat si tu in data de 2 octombrie 2015 cand ti-ai creat contul si prima recenzie facuta ne-a vizat. Una deloc pozitiva dar argumentata si, daca ai fost atent, am luat masurile necesare si fata mentionat la acea vreme a fost data afara. Asta pentru ca tot ne sugerezi sa ne corectam. Am facut-o fix in cazul tau. - inca din anul 2015 mentionai ca suntem in cadere de multa vreme, idee reluata in luna iunie 2016. Suntem deja la jumatatea anului 2017 si, dinpotriva, acele persoane care se documenteaza aici dar nu lasa pareri, au descoperit ca se intampla fix ceea ce am promis in primavara anului 2014: - calitatea fetelor a crescut si va creste permanent - criticile si sugetiile pertinente au fost si vor fii mereu luate in seama. - ne-am dovedit si vom pastra politica prin care clientii nostri vor vedea in permanenta faptul ca banii pe care ii platesc se regasesc in investitii facute sa le creasca gradul de satisfactie, si mutarea in noul sediu este doar un exemplu. Foarte practic, incepand cu aceasta vara ne marim echipa cu fete noi, alaturi de care veti putea avea petreceri private sau momente erotice memorabile. Dovada vie a faptului ca avem un concept sanatos, care functioneaza, sunteti chiar voi, cei care cititi si nu lasati recenzii, dar care ne vizitati, si stiti cum sa ne sugerati anumite corectii. Datorita voua existam de peste 3 ani in noul format de management, motiv pentru care va multumim pentru fidelitate si va promitem ca nu vom abandona cele trei elemente de baza ale politicii noastre. Natasha Secret Massage poate ca din cauza nervilor pe care voi i-ati cauzat, oamenii si-au facut cont si relateaza neplacerile traite la voi. sunt foarte importante pentru noi toti. Nu va prea duce capul, cum dracu sa lasati femei la ciclu sa lucreze?! 1 Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Iunie 29, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iunie 29, 2017 Link spre comentariu
bamboo2017 Reputație: -482 Postat Iunie 29, 2017 Partajează Postat Iunie 29, 2017 Pe spice când? Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Iulie 9, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 9, 2017 Nou pe Instagram #NatashaSecretMassage Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Iulie 18, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Iulie 18, 2017 Doua fete noi se alatura echipei Natasha Secret Massage. Primele poze pot fii vazute pe Instagram #NatashaSecretMassage Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat August 2, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat August 2, 2017 Luna august vine cu poze noi pe Instagram #NatashaSecretMassage Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat August 3, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat August 3, 2017 Luna august vine cu poze noi pe Instagram #NatashaSecretMassagef incitante pozele...aveti in meniu si masaj cu dominare,sa intelegem ? daca da, ceva detalii? tarif? multumim p.s. fiti mai transparenti cu informatiile, e spre avantajul vostru.... 1 1 Link spre comentariu
legionarul Reputație: 534 Postat August 7, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 7, 2017 BunaNatalia mai lucrează la voi? Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat August 23, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat August 23, 2017 BunaNatalia mai lucrează la voi? Da..iar cele mai noi poze cu Natalia le poti vedea pe Instagram #NatashaSecretMassage Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 BunaNatalia mai lucrează la voi?who is Natasha ? )) Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2017 September hot girls Link spre comentariu
sanducul Reputație: 60 Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Din punctul meu de vedere o mare tzeapa! Am aterizat si eu la acest salon intr-o seara. Programare la telefon cu 20 min inainte. Odata ajuns acolo, prima surpriza: mi s-au cerut 200 de lei cu toate ca, din ce-am citit pe aici cei care se programeaza in prealabil beneficiaza de o reducere de 50 de lei. Cum nu-mi place tiganeala, n-am zis nimic, am zis sa nu incepem cu stangul si am platit cei 200 dupa care am ales fata. Care fata? Una mica de statura, dar nu cred ca e asta un punct de reper, fiindca toate fetele care mi-au fost prezentate nu treceau de 1.60. Numere nu-l retin, oricum era ceva mai putin comun gen Aliona, Arina, Ariana...in fine, cu siguranta ceva nume de scena. In camera lucrurile au mers cam asa: la si 11 minute a venit fata de la dus si practic a inceput toata treaba, la si 39 era gata si am plecat eu la dus. Faceti voi socoteala: mie imi ies 28 de minute pe ceas pentru cei 200 de lei. Tare, nu? Asa ma gandeam si eu, as vrea sa am un business de genul asta. Despre masaj ce sa va spun: cel de relaxare practic inexistent, o frectie cu ulei pe spate care a tinut cam 2/3 din timpul scurt. Cel erotic a fost la fel ca si cel de relaxare, adica practic tot inexistent, singurul lucru de remarcat ar fi finalizarea manuala care a pus punct situatiei destul de ciudate, ca sa nu zic jenante. Note? Nu dau pentru ca nu pot nota asa ceva, cu siguranta nu note de trecere si cu siguranta nu e o experienta de repetat sau de recomandat. Fata in schimb as putea spune ca a fost destul de prietenoasa, atat la inceput cat si la sfarsit, mai putin pe perioada masajului. Probabil la inceput era bucuria ca a prins un fraier, la sfarsit si mai mare bucurie ca a scapat de el intr-un timp atat de scurt. Am mai scris si mai sus, nu-mi place tiganeala. Cand iau tzeapa, o iau ca atare, cu pieptu-n fata si aia e. Nu ma apuc niciodata sa fac scandal. Mai ales in chestiuni de genul asta. Insa ce pot face este sa va impartasesc experienta mea, macar sa nu si-o ia si altul asa ca mine. Poate e o situatie izolata, asta n-am cum sa stiu. Dar asta a fost mica mea aventura la acest minunat salon! 4 Link spre comentariu
string Reputație: 53 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Din punctul meu de vedere o mare tzeapa! Am aterizat si eu la acest salon intr-o seara. Programare la telefon cu 20 min inainte. Odata ajuns acolo, prima surpriza: mi s-au cerut 200 de lei cu toate ca, din ce-am citit pe aici cei care se programeaza in prealabil beneficiaza de o reducere de 50 de lei. Cum nu-mi place tiganeala, n-am zis nimic, am zis sa nu incepem cu stangul si am platit cei 200 dupa care am ales fata. Care fata? Una mica de statura, dar nu cred ca e asta un punct de reper, fiindca toate fetele care mi-au fost prezentate nu treceau de 1.60. Numere nu-l retin, oricum era ceva mai putin comun gen Aliona, Arina, Ariana...in fine, cu siguranta ceva nume de scena. In camera lucrurile au mers cam asa: la si 11 minute a venit fata de la dus si practic a inceput toata treaba, la si 39 era gata si am plecat eu la dus. Faceti voi socoteala: mie imi ies 28 de minute pe ceas pentru cei 200 de lei. Tare, nu? Asa ma gandeam si eu, as vrea sa am un business de genul asta. Despre masaj ce sa va spun: cel de relaxare practic inexistent, o frectie cu ulei pe spate care a tinut cam 2/3 din timpul scurt. Cel erotic a fost la fel ca si cel de relaxare, adica practic tot inexistent, singurul lucru de remarcat ar fi finalizarea manuala care a pus punct situatiei destul de ciudate, ca sa nu zic jenante. Note? Nu dau pentru ca nu pot nota asa ceva, cu siguranta nu note de trecere si cu siguranta nu e o experienta de repetat sau de recomandat. Fata in schimb as putea spune ca a fost destul de prietenoasa, atat la inceput cat si la sfarsit, mai putin pe perioada masajului. Probabil la inceput era bucuria ca a prins un fraier, la sfarsit si mai mare bucurie ca a scapat de el intr-un timp atat de scurt. Am mai scris si mai sus, nu-mi place tiganeala. Cand iau tzeapa, o iau ca atare, cu pieptu-n fata si aia e. Nu ma apuc niciodata sa fac scandal. Mai ales in chestiuni de genul asta. Insa ce pot face este sa va impartasesc experienta mea, macar sa nu si-o ia si altul asa ca mine. Poate e o situatie izolata, asta n-am cum sa stiu. Dar asta a fost mica mea aventura la acest minunat salon! Nu, nu esti singurul. Daca te uiti pe forum, vei vedea ca mai toti au fost nemultumiti si s-au declarat tepuiti. De aspectul fetelor nu se poate discuta ; e in fuctie de gust dar de restul....200 lei pentru 30 min de "NIMIC"? Acest salon ramane de evitat, asa cum am spus si eu acum ceva vreme. Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Din punctul meu de vedere o mare tzeapa! Am aterizat si eu la acest salon intr-o seara. Programare la telefon cu 20 min inainte. Odata ajuns acolo, prima surpriza: mi s-au cerut 200 de lei cu toate ca, din ce-am citit pe aici cei care se programeaza in prealabil beneficiaza de o reducere de 50 de lei. Cum nu-mi place tiganeala, n-am zis nimic, am zis sa nu incepem cu stangul si am platit cei 200 dupa care am ales fata. Care fata? Una mica de statura, dar nu cred ca e asta un punct de reper, fiindca toate fetele care mi-au fost prezentate nu treceau de 1.60. Numere nu-l retin, oricum era ceva mai putin comun gen Aliona, Arina, Ariana...in fine, cu siguranta ceva nume de scena. In camera lucrurile au mers cam asa: la si 11 minute a venit fata de la dus si practic a inceput toata treaba, la si 39 era gata si am plecat eu la dus. Faceti voi socoteala: mie imi ies 28 de minute pe ceas pentru cei 200 de lei. Tare, nu? Asa ma gandeam si eu, as vrea sa am un business de genul asta. Despre masaj ce sa va spun: cel de relaxare practic inexistent, o frectie cu ulei pe spate care a tinut cam 2/3 din timpul scurt. Cel erotic a fost la fel ca si cel de relaxare, adica practic tot inexistent, singurul lucru de remarcat ar fi finalizarea manuala care a pus punct situatiei destul de ciudate, ca sa nu zic jenante. Note? Nu dau pentru ca nu pot nota asa ceva, cu siguranta nu note de trecere si cu siguranta nu e o experienta de repetat sau de recomandat. Fata in schimb as putea spune ca a fost destul de prietenoasa, atat la inceput cat si la sfarsit, mai putin pe perioada masajului. Probabil la inceput era bucuria ca a prins un fraier, la sfarsit si mai mare bucurie ca a scapat de el intr-un timp atat de scurt. Am mai scris si mai sus, nu-mi place tiganeala. Cand iau tzeapa, o iau ca atare, cu pieptu-n fata si aia e. Nu ma apuc niciodata sa fac scandal. Mai ales in chestiuni de genul asta. Insa ce pot face este sa va impartasesc experienta mea, macar sa nu si-o ia si altul asa ca mine. Poate e o situatie izolata, asta n-am cum sa stiu. Dar asta a fost mica mea aventura la acest minunat salon! Draga Sanducul In urma celor relatate de tine am avut o sedinta si, in proportie de 99% credem ca am identificat exact ziua si ora la care ai fost precum si cine este in spatele acestui cont. Aterizarea din acea seara nu a fost una intamplatoare. Esti un client cu ceva vechime la noi si stim ca ai intrat cu mai multe fete. Pacate ca pana acum doar "tepele se iau in fata" cum spui tu...dar experintele placute care te-au facut sa revii...nu ai vrut sa le scoti ...in fata. Vizitele tale de pana acum au fost in majoritatea cazurilor pe ziua si la pretul de 150 RON. De la ultima ta vizita si pana acum am stabilit ca tariful de 150 RON sa se pastreze pana in orele 20:00 Dupa care tariful este de 200 RON. Daca acest detaliu a scapat din discutia telefonica, in momentul in care ai ajuns in receptie si ai spus ca tu stiai ca tariful este de 150, ti s-au incasat CHIAR 150. NU 200. Tocmai pentru ca esti client fidel si stiam despre tine ca nu ne mai vizitasesi din momentul acestei schimbari. La fel am facut si in alte cazuri in care clientii fideli au venit direct si nu stiau de modificare. Dar majoritatea clientilor nu s-au tiganit si nu au insistat pe tema pretului si au inteles ca ceea ce platesc este de fapt respectul pe care si-l ofera. Tocmai pentru ca in acest domeniu exista un contact psihic si mai ales fizic foarte intim cu o fata....si cei care se respecta nu doresc sa fie atinsi de fete ieftine. Si cel putin din punct de vedere al calitatii fetelor (fizic, intelectual, atitudine) chiar stam bine. (Aceasta chiar a fost o lauda. Dar stim pe ce ne bazam) Fata cu care ai intrat este Ariana. Si nu stim cum te-a facut ea sa pierzi notiunea timpului dar din camera ai iesit mai devreme fix cu 10 minute. Este un detaliu pentru care noua ca si conducere ne este greu sa il interpretam pentru ca asa cum un client poate depasi cu 10 minute timpul alocat si nu ne deranjeaza...la fel poate iesi mai devreme cu 10 minute. Zoritul clientilor la care faci aluzie este fix opusul politicii noastre care se bazeaza pe clienti fideli care vin des si stau foarte mult. Despre modul in care Ariana ti-a efectuat masajul putem spune ca am laut aminte detaliile comunicate si vom fii atenti la feedback-urile viitoare. Pana acum Ariana are ceva vechime si este foarte cautata. Si nu o spunem doar de forma pentru ca daca ceea ce ar face in privat ar fii o bataie de joc clientii ar evita-o si in final nu ar mai face parte din echipa de atata vreme pentru ca nu este eficinet pentru niciuna din parti. In continuare ramanem deschisi parerilor si feedback-urilor echidistante pentru ca, asa cum am mai spus-o si ati constatat, luam in considerare parerile si sugestiile. In final nu putem incheia fara a saluta remarca "prietenului" nostru String care nu rateaza nicio ocazie sa nu spuna ceva negativ. Desi am sesizat de ceva vreme ca a descoperit un loc perfect pe gustul sau inca de la prima vizita. Si unde la plecare a fost rugat insistent (la fel ca toti ceilalti vizitatori dealtfel) sa scrie de bine si doar de bine. Ups...n am vrut sa spunem asta:) Link spre comentariu
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Fratilor, sunt socat! Aceeasi experienta, la indigo am trait-o si eu. Mare mirare sa nu faca referire chiar la mine managerul salonului cand zice ca a identificat persoana. Doar ca eu am platit 150 nu 200. Pt ca asta este tariful de un car de ani....anyway ce spune colegul "sanducul" este perfect adevarat. Calitatea acestui salon a scazut considerabil (eu fiind client de pe vremea cand activau in Lamaitei). Si nu, nu ma intorc pt ca-mi plac serviciile neaparat ci pt ca e o varianta facila la ore tarzii cand nu prea gasesti saloane deschise. Oricum nu vin f des, dar suficient incat sa pot caracteriza dinamica salonului. Dinamica in continua scadere. Fete tzepare chitite sa jumuleasca de bani clientul, cu atitudine neorientata deloc proclient, fara sa respecte deloc timpul alocat masajului. Minciuna e la ea acasa, in sensul ca la tel iti zic ca sunt 5 fete si cand ajungi gasesti maxim 2 si alea fara chef de treaba.Oricum ca sa nu mai lungim vorba este un salon de 2 bani...si o zice unul care are ceva vechime in domeniu.Spre deosebire de colegul eu o sa revin. Dar nu confundati lucrurile. Nu revin pt ca s dat pe spate de ceea ce se-ntampla acolo ci ca sa spun si altora ca ceea ce se petrece nu e ok. Cand nu e ok. Odata la 2-3 luni cred ca e suficient, nu? Asta ca sa nu ma etichetati drept "fidel"... 2 Link spre comentariu
string Reputație: 53 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Draga Sanducul In urma celor relatate de tine am avut o sedinta si, in proportie de 99% credem ca am identificat exact ziua si ora la care ai fost precum si cine este in spatele acestui cont. Aterizarea din acea seara nu a fost una intamplatoare. Esti un client cu ceva vechime la noi si stim ca ai intrat cu mai multe fete. Pacate ca pana acum doar "tepele se iau in fata" cum spui tu...dar experintele placute care te-au facut sa revii...nu ai vrut sa le scoti ...in fata. Vizitele tale de pana acum au fost in majoritatea cazurilor pe ziua si la pretul de 150 RON. De la ultima ta vizita si pana acum am stabilit ca tariful de 150 RON sa se pastreze pana in orele 20:00 Dupa care tariful este de 200 RON. Daca acest detaliu a scapat din discutia telefonica, in momentul in care ai ajuns in receptie si ai spus ca tu stiai ca tariful este de 150, ti s-au incasat CHIAR 150. NU 200. Tocmai pentru ca esti client fidel si stiam despre tine ca nu ne mai vizitasesi din momentul acestei schimbari. La fel am facut si in alte cazuri in care clientii fideli au venit direct si nu stiau de modificare. Dar majoritatea clientilor nu s-au tiganit si nu au insistat pe tema pretului si au inteles ca ceea ce platesc este de fapt respectul pe care si-l ofera. Tocmai pentru ca in acest domeniu exista un contact psihic si mai ales fizic foarte intim cu o fata....si cei care se respecta nu doresc sa fie atinsi de fete ieftine. Si cel putin din punct de vedere al calitatii fetelor (fizic, intelectual, atitudine) chiar stam bine. (Aceasta chiar a fost o lauda. Dar stim pe ce ne bazam) Fata cu care ai intrat este Ariana. Si nu stim cum te-a facut ea sa pierzi notiunea timpului dar din camera ai iesit mai devreme fix cu 10 minute. Este un detaliu pentru care noua ca si conducere ne este greu sa il interpretam pentru ca asa cum un client poate depasi cu 10 minute timpul alocat si nu ne deranjeaza...la fel poate iesi mai devreme cu 10 minute. Zoritul clientilor la care faci aluzie este fix opusul politicii noastre care se bazeaza pe clienti fideli care vin des si stau foarte mult. Despre modul in care Ariana ti-a efectuat masajul putem spune ca am laut aminte detaliile comunicate si vom fii atenti la feedback-urile viitoare. Pana acum Ariana are ceva vechime si este foarte cautata. Si nu o spunem doar de forma pentru ca daca ceea ce ar face in privat ar fii o bataie de joc clientii ar evita-o si in final nu ar mai face parte din echipa de atata vreme pentru ca nu este eficinet pentru niciuna din parti. In continuare ramanem deschisi parerilor si feedback-urilor echidistante pentru ca, asa cum am mai spus-o si ati constatat, luam in considerare parerile si sugestiile. In final nu putem incheia fara a saluta remarca "prietenului" nostru String care nu rateaza nicio ocazie sa nu spuna ceva negativ. Desi am sesizat de ceva vreme ca a descoperit un loc perfect pe gustul sau inca de la prima vizita. Si unde la plecare a fost rugat insistent (la fel ca toti ceilalti vizitatori dealtfel) sa scrie de bine si doar de bine. Ups...n am vrut sa spunem asta:) Tupeu maxim, tiganesc ! Nu stiu cine sta sa scrie raspunsurile astea imbecile(dar cred ca e patronul). Voi in loc sa rezolvati problemele pe care clientii le semnaleaza, stati sa va contrati (ziceti voi intr-un mod ironic) cu noi. Recenziile pt salonul vostru de cacat sunt in majoritatea lor, negative. Da, am intalnit si saloane unde de prima data mi-a placut si unde am ramas client oarecum fidel. Da, exista si asemenea locuri. Am postat despre si am lasat un review pozitiv, asta asa cum e normal. Nu stau sa caut defectele unui salon. Postez despre ele doar atunci cand intrec limita a bunului simt. Mentalitatea voastra porneste de la ALA care conduce "bodega". A ramas neschimbata de ani de zile. Fetele s-au mai schimbat dar atitudinea de japca tiganeasca, NU...deci problema e de la conducere si nu de la fete. Fetele pot fi educate, instruite. Nu exista salon care sa nu faca asta. Daca fetele voastre sunt puse pe japca si chiar SUNT (hai sa terminam in 30 min cu o laba trista), asta inseamna ca patronul e de vina; el le invata asa. Si ca sa inchei pe intelesul vostru : "Hai, sictir !" Link spre comentariu
sanducul Reputație: 60 Postat Septembrie 19, 2017 Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Draga conducere a salonului de masaj, va pot spune ca nu ati identificat persoana si nu sta nimeni in spatele niciunui cont cu intentia sa va faca reclama negativa sau mai stiu eu ce. Nu sunt client fidel si a fost prima data cand v-am calcat pragul. Am platit 200 de lei, nu 150, pentru ca atat mi s-a cerut. Nici nu cred ca m-am legat prea mult de chestia asta, pana la urma atata timp cat nu mi s-a spus la telefon una si la salon alta, nu e nici vreo mare problema. Insa marea problema este calitatea masajului si timpul petrecut in camera, unde pot sa va spun cu mana pe inima ca n-am exagerat absolut cu nimic. Nici in ceea ce priveste cele 28 de minute pe ceas. Care au fost PE CEAS! Adica sub juma de ora, daca ma intelegeti. Am fost pana acum per total de maxim 10 ori la masaj erotic, asta pe parcurstul a poate 10 ani de zile. Spun asta pentru a va face o idee cat de des frecventez chestii de genul asta. Insa ce pot sa va spun este ca masajul primit se incadreaza cu siguranta in top 3 cele mai proaste. Da, recunosc, au fost si mai rele, dar au fost mult mai multe bune. Pot sa va spun ca am avut parte de masaj muuuult mai bun intr-un oras de provincie unde nici nu te-ai astepta sa existe salon de masaj erotic. In incheiere v-as da un sfat, care probabil nu valoreaza mai nimic pentru voi: in loc sa incercati sa-l identificati pe cel care v-a scris o recenzie negativa, poate mai bine ar fi sa incercati sa-i gasiti pe cei care se fac vinovati de clienti nemultumiti in cadrul salonului pe care il administrati. Eu unul nu urmaresc sa va fac vreun rau, am relatat doar cum s-a desfasurat vizita mea iar cei care citesc pot sa traga singuri concluziile. 1 Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Dragii nostrii, De-a lungul timpului, fetele se schimba, salonul ramane. Tocmai de aceea cel mai important este feedback-ul vostru. Nu am ezitat niciodata sa dam afara vre-o fata care a primit feedback-uri negative si nu a dorit sa isi corecteze atitudinea. Foarte punctual, "raducul" a mentionat un nume, Am spus ca il vom avea in vizor. Dar este important si ce sesizam in practica. A fost mentionata o fata care este cautata si cu care multi clienti stau cate 2 3 ore. Ceea ce vrem sa spunem este ca ne-ar ajuta aici pe forum niste feedback-uri facute in mod constant. Daca cineva este client vechi dar isi aduce aminte dupa ani de zile sa ne dea un feedback, si acela la modul general, cum ca a scazut calitatea in timp....pentru noi conducerea este o informatie care nu ne ajuta foarte mult. Am fi fost curiosi sa stim si cand a fost bine, cand a fost mai putin bine, cu ce fete, cum au evoluat ele in timp si alte detalii care ar ajuta foarte mult sa fie evitata o experienta nefericita. Avem email, avem telefon unde se poate solicita o discutie cu cineva din conducere, si ori de cate ori cineva ne-a spus un detaliu, sugestie sau a avut vre-o nemultumire am raspuns si am luat masuri. Si asa vom face in continuare. Link spre comentariu
legionarul Reputație: 534 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Vorbiti prostiiLa mine a durat 35 minute cu tot cu o tigara inainte in receptie ai ambele dusuri. Can am spus ca nu e ok mi s-a spus ca nu am cronometrat eu bine. Asa ca ce feedbackuri sa mai trimit. Erau 2 fete, Ariana si o bruneta, un fel de sefa pe la voi, care a si luat banii.Parerea mea e ca va bagat ceva in toate feedbackurile noastre. Care, apropo nu sunt deloc putine. Si in atatia ani de feedbackuri ce ati schimbat voi? Poate prosoapele... 2 Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Vorbiti prostiiLa mine a durat 35 minute cu tot cu o tigara inainte in receptie ai ambele dusuri. Can am spus ca nu e ok mi s-a spus ca nu am cronometrat eu bine. Asa ca ce feedbackuri sa mai trimit. Erau 2 fete, Ariana si o bruneta, un fel de sefa pe la voi, care a si luat banii.Parerea mea e ca va bagat ceva in toate feedbackurile noastre. Care, apropo nu sunt deloc putine. Si in atatia ani de feedbackuri ce ati schimbat voi? Poate prosoapele...Fix acesta este feedback ul pe care il asteptam si care ne ajuta.Avem un nume si avem situatia exacta. Vom lua masuri in ceea ce o priveste pe Ariana.Si la fel, ne-ar ajuta feedback-urile viitoare in ceea ce o priveste, si nu numai. Pentru ca acei ani de feedback-uri nu se refera la Ariana si noi nu am schimbat nimic. Multumim si te rugam sa ne ti la curent. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Draga Sanducul In urma celor relatate de tine am avut o sedinta si, in proportie de 99% credem ca am identificat exact ziua si ora la care ai fost precum si cine este in spatele acestui cont. Aterizarea din acea seara nu a fost una intamplatoare. Esti un client cu ceva vechime la noi si stim ca ai intrat cu mai multe fete. Pacate ca pana acum doar "tepele se iau in fata" cum spui tu...dar experintele placute care te-au facut sa revii...nu ai vrut sa le scoti ...in fata. Vizitele tale de pana acum au fost in majoritatea cazurilor pe ziua si la pretul de 150 RON. De la ultima ta vizita si pana acum am stabilit ca tariful de 150 RON sa se pastreze pana in orele 20:00 Dupa care tariful este de 200 RON. Daca acest detaliu a scapat din discutia telefonica, in momentul in care ai ajuns in receptie si ai spus ca tu stiai ca tariful este de 150, ti s-au incasat CHIAR 150. NU 200. Tocmai pentru ca esti client fidel si stiam despre tine ca nu ne mai vizitasesi din momentul acestei schimbari. La fel am facut si in alte cazuri in care clientii fideli au venit direct si nu stiau de modificare. Dar majoritatea clientilor nu s-au tiganit si nu au insistat pe tema pretului si au inteles ca ceea ce platesc este de fapt respectul pe care si-l ofera. Tocmai pentru ca in acest domeniu exista un contact psihic si mai ales fizic foarte intim cu o fata....si cei care se respecta nu doresc sa fie atinsi de fete ieftine. Si cel putin din punct de vedere al calitatii fetelor (fizic, intelectual, atitudine) chiar stam bine. (Aceasta chiar a fost o lauda. Dar stim pe ce ne bazam) Fata cu care ai intrat este Ariana. Si nu stim cum te-a facut ea sa pierzi notiunea timpului dar din camera ai iesit mai devreme fix cu 10 minute. Este un detaliu pentru care noua ca si conducere ne este greu sa il interpretam pentru ca asa cum un client poate depasi cu 10 minute timpul alocat si nu ne deranjeaza...la fel poate iesi mai devreme cu 10 minute. Zoritul clientilor la care faci aluzie este fix opusul politicii noastre care se bazeaza pe clienti fideli care vin des si stau foarte mult. Despre modul in care Ariana ti-a efectuat masajul putem spune ca am laut aminte detaliile comunicate si vom fii atenti la feedback-urile viitoare. Pana acum Ariana are ceva vechime si este foarte cautata. Si nu o spunem doar de forma pentru ca daca ceea ce ar face in privat ar fii o bataie de joc clientii ar evita-o si in final nu ar mai face parte din echipa de atata vreme pentru ca nu este eficinet pentru niciuna din parti. In continuare ramanem deschisi parerilor si feedback-urilor echidistante pentru ca, asa cum am mai spus-o si ati constatat, luam in considerare parerile si sugestiile. In final nu putem incheia fara a saluta remarca "prietenului" nostru String care nu rateaza nicio ocazie sa nu spuna ceva negativ. Desi am sesizat de ceva vreme ca a descoperit un loc perfect pe gustul sau inca de la prima vizita. Si unde la plecare a fost rugat insistent (la fel ca toti ceilalti vizitatori dealtfel) sa scrie de bine si doar de bine. Ups...n am vrut sa spunem asta:) Cea mai penibila replica, pe care ai dat-o vreodata. Nici un raspuns de la vreun centru de relatii clienti nu mai are tonul asta, in ziua de azi. Mai schimba placa. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum