Sari la conținut

Secret Massage

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI

Incepand de astazi va invitam sa incercati un nou concept care imbina aroma unui vin fin si savoarea imaginatiei unui model cu caracter

cu pasiunea unui masaj erotic incitant. 

Natasha Secret Lounge

Oferta Natasha Secret Lounge

Secret Lounge

O discutie incitanta  in care poti impartasi cele mai ascunse fantezii erotice alaturi de modelul ales.

Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei.

Pret: 150 RON

Topless Lunge

O discutie incitanta  in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale vor face ca modelul ales sa renunte la accesorii pentru a o putea admira topless.

Pret: 200 RON

Orgasm Lounge

O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care si le va atinge sub privirile tale pana cand va ajunge pe culmile placerii.

Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din partea casei.

Pret: 250 RON

Erotic  Lounge Massage

O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care nu va rezista sa nu le atinga sub privirile tale pana gand va ajunge la orgasm.

Si, pentru ca esti la fel de excitat, te vei putea retrage in privat alaturi de model pentru ca aceasta sa iti ofere satisfactia unui masaj erotic pana la finalizare. 

Pret: 400 RON

post-86370-0-65714500-1476407354_thumb.jpg
post-86370-0-89521400-1476407312_thumb.jpg
post-86370-0-71675300-1476407334_thumb.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau

Erotic  Lounge Massage

O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care nu va rezista sa nu le atinga sub privirile tale pana gand va ajunge la orgasm.

Si, pentru ca esti la fel de excitat, te vei putea retrage in privat alaturi de model pentru ca aceasta sa iti ofere satisfactia unui masaj erotic pana la finalizare. 

Toate serviciile de pana acum au ramas perfect valabile.

Acestea doar se adauga serviciilor de masaj si la fel ca si ele sunt exprimate in RON/ora.

Hai că acu' nu mai pricep io. Adică discuție + vin + lăbăreala fetii (până la orgasm) + duș + masaj + duș de plecare = o oră sau durează pân' se termină și costă 400 x Nr. de ore petrecute? Nu de alta, da' la unele ie multă muncă numa' pân' la orgasm, de restu nici nu mai vorbim.   

Link spre comentariu

Lista completa a serviciilor oferite este urmatoarea:

Oferta Natasha Secret Massage

Masaj erotic  1 Fata      1H     200 RON

Masaj erotic  2 Fete       1H     350 RON

Masaj erotic  3 Fete       1H     500 RON

Masaj cuplu 1 Fata:     1H     300 RON

Masaj cuplu 2 Fete:      1H     400 RON

Extraoptiuni:

Masaj Secret:

- masaj standard+show cu vibratorul 1 Fata                 1H     300 RON

Masaj Premium:

-masaj standard+show cu vibratorul+striptease+frisca 1 Fata  1H     350 RON

Masaj Gold:

-masaj standard+show erotic+striptease 2Fete   1H     450 RON

Masaj VIP:

-masaj standard+striptease+show erotic+show cu vibratorul+frisca+1Vodka Gratis  2Fete   1,5H 750 RON

Secret Lounge

-  O discutie incitanta  in care poti impartasi cele mai ascunse fantezii erotice alaturi de modelul ales.

Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei.

Pret: 150 RON/  

Durata: 1 ora

Topless Lunge

-  O discutie incitanta  in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale vor face ca modelul ales sa renunte la accesorii pentru a o putea admira topless.

Orgasm Lounge

- O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care si le va atinge sub privirile tale pana cand va ajunge la orgasm.

Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din partea casei.

Erotic  Lounge Massage

- O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care nu va rezista sa nu le atinga sub privirile tale pana gand va ajunge la orgasm. Si, pentru ca esti la fel de excitat, te vei putea retrage in privat alaturi de model pentru ca aceasta sa iti ofere satisfactia unui masaj erotic pana la finalizare. 

Durata: 2 ore (1 ora lounge+1 ora masaj) 

post-86370-0-64497200-1476667490_thumb.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:everywhere

Lista completa a serviciilor oferite este urmatoarea:

Oferta Natasha Secret Massage

Masaj erotic  1 Fata      1H     200 RON

Masaj erotic  2 Fete       1H     350 RON

Masaj erotic  3 Fete       1H     500 RON

Masaj cuplu 1 Fata:     1H     300 RON

Masaj cuplu 2 Fete:      1H     400 RON

Extraoptiuni:

Masaj Secret:

- masaj standard+show cu vibratorul 1 Fata                 1H     300 RON

Masaj Premium:

-masaj standard+show cu vibratorul+striptease+frisca 1 Fata  1H     350 RON

Masaj Gold:

-masaj standard+show erotic+striptease 2Fete   1H     450 RON

Masaj VIP:

-masaj standard+striptease+show erotic+show cu vibratorul+frisca+1Vodka Gratis  2Fete   1,5H 750 RON

Secret Lounge

-  O discutie incitanta  in care poti impartasi cele mai ascunse fantezii erotice alaturi de modelul ales.

Pret: 150 RON/  

Topless Lunge

-  O discutie incitanta  in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale vor face ca modelul ales sa renunte la accesorii pentru a o putea admira topless.

Orgasm Lounge

- O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care si le va atinge sub privirile tale pana cand va ajunge la orgasm.

Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din partea casei.

Erotic  Lounge Massage

- O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care nu va rezista sa nu le atinga sub privirile tale pana gand va ajunge la orgasm. Si, pentru ca esti la fel de excitat, te vei putea retrage in privat alaturi de model pentru ca aceasta sa iti ofere satisfactia unui masaj erotic pana la finalizare. 

Durata: 2 ore (1 ora lounge+1 ora masaj) 

la varianta orgasm lounge        exista si masaj din partea fetei ?sau ea se mangaie si  clientul priveste ?sau ambele ? fiti mai expliciti.....

Link spre comentariu

Incepand de astazi va invitam sa incercati un nou concept care imbina aroma unui vin fin si savoarea imaginatiei unui model cu caracter

cu pasiunea unui masaj erotic incitant. 

Natasha Secret Lounge

Secret Lounge

O discutie incitanta  in care poti impartasi cele mai ascunse fantezii erotice alaturi de modelul ales.

Pret: 150 RON

Topless Lunge

O discutie incitanta  in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale vor face ca modelul ales sa renunte la accesorii pentru a o putea admira topless.

Orgasm Lounge

O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care si le va atinge sub privirile tale pana cand va ajunge pe culmile placerii.

Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din partea casei.

Erotic  Lounge Massage

de ce nu postati poze cu fetele din salon, adica poze cu numele fetei, ca sa intelegem clar la ce fata preferam sa ne programam ?  poze actuale, neretusate !

Link spre comentariu

Just for teasing - Natasha Secret Lounge

Salut.

M-am hotarat sa fac si eu o postare pt ca vad ca sunt cativa membrii care bat un pic campii pe aici.

Sunt un client mai vechi al salonului, deci am fost si cand se afla pe Lamaitei.

In ultima luna jumate, cred ca am fost de 5 sau 6 ori in noua locatie de pe strada Elev Stefan Stefanescu.

Locatia este foaret curata, camerele sunt ok si au o atmosfera intima, misterioasa (am fost in doua camere Ruseasca si Japoneza).

Mi-am facut programare telefonica de fiecare data si am fost primit de fiecare data foarte placut, de 3 - 4 domnisoare dragute, glumete.

La ultimele 3 vizite am avut surpriza sa gasesc mereu cate o fata noua... tanara si draguta.

Am platit 150 lei pt o ora (vreau sa precizez ca niciodata nu am fost grabit) ora in care am primit si masaj de relaxare dar si masaj erotic adevarat, facut cu senzualitate ... deci f excitant.

Am fost trims la dus de fiecare data si fetele au facut dus (pt mine unul igiena este f importanta).

In camera am fost intrebat mereu daca vreau sa beau ceva... alcool, apa, cola, etc.

Eu unul m-am simtit foarte bine de fiecare data si o sa revin cu placere !!!

Mai am de testat 2 fete noi Alice si Sara ... abia astept ...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

de ce nu postati poze cu fetele din salon, adica poze cu numele fetei, ca sa intelegem clar la ce fata preferam sa ne programam ?  poze actuale, neretusate !

Corect! ar trebui sa posteze poze actuale pe site , cu fete disponibile si nume, actualizare aproape "real_time", sa aduca ora de masaj erotic la 150 ron, intr-un cuvant sa incerce sa "plagieze" Amazonia, sa se adreseze in  primul rand doritorilor de masaj erotic, "altceva"-ul si optiunile  sa treaca in fundal. Daca nu ies in castig, raportat la ce presteaza acum , sa zicem dupa 6-9 luni, sa revina . 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Toate serviciile de pana acum au ramas perfect valabile.

Acestea doar se adauga serviciilor de masaj si la fel ca si ele sunt exprimate in RON/ora.

:bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow

Mulțumesc mult ca nu sunt exprimate in EURO

Link spre comentariu

Salut.

M-am hotarat sa fac si eu o postare pt ca vad ca sunt cativa membrii care bat un pic campii pe aici.

Sunt un client mai vechi al salonului, deci am fost si cand se afla pe Lamaitei.

In ultima luna jumate, cred ca am fost de 5 sau 6 ori in noua locatie de pe strada Elev Stefan Stefanescu.

Locatia este foaret curata, camerele sunt ok si au o atmosfera intima, misterioasa (am fost in doua camere Ruseasca si Japoneza).

Mi-am facut programare telefonica de fiecare data si am fost primit de fiecare data foarte placut, de 3 - 4 domnisoare dragute, glumete.

La ultimele 3 vizite am avut surpriza sa gasesc mereu cate o fata noua... tanara si draguta.

Am platit 150 lei pt o ora (vreau sa precizez ca niciodata nu am fost grabit) ora in care am primit si masaj de relaxare dar si masaj erotic adevarat, facut cu senzualitate ... deci f excitant.

Am fost trims la dus de fiecare data si fetele au facut dus (pt mine unul igiena este f importanta).

In camera am fost intrebat mereu daca vreau sa beau ceva... alcool, apa, cola, etc.

Eu unul m-am simtit foarte bine de fiecare data si o sa revin cu placere !!!

Mai am de testat 2 fete noi Alice si Sara ... abia astept ...

Ai scris totul însa cel mai important nu.

Ce fel de finalizare? în laba sau oral ?

Link spre comentariu
Natasha Secret Massage multumeste tuturor celor care ne-au vizitat in anul care a trecut.

Va dorim sa aveti un an plin de experiente erotice placute, la realizarea carora sa contribuim din plin.

Pentru a trece in revista datele importante din acest an, va invitam sa rasfoiti un calendar rafinat: Erotic Shadows 2017

post-86370-0-52618900-1484005833_thumb.jpg

Link spre comentariu

Prima vizita in noua locatia si numai de bine. Noua locatia putin cam sumbra din exterior dar mult mai ok in interior decat ceva veche. Singurul minus ar fi baia comuna pe hol pentru toate camerele.

Am ajuns la ora programata unde am gasit 3 domnisoare. Toate dragute si cu zambetul pe buze facand alegerea dificila. Fiind un fan al blondelor am ales sa intru cu Isa. Fetele m-au cam pierdut cu noua lista de optiuni si am ales masajul clasic. Isa, o blonda inalta cu sani micuti, dar placuta si vorbareata. Masaj de relaxare bun si fara graba. Stie sa se faca placuta si sa se muleze pe client. Masaj erotic bun, folosind toate atuurile domnisoare si cu o priveliste minunata la finalizare.

Aspect fizic: 9

Masaj relaxare: 8

Masaj erotic: 9+

Halat: 150 lei.

Daca si celelalte fete sunt la fel de atente merita cu siguranta revenit.

• Like 1
Link spre comentariu

Prima vizita in noua locatia si numai de bine. Noua locatia putin cam sumbra din exterior dar mult mai ok in interior decat ceva veche. Singurul minus ar fi baia comuna pe hol pentru toate camerele.

Am ajuns la ora programata unde am gasit 3 domnisoare. Toate dragute si cu zambetul pe buze facand alegerea dificila. Fiind un fan al blondelor am ales sa intru cu Isa. Fetele m-au cam pierdut cu noua lista de optiuni si am ales masajul clasic. Isa, o blonda inalta cu sani micuti, dar placuta si vorbareata. Masaj de relaxare bun si fara graba. Stie sa se faca placuta si sa se muleze pe client. Masaj erotic bun, folosind toate atuurile domnisoare si cu o priveliste minunata la finalizare.

Aspect fizic: 9

Masaj relaxare: 8

Masaj erotic: 9+

Halat: 150 lei.

Daca si celelalte fete sunt la fel de atente merita cu siguranta revenit.

A existat GFE? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...