natashasecretclub Reputație: 318 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Incepand de astazi va invitam sa incercati un nou concept care imbina aroma unui vin fin si savoarea imaginatiei unui model cu caractercu pasiunea unui masaj erotic incitant. Natasha Secret Lounge Oferta Natasha Secret Lounge Secret Lounge O discutie incitanta in care poti impartasi cele mai ascunse fantezii erotice alaturi de modelul ales. Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei. Pret: 150 RON Topless Lunge O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale vor face ca modelul ales sa renunte la accesorii pentru a o putea admira topless. Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei. Pret: 200 RON Orgasm Lounge O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care si le va atinge sub privirile tale pana cand va ajunge pe culmile placerii.Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din partea casei.Pret: 250 RON Erotic Lounge Massage O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care nu va rezista sa nu le atinga sub privirile tale pana gand va ajunge la orgasm. Si, pentru ca esti la fel de excitat, te vei putea retrage in privat alaturi de model pentru ca aceasta sa iti ofere satisfactia unui masaj erotic pana la finalizare. Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei.Pret: 400 RON 1 Link spre comentariu
string Reputație: 53 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2016 pe scurt, un "masaj" erotic la voi costa 400 lei un concept "excelent" ! 1 1 Link spre comentariu
dönitz Reputație: 606 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Partajează Postat Octombrie 17, 2016 pe scurt, un "masaj" erotic la voi costa 400 lei un concept "excelent" ! E bine să fii prost? 1 Link spre comentariu
adipopescu7777 Reputație: 10 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Depinde si cat vin iti da ))) Link spre comentariu
adipopescu7777 Reputație: 10 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Ar trebui mai multe detalii ? Ca si timp? Link spre comentariu
earlofcismigiu Reputație: 349 Postat Octombrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Intelegem ca serviciile si preturile vechi nu mai sunt disponibile? - Masaj erotic nud la 150 ron. Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Toate serviciile de pana acum au ramas perfect valabile.Acestea doar se adauga serviciilor de masaj si la fel ca si ele sunt exprimate in RON/ora. Link spre comentariu
dönitz Reputație: 606 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Erotic Lounge Massage O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care nu va rezista sa nu le atinga sub privirile tale pana gand va ajunge la orgasm. Si, pentru ca esti la fel de excitat, te vei putea retrage in privat alaturi de model pentru ca aceasta sa iti ofere satisfactia unui masaj erotic pana la finalizare. Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei.Pret: 400 RON Toate serviciile de pana acum au ramas perfect valabile.Acestea doar se adauga serviciilor de masaj si la fel ca si ele sunt exprimate in RON/ora. Hai că acu' nu mai pricep io. Adică discuție + vin + lăbăreala fetii (până la orgasm) + duș + masaj + duș de plecare = o oră sau durează pân' se termină și costă 400 x Nr. de ore petrecute? Nu de alta, da' la unele ie multă muncă numa' pân' la orgasm, de restu nici nu mai vorbim. Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Lista completa a serviciilor oferite este urmatoarea: Oferta Natasha Secret Massage Masaj erotic 1 Fata 1H 200 RON Masaj erotic 2 Fete 1H 350 RONMasaj erotic 3 Fete 1H 500 RONMasaj cuplu 1 Fata: 1H 300 RONMasaj cuplu 2 Fete: 1H 400 RON Extraoptiuni:Masaj Secret:- masaj standard+show cu vibratorul 1 Fata 1H 300 RONMasaj Premium: -masaj standard+show cu vibratorul+striptease+frisca 1 Fata 1H 350 RONMasaj Gold: -masaj standard+show erotic+striptease 2Fete 1H 450 RONMasaj VIP: -masaj standard+striptease+show erotic+show cu vibratorul+frisca+1Vodka Gratis 2Fete 1,5H 750 RON Oferta Natasha Secret LoungeSecret Lounge- O discutie incitanta in care poti impartasi cele mai ascunse fantezii erotice alaturi de modelul ales. Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei. Pret: 150 RON/ Durata: 1 ora Topless Lunge- O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale vor face ca modelul ales sa renunte la accesorii pentru a o putea admira topless. Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei. Pret: 200 RONDurata: 1 ora Orgasm Lounge- O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care si le va atinge sub privirile tale pana cand va ajunge la orgasm. Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din partea casei.Pret: 250 RONDurata: 1 ora Erotic Lounge Massage- O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care nu va rezista sa nu le atinga sub privirile tale pana gand va ajunge la orgasm. Si, pentru ca esti la fel de excitat, te vei putea retrage in privat alaturi de model pentru ca aceasta sa iti ofere satisfactia unui masaj erotic pana la finalizare. Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei.Pret: 400 RONDurata: 2 ore (1 ora lounge+1 ora masaj) 1 Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Lista completa a serviciilor oferite este urmatoarea: Oferta Natasha Secret Massage Masaj erotic 1 Fata 1H 200 RON Masaj erotic 2 Fete 1H 350 RONMasaj erotic 3 Fete 1H 500 RONMasaj cuplu 1 Fata: 1H 300 RONMasaj cuplu 2 Fete: 1H 400 RON Extraoptiuni:Masaj Secret:- masaj standard+show cu vibratorul 1 Fata 1H 300 RONMasaj Premium: -masaj standard+show cu vibratorul+striptease+frisca 1 Fata 1H 350 RONMasaj Gold: -masaj standard+show erotic+striptease 2Fete 1H 450 RONMasaj VIP: -masaj standard+striptease+show erotic+show cu vibratorul+frisca+1Vodka Gratis 2Fete 1,5H 750 RON Oferta Natasha Secret LoungeSecret Lounge- O discutie incitanta in care poti impartasi cele mai ascunse fantezii erotice alaturi de modelul ales. Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei. Pret: 150 RON/ Durata: 1 ora Topless Lunge- O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale vor face ca modelul ales sa renunte la accesorii pentru a o putea admira topless. Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei. Pret: 200 RONDurata: 1 ora Orgasm Lounge- O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care si le va atinge sub privirile tale pana cand va ajunge la orgasm. Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din partea casei.Pret: 250 RONDurata: 1 ora Erotic Lounge Massage- O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care nu va rezista sa nu le atinga sub privirile tale pana gand va ajunge la orgasm. Si, pentru ca esti la fel de excitat, te vei putea retrage in privat alaturi de model pentru ca aceasta sa iti ofere satisfactia unui masaj erotic pana la finalizare. Atmosfera va fii destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei.Pret: 400 RONDurata: 2 ore (1 ora lounge+1 ora masaj) la varianta orgasm lounge exista si masaj din partea fetei ?sau ea se mangaie si clientul priveste ?sau ambele ? fiti mai expliciti..... Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Incepand de astazi va invitam sa incercati un nou concept care imbina aroma unui vin fin si savoarea imaginatiei unui model cu caractercu pasiunea unui masaj erotic incitant. Natasha Secret Lounge Oferta Natasha Secret Lounge Secret Lounge O discutie incitanta in care poti impartasi cele mai ascunse fantezii erotice alaturi de modelul ales. Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei. Pret: 150 RON Topless Lunge O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale vor face ca modelul ales sa renunte la accesorii pentru a o putea admira topless. Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei. Pret: 200 RON Orgasm Lounge O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care si le va atinge sub privirile tale pana cand va ajunge pe culmile placerii.Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din partea casei.Pret: 250 RON Erotic Lounge Massage O discutie incitanta in care cele mai ascunse fantezii erotice ale tale au facut ca modelul ales sa devina foarte excitat. O vei putea admira cum se dezbraca complet lasand sa iasa la iveala cele mai ascunse si excitate zone pe care nu va rezista sa nu le atinga sub privirile tale pana gand va ajunge la orgasm. Si, pentru ca esti la fel de excitat, te vei putea retrage in privat alaturi de model pentru ca aceasta sa iti ofere satisfactia unui masaj erotic pana la finalizare. Atmosfera va fi destinsa de aroma unui vin bun oferit gratuit din parte casei.Pret: 400 RON de ce nu postati poze cu fetele din salon, adica poze cu numele fetei, ca sa intelegem clar la ce fata preferam sa ne programam ? poze actuale, neretusate ! Link spre comentariu
deeper Reputație: 4 Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Just for teasing - Natasha Secret Lounge Salut.M-am hotarat sa fac si eu o postare pt ca vad ca sunt cativa membrii care bat un pic campii pe aici.Sunt un client mai vechi al salonului, deci am fost si cand se afla pe Lamaitei.In ultima luna jumate, cred ca am fost de 5 sau 6 ori in noua locatie de pe strada Elev Stefan Stefanescu.Locatia este foaret curata, camerele sunt ok si au o atmosfera intima, misterioasa (am fost in doua camere Ruseasca si Japoneza).Mi-am facut programare telefonica de fiecare data si am fost primit de fiecare data foarte placut, de 3 - 4 domnisoare dragute, glumete.La ultimele 3 vizite am avut surpriza sa gasesc mereu cate o fata noua... tanara si draguta.Am platit 150 lei pt o ora (vreau sa precizez ca niciodata nu am fost grabit) ora in care am primit si masaj de relaxare dar si masaj erotic adevarat, facut cu senzualitate ... deci f excitant.Am fost trims la dus de fiecare data si fetele au facut dus (pt mine unul igiena este f importanta).In camera am fost intrebat mereu daca vreau sa beau ceva... alcool, apa, cola, etc.Eu unul m-am simtit foarte bine de fiecare data si o sa revin cu placere !!!Mai am de testat 2 fete noi Alice si Sara ... abia astept ... Link spre comentariu
gicutu41 Reputație: 62 Postat Octombrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2016 de ce nu postati poze cu fetele din salon, adica poze cu numele fetei, ca sa intelegem clar la ce fata preferam sa ne programam ? poze actuale, neretusate !Corect! ar trebui sa posteze poze actuale pe site , cu fete disponibile si nume, actualizare aproape "real_time", sa aduca ora de masaj erotic la 150 ron, intr-un cuvant sa incerce sa "plagieze" Amazonia, sa se adreseze in primul rand doritorilor de masaj erotic, "altceva"-ul si optiunile sa treaca in fundal. Daca nu ies in castig, raportat la ce presteaza acum , sa zicem dupa 6-9 luni, sa revina . 1 1 Link spre comentariu
expertul888 Reputație: 1113 Postat Octombrie 23, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Vrei sa spui ca plagiaza Safary massage ? Link spre comentariu
inspiresex Reputație: -97 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Plagiază pe ponta🹠Link spre comentariu
ser999 Reputație: 92 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Toate serviciile de pana acum au ramas perfect valabile.Acestea doar se adauga serviciilor de masaj si la fel ca si ele sunt exprimate in RON/ora. :bow :bow :bow Mulțumesc mult ca nu sunt exprimate in EURO Link spre comentariu
ser999 Reputație: 92 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Salut.M-am hotarat sa fac si eu o postare pt ca vad ca sunt cativa membrii care bat un pic campii pe aici.Sunt un client mai vechi al salonului, deci am fost si cand se afla pe Lamaitei.In ultima luna jumate, cred ca am fost de 5 sau 6 ori in noua locatie de pe strada Elev Stefan Stefanescu.Locatia este foaret curata, camerele sunt ok si au o atmosfera intima, misterioasa (am fost in doua camere Ruseasca si Japoneza).Mi-am facut programare telefonica de fiecare data si am fost primit de fiecare data foarte placut, de 3 - 4 domnisoare dragute, glumete.La ultimele 3 vizite am avut surpriza sa gasesc mereu cate o fata noua... tanara si draguta.Am platit 150 lei pt o ora (vreau sa precizez ca niciodata nu am fost grabit) ora in care am primit si masaj de relaxare dar si masaj erotic adevarat, facut cu senzualitate ... deci f excitant.Am fost trims la dus de fiecare data si fetele au facut dus (pt mine unul igiena este f importanta).In camera am fost intrebat mereu daca vreau sa beau ceva... alcool, apa, cola, etc.Eu unul m-am simtit foarte bine de fiecare data si o sa revin cu placere !!!Mai am de testat 2 fete noi Alice si Sara ... abia astept ... Ai scris totul însa cel mai important nu.Ce fel de finalizare? în laba sau oral ? Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Ea este Isa: a fucking bad girl Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Natasha Secret Massage multumeste tuturor celor care ne-au vizitat in anul care a trecut. Va dorim sa aveti un an plin de experiente erotice placute, la realizarea carora sa contribuim din plin. Pentru a trece in revista datele importante din acest an, va invitam sa rasfoiti un calendar rafinat: Erotic Shadows 2017 Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Ea este Isa: a fucking bad girl detalii ? Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Noptile geroase devin mult mai interesante cand descoperi formele unei fete sexy si gustul rafina al unei buaturi exclusiviste. Te invitam sa combini taria bauturii oficiale de la Kremlin cu finetea celor mai noi fete de la Natasha Secret Massage. Link spre comentariu
earlofcismigiu Reputație: 349 Postat Ianuarie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Prima vizita in noua locatia si numai de bine. Noua locatia putin cam sumbra din exterior dar mult mai ok in interior decat ceva veche. Singurul minus ar fi baia comuna pe hol pentru toate camerele. Am ajuns la ora programata unde am gasit 3 domnisoare. Toate dragute si cu zambetul pe buze facand alegerea dificila. Fiind un fan al blondelor am ales sa intru cu Isa. Fetele m-au cam pierdut cu noua lista de optiuni si am ales masajul clasic. Isa, o blonda inalta cu sani micuti, dar placuta si vorbareata. Masaj de relaxare bun si fara graba. Stie sa se faca placuta si sa se muleze pe client. Masaj erotic bun, folosind toate atuurile domnisoare si cu o priveliste minunata la finalizare. Locatie: 8.5 (-1 pentru baia comuna)Aspect fizic: 9Masaj relaxare: 8Masaj erotic: 9+ Halat: 150 lei. Daca si celelalte fete sunt la fel de atente merita cu siguranta revenit. 1 Link spre comentariu
string Reputație: 53 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Prima vizita in noua locatia si numai de bine. Noua locatia putin cam sumbra din exterior dar mult mai ok in interior decat ceva veche. Singurul minus ar fi baia comuna pe hol pentru toate camerele. Am ajuns la ora programata unde am gasit 3 domnisoare. Toate dragute si cu zambetul pe buze facand alegerea dificila. Fiind un fan al blondelor am ales sa intru cu Isa. Fetele m-au cam pierdut cu noua lista de optiuni si am ales masajul clasic. Isa, o blonda inalta cu sani micuti, dar placuta si vorbareata. Masaj de relaxare bun si fara graba. Stie sa se faca placuta si sa se muleze pe client. Masaj erotic bun, folosind toate atuurile domnisoare si cu o priveliste minunata la finalizare. Locatie: 8.5 (-1 pentru baia comuna)Aspect fizic: 9Masaj relaxare: 8Masaj erotic: 9+ Halat: 150 lei. Daca si celelalte fete sunt la fel de atente merita cu siguranta revenit. A existat GFE? Link spre comentariu
earlofcismigiu Reputație: 349 Postat Ianuarie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Nu dar nici nu am cautat asta. 1 Link spre comentariu
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum