chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 23, 2020 Mie, astea tinere, imi lasa o impresie de 'incepatoare'. Prefer cele trecute de 40. Parcă altfel ma tratează. Nici eu nu mai am 20(decât în pula)...Legat de vârsta, nu vad nici o problema. E ca la grasa vs slaba, inalta vs miniona, mulatra vs albinoasa... Fiecare cu piticii lui 1
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 Eu am vazut o , nu mi a placut , tie iti place , nici eu nu am 20 , dar sunt cateva tinerele reusite .. daca iti place da i bataie tata ! Lasa te tras in ea :))) sau de ea :))
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 24, 2020 Terminati pestisorilor cu Bya Ioana zici ca e tunsa cu ciobul la scoala de corectie , degeaba isi ia strampisori si se pregateste , e barbat bine de tot .. am facut stanga imprejur si am plecat.. iti si puere cheful daca te duci dupa recenziile pestisorilor si vezi ce iese de dupa usa..Nu inteleg ce tot aveti, peste in sus peste in jos..omul daca are cont nou nu inseamna ca este si peste, la un moment dat si noi am avut cont nou si nu ne convenea daca userii asa zisi credibili ne faceau pesti.... In alta odine de idei, Ioana are postate cateva poze destul de clare unde i se vede fața,parul, corpul,are recenzii scrise unde este specificata varstra, unde sa scris ce servicii ofera,pana unde se poate merge in timpul actiunii....daca nu a fost pe gustul tau de ce ai mai mers la ea....chiar nu te intelegIti spun eu sigur ca Ioana ,la varstra ei da lectii de futai la multe fete tinere si versate care se perinda prin Bv. Parerea mea este ca exagerezi cu cea ce ai spus la adresa ei Peace✌️
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Termina moralistule , ca se vede de la o posta cand cineva chiar posteaza sa faca o recenzie sau altceva , tu avand cont din 2011 ar trebui sa ai ochiul format la asa ceva .. eu pozele sunt vechi prietene , si in plus mereu o vad cum alearga in iegarii si maioasul ei si cu rucsacul in spate ca o albinuta prin cartier .. crede ma ca stiu ce vorbesc .. in fine cui ii place genul asta , sa mearga .. sunt clienti si pt homosexuali si pentru bunicute si pentru transexuali.. deci succesuri 1
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 24, 2020 Ce 2011 vorbesti?? Spune-mi te rog ce ai fumat ca sa stiu sa nu cumpar marfa aia de proasta calitate...
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 In fine 2019 , mergi linistit la Bya , drumul ti e batatorit .. nu o sa iti ca ai fumat , ca ai baut.. doar iti urez sa ai femei ca ea in continuare .. si cu asta inchei discutia cu tine , imi trag concluziile si mi le tin 1
g82s Reputație: 172 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:- Oras:- Autor Postat Septembrie 24, 2020 Termina moralistule , ca se vede de la o posta cand cineva chiar posteaza sa faca o recenzie sau altceva , tu avand cont din 2011 ar trebui sa ai ochiul format la asa ceva .. eu pozele sunt vechi prietene , si in plus mereu o vad cum alearga in iegarii si maioasul ei si cu rucsacul in spate ca o albinuta prin cartier .. crede ma ca stiu ce vorbesc .. in fine cui ii place genul asta , sa mearga .. sunt clienti si pt homosexuali si pentru bunicute si pentru transexuali.. deci succesuriDe ce ar mai avea nevoie de recenzii false de la pesti cand are numai recenzii excelente de la multi utilizatori vechi si grei ai forumului? 1
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Toata lumea are recenzii bune si recenzii rele , eu mi-am expus parerea , eu am fost la ea si m-am intors din usa cand statea pe Camil petrescu la et 1 , deci.. Sper ca ma lasa utilizatorii vechi sa imi spun parerea sau e cenzura la astea mai oldies , grannies?
altadata Reputație: 4458 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Septembrie 24, 2020 Este o chestiune de gusturi...unora le plac tinerelele, alți prefera maturele...ce este asa de greu de inteles?Nu iti place, pleci. Iti place, rămâi.
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 24, 2020 BlizeriAnus, ți-am mai zis... E in funcție de ce te atrage. Suntem construiți diferit. Uite, in asia am observat ca cei de 50 ani trag spre femei de 40 si nu 20. Vorbesc de futaci din Europa care se duc acolo la bulangeala. Unora le place atenția la sateliți. Mie nu. Mie imi place fk, alții... Înțelegi? Pe tine nu te-a atras 'baba' dar cu mine a dat niște futaiuri de ne-au luat toți dracii. Am fost la inka19. Numai nervi am avut! Ma duc la Andreea43 când vreau ceva serios, de tipul ce-i in mana nu-i minciună.Na, fiecare cu gusturile lui...
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Si vreti sa ma convingeti sa stau si eu cu ea , sau ...? Arati bine in poza **spam editat** ..:) O vad aproape zilnic in Coresi, bucurati va de ea ce sa zic?
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Vezi cum te imprietenesti jucand in aceasi echipa cu anotherday?
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 24, 2020 AnotherTime
altadata Reputație: 4458 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Septembrie 24, 2020 Not in this life!ðŸ˜
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 24, 2020 Not in this life!stfu, noob ;)L-am tot adăugat ca prieten si nu vrea. Imi da reject. O sa imi extind jucaria ca sa te adauge automat ca prieten de fiecare data când nu mai suntem pretenari. O sa facem dragoste cu forta, alaltăieri ;)
altadata Reputație: 4458 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Septembrie 24, 2020 stfu, noob ;)L-am tot adăugat ca prieten si nu vrea. Imi da reject. O sa imi extind jucaria ca sa te adauge automat ca prieten de fiecare data când nu mai suntem pretenari. O sa facem dragoste cu forta, alaltăieri ;)Ma fortezi sa te bag la ignore. Ai fi primul de altfel.ðŸ˜ðŸ˜PS: sa nu ma mai punctezi pozitiv de pe contul lui nea Florin, oierul ðŸ˜ðŸ˜
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 24, 2020 N-am nici o treaba cu incuiatul ala... Toate conturile mele sunt cu **spam editat** in denumire :)
cucucugool Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Bai **spam editat**melculo4ever Omul și-a expus părerea lui...e ok...aflam și noi lucruri noi. Nu fi răutăcios :)))) BlizeriAnus, ți-am mai zis... E in funcție de ce te atrage. Suntem construiți diferit. Uite, in asia am observat ca cei de 50 ani trag spre femei de 40 si nu 20. Vorbesc de futaci din Europa care se duc acolo la bulangeala. Unora le place atenția la sateliți. Mie nu. Mie imi place fk, alții... Înțelegi? Pe tine nu te-a atras 'baba' dar cu mine a dat niște futaiuri de ne-au luat toți dracii. Am fost la inka19. Numai nervi am avut! Ma duc la Andreea43 când vreau ceva serios, de tipul ce-i in mana nu-i minciună.Na, fiecare cu gusturile lui...
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 25, 2020 Bai **spam editat**melculo4ever Omul și-a expus părerea lui...e ok...aflam și noi lucruri noi. Nu fi răutăcios :)))) lua-mi-ai cucu, eu n-am voie la o părere?
cucucugool Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 **spam editat**melculo4ever ba da, ai. Dar jignești mereu...vorbești urat...ești un frustrat obosit care nu are viața socială, un cretin Banat de zeci de mii de ori care intr-un final, pentru a fi băgat in seama, s-a “colorat” Ești trist, omule.As vrea sa fii mai bun. Poți? lua-mi-ai cucu, eu n-am voie la o părere?
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 Nu va mai harjoniti , mai bine mergeti baba asta , poate va primeste pe amandoi..
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 25, 2020 **spam editat**melculo4ever ba da, ai. Dar jignești mereu...vorbești urat...ești un frustrat obosit care nu are viața socială, un cretin Banat de zeci de mii de ori care intr-un final, pentru a fi băgat in seama, s-a “colorat” Ești trist, omule.As vrea sa fii mai bun. Poți? eu tot încerc dar nu-mi iese...
cucucugool Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2020 Postat Septembrie 25, 2020 te salut! eu tot încerc dar nu-mi iese...
esential Reputație: -1 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Mereu pe drum Oras:Mereu pe drum Postat Septembrie 25, 2020 Colegii, aveti grija cu doamna. Se pare ca nu prea ii merge treaba in conditiile astea cu stare de urgență. Doamna mai ofera un serviciu: goleste buzunarele. Făcea figuri, am simtit-o din prima ca ceva nu e in regula. Prinsa asupra faptului a inceput cu tot felul de scuze de doi lei. Eu nu m-as risca sa mai calc pe la ea. Are noroc ca nu am timp, altfel nu lăsăm lucrurile asa, asa ca mi-am făcut timp sa va avertizez. Toate bune!Pentru siguranta ta si a portofelului gros, cel mai bine e sa iti lasi lucrurile de valoare in masina. Te duci frumusel cu cascavalul pregatit in buzunar si aia e.. :beex2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum