Sari la conținut

intrebare pentru pisicuts

Postări Recomandate

• Oras:Montreal
  • Oras:Montreal
Postat

incep prin am cere scuze celor cu care am intrat in contact dealungul timpului petrecut pe acest forum( in special lui cassy ,ancuta, legolas guest si altii nu are rost sa ii insir pe toti acum) pt cuvintele urmatoare..........nu imi sta in carater dar atunci cand vad ceva cu care nu sunt de acord nu ma pot abtine

pisicuts poti sa iti iei forumul si sa ti-l bagi in cur ,ca la cat de prost esti nu esti in stare sa legi 2 cuvinte sa dai o explicatie cat de cat plauzibila . te ascunzi in spatele manelelor si pozelor cu inteles pe care numai tu il stii. am o vaga banuiala ca esti protectorul acelei domnite pe topicul careia ai considerat ca am facut abuz de puncte, altfel nu iti inteleg determinarea cu care ai banat pe toata lumea care a comentat negativ despre ea

e usor sa dai cu banul cand nu iti convine ceva pt ca la coeficientul tau de inteligenta nu ai cum sa te comporti altfelsi sa te explici in fata unor intrebari mai incomode

ai cam inceput sa iti tai craca de sub picioare si ai sa vezi ca in curand ai sa cazi..........

arrivederci ............nu te gandi ca imi pare rau,ba chiar mi-ai facut un bine banandu-ma

mai sunt si alte forumuri nu esti singurul pe piata

salutare si spor  ps inca odata imi cer scuze celor cu care am legat aici pe forum

Salut

Daca nici acum dupa ce ai primit explicatii nu ai inteles ca abuzul de puncte de reputatie e pedepsit nu mai exista nici un motiv sa ramai alalturi de noi.

• Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:bucuresti
Postat

Hm! Am baut niste tzuici in seara asta si cu toate ca alcoolul dezinhiba si indeamna la lupta,reusesc sa ma abtin sa scriu acum ce vreau sa spun cu multa adrdoare,de multa vreme. Dar nu reusesc sa ma abtin si nici nu vreau sa ma abtin din a intreba conducerea forumului 3 lucruri la care tin sa mi se raspunda.

1. Se mai considera UP cand o fata isi tot pune poze in mod repetat,exagerat si abuziv?

2. Se mai cosidera Up cand o fata tot posteaza in pagina ei anunturi ridicole?

3. Si daca se considera UP aceste lucruri sus mentionate,se penalizeaza sau intra in sfera normalului si legalului?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Hm! Am baut niste tzuici in seara asta si cu toate ca alcoolul dezinhiba si indeamna la lupta,reusesc sa ma abtin sa scriu acum ce vreau sa spun cu multa adrdoare,de multa vreme. Dar nu reusesc sa ma abtin si nici nu vreau sa ma abtin din a intreba conducerea forumului 3 lucruri la care tin sa mi se raspunda.

1. Se mai considera UP cand o fata isi tot pune poze in mod repetat,exagerat si abuziv?

2. Se mai cosidera Up cand o fata tot posteaza in pagina ei anunturi ridicole?

3. Si daca se considera UP aceste lucruri sus mentionate,se penalizeaza sau intra in sfera normalului si legalului?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

salut skydiver

Iti cunoastem antipatia pentru Lorena probabil de ea e vorba, nu ?

Pozele ,diferite anunturi sau noutatile postate de fete pe topicul lor sunt permise.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Multumesc frumos de raspunsul rapid si direct. Printre altele,da,si la ea ma refeream. Ai inteles aproape bine,cu un singur amendament. Nu am atipatie fatza de ea ci fatza de oamenii ieftini in general care apeleaza la trucuri ieftine si nu au un minim de carcater. Atitudinea ei ma deranjeaza,nu ea ca persoana. Daca se incadreaza in normalitate si regulament,fac ciocu mic si bag joc de glezne. Oricum, iti multumesc din nou pentru raspuns.

Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

Sefu, o intrebare am si eu!
Cum draq apare contul lui apuci iar ca platinum?? Cand el e banat permanent!!
Sper sa apare la copy, sunt pe mobil.

Inscris: 07 december 2011Reputatie: 507Locatie:oradeaPostat 04 augustus 2013 - 08:42pisicuts, on 04 Aug 2013 - 17:06, said:Pentru membrii care se victimizeaza si care sunt deranjati de anumite pasaje sau intreg regulamentul forumului cat si celor care cer banarea permanenta sau stergerea contului solutia am expus-o acum cateva luni in urma si e prezentata pe larg aici :  sefu, cum crezi tu, dar eu cel care a facut pe bronx IDIOT in public (post 42 in acest topic), nu merit banare??( ca mi-am schumbat statutul in membru retras, dar nu imi ajunge!! Si asa mai pot posta liber)Regulamentul scrie ceva despre astfel de comportament.Adio! Candva, era ordine. Acum insa....Mai bine ...,va zic PA!  finalul: Multipla

• Administrator
Postat

Sefu, o intrebare am si eu!

Cum draq apare contul lui apuci iar ca platinum?? Cand el e banat permanent!!

Sper sa apare la copy, sunt pe mobil.

contul apuci este banat si apare ca fiind banat.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Sefule, cred ca a fost o eroare de sistem, la fel ca si cea cu mesajul lui Alexabdru69 pe care l-am primit ieri si azi nu mai este in casuta mea (noroc ca am print screen :))) si la cera n-am primit inca raspuns de la matale)  .

Eu astazi pe la 12:30 (ora ...forumului,10:30 loco) incercand sa intru pe contul tau si sa-ti dau pm, am dat search pt membrii, pisicuts si aparea trei rezulatate. Primul era apuci, membru mov activ. Intre timp nu mai e asa, insa chiar era. Nu-i bai, eroare, insa mie cand imi raspunzi, ca nu te pui de dezaxatii. Maine te trezesti cu bomaba pe forum, Pe bune!

Salutari cu respect!

PS: nu scriam ca asa am zis, dar nu accept amenintari de la dezaxati.

• Oras:***
  • Oras:***
Postat

Intrebare pt domnul Pisicuts. Iti plac, domnule, pisicile? Nu ne povestesti si noua cum le cocatzaiesti dumneata? Daca nu, il asteptam pe domnul Bronx sa lase tastatura, sa mearga la fetite, sa isi dea pantalonii jos si apoi sa ne povesteasca si noua cum si ce a facut acolo. Sa specifice daca a nimerit la gaurica. :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...