Sari la conținut

My Massages

Postări Recomandate

Postat

Pentru ca in ultima vreme am mers mai mult la masaj, m-am gandit sa va zic si voua cum a fost si pe unde am umblat...

Descrierile de mai jos nu se refera neaparat la masaj erotic, unele doar la masaj simpu, altele doar la masaj cu celebra finalizare sau chiar mai mult, dar cred ca e mai bine sa gasiti mai multa informatie la un loc decat imprastiata.

Toate anunturile sunt de pe AT/Prestari servicii/servicii diverse.

1. 0752 521 730

Locatia: Calea Vitan intersectie cu Mihai Bravu.

Doamna - in jur de 45-50, blonda, poze reale, draguta la fata, curata, ingrijita, comunicativa, civilizata.

Locatia - foarte curat, nou, ordine, AC, la bloc.

Masajul - pe masa de masaj, bine executat, finalizare manuala, nu permite decat cateva atingeri, nu se dezbraca.

Pret: 100 lei pentru o ora.

2. 0732.559.796/ 0731.241.362

Locatie - nu stiu ca n-am fost, eu am chemat-o seara la mine acasa, am inteles ca are locatie doar ziua.

Doamna - in jur de 45, aspect relativ ok pentru varsta ei, roscata, figura de gospodina, nu stiu sa apreciez greutatea, probabil vreo 60 kg la 165 cm.

Masajul - banal, desi pretinde ca are cunostinte medicale si e asistenta m-as fi asteptat a ceva mai mult, la sfarsit finalizare manuala, permite atingeri doar pe sani cu ocazia finalizarii, nu se dezbraca de tot.

Pret: 100 lei pentru o ora + taxi.

Aspecte negative: vorbeste mult, se plange, lucru care pe mine la un masaj la care vreau sa ma relaxez m-a cam indispus.

3. 0724.448.220

Locatie - in apropiere de Delea Veche/calea calarasi, la parterul unui bloc, curat, ok.

Nume de scena - Diana.

Varsta - probabil vreo 40.

Aspect fizic - ok la fata, blonda, o dezavantajeaza fizicul in sens ca desi are sanii mari are conformatie mai mult de barbat, adica picioare mai scurte, ingusta in talie si mai lata in umeri decat media.

Masajul - ok, bine executat, pe pat nu pe masa de masaj, sta goala in timpul masajului. Nu are scoala de masaj dar stie sa te faca sa te relaxezi.

Surpriza - dupa ce m-am intors, mi-a pus un prezervativ, mi-a luat-o intre sani si in gurita, dupa care, ca sa citez un coleg "am dat ratonu` la veveritza" :) M-a surprins pentru ca ma asteptam doar la masaj si am avut parte de mai mult. Si mai surprins am fost ca e destul de stramta...

Aspecte negative: fizicul s-ar putea sa nu fie pe placul multora, dar raportul calitate-pret e ok.

4. 0757.261.649

Nume de cod - Maria.

Locatie - Titan, relativ aproape de statia de metrou, un pic dezordine dar ok, bloc.

Doamna - varsta declarata 38, fizic ok, sanii mici, fund maricel, satena, piele creola. Fizic ok, cam 60 si ceva de kg pe la 170 cm.

Masajul - ok, bine executat, pe masa de masaj, la sfarsit finalizare manuala, permite atingeri doar pe sani cu ocazia finalizarii, nu se dezbraca de tot si nu permite atingeri in alte zone.

Aspecte negative: Nu. Ar putea permite mai mult, dar e alegerea ei.

Locatie - Titan, aproape de piata Minis, bloc, curat.

Doamna - aprox. 50 de ani, fizic foarte ok pentru varsta ei, curata, ingrijita, inalta (peste 180). Personal cred ca arata mai bine in realitate decat in pozele care apar acum pe site.

Masajul - foarte bine executat, pe masa de masaj, si pe fata si pe spate, la sfarsit finalizare manuala, permite atingeri doar pe sani cu ocazia finalizarii, are o tehnica foarte misto la masaj, inclusiv in ce priveste finalizarea, care nu e facuta doar ca o laba, ci mai mult ca un masaj foarte placut.

Pret: 100 lei pentru o ora si jumatate.

Aspecte negative: Nu. Recomand pentru un masaj bun si seriozitate.

6. 0732.788.097

Nume de cod - Alexandra.

Locatie - Nu are, doar se deplaseaza la domiciliu.

Fata - 27, subtirica, simpatica, blonda. Draguta, comunicativa, civilizata.

Masajul - foarte bine executat, are tehnica, te relaxeaza maxim. Face doar masaj de relaxare, nu face finalizare.

Pret: 70 lei pentru o ora - pe spate, 100 lei pentru o ora si jumatate - spate + fata.

Aspecte negative: Nu. Doar ca nu face finalizare, but it`s her choice.

7. 0734.536.432

Locatie - aproape de Baba Novac, casa, curat, frumos.

Varsta - intre 40 si 45, ingrijita, curata, cu forme dar nu grasa. Comunicativa, civilizata.

Masajul - foarte bine executat, are tehnica, si studii de masaj + cunostinte despre nutritie. Face doar masaj de relaxare, nu face finalizare.

Pret: 60 de lei pentru o ora, spate+fata.

Aspecte negative: Nu. Masajul e foarte bun, iar partea cea mai placuta e ca dupa masaj are un aparat (electronic) in care iti bagi laba piciorului si te maseaza asa de bine ca pleci alt om. Eu unul m-am simtit mai usor :)

In concluzie, daca ar fi sa fac un top, intr-o ordine intamplatoare ca cel mai bun masaj ar fi numerele 5, 6 si 7.

Sper sa va foloseasca cele de mai sus.

Bafta!

• Like 5
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

de ce nu deschizi topic cu fiecare in parte?asa poate ar scrie si altii..

Postat

@ Randunica - touche, dar intentia mea a fost sa fie toata informatia la un loc, ca cine e interesat sa nu fie nevoit sa citeasca 7 postari, ci una singura. E si mai rapid asa. Daca se vor gasi doritori, poate voi imparti in topic-uri separate. 

@ Adrian - Nu chiar, avea maieu fara sutien, pe care m-am ocupat sa i-l ridic pana am dat de sani :)

Postat

@ Randunica - touche, dar intentia mea a fost sa fie toata informatia la un loc, ca cine e interesat sa nu fie nevoit sa citeasca 7 postari, ci una singura. E si mai rapid asa. Daca se vor gasi doritori, poate voi imparti in topic-uri separate. 

@ Adrian - Nu chiar, avea maieu fara sutien, pe care m-am ocupat sa i-l ridic pana am dat de sani :)

@ morrowind, e foarte bine ca ai pus toata informatia la un loc. Intr-adevar doritorii vor imparti lucrurile in topic-uri separate pe masura ce vor efectua vizitele cu pricina. Pe mine ma tenteaza doamna de la Piata Minis. Arata super pentru varsta ei!  Imi place ce citesc, ma bucur ca este deschisa si te-a lasat sa ii ridici maioul pana ai dat de sani.

Postat

@Morrowind Eu sunt de aceeasi parere cu Randunica, era mai bine daca faceai un mic efort sa creezi topicuri separate pentru eventualitatea in care vor fi recenzii, plus ar fi mai usor de gasit fiecare d-na sau d-nisoara dupa nr de telefon. Apropo de numerele de telefon, tot pt a fi mai usor gasite la search e bine sa le scrii fara puncte. Oricum e de apreciat efortul tau. O seara buna!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...