Sari la conținut

O stie cineva?!

Postări Recomandate

Postat

Nu stiu daca am vreo recenzie.. chit ca ar trebui sa fac pentru ca am la ce . Dar de ce recurgi la jigniri “tipic parazitâ€? Iti intelegeam sfatul si fara acel “parazitâ€ðŸ˜‚😉

• Oras:Constanta
Postat

Pentru ca asta esti: te folosesti de informatii fara sa dai nimic inapoi. Acum ceva ani ai fi fost banat pentru lipsa de contributie utila.

Majoritatea care critica, cum a fost și în cazul lui, deși citesc topicele, suna și cam atât... Și doar lasă comentarii banale... Sau alții care în 5 ani de activitate au nici măcar 100 de recenzii.. Dintre care jumate clar sunt răspunsuri fără fost!
  • Like 5
  • Minus 2
Postat

Majoritatea care critica, cum a fost și în cazul lui, deși citesc topicele, suna și cam atât... Și doar lasă comentarii banale... Sau alții care în 5 ani de activitate au nici măcar 100 de recenzii.. Dintre care jumate clar sunt răspunsuri fără fost!

Si care e problema ta? Cu ce te-am criticat ca nu inteleg? Vezi ca iar ma confunzii cu vreun fraierel si acuzi fara rost , ca nu am facut recenzii e altceva dar sa zici ca sun si cam atat , e aiurea, sau ca las comentarii banale :))

Postat

Nu te confund deloc.. Ești cel Mare ma jignit.. Pe forum pe motivul ca ți-am închis ca ma țineai pe spiker.. Și dacă ți-am închis ce? Mai rugat să-ți scot nr de la Block... Tu doar suni și cam atât.. Cum a spus și @colericul mai sus... În 2 ani de activitate.. Recenzii deloc.!

Care este problema mea? Cei ca tine doar critica și lasă comentarii aiurea.

Site-ul este făcut pentru futacii care merg sa f@#ă și sa își exprime experiența.. Nu pentru ăștia ca tine.. Sa stea degaba pe aici.

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Cred ca singura care sta degeaba pe aici esti tu . Ai stat tu la pu*a mea sa imi spui tu mie ca doar sun si can atat? Normal ca nu am venit la tine , ca dai pe afara de prostie . Si daia si primesti recenzii negative. Asa ca fa pasi ca vad ca te supara adevarul. Asa ca nu mai sta degeaba in Vl si zat de unde ai venit.

Postat

Si te an jignit spunand adevarul ? Ca esti nesimtita? Pai esti :))) esti vai de capul tau , intelege ca nu avem nevoie doar 3 gauri ale tale unde sa ne dam drumu’😂😂 si atitudinea conteaza. Si atitudinea ta de taranca lasa de dorit ðŸ‘ðŸ»

Postat

Mai copilule. Cat de penibil și jalnic poți fi? M-ai sunat și ți-am spus detaliile pa care le-ai și văzut pe nimfo..

Ce recenzii ai tu ma? În atâția ani..

Ai 64 de postări!

Dintre care 50 sunt comenatrii inutile, și 14 sunt întrebări.. Despre ce vorbim? Vorbește frumos!

Sau de asa natura ești tu? Nu este problema ta ce recenzii am eu aici!

Nu activez de ieri de azi!

Strângeți tu bănuți mai bine și vizitează și tu o fata ca ești fiert.. Și satul pana în gat.. Numai freca menta degaba aici! Ca nu contribui la nimic! Ca idee...

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Hai numai face off-topic aici! Găsește ceva mai constructiv de făcut.. Ca site-ul nu este făcut pentru cei ca tine, repet este făcut pentru "futacii" care vizitează fete și lasă recenzii! Seara plăcută.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Si te an jignit spunand adevarul ? Ca esti nesimtita? Pai esti :))) esti vai de capul tau , intelege ca nu avem nevoie doar 3 gauri ale tale unde sa ne dam drumu’😂😂 si atitudinea conteaza. Si atitudinea ta de taranca lasa de dorit ðŸ‘ðŸ»

Vorbește în numele tău! Ca dacă nu aveau nevoie de mine sau serviciile mele plecam de mult! Singurul țăran care jignește tu ești.. Citește ce a spus și colegul mai sus "parazit mic ce ești"
  • Like 4
  • Minus 2
Postat

Copile ? Ai venit si tu de pe centura la oras , “parazito” si faci figuri pe net. Stii tu cati ani ma ? Auzi sa strang bani , pai intr-adevar ca nu o iau in gura ca si tine ca sa fac bani:))), ii fac cu capul eu . Asta te oftica? Daca ai recurs la asemenea cuvinte “parazito” si ai deviat de la intrebarea mea din topic , poti sa pleci de unde ai venit si sa nu mai cauti atentie aiurea .

Postat

😂😂😂 Nu are relevanță ce spui. Repet nu mai face off-topic. Seară frumoasă.

• Like 4
  • Minus 2

Postat

Nu are relevanta ce spun? :)) supara adevarul , nu? Singura care a facut off-topic si care s-a bagat in seama singura ai fost tu, mai vi si cu apelative deplasate “copile” . O seara buna iti doresc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...