Sari la conținut

L@R@ ❤Trans 100% Reală❤/Totul Deep și fără grabă!❤ 0735913468

Postări Recomandate

On 8/21/2022 at 9:07 AM, kinderf said:

Buna draga ! Cum se procedeaza la test ? Iti ia doar sange sau si altceva ? Cat a costat ? Vii si prin Suceava ? :*:*:*

Pe bune ? Ai 10 ani? Nu știi cum se fac niște analize BTS? Înseamnă ca e clar dacă mergi la fără protecție ce ai acolo 🤣sorry Lara ca m am băgat dar era Funny comentariul 🤣cum dracu sa nu îți fi făcut o analiza BTS toată viața și nu știi cum se face dar vrei fără protecție 🤣❤️ Pop Lara 

Link spre comentariu
47 minutes ago, antonellatx said:

Pe bune ? Ai 10 ani? Nu știi cum se fac niște analize BTS? Înseamnă ca e clar dacă mergi la fără protecție ce ai acolo 🤣sorry Lara ca m am băgat dar era Funny comentariul 🤣cum dracu sa nu îți fi făcut o analiza BTS toată viața și nu știi cum se face dar vrei fără protecție 🤣❤️ Pop Lara 

Pe bună? Ai 10 ani? Tu ști cum se fac niste analize BTS? Nu, tu ști dar să te uiți daca e pozitiv sau negativ testul și cand te duci la medic să îți faci analizele BTS îți spune medicul ce sa faci. Sorry că m-am băgat dar era Funy comentariul. Pai poate băiatul e la început, începător, poate fie încă nu a futut, fie a futut cu prezervativ, fie a futut fara prezervativ (oralul) dar de 1,2 ori sau oricum puține ori. De unde ști tu că băiatul ăsta s-a futut o viață? Tu vrei cu protecție + bani, că fără protecție ție scârbă...

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cocorăști
  • Oras:Cocorăști
Acum 53 minute, antonellatx a spus:

Numele de utilizator era kinderf, cred că este un indiciu. Acum, una e să vrei, alta e să poți. Și eu voiam să am 2,40m și să îi dobor recordurile lui Mark Henry... 😂

Cred că voi aveți contact cu segmentul cel mai educat și emancipat al societății, altfel nu v-ar mai mira acest nivel de... naivitate.

I love you, ladies. I really love you.💝

• Inimioara 1
Link spre comentariu
14 minutes ago, Dominyk said:

Pe bună? Ai 10 ani? Tu ști cum se fac niste analize BTS? Nu, tu ști dar să te uiți daca e pozitiv sau negativ testul și cand te duci la medic să îți faci analizele BTS îți spune medicul ce sa faci. Sorry că m-am băgat dar era Funy comentariul. Pai poate băiatul e la început, începător, poate fie încă nu a futut, fie a futut cu prezervativ, fie a futut fara prezervativ (oralul) dar de 1,2 ori sau oricum puține ori. De unde ști tu că băiatul ăsta s-a futut o viață? Tu vrei cu protecție + bani, că fără protecție ție scârbă...

De unde știu? Hai sa îți explic așa ușor la ca copii…. In momentul asta unde ai lăsat un comentariu despre BTS? Un site pe internet…..bunnn….pana aici ești sau te-ai pierdut pe drum?…..după ce ai intrat pe acest site ai căutat fix topicul transexualelor…..bunnn…..mai ești ?……..nimfomane e google?……folosiți Internetul și pentru altceva nu doar pentru bla bla bla ieftin….te-am pupat 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0735913468
  • Oras:Frankfurt am Main
La 21.08.2022 la 9:07, Vizitator kinderf a spus:

Buna draga ! Cum se procedeaza la test ? Iti ia doar sange sau si altceva ? Cat a costat ? Vii si prin Suceava ? :*:*:*

Este foarte simplă procedura.😁

Pentru analizele BTS ( denumirea generică pentru o serie de infecții transmisibile prin contacte sexuale neprotejate ) procedura este una foarte simplă, se recoltează doar sângele în prima parte a zilei 8:00-12:00 .

Costul acestora ajungând undeva la 150- 200 RON.

Sănătate și numai bine!🤗😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
La 18.08.2022 la 18:59, danpuladetitan a spus:

Lara data viitoare cand mai treci prin vl anunta din timp sa se pregateasca lumea sa fie p acasa

daca trecuta multi te au ratat. poop

O să vă anunț dragilor!❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 19 ore, antonellatx a spus:

Te pup colega!🤗😘

Nu este de condamnat faptul că băiatul a cerut o informație referitor la procedura analizelor BTS, mă bucură faptul că pe lângă mulți " alții " acesta a avut curajul de a cere această informație. Știm și noi fiind activiste în acest domeniu că întâlnim zi de zi persoane care doresc servicii neprotejate fără a avea un minim de habar pericolului la care se pot expune, cauza fiind lipsa de informație...

Sfatul și recomandarea noastră pentru domnii pofticioși este testarea analizelor BTS cel putin o dată la 6 sau 12 luni.

Vă pup cu drag!😘

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 18 ore, Pagubitul a spus:

Numele de utilizator era kinderf, cred că este un indiciu. Acum, una e să vrei, alta e să poți. Și eu voiam să am 2,40m și să îi dobor recordurile lui Mark Henry... 😂

Cred că voi aveți contact cu segmentul cel mai educat și emancipat al societății, altfel nu v-ar mai mira acest nivel de... naivitate.

I love you, ladies. I really love you.💝

Fiind lucrătoare sexuale și având o activitate destul de mare în acest domeniu este de datoria noastră să fim responsabile atât de viețiile noastre cât și de a voastre domnilor.

🤗❤️ WE LOVE U TOO😘🥰

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, alexandru126 a spus:

cum sa ma pupi cand tot ocolesti craiova, ar trebui sa ajungi pe aici sa ma pupi cu adevarat

Niciodată să nu spui niciodată!🤭😁

Viața este imprevizibilă!💗

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 17 ore, Dominyk a spus:

@larabella pe unde ai fost atâta timp? Ce ai mai făcut, că nu ai mai fost activa cred că de vreo 2,3 luni, ceva de genul?

Am fost plecată in concediu baby, aveam nevoie de odihnă!❤️😘🤗

• Inimioara 2
Link spre comentariu

🤗❤️ 😘 Liberă astăzi!🔥❤️🥰

Locuri disponibile pentru marți: 15:00, 19:30

🔥Va doresc o zi de duminica frumoasa, cu ganduri senine si cu suflete fericite!🔥

• Inimioara 1
Link spre comentariu

🔥🔥🔥Disponibilă în Sibiu 🔥🔥🔥

💖  300 Ron/ finalizarea 

💖  500 Ron/ h 

💖  Servicii totale, Activa-Pasiva!

💖  Programări pe WhatsApp:

🔞0735913468🔞

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...