Sari la conținut

L@R@ ❤Trans 100% Reală❤/Totul Deep și fără grabă!❤ 0735913468

Postări Recomandate

• Telefon: 0735913468
  • Oras:Frankfurt am Main
Postat

Lara nu mai vorbi de anunturile din Brasov ca neam prins si noi despre cine este vorba ca nu tea jignit nimeni

ÃŽn gașca veselă de la Brașov, mai sunt și niste gurițe sparte.

Vă pupă Vulpița!💋

Postat

Imi place de tine ca esti foarte intelectuala

Wow, e primul tau comentariu in care nu ai mancat litere si nici cratime:)

Vorba cantecului: Fata draga, nu fi trista fiindca e pacat! Esti proasta si inculta d-aia esti retardat! Hai du-te in clasa a II-a ca m-ai intristat... Te-nteleg ca esti fomista, dar prea multe cratime azi tu ai mancat.

Limba romana ce ti-a mai facut, draga mea?

Postat

Ai invatat cuvinte noi? Hai ca se poate, uite efectiv e un exemplu. Pun pariu ca pana mai azi nu era in vocabularul tau:)

Scoate DEX-ul si uimeste-ma!

Postat

Iubita intervin pentru ca este prietenul meu si chiar nu tia facut el nici un Com pe Nimomane ..... Si daca zici ca ai fost amentitata pune toata inregistrarea

Te saluta Araboaica :)))

Are Simona si Izabelle toata înregistrarea dacă esti atat de curioasă, dar ai fost și tu prezenta acolo, nu inteleg la ce ai mai ai nevoie! ðŸ˜

Așa că am rugămintea să nu mai intervii și să iti vezi frumușel de treburile tale.

Postat

Imi place de tine ca esti foarte intelectuala

Stiu baby, îmi cunosc nivelul stai linistită...De aceea sunt atât de iubită și apreciată de cei din jurul meu.

Te pupă LaRi frumoasooooo!❤

Postat

Ai invatat cuvinte noi? Hai ca se poate, uite efectiv e un exemplu. Pun pariu ca pana mai azi nu era in vocabularul tau:)

Scoate DEX-ul si uimeste-ma!

Te rog frumos, încetează si tu...

Baby, tu mi-ai fost client, mă cunoști destul de bine și ști ce fel de persoana sunt...

Pupi!💋💋💋

Te pupic!💋

Postat

Ai o vrajeala Lara ....felicitari

Faptul că sunt o persoană inteligentă nu înseamnă că am vrajeli, de vrajeli, circ și nesimțire se țin alții...Stii tu mai bine iubi, să nu mai dăm din casă.

"Intelligence makes the difference"

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Asai sora mea ai dreptate

O sa se vada odata si odata care si cum sta treaba ....

Pe mine nu ma intereseaza asa tare saitul asta sicer fac bani si fara :)))

Asa ca nu am nimik de castigat sau de pierdut numi fac reclama ca altele sau recenzii false ...

Daca tu esti multumita cu profitul care il faci in Romania bravo sora mea

Asa ca sa stii ca si cu Nimfomane si fata tot noi suntem

Aici este o mare imbarligatura si multa foame pentru o recenzie buna lasam si din pret sau nustiu ce .....

Ne mai facem si recenzii singure ca sa vada lumea ca noi muncim :)))) (Si nu mam referit la tine am spuso asa in general )

Seara placuta si mult sicces Pisi ❤❤.

Postat

Asai sora mea ai dreptate

O sa se vada odata si odata care si cum sta treaba ....

Pe mine nu ma intereseaza asa tare saitul asta sicer fac bani si fara :)))

Asa ca nu am nimik de castigat sau de pierdut numi fac reclama ca altele sau recenzii false ...

Daca tu esti multumita cu profitul care il faci in Romania bravo sora mea

Asa ca sa stii ca si cu Nimfomane si fata tot noi suntem

Aici este o mare imbarligatura si multa foame pentru o recenzie buna lasam si din pret sau nustiu ce .....

Ne mai facem si recenzii singure ca sa vada lumea ca noi muncim :)))) (Si nu mam referit la tine am spuso asa in general )

Seara placuta si mult sicces Pisi â¤â¤.

Stai liniștită iuby,stiu foarte bine cum merge treaba și prin alte țări 😂😂😂 ...sunt destul de umblată prin toată Europa.

Cunosc 7 limbi străine, nu cred ca le-am învățat pe toate la școală.😂😂😂

ÃŽmi iubesc țara și ador clienții români!â¤

Cât despre recenzii false, ai observat și tu cum stă treaba...dovada ai avut-o din spusele celui pe care l-am înregistrat telefonic si am postat link-ul pe canalul meu de youtube.😂😂😂

Te sărut și te îmbrățișez!â¤ðŸ¤—😻🥰😘

Postat

Are Simona si Izabelle toata înregistrarea dacă esti atat de curioasă, dar ai fost și tu prezenta acolo, nu inteleg la ce mai ai nevoie! ðŸ˜

Așa că am rugămintea să nu mai intervii și să iti vezi frumușel de treburile tale.

Postat

S-a dezlegat misterul recenzilor de astazi, facute de un "client" cu cont nou. Cat despre alte acuzatii, daca verificati acest topic veti gasi dovezi palpabile suficiente sa intelegeti ca sunt false.

Am avut inspirația de a înregistra

apelurile de amenințare de care am fost astăzi efectiv terorizată...Acesta fiind numărul de pe care am fost contactată (+447541183779) ,o adunătură de indivizi, adunati laolalta.

Ca de fiecare dată am sa vin cu DOVEZI clare și sincere cand cineva v-a incerca să mă acuze de lucruri neadevarate și false.

Dragii mei, vă atasez link-urile postate pe canalul meu de youtube unde vă veți convinge singuri de amenințările primite de la acesti indivizi bolnavi.

post-274494-0-13296400-1588640099_thumb.jpg

• Oras:braila
Postat

Până la urmă fa-ma sa înțeleg, lasand la o parte certurile dintre voi, nu ne interesează pe noi clientii circul si mocirla, da vreau sa stiu daca e adevarat, nu ai sâni🤔🤔?

Postat

Baby, evident ca am sâni, iar sânii mei sunt mărimea 3 in urma tratamentului hormonal, (Naturali)

Nu m-am dat niciodată vre-o mare siliconată!😂😂😂

Dacă ai urmărit topicul meu înainte de Pandemie ai fi observat discuțiile pe acest subiect si faptul că mă pregătesc curând și de intervenția cu implanturi.

ÃŽn așteptarea momentului glorios â¤

Pupicei!💋😘🥰

post-274494-0-29811700-1588656940_thumb.jpg

post-274494-0-22405600-1588656947_thumb.jpg

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București
  • Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București
Postat

Până la urmă fa-ma sa înțeleg, lasand la o parte certurile dintre voi, nu ne interesează pe noi clientii circul si mocirla, da vreau sa stiu daca e adevarat, nu ai sâni🤔🤔?

Pandișpan iubire nu mai tu nu lipseai pe aici ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ™ˆðŸ™‰ðŸ™Š

Postat

Bună dimineața simpaticilor,

ÃŽncepem programul în plină forță cu mult chef de seeeeeex⤠și pofta de laptic fierbinte!ðŸŒðŸŒðŸŒðŸŒðŸŒðŸŒðŸŒ

Disponibilă în Sibiu, program Non-Stop

Tarife:200 f, 400-h

Servicii totale ireprosabile , discretie si igiena maxima.

Programări la telefon ori pe WhatsApp / Confirmare video-call: 0735913468

Pupi de la Vulpita cu urechiusele de elefantel!💋😂â¤

post-274494-0-11397100-1588664255_thumb.jpg

Postat

Se vede clar din poze ca ai sâni, cata invidie si prostie si in bransa voastră.

Sfat : nu va mai porcaiti in public, noua clienților ni se face lehamite de mizeriile astea. Aruncati cu noroi unul in altul in continuu asftfel incat ne faceți sa va ocolim.

Sunteti prea putine Trans in Ro, ar trebui sa va intelegeti foarte bine una cu cealaltă si sa nu va mai jigniti reciproc, si cu 1 milion și fără 1 milion tot aia sunteți

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Toate fetele trans (ca si fetele genetice, de asemenea) au unicitatea lor. Sa arunci cu noroi, sa ameninti, sa balacaresti, sa faci misto de o persoana, indiferent ca este fata genetica sau trans este penibil, iar cei ce fac asta sunt jalnici si demni nu de mila ci de sila !

Sa spui despre Lara ca este urata sau ca nu are sani este lipsa de politete si de cei sapte ani de acasa. Asemenea atitudine poate avea doar o persoana certata cu bunul simt !

Cei ce aruncati cu mocirla va intreb: voi sunteti perfectiunea intruchipata ? (Intrebarea este retorica)

Postat

Se vede clar din poze ca ai sâni, cata invidie si prostie si in bransa voastră.

Sfat : nu va mai porcaiti in public, noua clienților ni se face lehamite de mizeriile astea. Aruncati cu noroi unul in altul in continuu asftfel incat ne faceți sa va ocolim.

Sunteti prea putine Trans in Ro, ar trebui sa va intelegeti foarte bine una cu cealaltă si sa nu va mai jigniti reciproc, si cu 1 milion și fără 1 milion tot aia sunteți

Baby, eu nu vreau sa mă cert cu nimeni și nu asta a fost intenția mea...pur si simplu nu pot accepta astfel de minciuni false aduse la adresa mea în condițiile în care urmez un tratament hormonal, investesc o grămadă de bani in mine, tratamente, analize etc... muncesc de îmi sar capacele și peste noapte se mai trezeste cate un imbecil cu conturi false sa ma atace...Crede-ma, când esti efectiv terorizat cu apeluri și tot felul de amenințări nu ai cum să te abți și să nu ripostezi...

Eu sunt o tipa destul de blândă, dulce si pașnică dar totul până m-ai atacat și jignit fără nici macar să te afirmi cu dovezi REALE și credibile.

Iubesc dreptatea și sinceritatea, sunt o tipa pro clienți și nu îmi place să mint ori sa-mi bat joc de cineva!

Cine mi-a trecut pragul stie despre ce vorbesc și care îmi sunt calitățile...iar pentru asta voi lăsa clientii sa mă discute, ca doar pentru asta a fost creat acest forum, nu pentru niste bulangi frustrați, triști și invidioși ce nu urmăresc decât să imi strice vibe-ul zilnic de câteva zile.

Tocmai de aceea voi intervenii și îmi voi apara nivelul imaginii mele ori de care ori v-a fi nevoie. (Cand cineva vreodata imi v-a mai purta atât de multă ură îl voi ruga sa vină cu DOVEZI, nu să-mi latre!

Sunt leoaică ca și zodie, calc peste cadavre când am dreptate și nu am sa permit nimănui a mă defăima pe nedrept!

Vă pup și vă iubesc pe toti, cei DREPÈšI, SINCERI și CORECÈšI!💋💋💋🤗🤗🤗â¤â¤â¤

Postat

Toate fetele trans (ca si fetele genetice, de asemenea) au unicitatea lor. Sa arunci cu noroi, sa ameninti, sa balacaresti, sa faci misto de o persoana, indiferent ca este fata genetica sau trans este penibil, iar cei ce fac asta sunt jalnici si demni nu de mila ci de sila !

Sa spui despre Lara ca este urata sau ca nu are sani este lipsa de politete si de cei sapte ani de acasa. Asemenea atitudine poate avea doar o persoana certata cu bunul simt !

Cei ce aruncati cu mocirla va intreb: voi sunteti perfectiunea intruchipata ? (Intrebarea este retorica)

Baby, întră pe Brașov la rubrica Gay-Lesby și îți vei da seama singur cat de perfecti sunt acesti travestiti, ce colindă tara în haită 😂😂😂 activează atata în varianta masculină cât și în varianta de travestel cu tentative feminine 😂😂😂😂😂😂😂

Dar pentru cei curioși și dornici am rugămintea să îmi lase mesaj pe whatsapp pentru a le si dovedii cele spuse, atât prin înregistrări video cat si poze clare ce dovedesc acest lucru.

ATENTIEEEEEEE BRASOVUL!!! feriti-vă de acesti masculi FEROCE!😂😂😂

Postat

E frumoasa foc Lara😘 arata mult mai bine decat multe femei

Merci iubitel!💋🥰😻😘🥰😻💋😻🥰😘

Pupicei!🤗

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

Vulpiță drăgălașă ne încânți și pe noi cu poze , cu motanelul tău dulce?💋💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...