Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Mai 5, 2020 Postat Mai 5, 2020 Baby, întră pe Brașov la rubrica Gay-Lesby și îți vei da seama singur cat de perfecti sunt acesti travestiti, ce colindă tara în haită activează atata în varianta masculină cât și în varianta de travestel cu tentative feminine Dar pentru cei curioși și dornici am rugămintea să îmi lase mesaj pe whatsapp pentru a le si dovedii cele spuse, atât prin înregistrări video cat si poze clare ce dovedesc acest lucru. ATENTIEEEEEEE BRASOVUL!!! feriti-vă de acesti masculi FEROCE!Am vazut discutia din timpul noptii dintre tine si Adriana ! Aveam o parere buna despre Adriana, dar atitudinea ei din discutiile cu tine din timpul noptii m-a dezamagit ! :( Te pup ! Nu lasa persoanele care vor sa te improaste cu mocirla sa te raneasca ! Nu te cobori la nivelul lor, ramai la fel de sincera si ferma ! Caracterul face diferenta. Pupici !
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Am vazut discutia din timpul noptii dintre tine si Adriana ! Aveam o parere buna despre Adriana, dar atitudinea ei din discutiile cu tine din timpul noptii m-a dezamagit ! :( Te pup ! Nu lasa persoanele care vor sa te improaste cu mocirla sa te raneasca ! Nu te cobori la nivelul lor, ramai la fel de sincera si ferma ! Caracterul face diferenta. Pupici !Nu mă cobor baby, clar sunt de un alt level!🤗😘🥰 Primit că am să rămân la fel de sinceră și fermă! Te pup cu drag!😘
adriana- Reputație: 127 Postat Mai 5, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 5, 2020 Vezi sidoaso cum vb aiurea Am sati dau un mare scuipat pe fata cand am sa te prind pentru tot tupeul care il ai de infecta bulangiu fara viitor ce esti Sati iau inteligenta in pula si sa ma variez pe tine esti proasta sora mea vorbesti incontinuu pai stai sa bezi de acum ceti fac esti nebuna Tu crezi ca ru am frica de tine sau ca ma postezi tu pe nimfomane 😂😂😂😂 trebuie sati mai rupi curu si sa te mai spermeze lumea pe fata inca 2 ani si dupa sati mai faci niste interventii ca sa fii regina puli meli 🖕ðŸ½ðŸ–•ðŸ½
adriana- Reputație: 127 Postat Mai 5, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 5, 2020 Fa nebuno tu pe mn nu ai cu ce sa ma ataci eu ma pis pe saitul asta cine ma cunoaste personal stie cum sunt eu nus moarta de foame ca tine nu fur clientii ca tine nui jatmanesc esti nebuna stai linistita soro Te dai sanatoasa pune analizele nebuno 😂😂Nu esti top asa cum te vezi VulpitooEsti o terminata iti place sa te vada lumea pe aici cum esti spermata pe ochi si te futi vu alte ts ca nu mai faci bani ma futeti intre voi pentru ca va ieste foame .....Pune analizele sa vedem daca esti tare in pizda Azici ca nu te dai siliconata mai ai un topic in care aveai proteze dinalea tate false si minteai clientii ca abea esti operata vrei sati aduc amine 😂😂😂😂Date jos din bonzai baiatu meu
adriana- Reputație: 127 Postat Mai 5, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 5, 2020 Nuti mai edita pozele atat esti mai fina ca catifeaua pe fata esti nebuna stai linistita sidoaso 😂😂😂😂😂Iti da lumea sperma pe ochi si te vezi smechera dar nu este adevarat esti decat un WC 💋💋
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Vezi sidoaso cum vb aiurea Am sati dau un mare scuipat pe fata cand am sa te prind pentru tot tupeul care il ai de infecta bulangiu fara viitor ce esti Sati iau inteligenta in pula si sa ma variez pe tine esti proasta sora mea vorbesti incontinuu pai stai sa bezi de acum ceti fac esti nebuna Tu crezi ca ru am frica de tine sau ca ma postezi tu pe nimfomane 😂😂😂😂 trebuie sati mai rupi curu si sa te mai spermeze lumea pe fata inca 2 ani si dupa sati mai faci niste interventii ca sa fii regina puli meli 🖕ðŸ½ðŸ–•ðŸ½ Tu esti mult sub nivelul meu intelectual și persoana ta nu-mi inspira si nici nu imi reprezinta nimic.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Nu-ți răspund jignirilor pentru ca nu-mi sta in caracter sa fiu atât de vulgară precum esti tu! Hai, la revedere!😘
adriana- Reputație: 127 Postat Mai 5, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 5, 2020 Nu ma intereseaza ca nu stiu sa scriu corect INTELEGE CA NU MA AFECTEAZA ai 30 de anisori dar degeaba ii ai credema 🥰🖕ðŸ½ðŸ–•ðŸ½ðŸ–•ðŸ½ðŸ˜‚
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Nu ma intereseaza ca nu stiu sa scriu corect INTELEGE CA NU MA AFECTEAZA ai 30 de anisori dar degeaba ii ai credema 🥰🖕ðŸ½ðŸ–•ðŸ½ðŸ–•ðŸ½ðŸ˜‚Atâta poți?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
adriana- Reputație: 127 Postat Mai 5, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 5, 2020 Pai raspundemi bagamias pula in mortii mati ca mai umplut de spume Dar noi o sa ne vedem fata in fata si am sati aduc aminte cat de inteligenta esti HIV-UL IL AI IN SANGE ESTI O BOMBA MAI CEVA CA COVID19
adriana- Reputație: 127 Postat Mai 5, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 5, 2020 Si am incheiat subiectul vorbim cand ne vedem pisi 💋â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸Mult noroc Vulpitooo
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Pai raspundemi bagamias pula in mortii mati ca mai umplut de spume Dar noi o sa ne vedem fata in fata si am sati aduc aminte cat de inteligenta esti HIV-UL IL AI IN SANGE ESTI O BOMBA MAI CEVA CA COVID19Doamne ce vocabular poti avea , îmi pare rau dar chiar nu ma pot coborâ la nivelul tau...😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 esti mult sub normalitate!
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Pai raspundemi bagamias pula in mortii mati ca mai umplut de spume Dar noi o sa ne vedem fata in fata si am sati aduc aminte cat de inteligenta esti HIV-UL IL AI IN SANGE ESTI O BOMBA MAI CEVA CA COVID19Eu vin cu dovezi , tu?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Si am incheiat subiectul vorbim cand ne vedem pisi 💋â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸Mult noroc VulpitoooApropo, nu uita iubita mea că trebuie sa fi o Lady, nu un mascul feroce.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Asta inseamna sa te definești ca fiind o tipa TS, finuță, elegantă,rafinată, stilată , nu cum te manifesti tu aici ca un MASCUL FEROCE! STAI JOS , că mă emotionezi până la lacrimi!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
adriana- Reputație: 127 Postat Mai 5, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 5, 2020 Mars fa gunoiul societatii ce esti 🖕ðŸ½ðŸ¤£ Asa imi place sa fiu mai mascul ai ceva in potriva iubita ??? Eu nu muiesc lachioase ca tine esti nebuna 😂😂 Tu ma provoci ce sa arati ?? Esti inteligenta esti fix pulele din mine ce leam bagat de la 17 ani pe buli 24 iubita mea Sidoaso 😉🖕ðŸ½ðŸ¤£ðŸ¤£
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Mars fa gunoiul societatii ce esti 🖕ðŸ½ðŸ¤£ Asa imi place sa fiu mai mascul ai ceva in potriva iubita ??? Eu nu muiesc lachioase ca tine esti nebuna 😂😂 Tu ma provoci ce sa arati ?? Esti inteligenta esti fix pulele din mine ce leam bagat de la 17 ani pe buli 24 iubita mea Sidoaso 😉🖕ðŸ½ðŸ¤£ðŸ¤£ Agramatoooooo, calmeaza-te și treci cu ANALIZELE să vedem care e mai Sidoasa!Eu le-am postat la cererea ta, tu ce mai aștepți?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
adriana- Reputație: 127 Postat Mai 5, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 5, 2020 Poasteaza analizele complete Eu inainte sa ma operez miam facut toate amalizele am vreo 5 foi daca esti curioasa Pe mine nu ma spermeaza lumea in gurita cum faci tu WC comunal ce esti Esti un bulangiu obsedat si bolnav la bibilica O copiezi pe Lory din orice ipostaza si tot tu o ataci te inteleg ca este modelul tau in viata dar tu sa fii mai bomba fati ceva mai frumos decat ea ....... copia nu are valoare Dar tu ai ceva ve altele mu au TU AI CADOUL DE PASTI IUBITA MEA 😂(sisi)😂😂🤩🖕ðŸ½ðŸ–•ðŸ½
mihaixxx1 Reputație: 0 Postat Mai 5, 2020 Postat Mai 5, 2020 Felicitari Adriana( Adrian ) . Esti nr 1...la macelarit limba romana! La capitolul limbaj! O adevarata Lady! Cu ocazia asta am sa te urmaresc mai des..nu de alta, dar vreau si eu sa vad cat de jos poti sa te cobori. Evident ca poti sa ma injuri , sa ma faci cum iti vine la gura,etc..nu o sa ma supar,cu ocazia asta invat si eu cate injuraturi poate sa debiteze capusorul ala al tau. Si in incheiere..te sarut dulce..hoo..nu pe tine,ci pe posesoarea topicului..Lara!😘
adriana- Reputație: 127 Postat Mai 5, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 5, 2020 Sa ma pis si pe tn si pe ea 😂😂😂💋💋
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Poasteaza analizele complete Eu inainte sa ma operez miam facut toate amalizele am vreo 5 foi daca esti curioasa Pe mine nu ma spermeaza lumea in gurita cum faci tu WC comunal ce esti Esti un bulangiu obsedat si bolnav la bibilica O copiezi pe Lory din orice ipostaza si tot tu o ataci te inteleg ca este modelul tau in viata dar tu sa fii mai bomba fati ceva mai frumos decat ea ....... copia nu are valoare Dar tu ai ceva ve altele mu au TU AI CADOUL DE PASTI IUBITA MEA 😂(sisi)😂😂🤩🖕ðŸ½ðŸ–•ðŸ½Analfabetooooo, stai jos in bancuta ta și mai treci pe la școală, eu la 17 anișori toceam bănciile școli nu bastoanele pe publi24 , de aceea sunt mai avansată in gradul intelectual...am o fost fetiță silitoare si ascultatoare , nu obraznicuta si pofticioasa ca și tine. Hai marș, poponarule că nu am ce sta eu la discuții cu tine! Te puuup!🥰💋⤠https://youtu.be/tfjjlR1ncsU
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Felicitari Adriana( Adrian ) . Esti nr 1...la macelarit limba romana! La capitolul limbaj! O adevarata Lady! Cu ocazia asta am sa te urmaresc mai des..nu de alta, dar vreau si eu sa vad cat de jos poti sa te cobori. Evident ca poti sa ma injuri , sa ma faci cum iti vine la gura,etc..nu o sa ma supar,cu ocazia asta invat si eu cate injuraturi poate sa debiteze capusorul ala al tau. Si in incheiere..te sarut dulce..hoo..nu pe tine,ci pe posesoarea topicului..Lara!😘Te pup Mihai!💋😘🤗
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Editura pentru Tonți 😂😂😂
adriana- Reputație: 127 Postat Mai 5, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Mai 5, 2020 Esti proasta rau ......ma doare in pula ca nu scriu corect 💋🥰SINCER IUBITA NU TE MAI FUTE FARA PREZERVATIV 😱😱😱😱😱
mihaixxx1 Reputație: 0 Postat Mai 5, 2020 Postat Mai 5, 2020 Pe bune..daca ai ramas fara pastile sunt sigur ca te putem ajuta! Cum am donat pentru spitale in campania asta, pot sa o fac si pentru tine..ce-i drept..pe tine nu te ajuta doar pastilele,dar este un inceput!
larabella Reputație: 2963 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Autor Postat Mai 5, 2020 Pe bune..daca ai ramas fara pastile sunt sigur ca te putem ajuta! Cum am donat pentru spitale in campania asta, pot sa o fac si pentru tine..ce-i drept..pe tine nu te ajuta doar pastilele,dar este un inceput!Baby, am rugămintea de a ignora total astfel de specimene!😂😂😂
misscristina Reputație: 1492 Postat Mai 5, 2020 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Mai 5, 2020 Totuși ar fi frumos si corect ca si oamenii/clientii sa nu se mai bage intre certuri de femei cu pula decat daca nu sunt si ei in cauza. Vad ca intervine toata lumea si sare cu gura in pula nu va mai bagati in discutii de bulangii ca nu va face nimeni reducere daca interveniți.. Mai mihai dragul meu mai avem si alte agramate pe aici pe site dar se pare ca acolo nu vezi si nu intervii ðŸ’â€â™€ï¸ cât despre voi fetelor... Pe langa ca suntem de râs va mai faceți si voi certați va draq in privat la telefon nu le mai faceți show ăstora pe aici gratis deoarece le dati satisfacție "ne plac circu" ati innebunit pe nimfomanele asta 🤮 rad oamenii astia de voi eu știu ca nu va pasa dar in urma certurilor oamenii isi creeaza impresii gresite despre fiecare in parte si nu va mai fute nici dracu. Hai dați-vă cu reveneala zic... Si mascariti-va in privat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum