Sari la conținut

L@R@ ❤Trans 100% Reală❤/Totul Deep și fără grabă!❤ 0735913468

Postări Recomandate

• Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Postat

Pe bune..daca ai ramas fara pastile sunt sigur ca te putem ajuta! Cum am donat pentru spitale in campania asta, pot sa o fac si pentru tine..ce-i drept..pe tine nu te ajuta doar pastilele,dar este un inceput!

Nu ti a cerut nimeni părerea si nu te a bagat nimeni in seama. Nu te baga unde tu nu ai nici o legătură vezi ti de treaba ta si pastreaza ti donatiile pt tine. Discuția asta nu este despre tone ca atare abtine te de la comentarii de căcat.

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Da dar doamna Lara a facut publica aceasta telenovela acuzanduma pe nedrept ca iam lasat comentarii proaste pe forum

Da iubita team sunat sa fac caterinca de tine dar nu tiam lasat com credema

Daca crezi de bine daca nu tot pe tine ma pis stai linistita 😂😂😂💋

Postat

Cristina..m-am simtit obligat sa intervin in calitate de amic al Larei..atata tot. Nu pentru reduceri la anumite genuri de activitati..daca va cunoasteti cu siguranta ca iti confirma autenticitatea celor scrise de mine. Daca am gresit ..imi cer scuze fata de Lara si cu siguranta ca imi da un mesaj pe telefon daca interventia mea aici a deranjat..O zi iti doresc

Postat

Ok am inteles. Eu zic sa nu va mai spălați rufele in public pentru ca nu sunteți vedete suntem curve toate sugem pula si cam atat. Iar cat despre care are mai multa școală si cat de bine știm sa scriem sau etc eu cred ca daca eram asa mari intelectuale nu sugeam pula pe publi24 ci eram altcineva in momentul de fata asa ca hai sa nu ne mai dam miezu' din lindic niciuna ca nu intereseaza pe nimeni cate clase am eu sau x sau y... Iar site ul acesta nu este despre vedete nu e niciuna de aici vedeta decat in capul lor isi dau filme. Pentru oameni suntem ceva gen BUM BUM CIAO. ðŸ˜ðŸ’â€â™€ï¸âœ¨â¤ï¸ðŸ‘‘

• Like 1
  • Telefon: 0735913468
  • Oras:Frankfurt am Main
Postat

Da dar doamna Lara a facut publica aceasta telenovela acuzanduma pe nedrept ca iam lasat comentarii proaste pe forum

Da iubita team sunat sa fac caterinca de tine dar nu tiam lasat com credema

Daca crezi de bine daca nu tot pe tine ma pis stai linistita 😂😂😂💋

Analfabetoooooo, v-am înregistrat ieri ore in sir și v-am postat când ați spus că îmi veți invada topicul cu recenzii false și alte mizeriii...Esti atat de retardată?

Postat

Cristina..m-am simtit obligat sa intervin in calitate de amic al Larei..atata tot. Nu pentru reduceri la anumite genuri de activitati..daca va cunoasteti cu siguranta ca iti confirma autenticitatea celor scrise de mine. Daca am gresit ..imi cer scuze fata de Lara si cu siguranta ca imi da un mesaj pe telefon daca interventia mea aici a deranjat..O zi iti doresc

Am înțeles destul de bine intenția ta dar eu zic ca nu e cazul, Lara este capabila sa isi ia singura apararea tu nu ai facut decat sa pui paie pe foc si sa jignesti o alta fata ts in acelasi timp ceea nu mi se pare ok, in rest o zi frumoasa in continuare
Postat

Ok am inteles. Eu zic sa nu va mai spălați rufele in public pentru ca nu sunteți vedete suntem curve toate sugem pula si cam atat. Iar cat despre care are mai multa școală si cat de bine știm sa scriem sau etc eu cred ca daca eram asa mari intelectuale nu sugeam pula pe publi24 ci eram altcineva in momentul de fata asa ca hai sa nu ne mai dam miezu' din lindic niciuna ca nu intereseaza pe nimeni cate clase am eu sau x sau y... Iar site ul acesta nu este despre vedete nu e niciuna de aici vedeta decat in capul lor isi dau filme. Pentru oameni suntem ceva gen BUM BUM CIAO. ðŸ˜ðŸ’â€â™€ï¸âœ¨â¤ï¸ðŸ‘‘

BUM , BUM , CHACALACA 😂😘

Nu ma pot abține, daca cineva ar fi aruncat cu pietre în tine si te-ar fi acuzat că ai HIV, cum ai fi ripostat?...Nu cred ca ai mai fi stat la fel de chill...Hai sa fim serioase Cristina!

Postat

Ohoo pe mine m a acuzat un fraier de client sarac bolnav psihic acu un an cred sau mai bine de un an si l-am balacarit uhuuuu😂😂😂 dar ce crezi eu sunt singura care mi am facut dreptate care am fost sincera si am spus mereu ceea ce am simțit si crede ma nu a fost bine oamenii m au perceput ca fiind agresiva si asa mai departe si cate scandaluri nu am dus eu pe forumu asta full of shit stie toata lumea si cine a avut de castigat? Minciuna falsitatea linguseala nu eu... De aia zic ca, cel mai bine este sa nici nu răspunzi uneori si cam atat nu va aduce cinste niciuneia dintre voi circul asta. Pentru ca oamenii sunt usor influențabili din păcate

Postat

Ohoo pe mine m a acuzat un fraier de client sarac bolnav psihic acu un an cred sau mai bine de un an si l-am balacarit uhuuuu😂😂😂 dar ce crezi eu sunt singura care mi am facut dreptate care am fost sincera si am spus mereu ceea ce am simțit si crede ma nu a fost bine oamenii m au perceput ca fiind agresiva si asa mai departe si cate scandaluri nu am dus eu pe forumu asta full of shit stie toata lumea si cine a avut de castigat? Minciuna falsitatea linguseala nu eu... De aia zic ca, cel mai bine este sa nici nu răspunzi uneori si cam atat nu va aduce cinste niciuneia dintre voi circul asta. Pentru ca oamenii sunt usor influențabili din păcate

Tocmai pentru ca oamenii sunt usor influențabili , merita să cunoască adevarul pur si sincer...de ce sa ma ascund, de ce sa îi mințim, de ce sa nu fiu naturală și sinceră eu cu mine însumi...

Nu destul suntem batjocura societății?

M-am săturat să stau închisă, sa ma ascund și să nu am dreptul la propia opinie doar de frica de a nu fii judecata ori denigrata , m-am săturat de răutate, invidie si tot ce înseamnă frustrare.

Cu riscul de a deranja clientii atât pro cat si contra , nu am sa tac...ÃŽmi cer scuze si iertare totodată în fața lor cat și în fața voastră (colegelor) .

De fiecare dată când voi fi denigrata in halul asta de acesti HATERI am să vin cu dovezi, iar ce este negru pe alb este sfânt!

Pupi!🤗

Iertare tuturor...

• Administrator
Reputație: 114450
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Sa ma pis si pe tn si pe ea

ti-am dat 1 warn pentru limbaj

revenim la recenzii

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Fa nu ti mai modifica analizele in photoshop ca tot sibiu si brasovul te ocoleste ca stiu toti ca ai SIDA SIDOASO

Postat

Fa nu ti mai modifica analizele in photoshop ca tot sibiu si brasovul te ocoleste ca stiu toti ca ai SIDA SIDOASO

Rog administrația acestui forum sa șteargă acest cont ce nu imi da pace efectiv de câteva zile, ma terorizează psihic si aduce tot felul de jigniri la adresa mea.

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București
  • Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București
Postat

Eu am auzit de Ramya și vin cu dovezi!!

post-292333-0-70046400-1588685756_thumb.jpg

post-292333-0-77997200-1588685763_thumb.jpg

post-292333-0-53295600-1588685772_thumb.jpg

post-292333-0-90260700-1588686117_thumb.jpg

post-292333-0-23878700-1588686125_thumb.jpg

Postat

Bravo Lori! Analizele astea le ai cumva de la Lara asa.i? Aste e dovada la ce tot spun eu! In momentul in care Ramya a aflat ca are SIDA atunci a aflat si LARA CA ARE SI EA , ELE LUCRAND LA CUPLU DE 6 LUNI LOCUIND IMPREUNA! Si ca Lara sa se scoata a trimis analizele ei peste tot ca sa nu se mai uite nimeni in curtea ei! Ea si.a falsificat atunci analizele sa para ca e ok! Cea mai mare dovada sunt toti clientii care le.au trecut pragul in Bucuresti si alte orase si le.au vazut lucrand impreuna! Aveau atatea anunturi pe publi doar! 2plus 2 fac patru, cine nu a inteles pana acum ori e prost ori se face!

• Like 1
Postat

Bravo Lori! Analizele astea le ai cumva de la Lara asa.i? Aste e dovada la ce tot spun eu! In momentul in care Ramya a aflat ca are SIDA atunci a aflat si LARA CA ARE SI EA , ELE LUCRAND LA CUPLU DE 6 LUNI LOCUIND IMPREUNA! Si ca Lara sa se scoata a trimis analizele ei peste tot ca sa nu se mai uite nimeni in curtea ei! Ea si.a falsificat atunci analizele sa para ca e ok! Cea mai mare dovada sunt toti clientii care le.au trecut pragul in Bucuresti si alte orase si le.au vazut lucrand impreuna! Aveau atatea anunturi pe publi doar! 2plus 2 fac patru, cine nu a inteles pana acum ori e prost ori se face!

BOLNAVULEEEEEEEEEEEEE!!!!!! DU-TE SI TRATEAZA-TE ca esti prăjit maxim!

De la poze editate in photoshop o dai la analizele editate, maine , poimâine aud ca mi-am facut si mărire de penis ( Tot în Photoshop) 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Poftim DOVADA, va roade foamea și ura ce zace in voi, nici dracu nu pune pret pe vorbele tale ma imbecilule, se observa de la o poștă ura si toate demersurile ce le faci si minciuniile pe care le aduci la adresa mea.

Șobolan infect!!!!!!

post-274494-0-79695900-1588687072_thumb.jpg

Postat

O faci de ras si de circ da e modelul tau in viata nebuno :)))

Hai gata cu panarama!😂😂😂😂😂😂

• Oras:Bucureștiul
  • Oras:Bucureștiul
Postat

Ai anunțuri pe publi24 ca băiat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Postat

Ai anunțuri pe publi24 ca băiat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Stiu , eram minunat în varianta masculină dar parca acum mă admir si mandresc tot mai mult de mine si de progresul meu!â¤â¤â¤

Nu ne-am născut femei, okey? 😂

Postat

Helloooow Sibienii mei dragi și scumpi,

Disponibilă în Sibiu, program Non-Stop

Tarife:200 f, 400-h

Servicii totale ireprosabile , discretie si igiena maxima.

Programări la telefon ori pe WhatsApp: 0735913468

Vă pupăcesc!â¤ðŸ’‹â¤ðŸ’‹â¤ðŸ’‹â¤ðŸ’‹

Postat

Continuăm programul de activitate la Sibiuuuu⤠cu multă poftă de ðŸŒðŸŒðŸŒðŸŒðŸŒâ¤â¤â¤â¤â¤ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥° și cu analizele pe masaaaaaaaaaaaaa!😂😂😂ðŸ”ðŸ”ðŸ”

Multumesc tuturor celor care m-au vizitat astăzi în urma disputelor,pentru susținerea și încrederea acordată.

Voi sunteti adevărați bărbați!

Vă pupă Vulpița de nu vă vedeți!â¤ðŸ¥°ðŸ’‹

post-274494-0-75848900-1588786849_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Fetelor vă rog să nu mai certați clienții 😂😂😂 că mai bat la ușa și altor colege...chiar așa am ajuns? Să tragem la răspundere clientul ca si cum ne-ar lua de neveste?😂😂😂😂😂😂😂

GOD HAVE MERCY!!!!!

post-274494-0-14764500-1588788999_thumb.jpg

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Eheee, un barbat care sa iubeasca atat de mult o femeie transgender incat sa o ia de sotie si sa aiba curajul sa recunoasca in fata tuturor iubirea lui si protectia lui pentru ea, lucru rarisim in Romania (de fapt inexistent)....

Sau, cine stie, probabil ca exista si asemenea barbati, ascunsi prin vre-un colt de Romanie ! ;) :)

Pup Vulpita ! 

Postat

Eheee, un barbat care sa iubeasca atat de mult o femeie transgender incat sa o ia de sotie si sa aiba curajul sa recunoasca in fata tuturor iubirea lui si protectia lui pentru ea, lucru rarisim in Romania (de fapt inexistent)....

Sau, cine stie, probabil ca exista si asemenea barbati, ascunsi prin vre-un colt de Romanie ! ;) :)

Pup Vulpita !

ÃŽn România, Never Ever baby, noi suntem doar o fantezie pentru voi majoritatea ...😂😂😂 e doar în capul lor bolnav și au impresia ca pot agasa clienții cu astfel de manifestări...isterii si gelozii😂😂😂

Ei bine, uite că cu riscul de a fi certați tot ne vizitează!😂😂😂😂😂😂😂😂

Te pupă Vulpițaaaaa de nu te vezi!â¤ðŸ¥°â¤

Postat

Ador sa mă joc cu "Bebelinul" meu Purple și în același timp să mă masturbez!❤❤❤

Watch my Videos!❤

post-274494-0-07171300-1588793374_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...