Sari la conținut

L@R@ ❤Trans 100% Reală❤/Totul Deep și fără grabă!❤ 0735913468

Postări Recomandate

• Telefon: 0741939567
  • Oras:Bucuresti
Acum 1 oră, becaligigi33 a spus:

La comportamentul pe care il arati eu nu as veni la tine nici daca imi dai tu bani, nu degeaba se plâng baietii ca ii înregistrezi , ca te cred in stare de asa ceva. Si apropo: eu nu sunt o cioara vopsita care se fute in cur pe niste amărâți de bani…🤐

Deci nu pot crede câta răutate aveți unii din voi și câta nesimțire pot spune 🙄🙄🙄🙄cum vedeți pe cineva ca este in top cum o atacați cu vorbe urate ,aberații ,aruncați cu noroi 😊😊😊PE BUNE 🙄🙄🙄AM IMPRESIA CA EȘTI COLEGA CU NOI 😬😬😬”nu te futi pe niște amărâți de bani “”HMM MAI CONVIS “INVIDIA EXISTA 🤣🤣🤣”LARA NU TE OBOSI “THE LIFE ITS BEAUTY” e loc pentru toată lumea 😘😘😘 iar ptr tine “becaligigi33 no offence “😊😊 😘😘😘pusy la toții ♥️♥️♥️

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0735913468
  • Oras:Frankfurt am Main
Acum 3 minute, BlondyTs a spus:

Deci nu pot crede câta răutate aveți unii din voi și câta nesimțire pot spune 🙄🙄🙄🙄cum vedeți pe cineva ca este in top cum o atacați cu vorbe urate ,aberații ,aruncați cu noroi 😊😊😊PE BUNE 🙄🙄🙄AM IMPRESIA CA EȘTI COLEGA CU NOI 😬😬😬”nu te futi pe niște amărâți de bani “”HMM MAI CONVIS “INVIDIA EXISTA 🤣🤣🤣”LARA NU TE OBOSI “THE LIFE ITS BEAUTY” e loc pentru toată lumea 😘😘😘 iar ptr tine “becaligigi33 no offence “😊😊 😘😘😘pusy la toții ♥️♥️♥️

Știu la ce ora bate ceasul iubito, stai liniștită🤣🤣🤣  nu mă obosesc deloc, din contră mă amuz teribil , tu și restul clienților mă cunoașteți destul de bine.

Îi fluier pe degețele pe acești maimuțoi/maimuțe frustrate🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Drept răsplată dragii mei, țin să vă anunț că mi-am mai prelungit șederea în București pentru încă 2 luni de sex intens, sălbatic și adevărat.

Vă pup pe toți Hate-rii și vă scuip dulce în guriță!❤️

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Nu de mult timp ai scris ca minunata dumitale activitate in Bucuresti s-a încheiat ,si ca ai in lista toate orașele posibile, si daca iti spun ca esti un mic garoi penal si plin de circ tot tu te superi, asa ca gura mica la vorbe si gura mare la cacat

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, becaligigi33 a spus:

Nu de mult timp ai scris ca minunata dumitale activitate in Bucuresti s-a încheiat ,si ca ai in lista toate orașele posibile, si daca iti spun ca esti un mic garoi penal si plin de circ tot tu te superi, asa ca gura mica la vorbe si gura mare la cacat

@pisicutsoare cât trebuie sa toleram astfel de comportament din partea unora care jignesc in ultimul hal și jignesc urat 🙄🙄🙄se poate face ceva in cazul acestor persoane 😇😇😇totuși totul are o limita 😊😊😊 ne plătim cont ,bucurăm clienți ținem mereu unele din noi forumul activ dar nu acepta astfel de mizerii 😇😇DECI TE ROG OCUPATE 😊MULȚUMESC 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cocorăști
Acum 29 minute, larabella a spus:

Știu la ce ora bate ceasul iubito, stai liniștită🤣🤣🤣  nu mă obosesc deloc, din contră mă amuz teribil , tu și restul clienților mă cunoașteți destul de bine.

Îi fluier pe degețele pe acești maimuțoi/maimuțe frustrate🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Drept răsplată dragii mei, țin să vă anunț că mi-am mai prelungit șederea în București pentru încă 2 luni de sex intens, sălbatic și adevărat.

Vă pup pe toți Hate-rii și vă scuip dulce în guriță!❤️

Eu nu sunt hater dar mă interesează și ultima ofertă 😍.

❤️

Link spre comentariu
Acum 20 minute, becaligigi33 a spus:

3, 2, 1, REC Mă pis pe tine sclavule!😅😅😅

Dacă tu ai impresia ca cineva vreodată v-a pune botul la lătratul tău te înșeli 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤫🤫🤫🤫

Link spre comentariu
1 minute ago, larabella said:

3, 2, 1, REC Mă pis pe tine sclavule!😅😅😅

Dacă tu ai impresia ca cineva vreodată v-a pune botul la lătratul tău te înșeli 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤫🤫🤫🤫

Daca tu ai impresia ca pentru bani o sa sug pula si o sa beau sloboz ca pe sampanie ca voi, e greu de voi

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, becaligigi33 a spus:

Daca suntem pe un site destinat curvelor de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume. Cu ce greșesc cand spun ca sunteti niste ciori pline de vrăjeala care mancati numai cacat? 

Singurul CĂCAT în tot acest context esti TU SCAVULE, tu chiar nu te privești puțin în oglindă leșinatule?😅😅😅😅😅😅😅

Tu chiar atât de imbecil ești încât nu observi ca noi stăm și muncim cu drag și spor iar tu de ore întregi stai pe topicul meu și mănânci cacat doar de dragul de a nimic?

Cat de CRETIN, LABIL PSIHIC POȚI FII???

RETARDATULEEEEEE!!!!!😅😅😅😅😅😅😅

Link spre comentariu
Acum 7 minute, becaligigi33 a spus:

Daca suntem pe un site destinat curvelor de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume. Cu ce greșesc cand spun ca sunteti niste ciori pline de vrăjeala care mancati numai cacat? 

Wtf suntem românce 😉😉😉aceste forum este despre cum ne futem cum sugem 😊😊😘😘😘era bine de eram țigani nu ne mai chinuiam pe la solare sa plătim 🤣🤣🤣ALO REVINOTI AICI PLANETA PĂMÂNT 😬😬🤣🤣🤣🤣

• Mersi 1
Link spre comentariu
Chiar acum, BlondyTs a spus:

Wtf suntem românce 😉😉😉aceste forum este despre cum ne futem cum sugem 😊😊😘😘😘era bine de eram țigani nu ne mai chinuiam pe la solare sa plătim 🤣🤣🤣ALO REVINOTI AICI PLANETA PĂMÂNT 😬😬🤣🤣🤣🤣

Țiganii spre deosebire de tine au valoare sclavule, știu sa aprecieze și sa respecte pana și o curva, dar tu pussy boy-ule? 

Esti un cacat avortat aruncat în societate!!!!😅😅😅😅😅😅😅😅

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 3 minute, becaligigi33 a spus:

Daca tu ai impresia ca pentru bani o sa sug pula si o sa beau sloboz ca pe sampanie ca voi, e greu de voi

Atunci sa înțeleg ca vrei sa ne futi 😬😬♥️♥️♥️♥️De la 20 cm te acept eu 🙊🙊🙊altfel te reciclez 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, BlondyTs a spus:

Atunci sa înțeleg ca vrei sa ne futi 😬😬♥️♥️♥️♥️De la 20 cm te acept eu 🙊🙊🙊altfel te reciclez 🤣🤣🤣🤣

Ce pula să dețină o mizerie ca acesta???🤣🤣🤣

PULA PE POST DE GRISINI SCLAVULE!😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, misscristina a spus:

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 na la pulă 

Vreau la BARCELONAAAA🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️

Link spre comentariu
7 minutes ago, larabella said:

Ce pula să dețină o mizerie ca acesta???🤣🤣🤣

PULA PE POST DE GRISINI SCLAVULE!😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Cel mai interesant lucru e ca eu sunt la munca si ma distrez ca imi bat pula de voi care mancati cacat si beți sloboz. Iar voi va rugați de unul si de altul , va faceti poze cu Puli in cur si sloboz la gura ca sa mai vina vreun dobitoc sa va mai dea putin cacat si sloboz si niste amărâți de bani ca ei sunt cei mai importanți pentru voi. De ce nu va uitati putin si la fetele voastre îndreptate de pumni si Puli peste fata, ca nici juma de tub de glet nu iti ajunge sa pari macar 10% feminină, ai niste picioare de broasca atletica care parca a facut săritura in lungime…

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, becaligigi33 a spus:

Cel mai interesant lucru e ca eu sunt la munca si ma distrez ca imi bat pula de voi care mancati cacat si beți sloboz. Iar voi va rugați de unul si de altul , va faceti poze cu Puli in cur si sloboz la gura ca sa mai vina vreun dobitoc sa va mai dea putin cacat si sloboz si niste amărâți de bani ca ei sunt cei mai importanți pentru voi. De ce nu va uitati putin si la fetele voastre îndreptate de pumni si Puli peste fata, ca nici juma de tub de glet nu iti ajunge sa pari macar 10% feminină, ai niste picioare de broasca atletica care parca a facut săritura in lungime…

Nebunule daca imi dau gletul jos de pe fata te îndrăgostești , sunt mai feminina si mai tanara cu inca 10 ani🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅

Potoleste-te și marș la cacat ca sloboz în guriță ti-am tot dat🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅

Link spre comentariu
3 minutes ago, misscristina said:

da ți va n S să vă B de zilieri 😂

Din fericire pentru mine si nefericire pentru voi care nu sunteti zilieri dar niste personalități care mancati cacat si savurati sperma ca pe frișcă, banii conteaza mai putin … si ma distrează faptul ca niste manelari analfabeți se cred vedete tv.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, misscristina a spus:

da ți va n S să vă B de zilieri 😂

Ha, ha , ha , ha ,ha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nu ma interesează NU, vb ca nu îmi pasa, NU....

Ha ha ha ha ha, ghertoiuleeeeee te pis în freză❤️❤️❤️

Link spre comentariu
Acum 1 minut, becaligigi33 a spus:

Din fericire pentru mine si nefericire pentru voi care nu sunteti zilieri dar niste personalități care mancati cacat si savurati sperma ca pe frișcă, banii conteaza mai putin … si ma distrează faptul ca niste manelari analfabeți se cred vedete tv.

Te îngrop în bani sclavule😅😅😅😅😅😅 stai dracu în băncuța ta.

Cat producem noi femeile trans într-o zi de muncă, nu câștigi tu amaratule într-o lună nici cu ore suplimentare 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 35 minute, becaligigi33 a spus:

Ideea e că pe tine nu te-ar plăti nimeni și probabil nu te-au primit ele nici plătind să îți iei sloboz și puli în gură și în cur și flegme și să se pișe în tine și te oftici 🤣

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Pagubitul a spus:

Ideea e că pe tine nu te-ar plăti nimeni și probabil nu te-au primit ele nici plătind să îți iei sloboz si puli și flegme și să se piše în tine și te oftici 🤣

Când vreodată o să-mi spurc frumusețea de trup și pula pe toți zăbălosii ca acest căcățel ?🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅😅😅

• Haha 1
Link spre comentariu

3 minutes ago, Pagubitul said:

Ideea e că pe tine nu te-ar plăti nimeni și probabil nu te-au primit ele nici plătind să îți iei sloboz și puli în gură și în cur și flegme și să se pișe în tine și te oftici 🤣

Pseudonimul tau spune multe: in sperial ca esti satul de foarte si ca esti tramvai… Cred ca ti-ai bagat si vreo 2 bile in cur cand ai scris capodopera asta. Felicitari bostanarule !!! Sau  tu ai bani sa platesti asemenea frumuseți sa te futa in cur

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...