Sari la conținut

❤Beatrice❤ 0739059367

Postări Recomandate

• Oras:-

saracu om cu boli mintale, se-nvarte ca un titirez cu pulicica aia de 75 milimetri sculata, de parca se sperie cineva!

ca de aia esti cu nicku asta cu 75 in coada, nu-i asa mai bombardiere? :laugh2

ai ajuns de rasul curcilor

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca

:))) ai de plm. buci asta e taranul suprem. are el o problema cu milimetri , cu dimensiunea in general. de curiozitate urmariti postarile. in peste jumate din ele e 'preocupat' de dimensiune. omu vrea sa va spuna ca el e superdotat, probabil in comparatie cu mine:)))))))). cam cat de pueril sa fii in plm sa 'ataci' subiectu' asta. ba bucifer, intreab-o ba prostane pe expirata . am fost la ea muiane. stie cu ce am futut-o. in gura. in pizda. in cur. si ti-ai lamurit dilema prostane.:))))))))) taraftv. du-te-n plm de taranoi. 

saracu om cu boli mintale, se-nvarte ca un titirez cu pulicica aia de 75 milimetri sculata, de parca se sperie cineva!

ca de aia esti cu nicku asta cu 75 in coada, nu-i asa mai bombardiere? :laugh2

ai ajuns de rasul curcilor

Link spre comentariu

:))) ai de plm. buci asta e taranul suprem. are el o problema cu milimetri , cu dimensiunea in general. de curiozitate urmariti postarile. in peste jumate din ele e 'preocupat' de dimensiune. omu vrea sa va spuna ca el e superdotat, probabil in comparatie cu mine:)))))))). cam cat de pueril sa fii in plm sa 'ataci' subiectu' asta. ba bucifer, intreab-o ba prostane pe expirata . am fost la ea muiane. stie cu ce am futut-o. in gura. in pizda. in cur. si ti-ai lamurit dilema prostane. :))))))))) taraftv. du-te-n plm de taranoi. 

nevasta-ta zicea ca-s superdotat, avea ea in cap o comparatie in mod cert

zicea ca tu esti bombardier numai din gura 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

:))) ai de plm. buci asta e taranul suprem. are el o problema cu milimetri , cu dimensiunea in general. de curiozitate urmariti postarile. in peste jumate din ele e 'preocupat' de dimensiune. omu vrea sa va spuna ca el e superdotat, probabil in comparatie cu mine:)))))))). cam cat de pueril sa fii in plm sa 'ataci' subiectu' asta. ba bucifer, intreab-o ba prostane pe expirata . am fost la ea muiane. stie cu ce am futut-o. in gura. in pizda. in cur. si ti-ai lamurit dilema prostane. :))))))))) taraftv. du-te-n plm de taranoi. 

Am zis ca nu mai reactionez la tampeniile tale. Dar nu ma pot abtine. E clar. Nu esti normal. 

• Like 3
Link spre comentariu

defineste normal. daca normalul esti tu atunci nimeni nu isi doreste sa fie normal. ba fatalaule ti-a sters lacrmile? mi-a zis pisicuts ca ai plans efectiv ca o curva :))). a zis ca o sa ma baneze ca ii e frica sa nu te sinucizi:)))))))). i-am zis sa o faca! :)) a zis ca o face! :)))))))) sterge-ti lacrimile ba ghost, pune-ti scutecu si da-i pe plans! fatalaule!

Am zis ca nu mai reactionez la tampeniile tale. Dar nu ma pot abtine. E clar. Nu esti normal. 

Link spre comentariu

:))) b abucifer....te fut in gura pe tine si pe mortii ma-tii. :)) dume d'astea de tirist lasat la vatra pe perioada covid am fumat demult. :))) eu altceva am 'auzit' despre dotarea ta. :))) si te-nteleg cu aceasta frustrare. in rest: ma doare-n pula de tine ba tiristule!

nevasta-ta zicea ca-s superdotat, avea ea in cap o comparatie in mod cert

zicea ca tu esti bombardier numai din gura 

Link spre comentariu

defineste normal. daca normalul esti tu atunci nimeni nu isi doreste sa fie normal. ba fatalaule ti-a sters lacrmile? mi-a zis pisicuts ca ai plans efectiv ca o curva :))). a zis ca o sa ma baneze ca ii e frica sa nu te sinucizi:)))))))). i-am zis sa o faca! :)) a zis ca o face! :)))))))) sterge-ti lacrimile ba ghost, pune-ti scutecu si da-i pe plans! fatalaule!

primul adevar spus de ghost! nu uita : fatalau! fatalauuu suprem!

:))) b abucifer....te fut in gura pe tine si pe mortii ma-tii. :)) dume d'astea de tirist lasat la vatra pe perioada covid am fumat demult. :))) eu altceva am 'auzit' despre dotarea ta. :))) si te-nteleg cu aceasta frustrare. in rest: ma doare-n pula de tine ba tiristule!

Hai sa-ti mai dau un QED. Chiar daca te supara. Si ai grija cu venele... Sa nu cumva sa ai tu nevoie de scutece.

• Like 2
Link spre comentariu

de eram tirist  sigur mai demult as fi muito si pe mata prin vreo parcare, stiu de la un forumist  ca pe acolo isi facea hoasca veacul, ca doar avea saraca de ea un copil cu handicap mintal de crescut

din mila pt tine i-as fi dat o clanta direct venit din cursa  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator traian_ionescu
Reputație: 0

mi se pare mie sau pentru ca tu esti creatoarea acestui topic ? ai voie sa stergi mesajele ce nu iti convin 

hai sa vedem daca asta il stergi ... 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

Nu draga nu pot șterge mesajele. Au fost șterse de administrator cred sau nu știu!

mi se pare mie sau pentru ca tu esti creatoarea acestui topic ? ai voie sa stergi mesajele ce nu iti convin 

hai sa vedem daca asta il stergi ... 

https://nimfomane.com/forum/forum-19/announcement-21-important-discutiile-cu-si-despre-corona-virus-covid-19/

• Like 2
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu

• Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

E durdulie. Si habar n-are. Nici de oral (chiar zgârie cu dintii - vezi primele recenzii), nici normal. Fost-am, nu recomand. 

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...