Sari la conținut

Recomandare masaj cu finalizare

Vizitator nucontez

Postări Recomandate

Vizitator nucontez
Reputație: 0
Postat

Salutare, imi poate recomanda vreun coleg o doamna sau domnisoara care face masaj iar la final sa o suga bine.. Gen cum era doamna de pe episcopiei. Multumesc

Postat

Salutare, imi poate recomanda vreun coleg o doamna sau domnisoara care face masaj iar la final sa o suga bine.. Gen cum era doamna de pe episcopiei. Multumesc

Salut,

Roscata de pe episcopiei ? Chiar nu mai stie nimeni nimic despre ea ?  

Mai era o femeie pe Clujului , ea mai avem uneori si cate o prietena, de faceau ele masaj la 4 maini, iar la final , era ceva spectacol  :69  :atm Nu mai stie nimeni nimic despre ele ? 

• Oras:arad
Postat

Salut,

Roscata de pe episcopiei ? Chiar nu mai stie nimeni nimic despre ea ?  

Mai era o femeie pe Clujului , ea mai avem uneori si cate o prietena, de faceau ele masaj la 4 maini, iar la final , era ceva spectacol  :69  :atm Nu mai stie nimeni nimic despre ele ? 

roscata  de pe episcopiei - Vio, s a maritat cu un tirist si nu mai presteza, cea de pe clujului s a cuplat si ea cu unu si este mutata in ungaria, poate presteaza acolo , cine stie.

Aste e tot ce stiu de ele.

Postat

este una in Vlaicu, Maria, in jur de 45 , face masaj cu finalizare manuala. daca se "aprinde" in timpul masajului iti face si un oral. are niste sani si sfarcuri dementiale

Aici e secretul ei - ii place sa i fie supte sfarcurile, o excita la max, dupa, faci ce vrei cu ea. O femeie la care chiar ii place pula!

eu n am mai fost de un an, doi pe la ea dar cred ca mai lucreaza

hai, dk v ati lustruit ghetele sa vina si cadoul - 0740778613

servicii complete - 100 lei

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

@shrink : macar e ceva de capul ei? Sau te rogi de “pl†sa se scoale? Ca daca are peste 45... sansele sa arate cat de cat ok sunt spre minim ðŸ˜ðŸ˜‚😂

Vizitator nucontez
Reputație: 0
Postat

Salutare, am sunat mai devreme la doamna Maria si a zis ca anuntul este gesit si ca ea nu face masaj... 😭

Postat

Salutare, am sunat mai devreme la doamna Maria si a zis ca anuntul este gesit si ca ea nu face masaj...

cine a zis ca are anunt?  o stiu de vreo 10 ani, recomandata de un prieten si ma mai duc la ea cand vin in tara 

• Oras:ARAD
  • Oras:ARAD
Postat

Are dreptate " nucontez" . Numărul nu mai este valabil.Doamna care respunde nu știe nimic despre masaj.Ce este mai interesant este că probabil amândoi aveți dreptate.Candva poate a fost a doamnei Maria.Acum altcineva probabil are acest număr

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...