nailui_z Reputație: 11 Postat August 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 ce terminat e alexandru asta.....90% din posturile lui se termina cu " gata ca ti-am dat prea multa atentie , nu ma cobor la nivelul tau , nu te mai bag in seama etc " , probabil e masochist . Probabil e vreun schizofrenic....nu ii mai dati atentie, ok ar fi si ca fetele sa incerce sa-l evite Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 te cunosc saracule, si daca vrei sa tastezi o vreme cu nasu mai fa pe nebunu` pe aici, si afla daca culoarea mov te apara si de traume fizice.in principiu ma abtin sa interactionez cu nebunii, dar in cazul tau fac o exceptie.vezi ca esti penibil de usor de gasit... trebuie doar sa urmez duhoarea de boala psihica pe care o degajezi.Sarac cu duhul estitu meno. Pupa in cur pe cine vrei si daca sunt chiarvasa de usor de gasit de ce nu vi putica? Sincer, va dati toti super barbati dar nu vad niciunul.chiar la cati m-au amenintat sunt satul. Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Aaaa nasu????? Multe semne de intrebare. In afara de ce stim noi te-a facut si pe tine? Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Nailu, mai baga si tu o recenzie sa fi credibil! Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Nu imi pasa de.culoard, pot iesi de aici, dar imi este scarba de ce fac unii oameni Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 8, 2013 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 8, 2013 dar nu vad niciunul.chiar la cati m-au amenintat sunt satul. iti dai seama cata scarba provoci daca nu se atinge nimeni de tine nici cu talpa de la bocanc?poate le fac eu un serviciu la fete, iau un hepato-protect si te las si handicapat fizic, sa fi in ton cu psihicul. Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Si futa... traume fizice.... trebuie sa sti sa la provoci nu sa le ai Link spre comentariu
calunegru Reputație: 39 Postat August 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Maramures Telefon: [email protected] Oras:Maramures Partajează Postat August 8, 2013 Nu merita asta calcat pe cap ma.Trebuie ignorat unde dumnezeu nu a dat nici nu va cere,trebuie lasat copilul sa vorbeasca liber ca la europa fm,poate peste cv timp se va maturiza si ii va parea rau de comportamentul asta de 2 lei. Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 De la tine nu am pretentia la nimic, fute nasu, futi si tu si amandoi ....... haibsa nu mai spun ca imi este jena. Ce este aici frate, afacere de familie, ti-o tragi cu nasu?p Link spre comentariu
sophie Reputație: 97 Postat August 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Eu zic sa organizam o bataie in ciocolata intre alexandru69, gogu si futacios_man. Neaparat sa poarte tanga cu elefant (din aia de intra poola in trompa). Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Si daca sunt amenintat fizic, abia astept un antrenament. Ce spui futa, sincer, este posibil sa iti dau o bere pt tupeu. Ba nu, ca sa vezi ca sunt baiat bun. Chiar crezi ca pup in cur pe oricine cum facit tu. Nu ma agat de culoare, nu ma agat de renhme, nu ma agat de nimic. Chiar atat de mici sunt unii oameni? Bai de ast apar oameni ca... re iaubla misto tot ce se intampla. Prietene futa, ca tot spuneai ca ai probleme, maine ma gasesti unnde ma duc in fiecare dimineata sa ma antrenez, daca sti ce inseamna saracie Link spre comentariu
dromaderu Reputație: 411 Postat August 8, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 măi sophie.. tu vrei să îi păcăleşti şi să le bagi cuişoare în trompa... de la bikiney --- Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Hai futa, maine pe.la 11 am ajung in bicuresti, vi. Direct unde spui ca sti sa ma gasesti saracie? Te tin curelele, si pe tine si pe nasu tau gogu? Link spre comentariu
ofticosu'(le) Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 8, 2013 Alexandrule, iar ai sarit gardu' . Ai dracu ei de paznici. Niste incompetenti. Si ei si doctorii care ti au gresit tratamentul. Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 De ce ofti? Ma ameninta astia pe aici si trebuie sa o incasez? Tati, o incasez de la unul mai bun ca mine Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Tu esti singurul mai bun in domeniu! Link spre comentariu
calunegru Reputație: 39 Postat August 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Maramures Telefon: [email protected] Oras:Maramures Partajează Postat August 8, 2013 mai alexandru nu te ameninta nimeni tata u te faci de kkt singur in plm parca esti copil de 5 ani.Daca esti cv gornic de la bgs iti zic eu ca esti varza tata ar fi bn sati bagi mintiile la cap ca poate vei da odata peste unu care te lasa invalid si te priveste o viata intreaga.De mine te iei de toti te iei,fama sa intaleg cn pielea mea esti tata?dac ai veni sa stai o saptamana in maramures ai pleca acasa cu grave fisuri anale taticule.Fi cuminte si lasate de prostii,sunt oameni mai mari ca tn ca mn pe forumul asta care stau linistiti si cuminti si ar putea sa faca aia mare dar nu vor pt ca dau dovada ca au 7 ani deacasa.Ar trebui sa inveti si u cum trebe sa te comporti in societate. Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Calut, tu nu sti. Pana nu de mult postarile tale spuneau ceva. Te rog, nu am nimic cu nomeni dar nu te baga pt ca nu sti Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Si nu are cine sa vina sa imi aplice o corectie fizica crede-ma. Apropos vezi ca limba romana are multe taine. Incearca sa le deslusestiu Link spre comentariu
calunegru Reputație: 39 Postat August 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Maramures Telefon: [email protected] Oras:Maramures Partajează Postat August 8, 2013 fratioare nu sunt curios de treburile voastre da teai luat si de anca ca si o pula.nici macar nu are cont pe site ala mam logat pe chat amu cv timp u te luai de mn ca esti smecher.Uita fratica cas baiat stai linistit ca 45 port la bocanci dar fug de kkt din astea de scandaluri,la fel tias recomanda si tie.bafta Link spre comentariu
Bosssu Reputație: 405 Postat August 8, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat August 8, 2013 O fi cald afara, am si eu stari nervoase si de agitatie, dar nu-mi vine sa cred ce citesc, 3 membriii, oameni in toata firea, care au o anumita varsta, si au trecut prin greutatile vietiii, se cearta mai rau ca niste copiii mici.Stati toti 3 in Bucharest, nu cred ca v-ar fi greu sa va intalniti sa va rezolvati problemele care le aveti, fata in fata, si poate o sa va dati seama de copilariiile care le faceti pe forum, sunteti oameni maturi numai sunteti baieti de liceu sa va amenintati ca la usa cortului.Reveniti-va oameni buni, macar trimiteti-va PM-uri, nu vreau sa credeti ca sunt eu vreun mare impaciuitor, dar nu va ganditi si voi, cei care intra si citesc rad in hohote, cand 3 oameni in toata firea se ataca unul pe altul mai rau ca pustaniii aia, care si ei pustanii aia, cand ajung oameni in toata firea se linistesc si isi dau seama de ce fac.Stima, si poate incheiati cu copilarismul asta, Alexandru69 nu-i mai incita si tu, gasiti o cale de impacare. Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat August 8, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat August 8, 2013 Bossule..."cel mai destept cedeaza" asa zicea un prostalau mai demult...Restul e can-can... Link spre comentariu
dromaderu Reputație: 411 Postat August 8, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Si nu are cine sa vina sa imi aplice o corectie fizica crede-ma. Apropos vezi ca limba romana are multe taine. Incearca sa le deslusestiutoate ca toate... dar asta cu, proabil, cunoaşterea tainelor limbii române este maximă.... ! Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 8, 2013 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 8, 2013 futacios_man, Chris73, Bosssu, >ciucurel<, Darkness, calunegru, alexxx23yo, Gi4444, >mazarin<, deea29, dromaderu, >x-ulescu< trafiiiiiiiic frate...circce va mai place shaormaaaaa e bine pisic? asta vrei?as fi putut jura ca acum 2 ani asta era un forum DESPRE curveacum e un loc unde bolnavi mental se dau in stamba si sunt colorati in mov. ca un CapatosShow online Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat August 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Nu inteleg ce cauta numele meu in lista aceea dar faptul ca e langa al tau ma linisteste Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum